You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σάσα Μπάστα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα diokaz
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
φιλε να σου επαναλαβω οτι ειδα την πιτσια απο κοντα στο 1 μετρο μεσημερι και δεν ελεγε...πολυ συμβατικα πραγματα...πολυ βυζι και γλυκο προσωπο αλλα μεχρι εκει...χωρις επαγγελματικο μακιγιαζ ειναι τελειως διαφορετικη.Ενταξει η κοπελα δεν ειναι και μοντελο.Παντως λογο δημοσιοτητας ειχε πεσει που λεει ο λογος η μιση λαικη πανω της και η πλακα ειναι που της κολησε ενα αστυνομικος φρουρος σε σημειο να της πει αν θελει να φυλαξει το σπιτι της (μενει στα δεκα μετρα απο το σημειο)...φυσικα εφαγε την ατακα του ο μαλακας και εμεινε συξιλος!Και εμενα μου αρεσε πολυ οταν την εβλεπα στο poliς αλλα επαναλαμβανω απο κοντα δεν ειναι το ιδιο...παντως αφου θελεις τοσο πολυ να την γνωρισεις εχω να σου πω κατι μεσω pm που πιθανον να τα καταφερεις και μονος σου....θελει λιγο υπομονη αλλα αφου καιγεσαι τοσο πολυ αξιζει...
p.s.τωρα το ανταλλαγμα θα δουμε...που ξερεις αν γνωρισεις εσυ την Πιτσια θα μου χρωστας πασα καμια φιλη της,χε χεχε...πλακα κανω.
p.s.τωρα το ανταλλαγμα θα δουμε...που ξερεις αν γνωρισεις εσυ την Πιτσια θα μου χρωστας πασα καμια φιλη της,χε χεχε...πλακα κανω.
papatsakalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2006
- Like
- 369
- Πόντοι
- 21
Σασα Μπαστα???
Σασα Μπατσα επρεπε να λεγοταν γιατι ειναι για πολλες, μα παρα πολλες μπατσες.
Ενα ηλιθιο 18 ξεκωλακι που φουσκωσε τον αεροσακο για να γινει "και καλα"
γκομενα.
Για πολλες μπατσες η εν λογο τυπισσα.
Σημ. Για την Ελενιτσα....
Προσεξτε καλα την 2 Φωτο.
Με λιγο photoshop και αλλαγες στους χρωματισμους θα χασετε το φως σας.... ---------------->
Σασα Μπατσα επρεπε να λεγοταν γιατι ειναι για πολλες, μα παρα πολλες μπατσες.
Ενα ηλιθιο 18 ξεκωλακι που φουσκωσε τον αεροσακο για να γινει "και καλα"
γκομενα.
Για πολλες μπατσες η εν λογο τυπισσα.
Σημ. Για την Ελενιτσα....
Προσεξτε καλα την 2 Φωτο.
Με λιγο photoshop και αλλαγες στους χρωματισμους θα χασετε το φως σας.... ---------------->
Επισκέπτης
εγω την ειχα δει στο μαγαζι που εμφανιζοταν η αδερφη της και ηταν απλα σουπερ!!!τι πληροφορια εχεις για την ελενη?για πες μου!!
Επισκέπτης
καλη ιδεα!!!θα την προσλαβω στο μαγαζι !!αλλα θα μου σηκωνει το τηλεφωνο ολη μερα!!!!! ;)!!!ΥΓ.την παντρευομαι!!!
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Αυτη τη γαμημενη τη φωτογραφια δεν την χορταινω ρε πουστη...
papatsakalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2006
- Like
- 369
- Πόντοι
- 21
Επισκέπτης
η ελενη ειναι το ομορφοτερο και πιο γοητευτικο πλασμα που εχω δει ποτε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
κανουμε ανταρτοπολεμο! !
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.110
- Πόντοι
- 17.085
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.110
- Πόντοι
- 17.085
Ασπρισέ την συναγωνιστή...
φανταζεσαι αυτα τα χειλια να παιρνουν πιπα?
Κρατούσα ουδέτερη στάση απένατι στο άτομο της μέχρι πριν από λίγο που την είδα στο ΘΕΜΟ... της έκαναν μια ερώτηση για το πως ψήνεις μια κοπέλα να το ρουφήξει.... και άρχισε να μπερδεύει το "εγώ" με το "πρέπει να...." και να περιγράφει ούτε λίγο ούτε πολύ πόσο εύκολο είναι να την ψήσεις αν πας να την βρεις στα καμαρίνια...
έχουμε ξεφύγει τελείως...
έχουμε ξεφύγει τελείως...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..εχουμε βιντεάκι?
ρε παιδια μηπως τελικα ειναι πανευκολο να σου πάρει πιπα μια διάσημη και απλά εμεις μασάμε να χωθούμε στα κόλπα?(Στον στρατο κάποιος μου ειχε πει οτι αν πάρεις πίπα στον Σ@@@δη(γνωστο πουστη φίλο διασήμων)ΑΜΕΣΑ γαμας τα καλύτερα κ διασημότερα μουνια..ΔΕΝ λεω να κάνουμε κατι τέτοιο απλά καποιος τρόπος θα υπάρχει...Κανας ειδήμων να μας πει?
ρε παιδια μηπως τελικα ειναι πανευκολο να σου πάρει πιπα μια διάσημη και απλά εμεις μασάμε να χωθούμε στα κόλπα?(Στον στρατο κάποιος μου ειχε πει οτι αν πάρεις πίπα στον Σ@@@δη(γνωστο πουστη φίλο διασήμων)ΑΜΕΣΑ γαμας τα καλύτερα κ διασημότερα μουνια..ΔΕΝ λεω να κάνουμε κατι τέτοιο απλά καποιος τρόπος θα υπάρχει...Κανας ειδήμων να μας πει?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K