Νέα

savoir vivre

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τα γκομενικά δεν τα έπιασα γιατί δεν υπάρχουν με αυτή την κατηγορία. Ένας μονοφαγάς δεν θα σου γνωρίσει γκόμενες και δε μπορεί να γίνει λόγος για μονοφαγού μιας και δεν σχετίζονται οι έννοιες με το άλλο φύλλο.

Για το άλλο που λες, με μπέρδεψες λίγο γιατί το κείμενό σου είναι δυσνόητο.
Εννοείς ότι γνωρίζατε γκόμενες, σου έκαναν χαλάστρες και μετά σε έβριζαν και από πάνω?
Μια χαρά νομίζω υπάρχουν και μονοφαγούδες!!! :grin:
Αυτό και επίσης όποτε όποτε παρουσίαζονταν θηλυκό να ορμάνε σαν τα λιοντάρια και να γίνω και εγώ ρόμπα,ρε να την πέφτουν 3 σε μία γκόμενα!!! :cheesy:
Και γενικά ρε παιδί μου είμαι βολικό άτομο,μαλάκας κοινώς και την έχουν κατά βρει,τώρα το μεταβατικό στάδιο,δρόμο και νέες παρέες!!! :rockon:

Επισκέπτης
για πες ρε παπαζολο τι σου εκαναν μηπως και βρουμε καμια ακρη,και σε προετοιμασουμε καταλληλα να τα κανεις καμια καλη μαγκια αυτα τα μουνοπανα.
Μπααα λέω απλά να τους χαιρετήσω μόλισ βρω άλλες διασυνδέσεις,τόσοοοο απλά!!! :grin:
Ρε συ αν ο άλλος είναι παρτάκιας,είναι παρτάκιας δεν αλλάζει και δεν τον αντιμετωπίζεις!!! :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Μια χαρά νομίζω υπάρχουν και μονοφαγούδες!!! :grin:
Αυτό και επίσης όποτε όποτε παρουσίαζονταν θηλυκό να ορμάνε σαν τα λιοντάρια και να γίνω και εγώ ρόμπα,ρε να την πέφτουν 3 σε μία γκόμενα!!! :cheesy:
Και γενικά ρε παιδί μου είμαι βολικό άτομο,μαλάκας κοινώς και την έχουν κατά βρει,τώρα το μεταβατικό στάδιο,δρόμο και νέες παρέες!!! :rockon:

Ναι αλλά για ποιο λόγο σε νοιάζουν οι μονοφαγούδες?
Θα σου φάνε τον γκόμενο?
Μόνο για μια γυναίκα έχει σημασία αν η άλλη είναι μονοφαγού ή όχι.

Για τα άλλα που λες, σε βλέπω πολύ δυνατό και αποφασισμένο.
Εκεί δεν τους έλεγες καμια κουβέντα? Δηλαδή που και που γίνεται καμια πλάκα σε αντροπαρέες με τέτοια πράγματα αλλά όχι πάντα χαλάστρες, αυτό καταντάει μαλακία. Μετά από τέτοια σκηνικά, εσύ είχες το στυλ να "αντιστρέψεις" το κλίμα και να το κάνεις να φανεί κάπως σαν αστείο και όχι σαν μαλακία στην όποια γκόμενα ή όχι?

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Μπααα λέω απλά να τους χαιρετήσω μόλισ βρω άλλες διασυνδέσεις,τόσοοοο απλά!!! :grin:
Ρε συ αν ο άλλος είναι παρτάκιας,είναι παρτάκιας δεν αλλάζει και δεν τον αντιμετωπίζεις!!! :2funny: :2funny:
ρε παπαζολ ξαναδιαβασε την αναλυση που καναμε φοιτητης-μουνοφαγας και θα το καταλαβεις ρε φιλε.η σχολη παει να προλαβει να σας σωσεις απο τα χειροτερα αν το εχεις καταλαβει.τελος παντων εσυ την ενιωσες την πουστια απο τη βλεπω.ο μουνιντζα θα ηταν πιο ειδικος να σου δωσει καποιες συμβουλες για το πως να επιλεγεις παρεες στη σχολη σου.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ρε παπαζολ ξαναδιαβασε την αναλυση που καναμε φοιτητης-μουνοφαγας και θα το καταλαβεις ρε φιλε.η σχολη παει να προλαβει να σας σωσεις απο τα χειροτερα αν το εχεις καταλαβει.τελος παντων εσυ την ενιωσες την πουστια απο τη βλεπω.ο μουνιντζα θα ηταν πιο ειδικος να σου δωσει καποιες συμβουλες για το πως να επιλεγεις παρεες στη σχολη σου.

Μεγάλε, δε μπορώ να του πω τι παρέες να κάνει και τι όχι γιατί δε ξέρω καθόλου το στυλ του.
Θα ήταν χρήσιμο να μας περιγράψει σε γενικές γραμμές σε ποια κατηγορία ανήκει και από εκεί και πέρα όλοι θα τον συμβουλέψουμε (σε λογικά πλαίσια πάντα).

Επισκέπτης
Ναι αλλά για ποιο λόγο σε νοιάζουν οι μονοφαγούδες?
Θα σου φάνε τον γκόμενο?
Μόνο για μια γυναίκα έχει σημασία αν η άλλη είναι μονοφαγού ή όχι.
Για τα άλλα που λες, σε βλέπω πολύ δυνατό και αποφασισμένο.
Εκεί δεν τους έλεγες καμια κουβέντα? Δηλαδή που και που γίνεται καμια πλάκα σε αντροπαρέες με τέτοια πράγματα αλλά όχι πάντα χαλάστρες, αυτό καταντάει μαλακία. Μετά από τέτοια σκηνικά, εσύ είχες το στυλ να "αντιστρέψεις" το κλίμα και να το κάνεις να φανεί κάπως σαν αστείο και όχι σαν μαλακία στην όποια γκόμενα ή όχι?
Δεν με νοιάζουν οι μονοφαγούδες,απλά επισήμανα οτί υπάρχουν!!!
Εγώ έλεγα αλλά ουδείς με άκουγε!!! :P
Τέτοιο κλίμα τύπε μου δεν αντιστρέφεται,δεν μπορώ απλά τους βαρέθηκα,τώρα θέλω και χρειάζεται να προσεγγίσω σωστά ατόμα!!! :rockon:

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Δεν με νοιάζουν οι μονοφαγούδες,απλά επισήμανα οτί υπάρχουν!!!
Εγώ έλεγα αλλά ουδείς με άκουγε!!! :P
Τέτοιο κλίμα τύπε μου δεν αντιστρέφεται,δεν μπορώ απλά τους βαρέθηκα,τώρα θέλω και χρειάζεται να προσεγγίσω σωστά ατόμα!!! :rockon:
για πες μας ρε παπαζολ τι τυπος εισαι? ωστε να σου δωσουμε καποιες γενικες τουλαχιστον οδηγιες για το πως θα κινηθεις.

Επισκέπτης
Μεγάλε, δε μπορώ να του πω τι παρέες να κάνει και τι όχι γιατί δε ξέρω καθόλου το στυλ του.
Θα ήταν χρήσιμο να μας περιγράψει σε γενικές γραμμές σε ποια κατηγορία ανήκει και από εκεί και πέρα όλοι θα τον συμβουλέψουμε (σε λογικά πλαίσια πάντα).
για πες μας ρε παπαζολ τι τυπος εισαι? ωστε να σου δωσουμε καποιες γενικες τουλαχιστον οδηγιες για το πως θα κινηθεις.

Ρε τύπε ο κλασικός φοιτητής:χαλάρα αλλά και θα διαβάσουμε,εξώ ή μέσα αρκεί καλά να περνάμε,καμία γκομενίτσα!!! :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ρε τύπε ο κλασικός φοιτητής:χαλάρα αλλά και θα διαβάσουμε,εξώ ή μέσα αρκεί καλά να περνάμε,καμία γκομενίτσα!!! :rockon:

Δάσκαλε, αρχικά πρέπει να καταλάβουμε το βαθμό κοινωνικοποίησής του αυτή την περίοδο.
Papazol, απάντησε στο παρακάτω εωτηματολόγιο με ναι ή όχι:
1) Πας στη σχολή σου πάνω από 3 φορές την εβδομάδα?
2) Υπάρχουν εκεί πάνω από 20 άτομα που να μπορείς να μιλήσεις άνετα για κανα μισάωρο μαζί τους?
3) Πας σε εκδηλώσεις των παρατάξεων της σχολής σου?
4) Πας για καφέ/ποτό γενικά τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα?
5) Πατάς καθόλου στα νεότερα έτη?

Επισκέπτης
Δάσκαλε, αρχικά πρέπει να καταλάβουμε το βαθμό κοινωνικοποίησής του αυτή την περίοδο.
Papazol, απάντησε στο παρακάτω εωτηματολόγιο με ναι ή όχι:
1) Πας στη σχολή σου πάνω από 3 φορές την εβδομάδα?
2) Υπάρχουν εκεί πάνω από 20 άτομα που να μπορείς να μιλήσεις άνετα για κανα μισάωρο μαζί τους?
3) Πας σε εκδηλώσεις των παρατάξεων της σχολής σου?
4) Πας για καφέ/ποτό γενικά τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα?
5) Πατάς καθόλου στα νεότερα έτη?
1)Ναι τώρα πια
2)οχί
3)Ναι Πασπ Δαπ
4)5 όχι,λιγότερες
5)Κυρίως εκεί είμαι!!! :grin:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
1)Ναι τώρα πια
2)οχί
3)Ναι Πασπ Δαπ
4)5 όχι,λιγότερες
5)Κυρίως εκεί είμαι!!! :grin:

Το σκορ σου ήταν 4/5 οπότε περνάς επιτυχώς το τεστ.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμα είμαστε στην αρχή της σεζόν οπότε είναι νωρίς για αποτελέσματα.
Πρέπει να έχεις κατα νου ότι όποτε ψάχνεις γκόμενα, πρέπει να είσαι στη γύρα. Δεν πρόκειται να τη βρεις ούτε στο σπίτι σοτ, ούτε σε σπίτι κολλητού, οπότε θα ηταν καλό να κόψεις τα παραπανίσια φοιτητικά καψίματα και να είσαι στη γύρα συνεχώς. Χαίρομαι που βλέπω ότι στις εκδηλώσεις είσαι πάντα μέσα και ελπίζω να πήγες στα πάρτυ πρωτοετών. Ακόμη, τα πρώτα έτη μπορούν να αποδειχθούν θησαυρός οπότε να πηγαίνεις συχνά (ειδικά στα μαθήματα που χρωστάς) και να ζητάς σημειώσεις & εργασίες ακόμα και αν ήδη έχεις. Μπορεί να σου φαίνονται γενικά και αόριστα όλα αυτά αλλά να έχεις υπόψιν σου ότι όλοι τα ξέρουν αλλά κανένας δεν τα κάνει στο βαθμό που πρέπει. Περισσότερα σχόλια από τον Dr.arcans71.

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Το σκορ σου ήταν 4/5 οπότε περνάς επιτυχώς το τεστ.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμα είμαστε στην αρχή της σεζόν οπότε είναι νωρίς για αποτελέσματα.
Πρέπει να έχεις κατα νου ότι όποτε ψάχνεις γκόμενα, πρέπει να είσαι στη γύρα. Δεν πρόκειται να τη βρεις ούτε στο σπίτι σοτ, ούτε σε σπίτι κολλητού, οπότε θα ηταν καλό να κόψεις τα παραπανίσια φοιτητικά καψίματα και να είσαι στη γύρα συνεχώς. Χαίρομαι που βλέπω ότι στις εκδηλώσεις είσαι πάντα μέσα και ελπίζω να πήγες στα πάρτυ πρωτοετών. Ακόμη, τα πρώτα έτη μπορούν να αποδειχθούν θησαυρός οπότε να πηγαίνεις συχνά (ειδικά στα μαθήματα που χρωστάς) και να ζητάς σημειώσεις & εργασίες ακόμα και αν ήδη έχεις. Μπορεί να σου φαίνονται γενικά και αόριστα όλα αυτά αλλά να έχεις υπόψιν σου ότι όλοι τα ξέρουν αλλά κανένας δεν τα κάνει στο βαθμό που πρέπει. Περισσότερα σχόλια από τον Dr.arcans71.
τυπε εχω μια ενσταση στην απαντηση που εδωσε στην ερωτηση νουμερο 3.δεν ειναι δυνατον να μην γνωριζει ουτε 20 ατομα απο την σχολη του.κατι μου λεει οτι παπαζολ δεν εχει και μεγαλη γκαμα γνωστων και φιλων στη σχολη,και αυτο περιοριζει το να κανει νεες γνωριμιες.
επισης καλα θα κανει να ξεκοψει απο την μπακουροπαρεα που γυρνουσε μαζι.επισης αν το αντεχει η τσεπη του,εκτος απο τα φοιτητικα στεκια,ας κανει και καμια γυρα σε τιποτα αλλα μαγαζια,που συχναζουν φοιτητριες.ενα σωστο λαγωνικο ψαχνει παντου.ειπεση παπαζολ η θεσσαλονικη οπως ξερεις ειναι και μπουζουκουπολη,καλο ειναι να κανεις και καμια γυρα στα μπουζουκια καπου-καπου,διοτι ως γνωστων πολλα μπουζουξιδικα και ειδικα τις καθημερινες δουλευουν με φοιτητες,και εχει πολλες φοιτητριες που τις εχουν για κραχτες.γενικα η γυρα σου πρεπει να ειναι οπου υπαρχει μυρωδια φοιτητριας.επισης καλο ειναι τις γυρες να τις κανεις με κανεναν αλλον συμφοιτητη σου που ειναι σωστος τυπος,και ποτε μην γυρνας στα μαγαζια μπακουροπαρεα 4-5 ατομα.και πανω απο ολα να τηρητε savoir vivre.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
παπαζολ εχω κ γω μια ενσταση..
μη το ριξεις στα μπουζουκια γ να βρεις γκομενα..
πανε κανενα"ταξειδι" κανα κουρδιστο πορτοκαλι κανα μανιφεστο..

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
παπαζολ εχω κ γω μια ενσταση..
μη το ριξεις στα μπουζουκια γ να βρεις γκομενα..
πανε κανενα"ταξειδι" κανα κουρδιστο πορτοκαλι κανα μανιφεστο..
λεγε μαλακιες εσυ.
παπαζολ αν θελεις να καταντησεις περιθωριακος και να γυρνα με τιποτα κνιτισες βρωμιαρες πανε σε αυτες τις μαλακιες.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
τυπε εχω μια ενσταση στην απαντηση που εδωσε στην ερωτηση νουμερο 3.δεν ειναι δυνατον να μην γνωριζει ουτε 20 ατομα απο την σχολη του.κατι μου λεει οτι παπαζολ δεν εχει και μεγαλη γκαμα γνωστων και φιλων στη σχολη,και αυτο περιοριζει το να κανει νεες γνωριμιες.
επισης καλα θα κανει να ξεκοψει απο την μπακουροπαρεα που γυρνουσε μαζι.επισης αν το αντεχει η τσεπη του,εκτος απο τα φοιτητικα στεκια,ας κανει και καμια γυρα σε τιποτα αλλα μαγαζια,που συχναζουν φοιτητριες.ενα σωστο λαγωνικο ψαχνει παντου.ειπεση παπαζολ η θεσσαλονικη οπως ξερεις ειναι και μπουζουκουπολη,καλο ειναι να κανεις και καμια γυρα στα μπουζουκια καπου-καπου,διοτι ως γνωστων πολλα μπουζουξιδικα και ειδικα τις καθημερινες δουλευουν με φοιτητες,και εχει πολλες φοιτητριες που τις εχουν για κραχτες.γενικα η γυρα σου πρεπει να ειναι οπου υπαρχει μυρωδια φοιτητριας.

Γι' αυτό το λόγο είπα ότι πήρε 4/5, το να πηγαίνει 5 φορές για ποτό/καφέ την ενδομάδα θα μπορούσε να μην είναι τόσο σημαντικό αν εξασφάλιζε οι λίγες εξόδοι του θα είναι ποιοτικές. Σίγουρα είναι λίγα άτομα αλλά πόνταρα στο γεγονός ότι ακόμα είναι νωρίς και λογικά δεν θα είναι κανας ακοινώνητος τύπος, άρα σε 1-2 μήνες θα έχει χτυπήσει την 20αδα.
Papazol, μέχρι στιγμής πόσες γκόμενες σου αρέσουν από τη σχολή σου και με πόσες έχεις καταφέρει να αποκρήσεις μια Α οικειότητα?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
λεγε μαλακιες εσυ.
παπαζολ αν θελεις να καταντησεις περιθωριακος και να γυρνα με τιποτα κνιτισες βρωμιαρες πανε σε αυτες τις μαλακιες.
εχεις παει ποτε κ εχεις δει βρωμιαρες μεσα?δε ξερεις καν τι μαγαζια ειναι...

Επισκέπτης
λεγε μαλακιες εσυ.
Περιμένω σύντομα και κάποια παράδοση για το προφίλ του καλού γκόμενου ή πώς να γίνετε γκόμενοι!!! :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Επίσης συμφωνώ με το Δάσκαλο.
Μακριά από κουτούκια και λοιπά υπόγεια μέρη. Άρχισε να πηγαίνεις στα ψιλοtrendy μέρη για φοιτητές για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Στα άλλα μόνο φαφλατοτρελογκόμενες θα βρεις που το παίζουν υπεράνω ενώ στα άλλα θα πετύχεις πιο νορμάλ είδη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom