Νέα

Σας τσιμπουκώνει η γκόμενα σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
τα λεω! αλλ δεν μακουει κανενας!!!

μπορει να ναι καμμια τυπου αβγαλτη!(υπαρχουν κ τετοιες πλεον?) :grin:
Ούτε μία οι περισσότερες μάλιστα διατείνονται ανοιχτά πλέον πως είναι καθηγήτριες του σεξ και μάλιστα χωρίς αναστολές σε αυτό το θέμα (παρτούζες κτλ.)

funkyshark

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
0
Πες της για πλακα "κανε ΑΑΑ να δω την κουφαλα" και μετα χωστον στο στομα
φωναζοντας "παρτα μωρη κουφαλα!" :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΦΙΛΕ θες να μας πνιξεις Μποουουουαοχυαχοαχαχαχαχαχαχαχαχααα

Οστόσο για το θεμα το οποιο θίγετε αγαπητοι συναγωνιστες εχω να πώ 2 πραματα και μαλιστα σοβαρα

• [li]ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ ξέρουν να πιπωνουν τελος[/li]
    [li]Εαν καποια δεν ξέρει και το κάνει πρώτη φορά δεν ειναι ντροπή να ρωτησει και επισης με ευγενικό τρόπο το αγόρι να την ρωτήσει εαν υπάρχει κάποιο θέμα.[/li]
    [li]Εαν ο ανδρας δεν κανει γλυφομουνι και η γυναικα εχει καθε δικαιωμα να μην γουσταρει να ανταποδωσει[/li]
    [li]Εαν τιθεται θεμα καθαριοτητας τοτε λυστε το![/li]
    [li]ΕΑΝ και λεω ΕΑΝ δεν τιθεται θεμα καθαριοτητας, ο ανδρας κανει γλυφομουνι και η γυναικα δεν κανει πιπα σημαινει οτι φιλε ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ![/li]

Δυστυχως κατα μια ενοια η γυναικα δειχνει με αυτο τον τροπο οτι γαμιεται μαζι σου για να ικανοποιηθει μονο αυτή και σε εχει γραμμενο ξερεις που!! Απλως δεν σε γουσταρει και αυτο λογικα φαινεται και στο γαμησι που κανει.

Εαν ειναι του στυλ, μια και τελος ή επιλεγει μονο αυτη στάσεις ή δεν σε αφηνει να κανετε αγκαλιτσες μετα το σεξ και απλα αναβει τσιγαρο.

Ειναι σημαδια για να την κάνεις πριν ειναι αργα και στεναχωριεσαι διχως λογο.
Παθων και Μαθων αγαπητε

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πάντως αν δεν το κάνει και τη δεύτερη εβδομάδα ξέχνα το, μάλλον δε θα το κάνει ποτέ

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εκτός αν κάνετε σεξ μία φορά την εβδομάδα, τότε αλλάζει το πράμα  :boobies: :boobies:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εσύ βδομάδες μετράς? :think:
Ε, νομίζω ή το κάνεις από την (ψιλο)αρχή γιατί γουστάρεις να το κάνεις, άντε να περιμένεις λίγο, ή δεν το γουστάρεις και δεν το κάνεις.
Λες να περιμένει κάνα μήνα για να το κάνει; Μπορεί, δεν ξέρω..  :huh: :huh:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Νομίζω ότι είναι σαν τα ηλεκτρικά παράθυρα ή τον αερόσακο στα αυτοκίνητα...
Κάποτε είδος πολυτελείας, τώρα στον στάνταρ εξοπλισμό των μοντέλων όλων των κατηγοριών!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Κάποτε είδος πολυτελείας, τώρα στον στάνταρ εξοπλισμό των μοντέλων όλων των κατηγοριών!
εγραψες μεγαλε.........

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ε, νομίζω ή το κάνεις από την (ψιλο)αρχή γιατί γουστάρεις να το κάνεις, άντε να περιμένεις λίγο, ή δεν το γουστάρεις και δεν το κάνεις.
Λες να περιμένει κάνα μήνα για να το κάνει; Μπορεί, δεν ξέρω..  :huh: :huh:

Εγώ το λέω γιατί μου φαίνεται λίγο άκυρο το όλο γεγονός με τις ημερομηνίες.
Δηλαδή, υπάρχει κάποιο καλεντάρι ή καμιά ατζέντα γι' αυτά τα πράγματα?
Εμένα η άποψή μου είναι ότι η γυναίκα έχει το προβάδισμα σε αυτές τις περιπτώσεις οπότε αυτή καθορίζει και την περίοδο που αρχίζουν τα καλά. Απλά αυτά με τις πόσες βδομάδες πρέπει να περάσουν και στα πόσα ραντεβού και και και, στο τέλος καταλήγουν να σπάνε αρχίδια.

EDIT:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σωστός ο παίχτης. :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγώ δεν το έκανα σε κάποιον με τον οποίο βλεπόμασταν-δεν ήταν γκόμενος βέβαια-γιατί ήμουν σίγουρη ότι πήγαινε με ένα σωρό γκόμενες χωρίς προφυλακτικό και φοβόμουν για αρρώστιες... Μήπως παίζει κάτι τέτοιο;

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Καλά  δε  μου  λέτε  τί  μαλακίες  γράφετε ?
Άμα  η  γκόμενα  δεν  τα  κάνει όλα  γιατί να  είναι γκόμενα μας ?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγώ το λέω γιατί μου φαίνεται λίγο άκυρο το όλο γεγονός με τις ημερομηνίες.
Δηλαδή, υπάρχει κάποιο καλεντάρι ή καμιά ατζέντα γι' αυτά τα πράγματα?
Εμένα η άποψή μου είναι ότι η γυναίκα έχει το προβάδισμα σε αυτές τις περιπτώσεις οπότε αυτή καθορίζει και την περίοδο που αρχίζουν τα καλά. Απλά αυτά με τις πόσες βδομάδες πρέπει να περάσουν και στα πόσα ραντεβού και και και, στο τέλος καταλήγουν να σπάνε αρχίδια.
Ναι ρε παιδί μου, έχεις δίκιο... δεν το εννοούσα ακριβώς ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, απλά νομίζω πως αυτά ή τα κάνεις από την αρχή ή έστω περιμένεις λίγο, ή δεν τα κάνεις (νομίζω)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
εμενα δεν μου καθεται να την γαμησω πανω στον πολυελαιο να την παρατησω??? :tooth: :tooth:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αν εχει αρνητικη αποψη για το παρελθον του μπορει να μην ειναι μαζι του κ οχι να μην του κανει πιπα.δεν ειναι αυτος λογος.εχει επιλεξει να κανει κατι μαζι του γιατι γουσταρει κ οχι γιατι σκεφτεται οτι εχει παρει τη μιση Ελλαδα χωρις σκουφακι κ ξενερωνει.απλα μαλλον δεν κανει πιπες η κοπελα,μην το ψαχνουμε αδικα.αν κ να σου πω δεν υπαρχει γυναικα η οποια να μην εχει κανει ποτε πιπα,απλα για ολες ερχεται η καταλληλη στιγμη

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Εγώ δεν το έκανα σε κάποιον με τον οποίο βλεπόμασταν-δεν ήταν γκόμενος βέβαια-γιατί ήμουν σίγουρη ότι πήγαινε με ένα σωρό γκόμενες χωρίς προφυλακτικό και φοβόμουν για αρρώστιες... Μήπως παίζει κάτι τέτοιο;

Ναι ρε παιδί μου, έχεις δίκιο... δεν το εννοούσα ακριβώς ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, απλά νομίζω πως αυτά ή τα κάνεις από την αρχή ή έστω περιμένεις λίγο, ή δεν τα κάνεις (νομίζω)

Ναι ΟΚ, τώρα είσαι πιο συγκεκριμένη και συμφωνώ.

εμενα δεν μου καθεται να την γαμησω πανω στον πολυελαιο να την παρατησω??? :tooth: :tooth:

Κάνε box-out γύρω από τον πολυέλαιο  :2funny: :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
49 μέλη και 53 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.  :uglystupid: :uglystupid: