Νέα

savoir vivre

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γι' αυτό το λόγο είπα ότι πήρε 4/5, το να πηγαίνει 5 φορές για ποτό/καφέ την ενδομάδα θα μπορούσε να μην είναι τόσο σημαντικό αν εξασφάλιζε οι λίγες εξόδοι του θα είναι ποιοτικές. Σίγουρα είναι λίγα άτομα αλλά πόνταρα στο γεγονός ότι ακόμα είναι νωρίς και λογικά δεν θα είναι κανας ακοινώνητος τύπος, άρα σε 1-2 μήνες θα έχει χτυπήσει την 20αδα.
Papazol, μέχρι στιγμής πόσες γκόμενες σου αρέσουν από τη σχολή σου και με πόσες έχεις καταφέρει να αποκρήσεις μια Α οικειότητα?
Τελευταία με του έτους μου δεν ασχολούμαι και κοιτάω στις μικρές,αλλά εδώ για οικιότητα είναι νωρίς!!! :rolleyes:
Ρε γμτ 2-3 γκόμενες που έτυχε να μου αρέσουν:
A)Single μέχρι να βρουν τον άντρα όπως τον θέλουν(ερέ τρέλα)!!! :idiot: :uglystupid:
Β)Με γκόμενο ήδη!!! :P
Γ)Με προλαβέ άλλος!!! :headbang:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Επίσης συμφωνώ με το Δάσκαλο.
Μακριά από κουτούκια και λοιπά υπόγεια μέρη. Άρχισε να πηγαίνεις στα ψιλοtrendy μέρη για φοιτητές για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Στα άλλα μόνο φαφλατοτρελογκόμενες θα βρεις που το παίζουν υπεράνω ενώ στα άλλα θα πετύχεις πιο νορμάλ είδη.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ τι σας γινεται...
και αντε εγω κανω χαβαλε εδω..
αλλα τρομαζω που καποιοι μπορει να σας περνουν σοβαρα...

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ τι σας γινεται...
και αντε εγω κανω χαβαλε εδω..
αλλα τρομαζω που καποιοι μπορει να σας περνουν σοβαρα...
Τελευταία ρε γμτ μία Κνίτισα μου αρέσει αλλά λέω να μείνω σε απόσταση,δεν είναι αυτές κατάλληλες!!! :cheesy:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Τελευταία ρε γμτ μία Κνίτισα μου αρέσει αλλά λέω να μείνω σε απόσταση,δεν είναι αυτές κατάλληλες!!! :cheesy:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μακρια...
ψαξε να βρεις μια με ντεκαπαζ στο μαλλι κ στο μυαλο που ολη μερα μασαει τσιχλα κ ακουει βανδη στα πολυ ποιοτικα της.

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
εχεις παει ποτε κ εχεις δει βρωμιαρες μεσα?δε ξερεις καν τι μαγαζια ειναι...
καλα αν πηγαινουν γκομενες σαν εσενα σωθηκε ο παπαζολ.
Επίσης συμφωνώ με το Δάσκαλο.
Μακριά από κουτούκια και λοιπά υπόγεια μέρη. Άρχισε να πηγαίνεις στα ψιλοtrendy μέρη για φοιτητές για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Στα άλλα μόνο φαφλατοτρελογκόμενες θα βρεις που το παίζουν υπεράνω ενώ στα άλλα θα πετύχεις πιο νορμάλ είδη.
καλο ειναι παπαζολ να καθιερωσεις και μια ημερα τις εβδομαδας να πηγαινεις και κανενα σαρκ η κανενα ιντερνι,παιζουν και εκει φοιτητριες να ξερεις.αν και ειναι λιγο ψωνια αυτες που πανε εκει,αν διαβασεις προσεκτικα τα μαθηματα και τον οδηγο του savoir vivre δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καλα αν πηγαινουν γκομενες σαν εσενα σωθηκε ο παπαζολ.καλο ειναι παπαζολ να καθιερωσεις και μια ημερα τις εβδομαδας να πηγαινεις και κανενα σαρκ η κανενα ιντερνι,παιζουν και εκει φοιτητριες να ξερεις.αν και ειναι λιγο ψωνια αυτες που πανε εκει,αν διαβασεις προσεκτικα τα μαθηματα και τον οδηγο του savoir vivre δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Τι να σου πω φίλε μου.
Άμα σου αρέσουν οι τρίχες στις μασχάλες και οι μύκητες στα πόδια, τότε ασχολήσου με την κνίτισσα.
Καμιά δαπίτισσα ή πασπίτισσα ψιλοψαρωμένη με τον προσεγγιστικό ρόλο της, δεν έχεις βρει?
Ειδικά οι δαπίτισσες είναι πάντοτε οι πιο μουνάρες στην Αθήνα.
Και τα μέρη που συχνάζεις να τα αναθεωρήσεις, όπου γίνεται φοιτητομπούγιο πρέπει να είσαι και εσύ μέσα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Τι να σου πω φίλε μου.
Άμα σου αρέσουν οι τρίχες στις μασχάλες και οι μύκητες στα πόδια, τότε ασχολήσου με την κνίτισσα.
Καμιά δαπίτισσα ή πασπίτισσα ψιλοψαρωμένη με τον προσεγγιστικό ρόλο της, δεν έχεις βρει?
Και τα μέρη που συχνάζεις να τα αναθεωρήσεις, όπου γίνεται φοιτητομπούγιο πρέπει να είσαι και εσύ μέσα.
ρεστα δινεις ετσι?
εχω ξεκαρδιστει λεμε... :2funny:

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
μακρια...
ψαξε να βρεις μια με ντεκαπαζ στο μαλλι κ στο μυαλο που ολη μερα μασαει τσιχλα κ ακουει βανδη στα πολυ ποιοτικα της.

χιλιες φορες ντεκαπαζ και βανδη.παρ
α χιλιοφορεμενο τζιν,ασταρακια,και θεωρια μεχρι το ταβανι.
η βρωμια σε ολο τις το μεγαλειο.

Επισκέπτης
Τι να σου πω φίλε μου.
Άμα σου αρέσουν οι τρίχες στις μασχάλες και οι μύκητες στα πόδια, τότε ασχολήσου με την κνίτισσα.Καμιά δαπίτισσα ή πασπίτισσα ψιλοψαρωμένη με τον προσεγγιστικό ρόλο της, δεν έχεις βρει?
Ξερναώ,αηδία,μπλιάχ!!! :badair:
Αν είναι έτσι άστοοοοο,με Κνίτισα ομολογώ ποτέ δεν τα είχα αλλά φανταζόμαι έχουν βελτιωθεί,αλλά πάλι μπορεί να κάνω και λάθος!!! :grin:
Δαπιτισά λοιπόν,δεν με χαλάει!!! :dancing:
Αλλά είναι οι πιο δύσκολες πιστεύω!!! :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
χιλιες φορες ντεκαπαζ και βανδη.παρ
α χιλιοφορεμενο τζιν,ασταρακια,και θεωρια μεχρι το ταβανι.
η βρωμια σε ολο τις το μεγαλειο.
ρε σταματηστε..γελαω κ με ακουνε ολοι θα με διωξουν απο την οικοδομη...
γιατι γελας ρε?
μηπως για τα μαγαζια που του ειπα να πηγαινει?
ναι... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ρε παιδιά σαν να περιγράφετε την Παπαρήγα!!! :grin:
Καλά τόσο χάλια είναι οι Κνίτισες;;; :cheesy: :think:

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Αν είναι έτσι άστοοοοο,με Κνίτισα ομολογώ ποτέ δεν τα είχα αλλά φανταζόμαι έχουν βελτιωθεί,αλλά πάλι μπορεί να κάνω και λάθος!!! :grin:
παπαζολ δεν εχουν μεγαλη διαφορα η δαπιτισες απο τις πασπιτισες.απλα ειναι λιγο πιο ωραια μουνια η δαπιτισες και πιο ψωνια απο τις αλλες.αλλα σαν χαρακτιρες η πασπιτισες ειναι πιο καλα κοριτσια.

ρε σταματηστε..γελαω κ με ακουνε ολοι θα με διωξουν απο την οικοδομη...ναι... :2funny: :2funny: :2funny:
πες μας το λογο που γελας?
και επισης πες εσυ που να πηγαινει για να βρει καμια φοιτητρια κυριλε?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
παπαζολ δεν εχουν μεγαλη διαφορα η δαπιτισες απο τις πασπιτισες.απλα ειναι λιγο πιο ωραια μουνια η δαπιτισες και πιο ψωνια απο τις αλλες.αλλα σαν χαρακτιρες η πασπιτισες ειναι πιο καλα κοριτσια.

πες μας το λογο που γελας?
και επισης πες εσυ που να πηγαινει για να βρει καμια φοιτητρια κυριλε?
κοιτα...θελεις να σου μιλησω σοβαρα ?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Οι δαπίτισσες είναι αναλογικά οι πιο δύσκολες γιατί θεωρούν αρκετά πιο σημαντική την πολιτικοκομματική τους υπόσταση σε σχέση με γκόμενες άλλων παρατάξεων. Επίσης θέλουν να τις πηγαίνεις για καφέ & ποτό εκεί που πάνε οι φίλες τους με τους γκόμενούς τους μιας και το μέρος "μετράει" γι' αυτές. Επίσης θέλουν όπου γιορτή & τζέρτζελο να είναι πρώτη μούρη. Πρέπει να είσαι cool όποτε είναι cool και να δείχνεις προβληματισμένος όποτε κάτι τις προβληματίζει. Άμα σου πάει το ποζέρικο στυλάκι, είσαι καλός στο να το παίζεις ιστορία & να λες καμια πίπα μπας και σε πιστέψουν, τότε θα παίξεις μεγάλη μπάλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom