Αστο φιλε...
Για πες μου για μοντέλο και δημοσιογράφο που το στηρίζεις ???
Για πες μου για μοντέλο και δημοσιογράφο που το στηρίζεις ???
Πολύ καλή απάντηση αν δεν μπορείς να το αιτιολογίσεις καλύτερα να το αφήσεις..Αστο φιλε...
Πολύ καλή απάντηση αν δεν μπορείς να το αιτιολογίσεις καλύτερα να το αφήσεις..
Εντάξει υπάρχει μία διαφορά ανάμεσα στο δημοσιογράφος και παρουσιαστής... Αλλά περισσότερο έγινε γνωστή ως <<τραγουδίστρια>> από τον Θέμο και στη Ξάνθη(από όπου κατάγεται) παλιότερα τραγουδούσε σε διάφορα κέντρα..Χαιρομαι που συμφωνουμε στο τραγουδιστρια.
Η αλλη δουλεια της ειναι μοντελο, κανει πασαρελα.
Αν θυμασαι ειχε αρχισει σε βραδινη εκπομπη κανωντας ερωτησεις σε καλεσμενους.
[ δεν ειπα οτι ειναι ο Πρετεντερης ]
Ελπιζω να σε καλυψα , αλλη φορα διαβασμενος
Φιλε , γραφει σε γνωστο περιοδικο μια στηλη με ερωτικα προβληματαΕντάξει υπάρχει μία διαφορά ανάμεσα στο δημοσιογράφος και παρουσιαστής... Αλλά περισσότερο έγινε γνωστή ως <<τραγουδίστρια>> από τον Θέμο και στη Ξάνθη(από όπου κατάγεται) παλιότερα τραγουδούσε σε διάφορα κέντρα..
Αυτό είναι έξτρα όμως.. Ο κόσμος μέσω τι την γνώρισε ξέρεις ??? Από το <<τραγούδι>> την γνώρισε όχι από την στήλη... Τέλος πάντων εδώ θα τα χαλάσουμεΦιλε , γραφει σε γνωστο περιοδικο μια στηλη με ερωτικα προβληματα
οπου απανταει γραμματα αναγνωστων, μη λεμε οτι θελουμε. . . ;)
ναι βρε συ, για πλακα το ειπα κι εγω!Αυτό είναι έξτρα όμως.. Ο κόσμος μέσω τι την γνώρισε ξέρεις ??? Από το <<τραγούδι>> την γνώρισε όχι από την στήλη... Τέλος πάντων εδώ θα τα χαλάσουμε
Αισχρέ...!!!Ρε συναγωνιστές πόσο να πουλάει το κωλαραράκι της η Σάσα?
Εμένα πάντως μου σβήσανε 3 ποσταρίσματα με τέτοιο σχόλιο....και έφαγα και επίπληξη...τι να πωΡε συναγωνιστές πόσο να πουλάει το κωλαραράκι της η Σάσα?
Εμένα πάντως μου σβήσανε 3 ποσταρίσματα με τέτοιο σχόλιο....και έφαγα και επίπληξη...τι να πω
επειδή δεν κατάλαβα...τι είπε που ηταν μεμπτό κατά τη γνώμη σου για την ηλικία του; Σε εκκλησία μίλησε ή μίλησε για κάποια καλόγρια και θου κύριε φυλακή τω στόματί μας;;Δεν εχει σημασια αν εισαι νεος .. το 72 διπλα στο nick ψιλοδειχνει την ηλικια σου και δεν ειναι λογικο να εκφραζομαστε με τετοιο τροπο στην ηλικια μας.
Και sorry για την παρεμβαση.
επειδή δεν κατάλαβα...τι είπε που ηταν μεμπτό κατά τη γνώμη σου για την ηλικία του; Σε εκκλησία μίλησε ή μίλησε για κάποια καλόγρια και θου κύριε φυλακή τω στόματί μας;;