Μία σαύρα που νομίζει ότι έφτιαξε μπακαλιάρο με σκορδαλιά είχε πριν ρε... Που είσαι Σάσα???βαλτε αλτερ εχει μπαστα με πετρουλα σε λιγο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σάσα Μπάστα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα diokaz
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Μία σαύρα που νομίζει ότι έφτιαξε μπακαλιάρο με σκορδαλιά είχε πριν ρε... Που είσαι Σάσα???
Την εδειξε αλλα ελαχιστα.
Περισοτερα τα σχολια απο τους ητανε..
Αντε, σημερα ειναι τριτη..
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.951
- Πόντοι
- 606
δηλαδη αυτοι οι 70 που ενδιαφερονται μονο για τον εσωτερικο της κοσμο δεν θα τη γαμουσαν?Πολύ καλά πάει το γκάλοπ... Σκόρδα μη το ματιάσουμε...
Θα τις κάναν έρωτα αγενέστατε....δηλαδη αυτοι οι 70 που ενδιαφερονται μονο για τον εσωτερικο της κοσμο δεν θα τη γαμουσαν?
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.951
- Πόντοι
- 606
εσυ την εχεις δαγκωσει τη λαμαρινα...Θα τις κάναν έρωτα αγενέστατε....
Λες ???εσυ την εχεις δαγκωσει τη λαμαρινα...
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Ξυρισμενο και στα 4 για πολλα ξεσκισματα.
Εβλεπα χθες στις ειδησεις του σταρ που λεγαν οτι ισχυριζεται οτι εχει δεσμο(την γαμαει κοινως)ο Κασιδοκωστας.
Το πιθανοτερο ειναι να της σφυριξε μια περιποιημενη οταν βγηκαν στα μπουζουκια και απο τοτε εχει κολλησει αυτη η μαλακια(οτι και καλα εχουν σχεση)
Εβλεπα χθες στις ειδησεις του σταρ που λεγαν οτι ισχυριζεται οτι εχει δεσμο(την γαμαει κοινως)ο Κασιδοκωστας.
Το πιθανοτερο ειναι να της σφυριξε μια περιποιημενη οταν βγηκαν στα μπουζουκια και απο τοτε εχει κολλησει αυτη η μαλακια(οτι και καλα εχουν σχεση)
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Eγώ ρε μάγκες που την έχω γνωρίσει απο κοντά, μου μοιάζει για σοβαρή κοπέλα , ξέρει τι θέλει , δεν την συγκινεί το χρήμα και γενικά είναι διαβασμένη .
Μάλιστα κάτσαμε μια νύχτα και ξεφυλίζαμε διάφορα ποιήματα και όπως μου είπε της αρέσει η ποίηση με Ιαμβικό ρυθμό.
Δεν ξέρω αν είναι σωστό να την βλέπουμε επιδερμικά
Μάλιστα κάτσαμε μια νύχτα και ξεφυλίζαμε διάφορα ποιήματα και όπως μου είπε της αρέσει η ποίηση με Ιαμβικό ρυθμό.
Δεν ξέρω αν είναι σωστό να την βλέπουμε επιδερμικά
Βιντεάκι με την Σάσα..
Όσοι πιστοί κατεβάστε...
Όσοι πιστοί κατεβάστε...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις