μπα περνει το χαπι, και το χαπι της επομενης μερας,Βέβαια τώρα κινδυνεύεις να γίνεις μπαμπάκας ή να αρπάξεις τίποτα,εκτός αν φυσικά εννοείς οτί την παίζεις!!!
και κατι ντοβες εκστασι και αστα... ;) ;) ;)
μπα περνει το χαπι, και το χαπι της επομενης μερας,Βέβαια τώρα κινδυνεύεις να γίνεις μπαμπάκας ή να αρπάξεις τίποτα,εκτός αν φυσικά εννοείς οτί την παίζεις!!!
Ποιος τρόπος κρύβει το μυστικό της επιτυχίας->αν το ήξερα τέτοια ώρα θα ,δεν θα ήμουν στο bou!!!
Aυτό ψάχνω και εγώ!!!
Υ.Γ.Ο εαυτός σου και όχι ψέμματα πιστεύω βασικά!!!
Yes,ναι,φυσικά,σίγουρα!!!Τύπε, τις γενικότητες να τις αφήσεις για το καθηγητικό team.
Όταν θα παρουσιαστεί, τότε θα πάρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.
Για αρχή απάντα εδώ: Πιστεύεις πως στο μυστικό της επιτυχίας, το σημαντικότερο ποσοστό απαρτίζεται από τον τρόπο προσέγγισης/συμπεριφοράς/στυλ ή από άλλα πράγματα?Please, elaborate on your comments.
πιστεψε με κουραδομαγκα αμα ημουνα γαμιας του πληκτρολογιου θα ποσταρα καθε 3 και λιγο σαν εσενα αλλα κανω το κοροιδοΕιπά εγώ οτί γαμάω αβερτά ποτέ;!
Αλλά οι γαμιάδες του πληκτρολογίου σαν εσένα δεν μου φαίνονται αληθοφανείς!!!
Επαναλαμβάνω οτί ποτέ δεν το έχω παίξει γαμίας εδώ ούτε μάγκας!!!πιστεψε με κουραδομαγκα αμα ημουνα γαμιας του πληκτρολογιου θα ποσταρα καθε 3 και λιγο σαν εσενα αλλα κανω το κοροιδο
εχω δει πολλες μουφες εδω περα αλλα δεν μιλαω
εσυ καθε λιγο ποσταρεις
καλα ρε αγορι μου γαμικουλα συνεχισε τα ποστ σουΕπαναλαμβάνω οτί ποτέ δεν το έχω παίξει γαμίας εδώ ούτε μάγκας!!!
Εχείς αγόρι μου τρελά κομπλέξ και τρως πολλές φάπες,δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά!!!
Εσύ τί παριστάνεις με τα καυστικά σου σχόλια και τις βρισιές δεν έχω καταλάβει;!καλα ρε αγορι μου γαμικουλα συνεχισε τα ποστ σου
μη μου τα πρηζεις αλλο
δεν μπαινω στον κοπο να σε βρισω γιατι υπαρχουνε χειροτεροι απο σενα εδω περα
αλλα εσυ γραφεις ολη μερα εδω και ετυχε να ασχοληθω
κανε τη δουλεια σου τωρα
καταρχας ρε στοκε μολις γυρισα δεν σηκωνομαι τα χαραματαΕσύ τί παριστάνεις με τα καυστικά σου σχόλια και τις βρισιές δεν έχω καταλάβει;!
Καλά είσαι τρομερός ψυχάκιας,σηκώνεσαι χαράματα να την πεις σε nicks στο bourdela.tv!!!
Σιγά εσύ κουλτούρα!!!καταρχας ρε στοκε μολις γυρισα δεν σηκωνομαι τα χαραματα
και φελος μου φαινεσαι παιξε παραπερα
καλα πες τις μαλακιες σου μπας και χαρειςΣιγά εσύ κουλτούρα!!!
Καθέ μέρα τέτοια ώρα γυρίζεις;!
Nυχτοφύλακας με χάλια μισθό,λογικό να έχεις νεύρα!!!
Χωρίς παρεξήγηση αλλά τα ίδια πιστεύω και για εσένα,συν κομπλεξάκιας!!!καλα πες τις μαλακιες σου μπας και χαρεις
παντως δεν πας καλα και εισαι ανεραστος και φαινεται με τις κλαψομουνιες που γραφεις
παντως αν και εισαι αναγωγος και φαντασμενος και μπουχεσας στο ξαναλεω ηρεμισε εχει χειροτερους απο σενα που δεν εχω καν ασχοληθει απλα εσυ εισαι μαλακακος και παντου σαν την πορδη πεταγεσαι
ενταξει συνεχισε την κλαψα σου τωρα παντως σε κοβω φιλε να γινεσαι σαν κατι αποκαιδια εδωΧωρίς παρεξήγηση αλλά τα ίδια πιστεύω και για εσένα,συν κομπλεξάκιας!!!
Καθόλου αντιδραστικός και έχεις ένα δίκιο!!!ενταξει συνεχισε την κλαψα σου τωρα παντως σε κοβω φιλε να γινεσαι σαν κατι αποκαιδια εδω
κοιτα να προσεχεις
αλλα ξερω αντιδραστικος μαλακας εισαι θα αρχισεις παλι τις παπαριες σου
χεστηκα
συνεχισε
Αυτό το εχείς επαναλάβει ίσα με 10 φορές!!!ολο ετοιμολογος να πεις τη μαλακια σου εισαι και νομιζεις οτι κανεις και τιποτα σπουδαιο
στα αρχιδια μου ρε και πολυ ασχοληθηκα συνεχισε τα ιδια καραγκιοζιλικια
αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα και δεν θα με καταλαβειςΚαθόλου αντιδραστικός και έχεις ένα δίκιο!!!
Αλλά πες μου ρε φίλε εσύ είσαι νορμάλ;;;
Eιλικρινά απάντησε!!!
Παριστάνω τον καθρέφτη σου που δεν μπορείς να δεις!!!αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα και δεν θα με καταλαβεις
οσο για εδω περα απο κανα 2-3 ατομα που αξιζουνε
αυτα που βλεπω,δεν τα βλεπω ολα,αλλα οτι βλεπω ειναι για γιαουρτωμα επιεεικως
τωρα που το πας δηλαδη?τι παριστανεις?
Σταμάτα εσύ για να σταματήσω και εγώ,δεν σε βλέπω όμως!!!αφου κατα βαθος χαιρεσαι που σου μιλαω εγω θελω να σταματησω και εσυ δε σταματας