Νέα

Σάσα Μπάστα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diokaz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε τη Σάσα

• Ξανθιά

Ψήφοι: 319 21,1%
  • Μελαχρινή

Ψήφοι: 51 3,4%
  • Κοκκινομάλλα

Ψήφοι: 69 4,6%
  • Ξυρισμένη

Ψήφοι: 28 1,9%
  • Ξυρισμένη στα 4

Ψήφοι: 687 45,5%
  • Τίποτα απ' αυτα. Μ'ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ο εσωτερικός της κόσμος

Ψήφοι: 356 23,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.510

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τιποτις........το πιο τρομαχτικο ολων ομως ειναι οτι ειπες οτι περιγραφει πως να την ψησεις στο καμαρινι της.......δηλαδη εξακολλουθει να τραγουδαει????????

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..εχουμε βιντεάκι?
ρε παιδια μηπως τελικα ειναι πανευκολο να σου πάρει πιπα μια διάσημη και απλά εμεις μασάμε να χωθούμε στα κόλπα?(Στον στρατο κάποιος μου ειχε πει οτι αν πάρεις πίπα στον Σ@@@δη(γνωστο πουστη φίλο διασήμων)ΑΜΕΣΑ γαμας τα καλύτερα κ διασημότερα μουνια..
κοντα εισαι αλλα δεν ειναι κανονας!
Αρκει να ειαι "καποιος" ή να το φυσας το "μαρουλι"!

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
απ'οσο γνωριζω ο Σ@@@@δης ειναι γνωστο οτι βγαζει στο κλαρι τα νεαρα και οχι μονο μοντελα 
που εκπροσωπει.Απλα δεν ειναι τοσο απλο οσο το παιρνω ενα τηλ και ερχεται σπιτι μου. Τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους. Αν τον δεις καιμμια φορα σε κανα μπουζουκι, κανε το κονε σου με τον μετρ, αν και μονο αν το αντεχεις οικονομικα. Τα αλλα θα ερθουν μονα τους μην ανυσηχεις

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
πρεπει να βρούμε άκρες σε αυτα..τόσα ατομα είμαστε..κάτι θα καταφέρουμε,δεν μπορει..
α ρε μπάστες...ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αν δεν εχεις χρημα μην το σκεφτεσαι καν.......

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ετσι ειναι ρε mounitsa. o Σ@@@@δης και ο καθε Σ@@@@δης δεν θα κατσει να ασχοληθει με τα 150ε που μαζεψε με το ζορι ο φοιτητης.Θελει σταθερο κυκλο με κυρος και φραγκα. Και δεν ειναι μονο αυτο. Οι κοπελες που συμμετεχουν σε αυτο το πανηγυρι δεν το κανουν μονο και μονο για τα λεφτα ως αμοιβη. Σκεφτονται οτι ολο και καποιος θα τις καψουρευτει και θα πιασουν την καλη.Εχω δει προσωπικα με τι ατομα φευγουν οι κοπελες αυτες απο τα μαγαζια και καταλαβαινω.Οσο ζεις ελπιζεις σε αυτη τη κοινωνια :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βασικα δεν ξερω ποιος ειναι αυτος ο Σ@@@δης που γραφετε εδω και τοση ωρα......χαχαχαχαχα

αλλα επι του θεματος......το θεμα δεν ειναι να μαζεψει καποιος με νυχια και δοντια 1000 ευρω για να τα σκασει......το θεμα ειναι να τα εχει και να τα δινει με ανεση οποτε του ζητηθει....αυτο ειναι που κανει και δυσκολο το θεμα.......οπως ειπε πριν καποιος τα μεταξωτα στρινγκ θελουν και αναλογους πισινους......

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: αν ανοιξεις ενα περιοδικο βλ. ciao και λοιπες αηδιες θα καταλαβεις ποιος ειναι.Ονοματα δεν λεμε,οικογενειες δεν θιγουμε ;)
Κοιτα να δεις, οσον αφορα τα χρηματα, μπορει καποιος α στερειτε απο αλλα και αλλα προκειμενου να παρει ενα cg αξιωσεων και να του φυγει ο καημος.Απλα αλλο πραγμα το cg του εξωτερικου και αλλο μια ημι(εστω)διασημη μοντελιτσα ντοπια(σαν τα φαγκρια που εβγαλε τις προαλλες ο Ευαγγελατος). Οπως ειπαμε, το ενα ειναι θεμα απλα ενος τηλεφωνου και ενος χρηματικου ποσου(οπως και αν προηλθε αυτο) και το αλλο εχει τελειως διαφορετικες παραμετρους.Και να σου πω και κατι? Αν δεν εχεις λεφτα για ξοδεμα, δεν εχεις συνηθως και τα κοτσια να χωθεις.Και δεν το λεω με εμπαθεια. Προτιμας να δωσεις τα παρεις ενα τηλ και να δωσεις τα ωραια λεφτακια σου, παρα να μπαινεις σε διαδικασιες που δεν ξερεις αν θα ευδοκιμησουν

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω δεν διαβαζω αυτα τα περιοδικα ομωςςςςςςςςς ουτε ειμαι ελλαδααααααα........κλαψ........ειναι ενας μηπως που τον βγαζανε μαζι με το σκυλι του?ενας γκει? που τον πιασανε για μαστροπεια? η καμια σχεση?

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
βασικα ουτε εγω διαβαζω ρε συ τετοια δημοσιευματα. Οι φιλες μου με πληροφορησαν για το ποιος ειναι ο εν λογω κυριος,Εγω απλα τον ειδα στα μπουζουκια με μια συνοδεια 8 γυναικων, οι οποιες στο τελος της βραδυας φυγαν με "παρεα".Anyway ουτε και εγω ειμαι Eλλαδα, και οσον αφορα την περιγραφη του ατομου μεσα επεσες.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Α οκ........καταλαβα ποιον λες.......τον ειχα πετυχει και εγω μια φορα στου  ψυρρή.....

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Η πλακα ειναι οτι πλεον ολη η Ελλαδα ξερει οτι ο τυπος ειναι εμμεσως πλην σαφως νταβατζης(ταχαμου δηθεν στυλιστας,τεσπα...) αλλα ο κυριος παραμενει απτοητος.Οχι βεβαια οτι οι εκπομπες και τα περιοδικα που συνεχιζουν να τον προβαλλουν ειναι καλυτερα.Εξ'αλλου καθρεπτης της κοινωνιας μας ειναι

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
αυτος που λες εσυ ειναι ο σπυρος .τα παιδια εννοουν εναν αλλο πιο χαιλιτζη τον χαρη..ειναι πιο νεος στην ηλικια κ πιο σοβαροφανης(ο 2ος) αλλου εξισου κραγμενη.αυτα!!!ελπιζω να σε διαφωτισα!!

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Μην λες ονοματα θα το κλεισουν το μαγαζι!

69number69

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τον χαρουλη τον ξερω κι εγω απο τα νεανικά μου χρόνια.Ηταν μέλος πολιτικής νεολαίας φιλελευθερης απόχρωσης(όπως κι εγω άλλωστε τότε) και για τις αναλογίες της τότε εποχής είχε καλά conne.Είναι 4-5 χρόνια το πολύ μικρότερός μου(39 εγώ).
Οταν πήγα στρατό,ήμουν έφεδρος αξιωματικός (86-89 με πολλές φυλακες) και λόγω και εκείνων των ετών έβλεπα Αθήνα με το κυάλι!Ετσι χαθήκαμε για λίγα χρόνια με τον χαρούλι!Τον ξανασυνάντησα τυχαία στο bio bio το 93 που συνόδευε γνωστό ηθοποιό λάτρη της αρχαίου ελληνικού πολιτισμού,αν και έκανε έναν εικονικό και εκκεντρικό γάμο και ξαναβρεθήκαμε.Εκείνες τις εποχές αρκούσε ένα  μπουκαλάκι και κυρίως έςνα καλό τραπεζακι στα κυριλέ μαγαζιά της εποχής με το χαρούλι και πάντα στο φινάλε θα είχες ένα καλό κομμάτι στο κρεββάτι σου χωρίς άλλη χρέωση!Προσπαθούσε να αναδειχτεί τότε και μπράβο του που τα κατάφερε!Οσοι ασχολούνταν με τις πολιτικές νεολαίες ανεξαρτήτως κόμματος εκείνη την επόχη σε λαική συνοικια των νοτίων προαστίων θα καταλάβουν ποιός είναι!Ηταν χαρακτηριστική φυσιογνωμία της εποχής!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Το τρομακτικό με την Μπάστα δεν είναι το πόσο εύκολα ανοίγει τα πόδια(άλλωστε αρπαχτές στη Λάρισα κάνει τώρα, οπότε καταλαβαίνετε...). Το τρομακτικό ήταν ότι κατά τα λεγόμενα της διαβάζει Μπατέλ και Μπεκέτ για την πάρτη της...

Εγώ πάντως βρίσκω εξαιρετικά χαριτωμένη την παιδική αφέλεια της(μην πω για το υπέροχο δέρμα της.... γκρρρ), αλλά μήπως ο τυχόντας αγαπητικός της να της έκοβε την γλώσσα?

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.472
Πόντοι
12.930
Το καλύτερο η Σάσα το είπε στο τέλος...
Όταν ο στοματικός έρωτας πάει να ολοκληρωθεί και η κοπέλα πάει να τραβηχτεί εμείς τι κάνουμε???
Να της κρατήσουμε το κεφάλι !  ήταν η απάντηση της Σάσας...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Kρίμα πάντως που έκοψε τόσο πολύ (κοντό καρέ) τα μαλλιά της!

Γενικά ΑΝΤΙΠΑΘΩ τις γυναίκες με κοντά μαλλιά... τα θεωρώ τελείως αντισεξουαλικά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom