Εγώ πάντως βρίσκω εξαιρετικά χαριτωμένη την παιδική αφέλεια της(μην πω για το υπέροχο δέρμα της.... γκρρρ), αλλά μήπως ο τυχόντας αγαπητικός της να της έκοβε την γλώσσα?
Και με τι θα τον έγλυφε μετά;
Εγώ πάντως βρίσκω εξαιρετικά χαριτωμένη την παιδική αφέλεια της(μην πω για το υπέροχο δέρμα της.... γκρρρ), αλλά μήπως ο τυχόντας αγαπητικός της να της έκοβε την γλώσσα?
Το τρομακτικό ήταν ότι κατά τα λεγόμενα της διαβάζει Μπατέλ και Μπεκέτ για την πάρτη της...
φράγκα θέλει σε όποιο μπουζουξίδικο και να πας και χαλάσεις τα χιλιάρικα θα γίνει καλό game , και αν όχι την πρώτη φορά την δεύτερη τρίτη φορά θα παίξει σίγουρα
1. φράγκα
2. αέρα
3. να μην ει σαι και μπάζω
Εγω παντος δεν εχω δει και κανα ομορφο ή νεο να κατεβαινει απο αυτα τα αυτοκινητα κατι κοιλαραδες και γεροντια θα ειναι!Λιγοι ειναι αυτη που ειναι νορμαλ αλλα και παλι δεν ειναι δικα τους αλλα του πατερα τους!καλα κ μπάζω να είσαι αν σκάσεις με την cayenne απέξω κ κανα κουστουμάκι armani θα διαπιστώσεις τι θα γίνει
...το θεμα δεν ειναι να μαζεψει καποιος με νυχια και δοντια 1000 ευρω για να τα σκασει......το θεμα ειναι να τα εχει και να τα δινει με ανεση οποτε του ζητηθει....
Διαβαζει μπεκετ η μπαστα??????χαχαχαχαχαχα
τες παν απο κοντα παντως η κοπελα επειδη την ειχα δει στο μαγαζι ειναι κουκλαρα........χανει στην τηλεοραση.....ειναι πολυ γλυκια.......
Μόνο για πωρωμένους...Μη μου μιλας για τον Αντορνο......σε ικετευω.........τον εφαγα στη μαπα στο τελευταιο ετος και εκτοτε ακουω το ονομα του και βγαζω σπυρακια.......