Νέα

savoir vivre

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Σαβουάρ βιβρ διδάσκεται εδώ ή σαβουάρ βριζ;

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
[size=15pt]3.φοιτητης-μονοφαγας[/size]

Αρκετά συχνό είδος μιας και όλοι είναι μονοφαγάδες λίγο ή πολύ.
Η ταμπέλα "μονοφαγάς" επικρατεί όταν διαπιστώνεται αχαριστία και αντιπαρεϊστικη συμπεριφορά πέρα από κάθε διακιολογία.
Ο μονοφαγάς είναι μονοφαγάς παντού. Είναι αυτός που ενώ είναι διαβασμένος στην εξεταστική, όταν θα τον ρωτήσεις για να αντιγράψεις θα σου πει "Άσε μεγάλε, ούτε εγώ ξέρω τίποτα" και μετά θα έχει πάρει κανα 8-9. Είναι αυτός που θα σου ζητήσει να τον καλέσεις στα καλά μπουζούκια/clubs/parties με την παρέα σου για να δικτυωθεί αλλά σε 'σένα μετά θα λέει 1002 δικαιολογίες. Είναι αυτός που θα σου πει "μπα, δεν έχω κανονίσει τίποτα σήμερα. λέω να αράξω σπίτι" αλλά θα τον πετύχεις έξω "τυχαία". Σαν στυλάκι είναι αλαζονικό και υπεράνω, από παρέες έχει μόνο τα απαραίτητα, μυστήριος τύπος που δε ξέρουν πολλά γι' αυτόν κλπ.
Γενικότερα αυτό το στυλ είναι αποδοτικό βραχυπρόθεσμα αλλά μακρυπρόθεσμα πάντοτε κάπου κολλάει. Οι περισσότεροι κάπου το χαλάνε στην πορεία και όταν το καταλάβουν, τότε πρήζουν όλους αυτούς που τους τα έλεγαν από παλιά. Πάντα η καλή ομάδα είναι ανώτερη από το άθροισμα των μονάδων της και αυτό φαίνεται σε όλες τις πτυχές της φοιτητικής ζωής. Οπότε, αν κάποιος δεν έχει καλές "πλάτες" για να γίνει μονοφαγάς, καλύτερα να μην επιχειρήσει να ακολουθήσει αυτό το στυλ. Οπότε από συμπεριφορά μόνο τα απαραίτητα γι' αυτό το είδος.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
θελω και τα
1.φοιτητης-τραβελος
2.φοιτητης-πρεζακιας :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
τυπε σωστη η αναλυση του μονοφαγα.απλα θελω να προσθεσω οτι δεν ειναι ατομο εμπιστοσυνης,μπορει να κατηγορηση καποιον πολυ ευκολα,ωστε να κανει αυτο που θελει,και γενικα ειναι ικανος για ολα ωστε να πετυχει το σκοπο του. οσο για το savoir vivre υπαρχει και δεν υπαρχει.το χρησιμοποιη μονο οταν θελει να φανει καπου σοβαρος,αλλα σε γεινκες γραμμες ειναι καραγκιοζης.στις περισσοτερες φορες αυτο που τους κανει να φεροντε ετσι αυτοι οι τυποι ειναι οτι οποια γκομενα και να ειχανε,μετα απο καποιο καιρο τους γαμηθηκε.εχουν ενα κομπλεξ μεγαλο πανω σε αυτο το θεμα.

παρακαλω οι μαθητες που παρακολουθουν το σημερινο μαθημα και ειναι φοιτητες να μελετησουν προσεκτικα το σημερινο μαθημα.αυριο ξημερωνει μια καινουργια μερα για αυτους στη σχολη τους.
αναμενω την επομενη κατηγορια.

Επισκέπτης
Με πολλούς τετοιους έχω μπλέξει τελεύταια και μου την δίνει!!! >:(
Ωρά να αλλάξω παρέα!!! :2funny: :2funny:

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
αν ξαναδιακοψεις την ωρα του μαθηματος θα σε πεταξω εξω να ξερεις.
αν θελεις φυγε και μην διακοπτεις το μαθημα με τις μαλακιες σου.
και σταματα να πινεις κρασια σαν καμια τελειωμενη πουτανα.δημιουργης προβλημα και στους συμμαθητες τους με το να διακοπτεις το μαθημα.ειχαμε την σιλβα να κανει τετοια τωρα εχουμε εσενα.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Θαρρώ πως θα ήταν καλύτερο να μείνουμε σε αυτές τις κατηγορίες για σήμερα. Οι μαθητές δεν αντέχουν άλλο και η δυσφορία τους είναι εμφανέστατη. Τώρα είναι η ώρα για απορίες πάνω στη σημερινή διδαχθείσα ύλη καθώς και καλώ τον Papazol να μας εξηγήσει πως & πότε κατάλαβε ότι αρκετές παρέες του άνηκαν στο είδος του μονοφαγά.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αν ξαναδιακοψεις την ωρα του μαθηματος θα σε πεταξω εξω να ξερεις.
αν θελεις φυγε και μην διακοπτεις το μαθημα με τις μαλακιες σου.
και σταματα να πινεις κρασια σαν καμια τελειωμενη πουτανα.δημιουργης προβλημα και στους συμμαθητες τους με το να διακοπτεις το μαθημα.ειχαμε την σιλβα να κανει τετοια τωρα εχουμε εσενα.
1.σορρυ νομιζα σχολαμε..
2.μονο οι τελειωμενες πινουν ενα κρασακι το βραδυ με μουσικουλα γ να χαλαρωσουν?οκ..ειμαι τελειωμενη..
3.δινω μια ευχαριστη νοτα... :)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Όπως είπες και σε άλλο θέμα, αν δεν σε ενδιαφέρουν τα μαθήματα μπορείς να μην ασχολείσαι.
Η ΣΧΟΛΗ δεν είναι υποχρεωτική για κανέναν άρα δεν καταλαβαίνω το λόγο που συνεχίζεις το ίδιο βιολί.

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
1.σορρυ νομιζα σχολαμε..
2.μονο οι τελειωμενες πινουν ενα κρασακι το βραδυ με μουσικουλα γ να χαλαρωσουν?οκ..ειμαι τελειωμενη..
3.δινω μια ευχαριστη νοτα... :)
καλα θα κανεις τα βουλωσεις.θα ειναι πιο ευχαριστη νοτα αυτο.

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
απο εδω και περα δεκτες αποριες-ερωτησεις για το σημερινο μαθημα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Όπως είπες και σε άλλο θέμα, αν δεν σε ενδιαφέρουν τα μαθήματα μπορείς να μην ασχολείσαι.
Η ΣΧΟΛΗ δεν είναι υποχρεωτική για κανέναν άρα δεν καταλαβαίνω το λόγο που συνεχίζεις το ίδιο βιολί.
καλα θα κανεις τα βουλωσεις.θα ειναι πιο ευχαριστη νοτα αυτο.
χαλαρωστε παιδακια...

Επισκέπτης
Θαρρώ πως θα ήταν καλύτερο να μείνουμε σε αυτές τις κατηγορίες για σήμερα. Οι μαθητές δεν αντέχουν άλλο και η δυσφορία τους είναι εμφανέστατη. Τώρα είναι η ώρα για απορίες πάνω στη σημερινή διδαχθείσα ύλη καθώς και καλώ τον Papazol να μας εξηγήσει πως & πότε κατάλαβε ότι αρκετές παρέες του άνηκαν στο είδος του μονοφαγά.
Καταρχήν δεν έπιασες καθόλου τα γκομενίκα και πάλι!!! :P
Το κατάλαβα όταν όλοι χυμούσαν σε γκόμενες που τύχαινε να γνωρίσουμε σαν λιοντάρια,όταν όλοι ήταν ναι όταν και όπου ήθελαν,όταν όλοι ερχόταν σε εμένα συνέχεια και τα έκαναν μπάχαλο αλλά ποτε σε αυτούς,όλα αυτά τα ωραία!!! :cheesy:
Και από πάνω να με βρίζουν κιόλας!!! :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Το κατάλαβα όταν όλοι χυμούσαν σε γκόμενες που τύχαινε να γνωρίσουμε σαν λιοντάρια,όταν όλοι ήταν ναι όταν και όπου ήθελαν,όταν όλοι ερχόταν σε εμένα συνέχεια και τα έκαναν μπάχαλο αλλά ποτε σε αυτούς,όλα αυτά τα ωραία!!! :cheesy:
παπαζολ αυτα απο εδω και περα πρεπει να λαβεις σοβαρα υποψην σου,ωστε να μην σε χρησιμοποιουν σαν μουνοπαγιδα εσενα,και μετα να μενεις με την πουτσα στο χερι.

Επισκέπτης
παπαζολ αυτα απο εδω και περα πρεπει να λαβεις σοβαρα υποψην σου,ωστε να μην σε χρησιμοποιουν σαν μουνοπαγιδα εσενα,και μετα να μενεις με την πουτσα στο χερι.
Να ήταν μόνο αυτό,τόσους μπαγλαμάδες μαζί λίγοι πρέπει να έχουν γνωρίσει!!! :dancing:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Τα γκομενικά δεν τα έπιασα γιατί δεν υπάρχουν με αυτή την κατηγορία. Ένας μονοφαγάς δεν θα σου γνωρίσει γκόμενες και δε μπορεί να γίνει λόγος για μονοφαγού μιας και δεν σχετίζονται οι έννοιες με το άλλο φύλλο.

Για το άλλο που λες, με μπέρδεψες λίγο γιατί το κείμενό σου είναι δυσνόητο.
Εννοείς ότι γνωρίζατε γκόμενες, σου έκαναν χαλάστρες και μετά σε έβριζαν και από πάνω?

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Να ήταν μόνο αυτό,τόσους μπαγλαμάδες μαζί λίγοι πρέπει να έχουν γνωρίσει!!! :dancing:
για πες ρε παπαζολο τι σου εκαναν μηπως και βρουμε καμια ακρη,και σε προετοιμασουμε καταλληλα να τα κανεις καμια καλη μαγκια αυτα τα μουνοπανα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom