Νέα

Σάσα Μπάστα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diokaz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε τη Σάσα

• Ξανθιά

Ψήφοι: 322 21,3%
  • Μελαχρινή

Ψήφοι: 51 3,4%
  • Κοκκινομάλλα

Ψήφοι: 69 4,6%
  • Ξυρισμένη

Ψήφοι: 28 1,8%
  • Ξυρισμένη στα 4

Ψήφοι: 689 45,5%
  • Τίποτα απ' αυτα. Μ'ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ο εσωτερικός της κόσμος

Ψήφοι: 356 23,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.515

Επισκέπτης
Τι λες ρε αρχηπράκτορα-χούλιγκαν-μέλος-σκάρτε-σιαμαίε του πλεζουρ που να το ξέρει..
χουλιγκανακι χωρις να εχεις περασει απο το θρεντ των καφρων πρακτορων να πεις χρονια πολλα,καθεσαι & παραμυθιαζεις τον κοσμο εδω μεσα???θα φας καλα στον τελικο κυπελλου στο καυτατζογριο..

Υ.Γ ΧΟΥ ρε..πετσινες ειναι οι φωτο σου με την μπαστα,οπως & τα πρωταθληματα που σηκωνεις τοσα χρονια..

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Φίλε έριξα μία ματιά στο σάιτ και δε μου φαίνεται και πολύ νορμάλ.Anyway.Επίσης δεν νομίζω να εμφανίστηκε ποτέ η Σάσα τόσο ξε(ντυμένη) με το <<γατάκι>> να φαίνεται... :think:
Αυτη ειναι την αναγνωρισα απο το "γατακι" :grin:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
χουλιγκανακι χωρις να εχεις περασει απο το θρεντ των καφρων πρακτορων να πεις χρονια πολλα,καθεσαι & παραμυθιαζεις τον κοσμο εδω μεσα???θα φας καλα στον τελικο κυπελλου στο καυτατζογριο..

Υ.Γ ΧΟΥ ρε..πετσινες ειναι οι φωτο σου με την μπαστα,οπως & τα πρωταθληματα που σηκωνεις τοσα χρονια..
Τίποτα δεν είναι πέτσινο ρε.. Μόνο αλήθειες λέμε... Χρόνια πολλά ρε παραπονιάρη αρχη-πράκτορα-μέλος!!!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Άντε easyrider77 δεν θα αλλάξεις την ψηφοφορία... *και όπως είπαμε*

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

θα φαει καλα μονο αν ερθει χωρις την μπαστα :tickedoff: :tickedoff: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αυτη ειναι την αναγνωρισα απο το "γατακι" :grin:
ποσους ποντους ειναι?

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
θα φαει καλα μονο αν ερθει χωρις την μπαστα :tickedoff: :tickedoff: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Στο γήπεδο πάω πάντα ως πράκτορας με προστασία ενός μεγαλώσουμου εκπαιδευμένου Dogo Argentino σκύλο (ενός φίλου μου Παοκτσή είναι και μου το δανείζει στα δύσκολα :grin: ) για αυτό να προσέχετε πράκτορες-μέλη!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Στο γήπεδο πάω πάντα ως πράκτορας με προστασία ενός μεγαλώσουμου εκπαιδευμένου Dogo Argentino σκύλο (ενός φίλου μου Παοκτσή είναι και μου το δανείζει στα δύσκολα :grin: ) για αυτό να προσέχετε πράκτορες-μέλη!!!
δεν μασαμε απο σκυλια ρε???
καποτε με την σαμπντορια οι επιστημονες ειχαν μαχαιρωσει ενα λυκοσκυλο των καραμπινιερι :idiot:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
δεν μασαμε απο σκυλια ρε???
καποτε με την σαμπντορια οι επιστημονες ειχαν μαχαιρωσει ενα λυκοσκυλο των καραμπινιερι :idiot:
Πραγματικά αν ήμουν εκεί και έβλεπα οποιονδήποτε να πειράζει σκύλο θα έριχνα-έτρωγα πολύ ξύλο..... (Μη μαμάτε το θρεντ όμως πράκτορες ας πάμε στη βάση μας ... Το Μάϊ θα είναι ωραία... ) :cool2:

Επισκέπτης
Πραγματικά αν ήμουν εκεί και έβλεπα οποιονδήποτε να πειράζει σκύλο θα έριχνα-έτρωγα πολύ ξύλο..... (Μη μαμάτε το θρεντ όμως πράκτορες ας πάμε στη βάση μας ... Το Μάϊ θα είναι ωραία... ) :cool2:
και το θρεντ θα γαμησουμε & την σασα & την μικρη κατατρεγμενη προσφυγοπουλα γιατι πολυ απλα,ειμαστε καφροι επιστημονες..

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
και το θρεντ θα γαμησουμε & την σασα & την μικρη κατατρεγμενη προσφυγοπουλα γιατι πολυ απλα,ειμαστε καφροι επιστημονες..
Το αντιλαμβάνομαι αλλά πρέπει να συγρατηθείτε... Ουστ απ'εδώ... παλιό
weed-2.gif
weed-2.gif
weed-2.gif
099.gif
099.gif
099.gif
099.gif
099.gif

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Λοιπον.. Back to thread.. :grin:

23vkbax.jpg
Ρε συ αυτό είναι πολύ back στο θρεντ.. Δηλαδή την έχω ποστάρει παλιότερα..

Επειδή απ'ότι βλέπω ο λαός γουστάρει τη Σάσα πάρτε άλλες δύο φωτό (αν και δε φαίνονται πολύ καλά)  ;)

83413628as5.jpg

23145494md5.jpg

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16