Νέα

savoir vivre

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
κοιτα...θελεις να σου μιλησω σοβαρα ?
λουκριτια εμεις εδω σοβαρα μιλαμε αν το εχεις καταλαβει.το μαθημα ειναι σοβαρο.
απαντα σοβαρα και ασε τις μαλακιες με γελια και κοροιδεματα.
αλλιως φορα τα σταρακια σου και πανε να κανεις κανενα τσιγαρο στην καμαρα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
θα σου απαντησω σοβαρα λοιπον..
γ μια κ μαλλον τελευταια φορα..
λετε ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
και δεν φτανει αυτο τις πιστευετε κιολας.
τι λετε ρε?
πατε καλα?
ο διαχωρισμος που κανετε με τα ρουχα ειναι τουλαχιστον αστειος!
αν οχι γελοιος.
αν θες κ σε αυτο επεξηγηση πες μου να στην δωσω..
αλλα δε νομιζω οτι χρειαζεται...
αλλα ειμαι προθυμη να κανω διαλογο..σοβαρο.

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Οι δαπίτισσες είναι αναλογικά οι πιο δύσκολες γιατί θεωρούν αρκετά πιο σημαντική την πολιτικοκομματική τους υπόσταση σε σχέση με γκόμενες άλλων παρατάξεων. Επίσης θέλουν να τις πηγαίνεις για καφέ & ποτό εκεί που πάνε οι φίλες τους με τους γκόμενούς τους μιας και το μέρος "μετράει" γι' αυτές. Επίσης θέλουν όπου γιορτή & τζέρτζελο να είναι πρώτη μούρη. Πρέπει να είσαι cool όποτε είναι cool και να δείχνεις προβληματισμένος όποτε κάτι τις προβληματίζει. Άμα σου πάει το ποζέρικο στυλάκι, είσαι καλός στο να το παίζεις ιστορία & να λες καμια πίπα μπας και σε πιστέψουν, τότε θα παίξεις μεγάλη μπάλα.
επισης τυπε να συμπληρωσω οτι οι δαπιτισες προσεχουν πολυ το ντυσιμο σε εναν αντρα και το πως κινητε στα μαγαζια.εννοειτε οτι θελουν να τις κερνας οταν βγαινετε εξω,ειδικα τις πρωτες φορες.σε γενικες γραμμες πρεπει να πηγαινεις με τα μυαλα τους για να κανεις την δουλεια σου.(να γαμησεις δηλαδη).επισης εκτιμανε παρα πολυ η δαπιτισες το savoir vivre των μπουζουκιων.(μπροστινα τραπεζια,λουλουδια,και τα σχετικα).

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
επισης τυπε να συμπληρωσω οτι οι δαπιτισες προσεχουν πολυ το ντυσιμο σε εναν αντρα και το πως κινητε στα μαγαζια.εννοειτε οτι θελουν να τις κερνας οταν βγαινετε εξω,ειδικα τις πρωτες φορες.σε γενικες γραμμες πρεπει να πηγαινεις με τα μυαλα τους για να κανεις την δουλεια σου.(να γαμησεις δηλαδη).επισης εκτιμανε παρα πολυ η δαπιτισες το savoir vivre των μπουζουκιων.(μπροστινα τραπεζια,λουλουδια,και τα σχετικα).
αυτες ακριβως τις γκομενες βριζετε σε ολο το φορουμ.

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
λετε ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
τι λετε ρε?
πατε καλα?
αν οχι γελοιος.
εσυ που εισαι ολη μερα με τα σταρακια και το απλυτο το τζιν εισαι η τελευταια που θα μιλησεις για ντυσιμο.γκομενες με το ντυσιμο το δικο σου,κανονικα δεν πρεπει να τις στελνουν να παρουν γυροπιτες.
το θεμα ντυσιμο σε μια γυναικα ειναι το Α και το Ω.πρεπει σε καθε περιστασει να ειναι και αναλογα ντυμενη.εσυ φορας το τζιν σου το πρωι και το βγαζεις το βραδυ,για να μην μιλησω και για τα σταρακια  που τα βλεπω σε γκομενα και ξερναω.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εσυ που εισαι ολη μερα με τα σταρακια και το απλυτο το τζιν εισαι η τελευταια που θα μιλησεις για ντυσιμο.γκομενες με το ντυσιμο το δικο σου,κανονικα δεν πρεπει να τις στελνουν να παρουν γυροπιτες.
το θεμα ντυσιμο σε μια γυναικα ειναι το Α και το Ω.πρεπει σε καθε περιστασει να ειναι και αναλογα ντυμενη.εσυ φορας το τζιν σου το πρωι και το βγαζεις το βραδυ,για να μην μιλησω και για τα σταρακια  που τα βλεπω σε γκομενα και ξερναω.
1.ποιος μιλησε γ απλυτο?
2.τα σταρακια τα φοραω κ τα γουσταρω..
3.φοραω κ αλλα ρουχα φυσικα..τζαμπα η συλλογη με τα παπουτσια?!
4.αν δεν δεις καποιον δε μπορεις να κρινεις...
5.εχω δει γυναικες πραγματικα μοντελα να φορανε τζιν κ σταρακια.κ εχω δει κ αλλες που κ αρμανι να βαλουν δε σωζεται με τπτ...
μη λετε μαλακιες επιτελους.σκεφτειτε πριν μιλησετε.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
λετε ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
τι λετε ρε?
πατε καλα?
αν οχι γελοιος.

Αγαπητή loukritia,
στο θέμα που θίγεις, θεωρητικά έχεις δίκιο αλλά τυπικά είσαι λάθος και θα εξηγήσω το γιατί σε γενικές γραμμές.
Έχουμε πει ότι είναι κακό πράγμα τα στερεότυπα και αυτό το ξέρουν όλοι. Παρ'όλα αυτά, στην συγκεκριμένη περίπτωση η ΣΧΟΛΗ στοχεύει σε άμεσα αποτελέσματα σε μικρό χρονικό διάστημα. Δεν είναι δυνατόν ένας φοιτητής που ψάχνεται να κάτσει να γνωρίσει όλες τις γκόμενες και να ασχοληθεί για να καταλάβει τι καπνό φουμάρει η κάθε μια και τι θα θέλει σε γενικές γραμμές. Δυστυχώς ή ευτυχώς, έχουν διαμορφωθεί κάποιες κατηγορίες ατόμων με διαφορετικά στυλ μεταξύ τους και εμπειρικά ο καθένας μας έχει μάθει τι να περιμένει από ένα άτομο κρίνοντας από εξωτερικά χαρακτηριστικά, μέρη εξόδων, συνήθειες & hobbies & πρώτες εντυπώσεις. Αυτό είναι και ο λόγος που συμβουλεύουμε τους επίδοξους παίχτες πως να ξεχωρίζουν και να κατηγοριοποιούν ευκολότερα τις όποιες γκόμενες στην καθημερινότητά τους γιατί ο χρόνος είναι πολύτιμος για όλους μας.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αγαπητή loukritia,
στο θέμα που θίγεις, θεωρητικά έχεις δίκιο αλλά τυπικά είσαι λάθος και θα εξηγήσω το γιατί σε γενικές γραμμές.
Έχουμε πει ότι είναι κακό πράγμα τα στερεότυπα και αυτό το ξέρουν όλοι. Παρ'όλα αυτά, στην συγκεκριμένη περίπτωση η ΣΧΟΛΗ στοχεύει σε άμεσα αποτελέσματα σε μικρό χρονικό διάστημα. Δεν είναι δυνατόν ένας φοιτητής που ψάχνεται να κάτσει να γνωρίσει όλες τις γκόμενες και να ασχοληθεί για να καταλάβει τι καπνό φουμάρει η κάθε μια και τι θα θέλει σε γενικές γραμμές. Δυστυχώς ή ευτυχώς, έχουν διαμορφωθεί κάποιες κατηγορίες ατόμων με διαφορετικά στυλ μεταξύ τους και εμπειρικά ο καθένας μας έχει μάθει τι να περιμένει από ένα άτομο κρίνοντας από εξωτερικά χαρακτηριστικά, μέρη εξόδων, συνήθειες & hobbies & πρώτες εντυπώσεις. Αυτό είναι και ο λόγος που συμβουλεύουμε τους επίδοξους παίχτες πως να ξεχωρίζουν και να κατηγοριοποιούν ευκολότερα τις όποιες γκόμενες στην καθημερινότητά τους γιατί ο χρόνος είναι πολύτιμος για όλους μας.
ααα..πες μου οτι θελετε γκομενακια γ one night stand να βοηθησω τοτε κ γω τυπε μου κ να συμφωνησω με σας...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ααα..πες μου οτι θελετε γκομενακια γ one night stand να βοηθησω τοτε κ γω τυπε μου κ να συμφωνησω με σας...

Δεν είναι υποχρεωτικό το one night stand. Αν έχεις καταλάβει, η ΣΧΟΛΗ θεωρεί σωστό ότι είναι το γενικότερα αποδεκτό & παίζει με τις πιθανότητες. Σίγουρα υπάρχουν άτομα που θέλουν μόνο να γαμάνε και να φεύγουν οπως και σίγουρα θα υπάρχουν άτομα που θέλουν να κάνουν την σχέση της ζωής του κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Οι περισσότεροι φοιτητές θέλουν να έχουν μία διαφορετική γκόμενα ανα 3μηνο οπότε η ΣΧΟΛΗ στοχεύει σε γενικές γραμμές σε κάτι τέτοιο. Πίστευα ότι ήταν αυτονόητα όλα αυτά που έγραψα γι' αυτό και δε γράφτηκαν τόσο καιρό.

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
1.ποιος μιλησε γ απλυτο?
2.τα σταρακια τα φοραω κ τα γουσταρω..
3.φοραω κ αλλα ρουχα φυσικα..τζαμπα η συλλογη με τα παπουτσια?!
4.αν δεν δεις καποιον δε μπορεις να κρινεις...
5.εχω δει γυναικες πραγματικα μοντελα να φορανε τζιν κ σταρακια.κ εχω δει κ αλλες που κ αρμανι να βαλουν δε σωζεται με τπτ...
μη λετε μαλακιες επιτελους.σκεφτειτε πριν μιλησετε.
οτι και να λες ειμαι σιγουρος οτι εισαι η γκομενα με το κολητο τζιν,τα σταρακια,το μπλουζακι το χιλιοπλυμενο,το μαλλι το απεριποιητο αλογορουρα συνηθως,και ενα πλαστικο ποτηρι στο χερι με φραπε,να καθετε στο κυλικειο τις σχολης.ΑΙΣΧΟΣ.μονο ετσι χαρακτηριζω την εικονα αυτη.ειμαι υπερ την δωδεκαποντης γοβας,και σορτσακι να φορανε η μαθητριες τις σχολης την ωρα του μαθηματος.ο συριζα δεν ειναι μοδα,ειναι βρωμια.η κνιτισα ειναι κινητη βρωμια.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
οτι και να λες ειμαι σιγουρος οτι εισαι η γκομενα με το κολητο τζιν,τα σταρακια,το μπλουζακι το χιλιοπλυμενο,το μαλλι το απεριποιητο αλογορουρα συνηθως,και ενα πλαστικο ποτηρι στο χερι με φραπε,να καθετε στο κυλικειο τις σχολης.ΑΙΣΧΟΣ.μονο ετσι χαρακτηριζω την εικονα αυτη.ειμαι υπερ την δωδεκαποντης γοβας,και σορτσακι να φορανε η μαθητριες τις σχολης την ωρα του μαθηματος.ο συριζα δεν ειναι μοδα,ειναι βρωμια.η κνιτισα ειναι κινητη βρωμια.

Τύπε ξέχασες τα:
- old holborn κίτρινο και rizla+ γαλάζια.
- καρτοκινητό χιλιοχτυπημένο που κλείνει μόνο του.
- αλυσίδα από την κωλότσεπη μέχρι μπροστά.
- eastpack τσάντα σχολική από αυτές που φοριούνται στο πλάι και είναι γραμμένες με στίχους από τραγούδια με blanco.
- frappe μέτριο με γάλα και για τασάκι θα χρησιμοποιεί το πλαστικό ποτήρι που άφησε ο προηγούμενος.
Papazol, τέτοιου είδους γκόμενα θες?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
παλι με κανεις κ γελαω ρε φιλε...
δε θα κατσω να σου περιγραψω πως ειμαι δεν εχει νοημα..
αλλα ειναι αστειο...
αν σκεφτοσουν λιγο με το μυαλουδακι σου κ αν ειχες βγει στον κοσμο τον πραγματικο δε θα ελεγες πολλα απο αυτα...

Δεν είναι υποχρεωτικό το one night stand. Αν έχεις καταλάβει, η ΣΧΟΛΗ θεωρεί σωστό ότι είναι το γενικότερα αποδεκτό & παίζει με τις πιθανότητες. Σίγουρα υπάρχουν άτομα που θέλουν μόνο να γαμάνε και να φεύγουν οπως και σίγουρα θα υπάρχουν άτομα που θέλουν να κάνουν την σχέση της ζωής του κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Οι περισσότεροι φοιτητές θέλουν να έχουν μία διαφορετική γκόμενα ανα 3μηνο οπότε η ΣΧΟΛΗ στοχεύει σε γενικές γραμμές σε κάτι τέτοιο. Πίστευα ότι ήταν αυτονόητα όλα αυτά που έγραψα γι' αυτό και δε γράφτηκαν τόσο καιρό.
δεν εχει νοημα η κουβεντα..εσυ..ξερεις πολυ καλα τι εννοω με αυτα που λεω..θεωρω κουτο κ γω να λεω τα αυτονοητα...

Τύπε ξέχασες τα:
- old holborn κίτρινο και rizla γαλάζια.
- eastpack τσάντα σχολική από αυτές που φοριούνται στο πλάι και είναι γραμμένες με στίχους από τραγούδια με blanco.
- frappe μέτριο με γάλα και για τασάκι θα χρησιμοποιεί το πλαστικό ποτήρι που άφησε ο προηγούμενος.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ουτε να με εβλεπες... :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τύπε ξέχασες τα:
Φτάνει δεν αντέχω άλλο αηδίασαααα!!! :headbang:

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
παλι με κανεις κ γελαω ρε φιλε...
δε θα κατσω να σου περιγραψω πως ειμαι δεν εχει νοημα..
αλλα ειναι αστειο...
αν σκεφτοσουν λιγο με το μυαλουδακι σου κ αν ειχες βγει στον κοσμο τον πραγματικο δε θα ελεγες πολλα απο αυτα...
δεν εχει νοημα η κουβεντα..εσυ..ξερεις πολυ καλα τι εννοω με αυτα που λεω..θεωρω κουτο κ γω να λεω τα αυτονοητα...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ουτε να με εβλεπες... :2funny: :2funny:
καλα ενταξει τωρα απαντησες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε ξέχασες τα:

και τα κιτρινιασμενα δαχτυλα απο την νικοτηνη σε συνδυασμο με τα φαγωμενα νυχια τις.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Φτάνει δεν αντέχω άλλο αηδίασαααα!!! :headbang:

Τελικά δεν μας είπες, μόνο με κομματικοποιημένες παίζεις εσύ?
Με καμια ανεξάρτητη δεν κάνεις τίποτα? :2funny:
Οι περισσότερες δεν ασχολούνται με παραταξιακά οπότε χάνεις μεγάλο ποσοστό τύπε.

Επισκέπτης
και τα κιτρινιασμενα δαχτυλα απο την νικοτηνη σε συνδυασμο με τα φαγωμενα νυχια τις.

Τελικά δεν μας είπες, μόνο με κομματικοποιημένες παίζεις εσύ?
Με καμια ανεξάρτητη δεν κάνεις τίποτα? :2funny:
Οι περισσότερες δεν ασχολούνται με παραταξιακά οπότε χάνεις μεγάλο ποσοστό τύπε.
Ακόμα κάτι αηδιαστικό για Κνίτιτσες να ακούσω και φεύγω από την αίθουσα!!! :grin:
Με όλες τύπε απλά έτυχε να μου την πέσουν από τις παρατάξεις πολύ και γενικά οι παρέες μου είναι εκτός σχολής!!! :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καλα ενταξει τωρα απαντησες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πραγματικα θα με εκτιμουσες αν σου εγραφα:εχεις δικιο αρκανς μου!
ολη μερα με τα 12ποντα ειμαι κ τις καυτες φουστιτσες.
δε ξερω να πω μια λεξη σε σοβαρη κουβεντα αλλα ξερω που τραγουδαει ο νινο κ ανοιγω τα ποδια μου διαπλατα παντου.
? ε δεν ειμαι ετσι..ολα αυτα που περιγραφεις ειναι δεκαετια 80...
εχω στυλ ...
δεν ειμαι ετσι οπως λες ουτε ετσι οπως θα ηθελες.
και ειμαι πολυ ευτυχισμενη γ αυτο..

αισθητικη δε μπορουν να εχουν ολοι δυστυχως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom