Νέα

Σας έχουν πιάσει ποτέ να τρομπάρετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα konz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας έχουν πιάσει ποτέ να τρομπάρετε;

• Ναι

Ψήφοι: 33 55,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 26 44,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    59

konz

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Like
12
Πόντοι
0
Σας έχει πιάσει ποτέ κάποιο οικείο σας πρόσωπο να τρομπάρετε; Πως το διαχειριστήκατε;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
    Όχι ευτυχώς, πιστεύω ότι θα ήταν πιο άβολο και από το να σε πηδάνε στα τέσσερα...  :fuck2:

:heavymetalbig:
    Πάντως, θεωρώ, είναι ότι πιο άχρηστο έχω χρησιμοποιήσει... Εάν κάποιος έμεινε ικανοποιημένος, πραγματικά, ας μου πει και εμένα. Ίσως να μην το χρησιμοποίησα σωστά. Αλλά αυτό το να μεγαλώνει το πέος, αλλά στην ουσία να είναι οπτικό μόνο, σαν ένα φουσκωμένο μπαλόνι δεν μου άρεσε... Το μόνο που άξιζε, όταν έβγαινες από καμία κωλοτρυπίδα αφού είχες τελειώσει, και γινόταν σαν δακτύλιος ο πρωκτός, μαζευόταν όλο το αίμα μπροστά, και μέχρι να τον βγάλεις τα έβλεπε όλα κωλυόμενα η τύπισσα...

PeinaleosX

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
123
Πόντοι
1
Ιστορία χρόνια πίσω... PlayStation 1 το λευκό, καναπε, τσοντα σαν καρε καρε ηταν.. Αλλα ηταν και η πρωτη που ειδα..

Τον εχω βγάλει, μπόλικο σάλιο (συμβουλές απο μύστες του αθλήματος) και τον κανω λάστιχο... Ξαφνικά ακουω είσοδο πολυκατοικίας και βηματα... Λεω λες να ηρθε ο παππους; μη τα πολυλογώ, κατεβάζω 3τη και πετάγονται ολα παντου.
Τον βαζω μεσα, ανοιγει πόρτα, κλείνω το πλέι και φευγω να πλυθω.

Γυριζω και βλεπω τον παππου που κατι ακουμπάει στο μοσαϊκο....

Κρυος ιδρώτας.

-Τι ειναι αυτο;
-Μυξες ειναι. Μου ηρθε φλεμα και το έφτυσα.

Παίρνω χαρτι και το εξαφανιζω. Χαχαχααχ ποτε μα ποτε δεν ξαναμιλησαμε για αυτο.
Με πίστεψε δεν με πιστεψε... Ποιος ξερει..

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Ιστορία χρόνια πίσω... PlayStation 1 το λευκό, καναπε, τσοντα σαν καρε καρε ηταν.. Αλλα ηταν και η πρωτη που ειδα..

Τον εχω βγάλει, μπόλικο σάλιο (συμβουλές απο μύστες του αθλήματος) και τον κανω λάστιχο... Ξαφνικά ακουω είσοδο πολυκατοικίας και βηματα... Λεω λες να ηρθε ο παππους; μη τα πολυλογώ, κατεβάζω 3τη και πετάγονται ολα παντου.
Τον βαζω μεσα, ανοιγει πόρτα, κλείνω το πλέι και φευγω να πλυθω.

Γυριζω και βλεπω τον παππου που κατι ακουμπάει στο μοσαϊκο....

Κρυος ιδρώτας.

-Τι ειναι αυτο;
-Μυξες ειναι. Μου ηρθε φλεμα και το έφτυσα.

Παίρνω χαρτι και το εξαφανιζω. Χαχαχααχ ποτε μα ποτε δεν ξαναμιλησαμε για αυτο.
Με πίστεψε δεν με πιστεψε... Ποιος ξερει..

:happy:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
    Ρε μάγκες, για τρομπάρισμα δεν είναι το θέμα; όχι για μαλακιά; η απλώς εγώ δεν έπιασα το θέμα;
Όπως και να έχει, PeinaleosX, ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας την εμπειρία σου...

:babycry:

steve07

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2013
Like
219
Πόντοι
21
ξαδερφη απο το χωριο :takethis:

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Συγκάτοικος στην Αγγλία! Έχω βάλει τσοντούλα special (Lisa Ann) στο PC και χαιδέβομαι χαλαρά, είμαι μόνος στο σπίτι και αρχίζω να τρομπάρω υπερκαβλωμένος! Σε 5' ακούω κάτω κεντρική είσοδο και αρχίζω να τρομπάρω την πουτσάρα δυνατά, νομίζοντας ότι έχω κλειδωμένη πόρτα δωματίου. Σε λίγο ανοίγει η πόρτα στο δωμάτιο και ακούω ένα "ωΩΩ Ωωχ..", μπήκε ο συγκάτοικος και είδε τα κωλομέρια μου!! Εγώ τραβάω τα βρακιά μου(δεν έχυσα,με έκοψε στο καλύτερο ο πούστης) και γυρίζω με χαμογελο,τον κοιτάω με βλέμμα τύπου "με έπιασες" και ο συγκάτοικος γελούσε τρεις μέρες με το σκηνικό.
Θέλουμε να μας πει το σκηνικό με μαμά Κοζάνη,ο Δημήτρης.

terminator

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
150
Πόντοι
1
Η γκομενα μου όταν ήμουν 18 φοιτητής. Είχε κλειδί του σπιτιού, ήμουν καναπέ με την Μαλαπέρδα έξω σκεφτόμουν τη φίλη της και εχυνα αλύπητα, τον μπήκε μέσα. Γέλασε μπήκε στο δωμάτιο και γύρισε γυμνή, για ένα πουτσακι. Ζορίστηκα αλλά τα κατάφερα 2/2 μαλακια και γαμησακι. Ούτε πορνοστάρ να ήμουν

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Σας έχει πιάσει ποτέ κάποιο οικείο σας πρόσωπο να τρομπάρετε; Πως το διαχειριστήκατε;

Ακόμα δεν έχετε διευκρινίσει, τι θέλει να πει ο ποιητής; Το τρομπάρισμα είναι ένα (μεγέθυνση πέους με αντλία κενού), όλοι σας γράφετε για μαλάκυνση εγκεφάλου...
    Ναι, είναι δεδομένο, ότι θα μας πιάσουν να την παίζουμε, και όχι μόνο μια φορά!! Δυστυχώς αν ανέβηκε το θέμα για μαλακία, τότε η ερώτηση είναι πολύ fail... γιατί δεν είναι ένα ποστάρισα σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να γράψουμε κάτι ωραιοποιημένα. Εδώ σε αυτό τον χώρο, ο κώλος είναι κώλος, το μουνί είναι μουνί, η πουτάνα πουτάνα... και η στριπτιζέζ στριπτιζέζ... Ούτε μαύρη τρύπα, ούτε γατάκι, ούτε μια "φίλη", ούτε μια χορεύτρια...

Βέβαια, συνεχίστε με τις μαλακίες σας, γέλιο έχουν...  :2funny:

Pather

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
7
Like
225
Πόντοι
280
Ο χρησμος της Πυθίας.  :huh:

Pather

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
7
Like
225
Πόντοι
280
Δεν απαντω για να μη με παρουν τα σκάγια.  :orchestra:

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Εδώ σε αυτό τον χώρο, ο κώλος είναι κώλος, το μουνί είναι μουνί, η πουτάνα πουτάνα... και η στριπτιζέζ στριπτιζέζ... Ούτε μαύρη τρύπα, ούτε γατάκι, ούτε μια "φίλη", ούτε μια χορεύτρια...
  :respect:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Οπως ξέρει το 99% των ανδρών όταν λέμε τρομπάρισμα εννοουμε την μαλακία.

Με κάλυψες, με την φωτορεαλιστική φωτογραφία που έχει από κάτω!! Μιλάς για slang (αργκό), και μίλησα ξεκάθαρα... Δεν είσαι σε οικογενειακό τραπέζι, για να αναφέρεις μια λέξη που θα καταλάβουν αυτοί που θες. Σίγουρα ο τρόμπας και το τρομπάρισμα, κάνουν παραπομπή στον Μαλάκα, αλλά όταν κάνεις μια ερώτηση, δημοσκοπήσου ενδιαφέροντος, πρέπει να είσαι ξεκάθαρος... ακόμα και εδώ μέσα που ανεβαίνουν τα θέματα για τον χαβαλέ αλλά με τις περισσότερες σοβαρές απαντήσεις.
    Πόσες φορές έχουμε φιλαράκι, που το έχει με τις γκόμενες, πόρνο, η μπουρδελιάρη; η να πεις μια φίλη σου πουτσόφιλη, πουτάνα...
    Άμα κάνω ερώτηση, έχετε μπουρδελιάρη φίλο ή πουτάνα, τι θα καταλάβεις; ΕΔΩ, σε αυτή την κοινότητα... που καλύπτει όλο το εύρος του σεξουαλικού τομέα.

Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
142
Πόντοι
0
Τρομπάρισμα:
Είμαι κάπου 15-16 και έχω πάρει μια τρόμπα, όπου κάθε φορά που μένω μόνος σπίτι, την βγάζω και προσπαθώ να τον μεγαλώσω.
Σχολαστικός γαρ, όταν τελειώνω τη "δουλειά" μου, πλένω το μηχάνημα, το στεγνώνω και το αποθηκεύω στο τελευταίο συρτάρι του κομοδίνου μου.
Το κλειδώνω και μένω ήσυχος.
Μια φορά ΔΕΝ το κλείδωσα.
Και μπαίνει η μάνα μου να βάλει ηλεκτρική στο δωμάτιο, σπρώχνει το κομοδίνο, ανοίγει το "αμαρτωλό" συρτάρι και βγαίνουν από μέσα: Τρόμπα, τσόντες σε DVD, κάτι βρακιά από μια συμμαθήτριά μου που μου τα έδινε για να καυλώνω (δεν μου καθότανε, γιατί ήθελε να μείνει παρθένα, αλλά κάτι μαλακίες μου έπαιζε και από γλωσσόφιλα άλλο τίποτα).
Ξαφνικά την ακούω:
-Τι είναι όλα αυτά ρε???
-Τώρα ρε μάνα τι να σου πω? Σ αυτή τη ηλικία ή τέτοια θα έβρισκες στο συρτάρι μου ή ναρκωτικά. Δεν είσαι χαρούμενη που δεν βρήκες ναρκωτικά?
χαχαχαχχα!!! Ακόμα γελάω με το πως αντέδρασε που κρατιόταν να μη γελάσει και προσπαθούσε να το παίξει αυστηρή!
Μαλακία:
πάλι ίδια ηλικία, ίσως και 14-15, έχουμε βάλει δοκιμασία με την τσακαλοπαρέα, ποιος θα τον παίξει με τους γονείς του δίπλα, χωρίς να τον πάρουν γραμμή.
Και όταν πηγαίναμε ταξίδι στη Λαμία, ρίχνω ένα κουβερλί πάνω στα πόδια μου μέσα στο αυτοκίνητο και ξεκινάω το "μαλακίζειν"
Έρχεται η ώρα του χυσίματος, και κάνω το κουβερλί μουνί καπέλο!
Το κουλουριάζω όπως όπως το πετάω πίσω στην εταζέρα, και μετά από λίγο ακούω τον μικρότερο
αδερφό μου (ο οποίος ήταν και αυτός στο πίσω κάθισμα αλλά κοιμόταν) να ρωτάει: Μαμα βρωμάει χλωρίνη
Αν του έμεινε η μυρωδιά στη μνήμη του, στην πρώτη του μαλακία (2-3 χρόνια αργότερα) θα κατάλαβε αμέσως τι βρώμια είχε κάνει ο μεγάλος του αδερφός!!!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom