Νέα

savoir vivre

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
εκει που ξεκιναει το μαθημα,εμφανιζοντε η γνωστοι αγαμητοι,που δεν προκειτε να γινουν ποτε μαθητες τις σχολης και σπαμαρουν το θεμα.τα ιδια και τα ιδια καθαε φορα.εχω να πω σε αυτα τα ζωα,να το βουλωσουνε,και να διαβαζουνε μηπως και μπορεσουνε να ξεστραβοθουνε,και βγουνε απο την αγαμια που τους δερνει.

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Τι γνώμη έχεις εσύ για τύπους που:
- Επιμένουν πάντα να ανοίγουν την πόρτα σε αμάξι-είσοδο-ασανσέρ-παντού?
- Όταν μια γυναίκα φεύγει από το τραπέζι, σηκώνονται και οι ίδιοι από ευγένεια?
- Χρησιμοποιούν συχνά τις λέξεις "αγαπητή", "δεσποινίς" και φιλάνε τα χέρια γκομενών σε πρώτες γνωριμίες?
Τύπε μήπως και αυτά είναι τραβηγμένα?
τυπε συμφωνω οτι υπαρχουν τετοιοι τυποι που φεροντε ετσι,σε μια γκομενα.ειναι και αυτο μια στρατηγικη που αρεσει σε ορισμενες γκομενες.δεν σου κρυβω οτι σαν εικονα μου αρεσει να το βλεπω καμια φορα,αρκει βεβαια να μην κατανταει καραγκιοζιλικι η φαση.υπαρχουν ομως γκομενες που τις αρεσει να τις φεροντε ετσι οι αντρες.και δεν στο κρυβω οτι το εχω κανει και εγω μερικες φορες,αλλα οχι τοσο τραβηγμενα.και να εξηγησω τι θελω να πω.
αυτο το πραγμα θα το κανει καποιος σε γκομενες απο 27 χρονων και πανω.δεν θα τα κανεις αυτα σε μια πιτσιρικα γκομενα που θα βγεις εξω μαζι τις,γιατι θα γελαει.αυτο το κανεις σε γκομενες που ειναι μεγαλυτερης ηλικιας.και πιστευω οτι αν η γκομενα ειναι και καποιου οικονομικου επιπεδου καλου,η καποιας μορφωσης το γουσταρει κιολας.αν το κανεις σε μια γκομενα που ειναι φραγκατη,εχει το στυλακι τις, και ειναι καποιας μορφωσης θα το γουσταρει και θα το καταλαβει αυτο τον τροπο ευγενειας.αν το κανεις σε καποια που ειναι μπατιρισα,και ειναι πωλητρια ρουχων,η δουλευει σε καποιο σουπερ μαρκετ,θα καταλαβει αλλο πραγμα,θα νομιζει οτι ειναι η σταχτοπουτα και το πολυ-πολυ να ψωνιστει κιολας.
γενικα αυτος ο τροπος συμπεριφορας απευθυνετε σε μια ειδικη κατηγορια γυναικων,και θελει πολυ καλο χειρισμο,διοτι πολυ ευκολα μπορει να γινει καραγκιοζιλικι.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εγο ιμε ιδικος στο σαβουρμπιρ

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τυπε συμφωνω οτι υπαρχουν τετοιοι τυποι που φεροντε ετσι,σε μια γκομενα.ειναι και αυτο μια στρατηγικη που αρεσει σε ορισμενες γκομενες.δεν σου κρυβω οτι σαν εικονα μου αρεσει να το βλεπω καμια φορα,αρκει βεβαια να μην κατανταει καραγκιοζιλικι η φαση.υπαρχουν ομως γκομενες που τις αρεσει να τις φεροντε ετσι οι αντρες.και δεν στο κρυβω οτι το εχω κανει και εγω μερικες φορες,αλλα οχι τοσο τραβηγμενα.και να εξηγησω τι θελω να πω.
αυτο το πραγμα θα το κανει καποιος σε γκομενες απο 27 χρονων και πανω.δεν θα τα κανεις αυτα σε μια πιτσιρικα γκομενα που θα βγεις εξω μαζι τις,γιατι θα γελαει.αυτο το κανεις σε γκομενες που ειναι μεγαλυτερης ηλικιας.και πιστευω οτι αν η γκομενα ειναι και καποιου οικονομικου επιπεδου καλου,η καποιας μορφωσης το γουσταρει κιολας.αν το κανεις σε μια γκομενα που ειναι φραγκατη,εχει το στυλακι τις, και ειναι καποιας μορφωσης θα το γουσταρει και θα το καταλαβει αυτο τον τροπο ευγενειας.αν το κανεις σε καποια που ειναι μπατιρισα,και ειναι πωλητρια ρουχων,η δουλευει σε καποιο σουπερ μαρκετ,θα καταλαβει αλλο πραγμα,θα νομιζει οτι ειναι η σταχτοπουτα και το πολυ-πολυ να ψωνιστει κιολας.
γενικα αυτος ο τροπος συμπεριφορας απευθυνετε σε μια ειδικη κατηγορια γυναικων,και θελει πολυ καλο χειρισμο,διοτι πολυ ευκολα μπορει να γινει καραγκιοζιλικι.
λαθος κανετε στο ξαναλεω...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κι εγω βοθρε οτι σαβουρα μπιρα εχουν στα λιντλ την κατεβαζω.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Κι εγω βοθρε οτι σαβουρα μπιρα εχουν στα λιντλ την κατεβαζω.
εγο μονο πρασινι κε αγαπο το κοτο,

αλα το γινεκαι μου ανιγι τι πορτα παντου για να μι κουραζομε,βλεπισ το μονοποντο σπανια κσιπνα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αν εχεις τροπους εχεις παντου..]
κανεις δεν ειναι πραγματικα κυριος επιλεκτικα.

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
γιατι σπαμαρετε το θρεντ με μαλακιες δεν μπορω να καταλαβω.αντε ρε κομπλεξικοι βλακες πατε αλλους.τα ιδια και ιδια συνεχεια με σας.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μονο απο αγαπι κε προδρεμ κε μια φοα το χρονο να με πιγενισ στο κτινιατρο
κ κοτο...

γιατι σπαμαρετε το θρεντ με μαλακιες δεν μπορω να καταλαβω.αντε ρε κομπλεξικοι βλακες πατε αλλους.τα ιδια και ιδια συνεχεια με σας.
σου λεω κατι σχετικοτατο με το θρεντ κ μας γραφεις...τι θες να κανουμε ρε αρκ?
αμα ειναι να απαντας μονο στον νιντζα πες το μας.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
διακρινο οτι ισ εκε εσι του σαβουρ μπιρ,εχισ λεκσικο πιοτικο ιδικεμενοσ στι γαλικι φιλολογια

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
να αγαπατε τα γινεκακια κε αφτα θα σασ αγαπανε

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
κ κοτο...
σου λεω κατι σχετικοτατο με το θρεντ κ μας γραφεις...τι θες να κανουμε ρε αρκ?
αμα ειναι να απαντας μονο στον νιντζα πες το μας.
ο μουνιντζα κανει αναλυσεις σωστες και εχει επιχειρηματολογια σωστη,και ειναι εντος θεματος παντα.εσυ λες μια μαλακια και μετα βρισκετε ακομα ενας βλακας,και τρωτε σελιδες ολοκληρες για μια μαλακια.αν εχεις να πεις καποιαα γνωμη πες στην και ανελυσετην.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ο μουνιντζα κανει αναλυσεις σωστες και εχει επιχειρηματολογια σωστη,και ειναι εντος θεματος παντα.εσυ λες μια μαλακια και μετα βρισκετε ακομα ενας βλακας,και τρωτε σελιδες ολοκληρες για μια μαλακια.αν εχεις να πεις καποιαα γνωμη πες στην και ανελυσετην.
εγο ιμε βλακασ κε οτι αλο πισ,εχισ δικιο το θεμα ινε οτι ι αναλισι θελι μιαλο ,οποτε πισε μασ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom