δεν γέλασα κύριος...
Εννοείται! Αυτό έλειπε. Ειδικά για 'σένα, είμαι σίγουρος.
δεν γέλασα κύριος...
Νιτζα μαζέψου... πολύ αέρα πήρες.
Θες να πεις κάτι για τις πιπες;πες. Με τα τι είσαι σίγουρος για μένανε και τις αλλες μπουρδες δεν εχω ορεξη.
Είπα πριν την άποψή μου και από τότε συνεχώς με παραθέτεις.
Τόνισα το "χωρίς να είμαι σίγουρος" και το "προσωπικά" και εσύ συνεχίζεις τα δικά σου, αποκλειστικά στα λεγόμενά μου.
Μαλακίες εσύ, μαλακίες και εγώ.
Παω να παρω καμια πιπα γιατι με συγχισες
μου έχει συμβεί 1 φορά να με έχει στην 'αναμονή' ένα μήνα, αλλά μετά πήρε μπρος το μοτέρΜάγκες έμπλεξα με νέο γκομενάκι που δεν μου κάνει μα καμμία παναγία τσιμπούκι. Είναι η 2η περίπτωση που γκόμενα δεν μου παίρνει πίπα (δεν τίθεται θέμα καθαριότητας). Τελικά τα gf δεν τσιμπουκώνουν κατά γενική ομολογία;
Τελικά τα gf δεν τσιμπουκώνουν κατά γενική ομολογία;
ΤΟ ΝΟΚΙΑΚΙ!! ΤΟ ΝΟΚΙΑΚΙ!!!Kατα γενικη ομολογια, δεν υπαρχει κανονας..
Αλλη θελει μονο απο πισω, αλλη μονο απο μπρος, αλλη να την βαραω, αλλη μονο πιπα μεχρι να παπαριαζει το νοκιακι μου..
Δεν βγαζεις ακρη..Εσυ περνας καλα με την ολη φαση ? Αν ναι κατσε..Αν δεν περνας καλα, καντην ευγενικα και διακριτικα..
Αυτα..
Ρε μήπως είναι πιτσιρίκα και θέλει μαθήματα;
Ρε μήπως είναι πιτσιρίκα και θέλει μαθήματα;
ακριβως!οι πιτσιρικες κι αν τα κανουν ολα πλεον!!!!!!!!!
Πές στα χρυσόστομη... με την καλή έννοια πάνταοι πιτσιρικες κι αν τα κανουν ολα πλεον!!!!!!!!!
Να πω και γω την ιστορία μου.Τα χα με μια που γούσταρε πολύ το γλυφομούνι, ή ίδια όμως σιχαινόταν να μου το πινελώσει..η πρόφαση είναι ότι ήταν βρώμικο.Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ίσχυε.. όμως με ενοχλούσε που δεν ανταπέδιδε το δικό μου στοματικό, γιατί δηλαδή εγώ ήμουν ο μαλάκας? ήταν ένας από τους λόγους που χωρίσαμε >
τα λεω! αλλ δεν μακουει κανενας!!!Πές στα χρυσόστομη... με την καλή έννοια πάντα