το θεμα ειναι οτι σε ολα εξω επεσες απαυτα που πες για μεναΠαριστάνω τον καθρέφτη σου που δεν μπορείς να δεις!!!
τελοσπαντων βαρεθηκα
το θεμα ειναι οτι σε ολα εξω επεσες απαυτα που πες για μεναΠαριστάνω τον καθρέφτη σου που δεν μπορείς να δεις!!!
Παπαριές,μέσα έπεσα και το ξέρεις κατά βάθος αλλά δεν έχεις τα κότσια να παραδεχτείς το προβλημά σου!!!το θεμα ειναι οτι σε ολα εξω επεσες απαυτα που πες για μενα
τελοσπαντων βαρεθηκα
κοιτα να δεις επειδη εδω περα η πλειοψηφεια σαν εσενα πουθεναδες ντροπαλοι αγαμητοι ειναι που δεν μπορουνε να βρουνε γκομενα για τον οποιοδηποτε λογο πιστευε οτι θες και θα συμφωνησουνε μαζι σου αμα εκει το παςΠαπαριές,μέσα έπεσα και το ξέρεις κατά βάθος αλλά δεν έχεις τα κότσια να παραδεχτείς το προβλημά σου!!!
Εχείς μεγάλη ανάγκη να λες την τελευταία κουβέντα έτσι;!κοιτα να δεις επειδη εδω περα η πλειοψηφεια σαν εσενα πουθεναδες ντροπαλοι αγαμητοι ειναι που δεν μπορουνε να βρουνε γκομενα για τον οποιοδηποτε λογο πιστευε οτι θες και θα συμφωνησουνε μαζι σου αμα εκει το πας
εγω σε βαρεθηκα παντως
συνεχισε την κλαψαΕχείς μεγάλη ανάγκη να λες την τελευταία κουβέντα έτσι;!
Λοιπόν μία από τα ίδια(προβληματικός)είσαι και εσύ αγαπητέ και ας μην το παραδέχεσαι!!!
Σε νευρολόγο έχεις πάει τελευταία;;;
Kαλά καλά τραγούδα κουραμπιέ!!!συνεχισε την κλαψα
ελα δωσε κιαλλοKαλά καλά τραγούδα κουραμπιέ!!!
Για πες ρε ποιο είναι το προβλημά σου,τί σου είπε ο γιατρός;!
Πάντως αν δεν σταματήσω,δεν σταματάς!!!ελα δωσε κιαλλο
σοβαρλα αυτο καταλαβες ε?Πάντως αν δεν σταματήσω,δεν σταματάς!!!
Σοβαρλα τώρα για ποιο λόγο μπαίνεις εσύ ο τέλειος σε ένα sie προβληματικών και τους την λες;!
Αλλά τί άλλο να καταλάβω;!σοβαρλα αυτο καταλαβες ε?
στα αρχιδια μου πιστευε οτι θες δεν θα κατσω να σου κανω ψυχαναλυση εδω μεσαΑλλά τί άλλο να καταλάβω;!
Oδηγησέ με εσύ στον δρόμο σου....
Λες και έχεις τις ικανότητες να κάνεις ψυχανάλυση!!!στα αρχιδια μου πιστευε οτι θες δεν θα κατσω να σου κανω ψυχαναλυση εδω μεσα
ενταξει εσυ που σηκωνεις το κεφαλι που σαι 20 ωρες εδω πας καλα και δεν εχεις κατρακυλαΛες και έχεις τις ικανότητες να κάνεις ψυχανάλυση!!!
Λοιπόν παπαράκο κοίτα να σηκώσεις λίγο κεφάλι και να πεις όχι στις φάπες και την κατρακύλα της ζωής σου!!!
Απαντάω άνετα όχι δεν πάω καλά,εεεε 20 ώρες οχί αλλά καμία 8 ναι!!!ενταξει εσυ που σηκωνεις το κεφαλι που σαι 20 ωρες εδω πας καλα και δεν εχεις κατρακυλα
εγω οτι λες συμφωνω γιατι αρπαζεσαι?Απαντά άνετα όχι δεν πάω καλά,εεεε 20 ώρες οχί αλλά καμία 8 ναι!!!
Ωραία λοιπόν τώρα που βρήκαμε ο καθένας τι είναι,λέω να σε αφήσω στην μίζερη ζωή σου και να αποσυρθώ στην δικία μου για ύπνο!!!εγω οτι λες συμφωνω γιατι αρπαζεσαι?
μαζι σου ειμαι
ciaoΩραία λοιπόν τώρα που βρήκαμε ο καθένας τι είναι,λέω να σε αφήσω στην μίζερη ζωή σου και να αποσυρθώ στην δικία μου για ύπνο!!!
ciao dionysie!!!
Mίζερη εννοώ και για την δικία μου προς αποφυγήν παρεξήγησης!!!ciao
και γω σαφηνω στην υπεροχη ζωη σου 20 ωρες εδω και 4 ωρες υπνο
εγινε φιλε
καλο υπνο
σε παρακαλω η δικια σου ειναι υποδειγμα ζωηςMίζερη εννοώ και για την δικία μου προς αποφυγήν παρεξήγησης!!!
Αντέ ciao!!!