Νέα

Σάσα Μπάστα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diokaz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε τη Σάσα

• Ξανθιά

Ψήφοι: 322 21,3%
  • Μελαχρινή

Ψήφοι: 51 3,4%
  • Κοκκινομάλλα

Ψήφοι: 69 4,6%
  • Ξυρισμένη

Ψήφοι: 28 1,8%
  • Ξυρισμένη στα 4

Ψήφοι: 689 45,5%
  • Τίποτα απ' αυτα. Μ'ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ο εσωτερικός της κόσμος

Ψήφοι: 356 23,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.515

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
Ακουσα οτι θα την προσλαβη ο Warhol να του σηκωνει ...............το τηλεφωνο....

ALEX72

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΣΤΕΙΛΕ PM ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ! ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ?

VAMOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
φιλε να σου επαναλαβω οτι  ειδα την πιτσια απο κοντα στο 1 μετρο μεσημερι και δεν ελεγε...πολυ συμβατικα πραγματα...πολυ βυζι και γλυκο προσωπο αλλα μεχρι εκει...χωρις επαγγελματικο μακιγιαζ ειναι τελειως διαφορετικη.Ενταξει η κοπελα δεν ειναι και μοντελο.Παντως λογο δημοσιοτητας ειχε πεσει που λεει ο λογος η μιση λαικη πανω της και η πλακα ειναι που της κολησε ενα αστυνομικος φρουρος σε σημειο να της πει αν θελει να φυλαξει το σπιτι της (μενει στα δεκα μετρα απο το σημειο)...φυσικα εφαγε την ατακα του ο μαλακας και εμεινε συξιλος!Και εμενα μου αρεσε πολυ οταν την εβλεπα στο poliς αλλα επαναλαμβανω απο κοντα δεν ειναι το ιδιο...παντως αφου θελεις τοσο πολυ να την γνωρισεις εχω να σου πω κατι μεσω pm που πιθανον να τα καταφερεις και μονος σου....θελει λιγο υπομονη αλλα αφου καιγεσαι τοσο πολυ αξιζει...

p.s.τωρα το ανταλλαγμα θα δουμε...που ξερεις αν γνωρισεις εσυ την Πιτσια θα μου χρωστας  πασα  καμια φιλη της,χε χεχε...πλακα κανω.

papatsakalos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Like
369
Πόντοι
21
Σασα Μπαστα???
Σασα Μπατσα επρεπε να λεγοταν γιατι ειναι για πολλες, μα παρα πολλες μπατσες.

Ενα ηλιθιο 18 ξεκωλακι που φουσκωσε τον αεροσακο για να γινει "και καλα"
γκομενα.
Για πολλες μπατσες η εν λογο τυπισσα.

Σημ. Για την Ελενιτσα....
Προσεξτε καλα την 2 Φωτο.
Με λιγο photoshop και αλλαγες στους χρωματισμους θα χασετε το φως σας.... ---------------->

Επισκέπτης
εγω την ειχα δει στο μαγαζι που εμφανιζοταν η αδερφη της και ηταν απλα σουπερ!!!τι πληροφορια εχεις για την ελενη?για πες μου!!

Επισκέπτης
καλη ιδεα!!!θα την προσλαβω στο μαγαζι !!αλλα θα μου σηκωνει το τηλεφωνο ολη μερα!!!!! ;)!!!ΥΓ.την παντρευομαι!!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αυτη τη γαμημενη τη φωτογραφια δεν την χορταινω ρε πουστη...

papatsakalos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Like
369
Πόντοι
21

Για χαρη του Αnal Hunter....

Oτι μπορουσα εκανα... Πιστευω να βγηκε κατι καλο.

Ενας ειδικος στο Photoshop θα εκανε ακομα καλυτερη δουλεια.

Επισκέπτης
η ελενη ειναι το ομορφοτερο και πιο γοητευτικο πλασμα που εχω δει ποτε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
D

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
λύσα με την πίτσια! κάντε ένα θέμα για την πίτσια κ να γράφουμε για την σασα!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
Είπαμε... Σάσα, το απόλυτο ξεκωλάκι. Γουστάρω τρελά!!!! Και για να μην ξεχνάμε τον τίτλο του thread :P ένα δείγμα απ' την φωτογράφισή της στο ΝΙΤRO:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
Και από ΜΑΧΙΜ (παραπάνω έχω δημοσιεύσει και το βιντεάκι):

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Κρατούσα ουδέτερη στάση απένατι στο άτομο της μέχρι πριν από λίγο που την είδα στο ΘΕΜΟ... της έκαναν μια ερώτηση για το πως ψήνεις μια κοπέλα να το ρουφήξει.... και άρχισε να μπερδεύει το "εγώ" με το "πρέπει να...." και να περιγράφει ούτε λίγο ούτε πολύ πόσο εύκολο είναι να την ψήσεις αν πας να την βρεις στα καμαρίνια...

έχουμε ξεφύγει τελείως...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..εχουμε βιντεάκι?
ρε παιδια μηπως τελικα ειναι πανευκολο να σου πάρει πιπα μια διάσημη και απλά εμεις μασάμε να χωθούμε στα κόλπα?(Στον στρατο κάποιος μου ειχε πει οτι αν πάρεις πίπα στον Σ@@@δη(γνωστο πουστη φίλο διασήμων)ΑΜΕΣΑ γαμας τα καλύτερα κ διασημότερα μουνια..ΔΕΝ λεω να κάνουμε κατι τέτοιο  :idiot: :uglystupid: απλά καποιος τρόπος θα υπάρχει...Κανας ειδήμων να μας πει?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οταν το κατεβασω απο τα τορρεντς μπορω να κοψω το σημειο και να το ανεβασω στο ραπιντ.......αυριο δηλαδη......

MACHAEL69

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρα παιδες. Πραγματι ειναι τρελη ρουφιχτρα! Τουλαχιστον οπως τη βλεπουμε στην ΤV.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom