loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
τζαμπα μιλας κ ποσταρεις..Νομίζω υπάρχει και άλλη κατηγορία:
φοιτητής τίποτα το ιδιαίτερο. :S
αφου μονοι τους μιλανε...
τζαμπα μιλας κ ποσταρεις..Νομίζω υπάρχει και άλλη κατηγορία:
φοιτητής τίποτα το ιδιαίτερο. :S
Δεν πειράζει έτσι και αλλιώς εδώ μέσα είμαι όταν δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω ή άρρωστος(αυτό έχουμε σήμερα)!!!τζαμπα μιλας κ ποσταρεις..
Δεν πειράζει έτσι και αλλιώς εδώ μέσα είμαι όταν δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω ή άρρωστος(αυτό έχουμε σήμερα)!!!
Οπότε σκασίλα μου,την ώρα μου την περνάω με γράφουν ή όχι!!!
λουκριτια οπως γνωριζεις οταν οι καθηγητες παραδιδουν μαθημα εκεινη την ωρα δεν τους διακοπτουν.επειδη αυτη την ωρα το μαθημα ειναι σε εξελιξη,οταν τελειωσει η παραδοση θα μπορεις να κανεις τις ερωτησεις σου για οποιαδηποτε απορια εχεις.προς το παρον παρακουλουθα την παραδοση και μην πινεις πολυ κρασι,για να εισαι νηφαλια.τζαμπα μιλας κ ποσταρεις..
ναι ρε αρχοντα αλλα δε γινεται να ποσταρετε 9807 σελιδες κ μεις αναλυουμε μετα απο την αρχη..δεν κανουν ετσι παραδοση..λουκριτια οπως γνωριζεις οταν οι καθηγητες παραδιδουν μαθημα εκεινη την ωρα δεν τους διακοπτουν.επειδη αυτη την ωρα το μαθημα ειναι σε εξελιξη,οταν τελειωσει η παραδοση θα μπορεις να κανεις τις ερωτησεις σου για οποιαδηποτε απορια εχεις.προς το παρον παρακουλουθα την παραδοση και μην πινεις πολυ κρασι,για να εισαι νηφαλια.
τοτε εκμεταλευσου το μπρεικ που κανουμε και κανε τις ερωτησεις σου η πες την γνωμη σου.ναι ρε αρχοντα αλλα δε γινεται να ποσταρετε 9807 σελιδες κ μεις αναλυουμε μετα απο την αρχη..δεν κανουν ετσι παραδοση..
λουκριτια οταν θελεις να πεις κατι να το λες.μην μας κανεις εμας σκηνες θυμου.να το παιζεις στο γκομενο σου θυμωμενη και οχι στους δασκαλους.οχι ευχαριστω..
1.εχω ξεπερασει το φοιτηταριο πια..
2.εχω κανει παρατηρησεις πολυ νωριτερα πριν μπει ο νιντζα αλλα...
τεσπα..δε πειραζει ...συνεχιστε.
1.δε κανω σκηνες.λουκριτια οταν θελεις να πεις κατι να το λες.μην μας κανεις εμας σκηνες θυμου.να το παιζεις στο γκομενο σου θυμωμενη και οχι στους δασκαλους.
αντε ριξε τωρα αυτο που εχεις να πεις για θα σκασεις.
πεταγομε εγο ιμε ο πορδοσ σασ
ο αρκανακοσ θα ινε δασκαλοσ μου!
Oπωs παντα.........απαιχτοs....η μαλων απεχτωσ
αρχιζουμε τωρα ρε.να ριξει την αναλυση του ο γραμματεας τις σχολης και ξεκιναμε.Κύριoι καθηγητέ τί θα γίνει θα αρχίσουμε καμία φοράαα;!
Να πας και εκεί να μείνεις,αεί στα διάααλααα πια!!!να παω τουαλετααααααααα?
τυπε αναμενω την αναλυση σου για την δευτερη κατγορια.
ειναι ο φοιτητης-στα αρχιδια μου ολα.