Νέα

Σας έχουν πιάσει ποτέ να τρομπάρετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα konz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας έχουν πιάσει ποτέ να τρομπάρετε;

• Ναι

Ψήφοι: 33 55,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 26 44,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    59

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.047
Πόντοι
20.686

ioannis229

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Υπαρχουν ατομα που εχουν χρησιμοποιησει τρομπα για το πουτσο τους κ τους εχουν πιασει να τρομπαρουν; Ετσι επρεπε να ειναι η ερωτηση.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
-Τι είναι όλα αυτά ρε???
-Τώρα ρε μάνα τι να σου πω? Σ αυτή τη ηλικία ή τέτοια θα έβρισκες στο συρτάρι μου ή ναρκωτικά. Δεν είσαι χαρούμενη που δεν βρήκες ναρκωτικά?

Θεούλης...  :respect:

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
Δε με έχουν πιάσει ποτέ, γιατί δεν τρομπάρω ποτέ, γιατί δεν είμαι κανας μαλάκας.

Μόνο Γαμάω.

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Να κατουράς μετά τύπε! Μην μας πάθεις τίποτα...

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.280
Πόντοι
1.076
Δε με έχουν πιάσει ποτέ, γιατί δεν τρομπάρω ποτέ, γιατί δεν είμαι κανας μαλάκας. 

Μόνο Γαμάω.
    τώρα αυτό που είπες τουπέ τι είναι δηλαδή κάποια φορά στην εφηβεία σου ας πούμε δεν ένιωσες καυλωμένος να τον βγάλεις και να τον παίξεις  κατευθείαν γαμησες;βρε τι άλλο θα ακούσουμε.

dimitriskozani

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2017
Like
184
Πόντοι
1
Συγκάτοικος στην Αγγλία! Έχω βάλει τσοντούλα special (Lisa Ann) στο PC και χαιδέβομαι χαλαρά, είμαι μόνος στο σπίτι και αρχίζω να τρομπάρω υπερκαβλωμένος! Σε 5' ακούω κάτω κεντρική είσοδο και αρχίζω να τρομπάρω την πουτσάρα δυνατά, νομίζοντας ότι έχω κλειδωμένη πόρτα δωματίου. Σε λίγο ανοίγει η πόρτα στο δωμάτιο και ακούω ένα "ωΩΩ Ωωχ..", μπήκε ο συγκάτοικος και είδε τα κωλομέρια μου!! Εγώ τραβάω τα βρακιά μου(δεν έχυσα,με έκοψε στο καλύτερο ο πούστης) και γυρίζω με χαμογελο,τον κοιτάω με βλέμμα τύπου "με έπιασες" και ο συγκάτοικος γελούσε τρεις μέρες με το σκηνικό.
Θέλουμε να μας πει το σκηνικό με μαμά Κοζάνη,ο Δημήτρης.

σπιτι αραχτος και να ψωλαρω. μπαινει η μανα μου μεσα δεν ξερω κατι θα ηθελε να παρει και με πιανει με την ψωλη στο χερι. κοκαλωσε κοκκινισε κοκκινησα κοιταχτηκαμε και μετα απο λιγο αφου ξεκοκκαλωσε εφυγε

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μια δυο φορες στο υπογειο

Οταν εβγαζα λαδι απο τον ντενεκε

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Έχω συλληφθεί παίζων την τσαπού σε ηλικία 17-18 χρ. από τον μικρότερο αδελφό μου ο οποίος με κοίταξε με βλέμμα απαξιωτικό και αποχώρησε

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
Να κατουράς μετά τύπε! Μην μας πάθεις τίποτα...
Δε κατουράω φίλε μου. Μόνο Γαμάω.
Το κατούρημα είναι για τους φλώρους.
:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

τώρα αυτό που είπες τουπέ τι είναι δηλαδή κάποια φορά στην εφηβεία σου ας πούμε δεν ένιωσες καυλωμένος να τον βγάλεις και να τον παίξεις  κατευθείαν γαμησες;βρε τι άλλο θα ακούσουμε.

Ποιά εφηβεία; Το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις γεννήθηκα ήταν να γαμήσω τη νοσοκόμα που με ξεγέννησε. Και από τότε κάθε μέρα μόνο γαμάω.
:heavymetalbig:

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Έχω συλληφθεί παίζων την τσαπού σε ηλικία 17-18 χρ. από τον μικρότερο αδελφό μου ο οποίος με κοίταξε με βλέμμα απαξιωτικό και αποχώρησε

σωστα εκανε. επρεπε να ντρεπεσαι που σε επιασε να την παιζεις σαν τον μαλακα.
και οι σπαρτιατες επιτρεπονταν να κλεβουν αλλα αμα τους πιαναν γινοντουσαν ρεντικολο

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Δεν θα το ξεχασω ποτε ... ημουν φοιτητης τοτε και ειχα βρει μια απο Σερρες παντρεμενη μεσω τσατ και ξεκαβλωναμε στο μσν με καμερες !!! Αυτη μπορουσε συνηθως μεσημερια ... Μια μερα ημουνα στην δουλεια του πατερα μου περαστικος και μαλακιζομουνα στο λαπτοπ και μου σκαει μυνημα στο μσν για  καμερα ! Φευγω σφαιρα κλεινομαι στο γραφειο νομιζα οτι ειχα κλειδωσει κιολας...αλλα σκατα ε και ξεκιναμε το cyber ... μετα απο κανα δεκαλεπτο μπαίνει φουριόζα μια υπαλληλος να παρει κατι κολαω εγω με την καρεκλα στο γραφειο και κρυβομαι ο μισος απο κατω  ... ανοιχτο παντελονι .... και η πουτσα καγκελο... κλεινω την οθονη του λαπτοπ με δυναμη ... γενικα επικρατησε ενας πανικος ! Με πηρε γραμμη ... σιγουρα ! Ντραπηκα πολυ ...δεν ξερω αν κυκλοφορησε το νεο μετα !

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.047
Πόντοι
20.686
Δε κατουράω φίλε μου. Μόνο Γαμάω.
Το κατούρημα είναι για τους φλώρους.
:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Ποιά εφηβεία; Το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις γεννήθηκα ήταν να γαμήσω τη νοσοκόμα που με ξεγέννησε. Και από τότε κάθε μέρα μόνο γαμάω.
:heavymetalbig:
Ελα εισαι ο Σπαλιαρας σιγουρα.

Pather

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
7
Like
225
Πόντοι
280
Σπαλιαρας μονο.

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.091
Πόντοι
446
Άσχετο αλλά ποιος ο λόγος να πάρεις τρόμπα πούτσας από το να την παίξεις?

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.047
Πόντοι
20.686
Το χειροποιητο ειναι παντα καλυτερο.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.047
Πόντοι
20.686

Μόνο Γαμάω.
Διαβασα τη κριτικη σου για την Αλεξια (καβλιαρικο μπιμπελο) στο Φωκαίας 27Β και λες οτι τον ειχες παιξει πριν πας.Να προσεχεις μην σε πιασουν.

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Ο νηματοθέτης ακόμα δεν πήρε θέση, εάν έχει πιαστεί με το πουλί ανά χείρας ή εάν το επιδιώκει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom