Νέα

savoir vivre

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

dionysis_

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Παπαριές,μέσα έπεσα και το ξέρεις κατά βάθος αλλά δεν έχεις τα κότσια να παραδεχτείς το προβλημά σου!!!
κοιτα να δεις επειδη εδω περα η πλειοψηφεια σαν εσενα πουθεναδες ντροπαλοι αγαμητοι ειναι που δεν μπορουνε να βρουνε γκομενα για τον οποιοδηποτε λογο πιστευε οτι θες και θα συμφωνησουνε μαζι σου αμα εκει το πας
εγω σε βαρεθηκα παντως

Επισκέπτης
κοιτα να δεις επειδη εδω περα η πλειοψηφεια σαν εσενα πουθεναδες ντροπαλοι αγαμητοι ειναι που δεν μπορουνε να βρουνε γκομενα για τον οποιοδηποτε λογο πιστευε οτι θες και θα συμφωνησουνε μαζι σου αμα εκει το πας
εγω σε βαρεθηκα παντως
Εχείς μεγάλη ανάγκη να λες την τελευταία κουβέντα έτσι;! :grin:
Λοιπόν μία από τα ίδια(προβληματικός)είσαι και εσύ αγαπητέ και ας μην το παραδέχεσαι!!! :cheesy:
Σε νευρολόγο έχεις πάει τελευταία;;; :think:

dionysis_

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εχείς μεγάλη ανάγκη να λες την τελευταία κουβέντα έτσι;! :grin:
Λοιπόν μία από τα ίδια(προβληματικός)είσαι και εσύ αγαπητέ και ας μην το παραδέχεσαι!!! :cheesy:
Σε νευρολόγο έχεις πάει τελευταία;;; :think:
συνεχισε την κλαψα

Επισκέπτης
στα αρχιδια μου πιστευε οτι θες δεν θα κατσω να σου κανω ψυχαναλυση εδω μεσα
Λες και έχεις τις ικανότητες να κάνεις ψυχανάλυση!!! :grin:
Λοιπόν παπαράκο κοίτα να σηκώσεις λίγο κεφάλι και να πεις όχι στις φάπες και την κατρακύλα της ζωής σου!!!

dionysis_

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Λες και έχεις τις ικανότητες να κάνεις ψυχανάλυση!!! :grin:
Λοιπόν παπαράκο κοίτα να σηκώσεις λίγο κεφάλι και να πεις όχι στις φάπες και την κατρακύλα της ζωής σου!!!
ενταξει εσυ που σηκωνεις το κεφαλι που σαι 20 ωρες εδω πας καλα και δεν εχεις κατρακυλα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dionysis_

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ωραία λοιπόν τώρα που βρήκαμε ο καθένας τι είναι,λέω να σε αφήσω στην μίζερη ζωή σου και να αποσυρθώ στην δικία μου για ύπνο!!! :tired:
ciao dionysie!!!
ciao
και γω σαφηνω στην υπεροχη ζωη σου 20 ωρες εδω και  4 ωρες υπνο
εγινε φιλε
καλο υπνο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom