boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Ξέρω γω; Μπορεί να'ναι καμία του κατηχητικούοι πιτσιρικες κι αν τα κανουν ολα πλεον!!!!!!!!!
Ξέρω γω; Μπορεί να'ναι καμία του κατηχητικούοι πιτσιρικες κι αν τα κανουν ολα πλεον!!!!!!!!!
Ούτε μία οι περισσότερες μάλιστα διατείνονται ανοιχτά πλέον πως είναι καθηγήτριες του σεξ και μάλιστα χωρίς αναστολές σε αυτό το θέμα (παρτούζες κτλ.)τα λεω! αλλ δεν μακουει κανενας!!!
μπορει να ναι καμμια τυπου αβγαλτη!(υπαρχουν κ τετοιες πλεον?)
επισημως... τυφλωθηκα.-[size=50pt]Ο Λ Ε Σ ![/size]
Πες της για πλακα "κανε ΑΑΑ να δω την κουφαλα" και μετα χωστον στο στομα
φωναζοντας "παρτα μωρη κουφαλα!"
Πάντως αν δεν το κάνει και τη δεύτερη εβδομάδα ξέχνα το, μάλλον δε θα το κάνει ποτέ
Ε, νομίζω ή το κάνεις από την (ψιλο)αρχή γιατί γουστάρεις να το κάνεις, άντε να περιμένεις λίγο, ή δεν το γουστάρεις και δεν το κάνεις.Εσύ βδομάδες μετράς?
εγραψες μεγαλε.........Νομίζω ότι είναι σαν τα ηλεκτρικά παράθυρα ή τον αερόσακο στα αυτοκίνητα...
Κάποτε είδος πολυτελείας, τώρα στον στάνταρ εξοπλισμό των μοντέλων όλων των κατηγοριών!
Ε, νομίζω ή το κάνεις από την (ψιλο)αρχή γιατί γουστάρεις να το κάνεις, άντε να περιμένεις λίγο, ή δεν το γουστάρεις και δεν το κάνεις.
Λες να περιμένει κάνα μήνα για να το κάνει; Μπορεί, δεν ξέρω..
Νομίζω ότι είναι σαν τα ηλεκτρικά παράθυρα ή τον αερόσακο στα αυτοκίνητα...
Κάποτε είδος πολυτελείας, τώρα στον στάνταρ εξοπλισμό των μοντέλων όλων των κατηγοριών!
Ναι ρε παιδί μου, έχεις δίκιο... δεν το εννοούσα ακριβώς ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, απλά νομίζω πως αυτά ή τα κάνεις από την αρχή ή έστω περιμένεις λίγο, ή δεν τα κάνεις (νομίζω)Εγώ το λέω γιατί μου φαίνεται λίγο άκυρο το όλο γεγονός με τις ημερομηνίες.
Δηλαδή, υπάρχει κάποιο καλεντάρι ή καμιά ατζέντα γι' αυτά τα πράγματα?
Εμένα η άποψή μου είναι ότι η γυναίκα έχει το προβάδισμα σε αυτές τις περιπτώσεις οπότε αυτή καθορίζει και την περίοδο που αρχίζουν τα καλά. Απλά αυτά με τις πόσες βδομάδες πρέπει να περάσουν και στα πόσα ραντεβού και και και, στο τέλος καταλήγουν να σπάνε αρχίδια.
Για τη μόστρα;;Καλά δε μου λέτε τί μαλακίες γράφετε ?
Άμα η γκόμενα δεν τα κάνει όλα γιατί να είναι γκόμενα μας ?
Εγώ δεν το έκανα σε κάποιον με τον οποίο βλεπόμασταν-δεν ήταν γκόμενος βέβαια-γιατί ήμουν σίγουρη ότι πήγαινε με ένα σωρό γκόμενες χωρίς προφυλακτικό και φοβόμουν για αρρώστιες... Μήπως παίζει κάτι τέτοιο;
Ναι ρε παιδί μου, έχεις δίκιο... δεν το εννοούσα ακριβώς ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, απλά νομίζω πως αυτά ή τα κάνεις από την αρχή ή έστω περιμένεις λίγο, ή δεν τα κάνεις (νομίζω)
εμενα δεν μου καθεται να την γαμησω πανω στον πολυελαιο να την παρατησω???