Νέα

savoir vivre

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τζαμπα μιλας κ ποσταρεις..
αφου μονοι τους μιλανε...
Δεν πειράζει έτσι και αλλιώς εδώ μέσα είμαι όταν δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω ή άρρωστος(αυτό έχουμε σήμερα)!!! :grin:
Οπότε σκασίλα μου,την ώρα μου την περνάω με γράφουν ή όχι!!! :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Δεν πειράζει έτσι και αλλιώς εδώ μέσα είμαι όταν δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω ή άρρωστος(αυτό έχουμε σήμερα)!!! :grin:
Οπότε σκασίλα μου,την ώρα μου την περνάω με γράφουν ή όχι!!! :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
τζαμπα μιλας κ ποσταρεις..
αφου μονοι τους μιλανε...
λουκριτια οπως γνωριζεις οταν οι καθηγητες παραδιδουν μαθημα εκεινη την ωρα δεν τους διακοπτουν.επειδη αυτη την ωρα το μαθημα ειναι σε εξελιξη,οταν τελειωσει η παραδοση θα μπορεις να κανεις τις ερωτησεις σου για οποιαδηποτε απορια εχεις.προς το παρον παρακουλουθα την παραδοση και μην πινεις πολυ κρασι,για να εισαι νηφαλια.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
λουκριτια οπως γνωριζεις οταν οι καθηγητες παραδιδουν μαθημα εκεινη την ωρα δεν τους διακοπτουν.επειδη αυτη την ωρα το μαθημα ειναι σε εξελιξη,οταν τελειωσει η παραδοση θα μπορεις να κανεις τις ερωτησεις σου για οποιαδηποτε απορια εχεις.προς το παρον παρακουλουθα την παραδοση και μην πινεις πολυ κρασι,για να εισαι νηφαλια.
ναι ρε αρχοντα αλλα δε γινεται να ποσταρετε 9807 σελιδες κ μεις αναλυουμε μετα απο την αρχη..δεν κανουν ετσι παραδοση..

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
ναι ρε αρχοντα αλλα δε γινεται να ποσταρετε 9807 σελιδες κ μεις αναλυουμε μετα απο την αρχη..δεν κανουν ετσι παραδοση..
τοτε εκμεταλευσου το μπρεικ που κανουμε και κανε τις ερωτησεις σου η πες την γνωμη σου.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οχι ευχαριστω..
1.εχω ξεπερασει το φοιτηταριο πια..
2.εχω κανει παρατηρησεις πολυ νωριτερα πριν μπει ο νιντζα αλλα...
τεσπα..δε πειραζει ...συνεχιστε.

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
οχι ευχαριστω..
1.εχω ξεπερασει το φοιτηταριο πια..
2.εχω κανει παρατηρησεις πολυ νωριτερα πριν μπει ο νιντζα αλλα...
τεσπα..δε πειραζει ...συνεχιστε.
λουκριτια οταν θελεις να πεις κατι να το λες.μην μας κανεις εμας σκηνες θυμου.να το παιζεις στο γκομενο σου θυμωμενη και οχι στους δασκαλους.
αντε ριξε τωρα αυτο που εχεις να πεις για θα σκασεις.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
λουκριτια οταν θελεις να πεις κατι να το λες.μην μας κανεις εμας σκηνες θυμου.να το παιζεις στο γκομενο σου θυμωμενη και οχι στους δασκαλους.
αντε ριξε τωρα αυτο που εχεις να πεις για θα σκασεις.
1.δε κανω σκηνες.
2.αν ηθελα δε το παιρνες χαμπαρι.. :2funny:
3.το ειπα 3-4 σελ πριν..συνεχιστε λεμε ..αμα γουσταρω θα ξαναπεταχτω. ;)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
πεταγομε εγο ιμε ο πορδοσ σασ

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
τυπε αν τελειωσε το δελτιο ειδησεων,ριξε την αναλυση σου στην κατηγορια.

φοιτητης-στα αρχιδια μου ολα.

Επισκέπτης
Κύριoι καθηγητέ τί θα γίνει θα αρχίσουμε καμία φοράαα;! :grin: :think:

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Κύριoι καθηγητέ τί θα γίνει θα αρχίσουμε καμία φοράαα;! :grin: :think:
αρχιζουμε τωρα ρε.να ριξει την αναλυση του ο γραμματεας τις σχολης και ξεκιναμε.
κατσε στο θρανιο σου μην κανεις φασαρια.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
να παω τουαλετααααααααα?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
τυπε αναμενω την αναλυση σου για την δευτερη κατγορια.

ειναι ο φοιτητης-στα αρχιδια μου ολα.

Τύπε πρέπει να κάνουμε και αυτό το είδος λίγο πιο συγκεκριμένο γιατί κανένας δεν είναι σταρχιδιστής στα πάντα και παντού.
Υπάρχουν οι ακαδημαϊκοί σταρχιδιστές που είναι όσοι δεν τους νοιάζει ο βαθμός πτυχίου, το πότε θα πάρουν πτυχίο, άμα θα διαβάσουν στην εξεταστική κλπ. Μετά υπάρχουν οι διαπροσωπικοί σταρχιδιστές δηλαδή αυτοί που πουλάνε τρέλα παντού, δεν τους νοιάζει η γνώμη των άλλων γι' αυτούς και γενικότερα είναι εντελώς χύμα στις επαφές τους. Τέλος, υπάρχει και η κατηγορία του σταρχιδιστή στη ζωή που είναι και η πιο σπάνια. Αυτό το είδος είναι τα άτομα που ενώ κοντεύουν για πτυχίο, δεν έχουν ιδέα τι θα κάνουν στο μέλλον και συνήθως δεν έχουν κανένα μα κανένα σοβαρό ενδιαφέρον.

Τα γενικότερα στοιχεία τους είναι ψιλοαδιάφορα αλλά έχουν και κάποια ωραία πλευρά. Δεν ανήκουν στην κατηγορία των "γνωστών" προσώπουν που αναφέρθηκε πριν μιας και συνήθως δεν πατάνε στη σχολή ή μία τους βρίσκεις, μια τους ψάχνεις. Για παρέα είναι καλή καβάτζα μιας και συνήθως έχουν χιούμορ και τα λένε χύμα οπότε για κανα καφεδάκι ή φαγητό με παρέα είναι κορυφαίοι. Γκόμενες τέτοιου είδους είναι τεράστιο κάψιμο και προτείνονται μόνο για αλλοπρόσαλλους τύπους που θέλουν λίγο απ' όλα και καθόλου μαζί. Με λίγα λόγια, τη θεωρώ ψιλοαδιάφορη κατηγορία σε σχέση με τις άλλες και είναι καλή μόνο όταν δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις και θες να ξεσκάσεις λέγοντας 2-3 μαλακίες.

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
τυπε εχεις δικιο.αυτη η κατηγορια ειναι μονο για χαβαλε και τιποτα αλλο.αλλα αυτη η κατηγορια μπορει να σου κανει καποιο καλο κονε απο εκει που δεν το περιμενεις,για ενα και μονο λογο.υπαρχουν γκομενες που γουσταρουν τετοιους τυπους απλα και μονο για τον χαβαλε που κανουν σε κανε κλαμπ-μπουζουκια-παρτυ.εννοειτε οτι σε αυτη την κατηγορια δεν υπαρχει ουτε για πλακα το savoir vivre και γενικα η καθε τους προταση εχει μεσα τημ λεξη <<μαλακα>> και <<γαμωτο>>.

αναμενω την επομενη κατηγορια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom