doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τρυπα να'ναι και οτι να'ναι
Τι σχέση έχει με την Μπάστα αυτό???
Με πιο φιλε?
Η φώτο..........
Εχω απαντησει στην ερωτηση που εχει τεθει.
ΞΥΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ 4.
Επειδη αν ηταν στο Λος Αντζελες ή το Λας Βεγκας θα ειχε διαπρεψει ως πορνοσταρ σε gangbang και gonzo films
Η σάσα ειναι σε λίγο άστοχη φωτο..
Ανανέωσέ το αλλά βάλε πάλι μία επιλογή σαν και αυτή <<Τίποτα απ' αυτα. Μ'ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ο εσωτερικός της κόσμος>> για εμάς του συναισθηματικούς τύπουςΛεω να ανανεώσω το ερωτηματολόγιο.. ;)
Εγώ πάντος φίλε sonyp900 δεν πιστεύω να είναι αυτή η Σάσα...Ρε φίλε αυτή είναι η Σάσα???????????????? Που είναι ο Galb να μας πει 100%!!!!!
το ξερει οτι μπαινεις στο σαιτ?Πιο πρόσφατη φωτό με τη Σάσα δεν γίνεται όπως θα δείτε από την ημερομηνία
Γνώμη μου η Σάσα από κοντά είναι πολύ πιο γλυκιά και όμορφη από ότι στην T.V.
Υ.Γ. Για ευνόητους λόγους έχω μαυρίσει το πρόσωπό μου
Φίλε easyrider77 παίζει και πολύ fake πράγμα να ξέρεις.... Εμένα δε μου μοιάζει πάντως ;)
Τι λες ρε αρχηπράκτορα-χούλιγκαν-μέλος-σκάρτε-σιαμαίε του πλεζουρ που να το ξέρει..το ξερει οτι μπαινεις στο σαιτ?
τωρα το εμαθε πρακτορισκε
ποσο υψος εχεις?εισαι κοντος η η σασα ψηλη?Τι λες ρε αρχηπράκτορα-χούλιγκαν-μέλος-σκάρτε-σιαμαίε του πλεζουρ που να το ξέρει..
Oυ ρε που θα με πεις και κοντό... 1.82 ΤΣΟΛΙΑΣ είμαι και η Σάσα φοράει κανένα 12 πόντο τακούνι....ποσο υψος εχεις?εισαι κοντος η η σασα ψηλη?
Φίλε easyrider77 παίζει και πολύ fake πράγμα να ξέρεις.... Εμένα δε μου μοιάζει πάντως ;)
Φίλε έριξα μία ματιά στο σάιτ και δε μου φαίνεται και πολύ νορμάλ.Anyway.Επίσης δεν νομίζω να εμφανίστηκε ποτέ η Σάσα τόσο ξε(ντυμένη) με το <<γατάκι>> να φαίνεται...Σιγουρα παιζει fake, Fhotoshop κλπ.
Αλλα πρεπει να υπαρχει και καποιος λογος για την
πλαστοπροσωπία φραγκα, λασπη κ.α
Στη συγκεκριμενη δε βλεπω Fhotoshop ουτε λογο
καποιος να ανεβασει μια ασχετη και να την παρουσιασει ως τη σάσα.