Νέα

savoir vivre

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ο μουνιντζα κανει αναλυσεις σωστες και εχει επιχειρηματολογια σωστη,και ειναι εντος θεματος παντα.εσυ λες μια μαλακια και μετα βρισκετε ακομα ενας βλακας,και τρωτε σελιδες ολοκληρες για μια μαλακια.αν εχεις να πεις καποιαα γνωμη πες στην και ανελυσετην.
τι να σου αναλυσω ρε αρκανς?
σου επισημανα απλα οτι ειναι λαθος να βαζεις ηλικιακο οριο.
μπορει να γελασει κ μια γκομενα ανω των 30 κ υπαρχουν γυναικες κατω των 25 που εκτιμανε αυτες τις κινησεις.
τοσο απλα..
συν αυτο που σου ειπα.
το να κανεις αυτες τις κινησεις μια στο τοσο προς χαρην εντυπωσιασμου δε σε καθιστα κυριο.
αν εχεις τροπους εχεις παντου.στο εστιατοριο στα μπουρδελα στην κινηση παντου.
τελος.

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
μουνιντζα εκανα την αναλυση που ηθελες.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
τυπε συμφωνω οτι υπαρχουν τετοιοι τυποι που φεροντε ετσι,σε μια γκομενα.ειναι και αυτο μια στρατηγικη που αρεσει σε ορισμενες γκομενες.δεν σου κρυβω οτι σαν εικονα μου αρεσει να το βλεπω καμια φορα,αρκει βεβαια να μην κατανταει καραγκιοζιλικι η φαση.υπαρχουν ομως γκομενες που τις αρεσει να τις φεροντε ετσι οι αντρες.και δεν στο κρυβω οτι το εχω κανει και εγω μερικες φορες,αλλα οχι τοσο τραβηγμενα.και να εξηγησω τι θελω να πω.
αυτο το πραγμα θα το κανει καποιος σε γκομενες απο 27 χρονων και πανω.δεν θα τα κανεις αυτα σε μια πιτσιρικα γκομενα που θα βγεις εξω μαζι τις,γιατι θα γελαει.αυτο το κανεις σε γκομενες που ειναι μεγαλυτερης ηλικιας.και πιστευω οτι αν η γκομενα ειναι και καποιου οικονομικου επιπεδου καλου,η καποιας μορφωσης το γουσταρει κιολας.αν το κανεις σε μια γκομενα που ειναι φραγκατη,εχει το στυλακι τις, και ειναι καποιας μορφωσης θα το γουσταρει και θα το καταλαβει αυτο τον τροπο ευγενειας.αν το κανεις σε καποια που ειναι μπατιρισα,και ειναι πωλητρια ρουχων,η δουλευει σε καποιο σουπερ μαρκετ,θα καταλαβει αλλο πραγμα,θα νομιζει οτι ειναι η σταχτοπουτα και το πολυ-πολυ να ψωνιστει κιολας.
γενικα αυτος ο τροπος συμπεριφορας απευθυνετε σε μια ειδικη κατηγορια γυναικων,και θελει πολυ καλο χειρισμο,διοτι πολυ ευκολα μπορει να γινει καραγκιοζιλικι.

Τύπε συμφωνώ με τα λεγόμενά σου.
Σε πιτσιρίκες δύσκολα πιάνει γιατί ζήτημα είναι να αρέσει σε 1 από τις 10 και λίγες λέω.

Κατά τ' άλλα με θλίψη διαπίστωσα ότι και χθες γι' άλλη μία φορά, οι γνωστοί άγνωστοι εισέβαλαν στον πανεπιστημιακό χώρο προκαλώντας ζημιές και φθορές σε πολλές σελίδες. Είναι κρίμα γιατί έτσι και συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, η ΣΧΟΛΗ θα καταντήσει σαν το Α.Π.Θ. ένα πράγμα.

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Τύπε συμφωνώ με τα λεγόμενά σου.
Σε πιτσιρίκες δύσκολα πιάνει γιατί ζήτημα είναι να αρέσει σε 1 από τις 10 και λίγες λέω.

Κατά τ' άλλα με θλίψη διαπίστωσα ότι και χθες γι' άλλη μία φορά, οι γνωστοί άγνωστοι εισέβαλαν στον πανεπιστημιακό χώρο προκαλώντας ζημιές και φθορές σε πολλές σελίδες. Είναι κρίμα γιατί έτσι και συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, η ΣΧΟΛΗ θα καταντήσει σαν το Α.Π.Θ. ένα πράγμα.
τυπε μην φοβασε γιαυτο το πραγμα.ηδη του εριξα κατι μπινελικια και φαινετε οτι την πειρανε χαμπαρι.παντως εχει πολλους μαθητες που βρικανε ενδιαφερων το συγκεκριμενο μαθημα.
μηπως θα ητανε καλο να ελεγες καποια πραγματα για savoir vivre του φοιτητη?
πως να κινειτε στη σχολη?
πως να κινειτε στα φοιτητικα στεκια?
και ολα τα σχετικα.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε είναι μεγάλο κεφάλαιο αυτό που λες παρόλο που έχει ηλιακό διαχωρισμό και θα εξηγήσω το γιατί.

Αρχικά παίρνουμε ως δεδομένο ότι δε μιλάμε συγκεκριμένα για savoir vivre αλλά για ένα γενικότερο πλαίσιο συμπεριφοράς προσαρμοσμένο στους στόχους της ΣΧΟΛΗΣ (-> δηλαδή την αναζήτηση της απόλυτης αλήθειας).
Έπειτα, ένας άλλος λόγος που είναι δύσκολο κάτι τέτοιο είναι λόγω του ότι υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικά στυλ φοιτητών. Υπάρχουν τα νορμάλ άτομα, τα άτομα που πατάνε στη σχολή τους μία φορά τη βδομάδα-το μήνα-το χρόνο και τα άτομα που η σχολή τους γίνεται 2ο σπίτι τους. Πάνω σε αυτές τις κατηγορίες, διαμορφώνονται υποκατηγορίες ανάλογα με τα "θέλω" του καθένα. Άλλος θέλει να είναι καλός φοιτητής άρα θα ψάχνει τα πάντα για τα μαθήματά του, εργασίες, βοηθούς καθηγητών κλπ. Άλλος θέλει να κάνει παρέες με άκρες για δουλειά & διασκέδαση. Άλλος θέλει να γνωρίσει ότι μουνί υπάρχει. Άλλος θέλει να δικτυωθεί σε φοιτητικές παρατάξεις και έπειτα κομματικά. Άλλος πάλι είναι έτσι στα πρώτα 2 έτη και γίνεται αλλιώς όταν πάει για πτυχίο.

Δε θέλω να οδηγήσω τη συζήτηση σε στυλ "ποιοι είναι σωστοί και ποιοι λάθος" απλά πιστεύω ότι είναι αρκετά διαφορετικά τα χαρακτηριστικά συμπεριφορών αυτών των ομάδων. Γι' αυτό το λόγο, θα πρέπει να προχωρήσουμε σε μία κατηγοροιοποίηση των φοιτητών σαν και αυτή που είχαμε κάνει για τα στυλ φοιτητογκόμενας ώστε να βγάλουμε μία άκρη στο τέλος.

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε είναι μεγάλο κεφάλαιο αυτό που λες παρόλο που έχει ηλιακό διαχωρισμό και θα εξηγήσω το γιατί.

Αρχικά παίρνουμε ως δεδομένο ότι δε μιλάμε συγκεκριμένα για savoir vivre αλλά για ένα γενικότερο πλαίσιο συμπεριφοράς προσαρμοσμένο στους στόχους της ΣΧΟΛΗΣ (-> δηλαδή την αναζήτηση της απόλυτης αλήθειας).
Έπειτα, ένας άλλος λόγος που είναι δύσκολο κάτι τέτοιο είναι λόγω του ότι υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικά στυλ φοιτητών. Υπάρχουν τα νορμάλ άτομα, τα άτομα που πατάνε στη σχολή τους μία φορά τη βδομάδα-το μήνα-το χρόνο και τα άτομα που η σχολή τους γίνεται 2ο σπίτι τους. Πάνω σε αυτές τις κατηγορίες, διαμορφώνονται υποκατηγορίες ανάλογα με τα "θέλω" του καθένα. Άλλος θέλει να είναι καλός φοιτητής άρα θα ψάχνει τα πάντα για τα μαθήματά του, εργασίες, βοηθούς καθηγητών κλπ. Άλλος θέλει να κάνει παρέες με άκρες για δουλειά & διασκέδαση. Άλλος θέλει να γνωρίσει ότι μουνί υπάρχει. Άλλος θέλει να δικτυωθεί σε φοιτητικές παρατάξεις και έπειτα κομματικά. Άλλος πάλι είναι έτσι στα πρώτα 2 έτη και γίνεται αλλιώς όταν πάει για πτυχίο.

Δε θέλω να οδηγήσω τη συζήτηση σε στυλ "ποιοι είναι σωστοί και ποιοι λάθος" απλά πιστεύω ότι είναι αρκετά διαφορετικά τα χαρακτηριστικά συμπεριφορών αυτών των ομάδων. Γι' αυτό το λόγο, θα πρέπει να προχωρήσουμε σε μία κατηγοροιοποίηση των φοιτητών σαν και αυτή που είχαμε κάνει για τα στυλ φοιτητογκόμενας ώστε να βγάλουμε μία άκρη στο τέλος.
Let΄s go!!! :grin:

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
τυπε εχεις δικιο.αλλα εμεις πρεπει να αναλυσουμε το θεμα πως πρεπει να φερετε σωστα ενας φοιτητης απεναντι στις συμφοιτητριες του σε οποια κατηγορια και αν ανηκει.θα χωριζα τους φοιτητες στις εξης κατηγοριες,και θα περιμενω την αναλυση σου  σε καθε κατηγορια,μια και κινησε σε τετοιο χωρο.

1.φοιτητης-κομματοσκυλο.

2.φοιτητης-στα αρχιδια μου ολα.

3.φοιτητης-μονοφαγας

4.φοιτητης-καληνυχτακιας-παρεακιας.

5.φοιτητης-φυτο

6.φοιτητης-να τελειωνω να γυρισω στο χωριο μου.

τυπε αναμενω την αναλυση σου.αν εχεις να προσθεσεις καμια υποκατηγορια ακομα μπορεις να την βαλεις.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Επίσης να προσθέσω ότι υπάρχουν και μερικές διαφορές ανάλογα με:
καταγωγή: επαρχία - μεγαλούπολη
παράλληλη δουλειά με σπουδές: ναι - όχι
& bonus για αθηναίους φοιτητές:
τόπος διαμονής αθήνα/σχολικό παρελθόν: Β.Π. & Ν.Π. - Δ.Π. & Πειραιάς

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Επίσης να προσθέσω ότι υπάρχουν και μερικές διαφορές ανάλογα με:
καταγωγή: επαρχία - μεγαλούπολη
παράλληλη δουλειά με σπουδές: ναι - όχι
& bonus για αθηναίους φοιτητές:
τόπος διαμονής αθήνα/σχολικό παρελθόν: Β.Π. & Ν.Π. - Δ.Π. & Πειραιάς
τυπε ας το δουμε χονδρικα καλυτερα το θεμα των κατηγοριων,γιατι θα ξεφυγουμε πολυ αν γινει στο λεπτομερη αναλυση.διοτι μην ξεχνας υπαρχουν πολλες υποκατηγοριες φοιτητων.ας ασχοληθουμε με μια πιο γενικη αναλυση.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μετα φταιω εγω που σπαμαρω...
αλλα οταν μιλαω στα @@ σας..
ανοιγω ενα κρασακι κ επανερχομαι.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Το post σου τύπε είναι σημείο αναφοράς και πάνω σε αυτό θα αναλύσουμε στην συνέχεια τα όποια είδη.

[size=15pt]1.φοιτητης-κομματοσκυλο.[/size]

Αυτό το είδος υπάρχει σε κάθε σχολή και αναλογικά πιάνει ένα μεγάλο ποσοστό από τα "γνωστά" άτομα (με το "γνωστά" εννοώ τα άτομα που κάποιος βλέπει συχνά και γενικά θα είναι μέσα στην φοιτητική του καθημερινότητα). Η γνωριμία με αυτούς θα γίνει 1)στις εγγραφές, 2)σε κάποιο φοιτητικό πάρτυ, 3)σε μία ανακοίνωση μέσα σε αμφιθέατρο, 4)σε μία κουβέντα δίπλα στο τραπεζάκι της παράταξής τους ή 5)στην καφετέρια/μπαρ/μπουζούκι/κλαμπ που είναι το στέκι τους ή κάνουν τις εκδηλώσεις τους.

Όποιος θέλει να ασχοληθεί με κομματικά τότε θα πρέπει να τους έχει από κοντά. Όποιος τσαντίζεται με τα κομματικά μόνο που τα σκέφτεται τότε πρέπει να μην ασχολείται καθόλου μαζί τους. Σε όλα τα υπόλοιπα είδη φοιτητών, οι φοιτητές-κομματόσκυλα μπορούν να αποδειχθούν ένα χρήσιμο είδος.
Οι παρατάξεις που "μετράνε" στις περισσότερες σχολές είναι οι ΔΑΠ & ΠΑΣΠ (οι αριστερές μετράνε κυρίως σε πολυτεχνεία). Τα καλά που προσφέρουν είναι 1)νυχτερινές εξόδους, 2)φοιτητικές εκδρομές & 3)σημειώσεις & θέματα εξετάσεων. Τα κακά που προσφέρουν είναι 1)πρήξιμο για να γράψουν και 'σενα & 2)συζητήσεις πολιτικού περιεχομένου κάθε μα κάθε στιγμή.
Ο τύπος/ισσα που ανήκει σε αυτές:
- Φοράει γαλάζιο πουκάμισο/πουλοβεράκι & τζιν ή γαλάζιο t-shirt με μαύρο κολάν (αντίστοιχα) για ΔΑΠ και τα ίδια σε πράσινα για ΠΑΣΠ (& συνήθως έχουν και αυτοκολλητάκια).
- Θα σε πλησιάζει με ένα μεγάλο χαμόγελο και φιλικό χτύπημα στην πλάτη αν είναι άντρας ή αγκαλιά και φιλιά αν είναι γυναίκα με κουβέντες του τύπου "πού είσαι?", "πού χάθηκες?", "την πέμπτη θα πάμε εκεί, θα έρθεις?", "ο άλλος ο φίλος σου γιατί κάνει παρέα με τον Χ και τον Ψ?" και διάφορα τέτοια.
Πιστεύω ότι ο οποιοσδήποτε που πουλάει λίγη τρέλα τα καταφέρνει άνετα με αυτούς και μπορεί να ασχοληθεί τόσο ώστε να αποκομίσει μονάχα τα οφέλη που τον ενδιαφέρουν. Εδώ μετράει πολύ το γενικότερο savoir vivre μιας και πρέπει να χρησιμοποιείς αρκετά εκφράσεις του στυλ: "Ναι, σίγουρα θα έρθω", "Έλα ρε φίλε, τα ίδια θα λέμε? Στάνταρ θα περάσω μια βόλτα", "Εννοείται ότι θα σας ψηφίσω", "Ούτε εγω τους πάω τους άλλους", "Είστε πολύ οργανωμένοι" και άλλα τέτοια γλύφτικα & διπλωματικά ώστε να είσαι και εσύ ήσυχος αλλά να γλιτώσεις και το πολύ πρήξιμο.
Νομίζω ότι έτσι συμπεριφέρεται ο μέσος φοιτητής εκτός από τις υποκατηγορίες που 1)γίνονται κώλος και βρακί με αυτούς ή 2)είναι έτοιμοι να τους πλακώσουν στις σφαλιάρες με το που τους μιλάνε.
Περιμένω περαιτέρω ανάλυση επί του θέματος.

Επισκέπτης
mouNINJA ξέχασε να αναλύσεις τα γκομενικά με αυτούς αν υπάρχουν!!!
Προσωπικά βέβαια από την δικία μου εμπειρία και επαφή μαζί τους έχω καταλάβει οτί τα γκομενικά τους δεν σχετίζονται με τα κομματίκα και δεν περνάν μέσα από αυτά,δηλαδή είναι άλλοι άνθρωποι στα ερωτικά!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Προσωπικά βέβαια από την δικία μου εμπειρία και επαφή μαζί τους έχω καταλάβει οτί τα γκομενικά τους δεν σχετίζονται με τα κομματίκα και δεν περνάν μέσα από αυτά,δηλαδή είναι άλλοι άνθρωποι στα ερωτικά!!!
στα σκληρα κομματοσκυλα δεν υσχιει αυτο.

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
τυπε η αναλυση σου ειναι ακριβης.αν δεν φαει καποιος το κολλημα με τα κομματικα,και ασχοληθει με αυτη την κατηγορια πιστευω οτι θα εχει μονο κερδη.θα ειναι συνεχως πρωτη μουρη στα μπουζουκια,θα εχει τις ακρες του με τους καθηγητες,και θα βγαινει εξω συνεχως με τα καλυτερα γκομενακια τις σχολης του.βασικα χρειαζετε να εισαι καλος δημοσιοσχετιστας ωστε να μπορεσεις να εχει μια καλη πορεια σε αυτο κυκλωμα.εννοειτε οτι το savoir vivre σε αυτη την κατηγορια θα το εχεις σαν ευαγγελιο,διοτι τα γκομενακια τις καθε παραταξης γουσταρουν τα κυριλε πραγραματα και τις ψιλοχλιδατες καταστασεις,διοτι ας μην ξεχναμε οτι ολες εχουν στο μυαλο τους,οτι καποτε θα ειναι οι αυριανες ιδιαιτερες γραμματευς του καθε βουλευτη,και υπουργου,οταν το κομμα τους θα αναλαβει την εξουσια.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Πιθανόν εγώ γνώρισα πιο light κομματόσκυλα!!! :rolleyes:
Δηλαδή τα σκληρά βγάζουν γκόμενα μέσα από το κόμμα και έχουν και στα συναισθηματικά παρωπίδες;! :o
το εχω δει 2 φορες.με κνιτη κ δαπιτη.
δε μπορω να υσχιριστω πως το κανουν ολοι αλλα ...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Τύπε έχεις δίκιο, περίμενα να σκιαγραφηθεί γενικότερα το προφίλ τους και έπειτα θα περνούσαμε στη γκομενική ανάλυση.
Σε αυτό που λες είσαι απόλυτα σωστός παρ'όλο που οι περισσότεροι νομίζουν το αντίθετο.
Γενικότερα φαινόμενα:
- Υπάρχουν πολλοί καημένοι τύποι/ισσες που μπερδεύουν τις όποιες "φιλικές" επαφές ωραίων ατόμων που ανήκουν σε παράταξη. Επειδή τους έχουν στα όπα-όπα, νομίζουν ότι τους γουστάρουν ενώ οι άλλοι θέλουν απλά να τους γράψουν.
- Η όποια κόντρα έχουν οι παρατάξεις μεταξύ τους είναι μονάχα για τα μάτια του κόσμου. Μη βγάζετε συμπεράσματα από ξύλα σε καταμετρήσεις, ντου σε πορείες, άκρες με χρυσαυγίτες/αναρχικούς και λοιπές τέτοιες μαλακίες. Στις διαπροσωπικές τους σχέσεις είναι αρκετά διαφορετικοί. Και ζευγάρια θα δεις από διαφορετικές παρατάξεις, και δυνατές φιλίες και όλα. Ότι γίνεται μπροστά στους φοιτητές/ψηφοφόρους είναι βιτρίνα και μόνο.
- Οι καλύτερες φάσεις για γκομενοκαταστάσεις είναι σε φοιτητικές εκδρομές. Εκεί επικρατεί ένα κλίμα σχολικής 5ήμερης και είναι όλοι μια μεγάλη παρέα. Όποιος/α είχε κάτι να παίζει με κάποιον/α άλλη, κάτι θα γίνει σε κάποια στιγμή στο clubάκι/beach bar/δωμάτια hotel/μέχρι και στο πούλμαν.
- Και φυσικά υπάρχει και η κατηγορία του φοιτητή που έχει πατέρα/θείο/νονό/γνωστό σε υψηλό πολιτικό αξίωμα και όλο και κάτι γκομενικό θα τσιμπήσει από την αντίστοιχη παράταξη.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
τυπε η αναλυση σου ειναι ακριβης.αν δεν φαει καποιος το κολλημα με τα κομματικα,και ασχοληθει με αυτη την κατηγορια πιστευω οτι θα εχει μονο κερδη.θα ειναι συνεχως πρωτη μουρη στα μπουζουκια,θα εχει τις ακρες του με τους καθηγητες,και θα βγαινει εξω συνεχως με τα καλυτερα γκομενακια τις σχολης του.βασικα χρειαζετε να εισαι καλος δημοσιοσχετιστας ωστε να μπορεσεις να εχει μια καλη πορεια σε αυτο κυκλωμα.εννοειτε οτι το savoir vivre σε αυτη την κατηγορια θα το εχεις σαν ευαγγελιο,διοτι τα γκομενακια τις καθε παραταξης γουσταρουν τα κυριλε πραγραματα και τις ψιλοχλιδατες καταστασεις,διοτι ας μην ξεχναμε οτι ολες εχουν στο μυαλο τους,οτι καποτε θα ειναι οι αυριανες ιδιαιτερες γραμματευς του καθε βουλευτη,και υπουργου,οταν το κομμα τους θα αναλαβει την εξουσια.

Ακριβώς.
Για να γινόμαστε λίγο πιο συγκεκριμένοι, καλό θα ήταν:
- Να σε ξέρει ο αρχιΔΑΠίτης/ΠΑΣΠίτης της σχολής σου προσωπικά ώστε να λέτε 2-3 μαλακίες αντί για ένα απλό γεια.
- Να μην είσαι φανερά δεξιός/πράσινος/αριστερός και να είσαι ανοιχτός με όλους.
- Σε εκδηλώσεις να βρίσκεις άλλα 7-8 άτομα συχνά και να έχετε κανα καλό τραπεζάκι & να ξέρεις σε τι hotel θα μείνεις στις όποιες εκδρομές.
- Να είσαι καλός σε κουβεντούλες με αυτούς όταν τους συναντάς σε καφέ δίπλα στη σχολή, στο μετρό/στάση λεωφορείου/τρένου, και γενικότερα όπου έξω τους πετυχαίνεις τυχαία.

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
τυπε αναμενω την αναλυση σου για την δευτερη κατγορια.

ειναι ο φοιτητης-στα αρχιδια μου ολα.

Επισκέπτης
Νομίζω υπάρχει και άλλη κατηγορία:
φοιτητής τίποτα το ιδιαίτερο. :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom