Νέα

Σας αρεσει να τελειωνετε στο στομα της γυναικας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 181
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Σας αρεσει να τελειωνετε στο στομα της γυναικας?

• ναι

Ψήφοι: 292 91,3%
  • οχι

Ψήφοι: 28 8,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    320

wtfgtp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
11
Like
237
Πόντοι
291
Επισης κατα τη γνωμη μου ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΕΝΙΑ να χυνεις καποια στο στομα και αυτη να μην τα καταπινει!!!

πραγματικά, και επίσης δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να μην τα πιεί. μια χαρά είναι, και πρόκειται για τον καρπό της αγάπης μας

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007
οι γυναικες εχουν μεγαλη πλακα τα σφηνακια στα club  που ειναι δηλητιρια τα πινουν το σφηνακι σπερμα που ειναι υγειινο δεν το θελουν.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Μου κανει τρομερη εντυπωση που υπαρχουν ατομα που ψηφισαν οχι!
Φυσικα και μας αρεσει!
Επισης κατα τη γνωμη μου ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΕΝΙΑ να χυνεις καποια στο στομα και αυτη να μην τα καταπινει!!!

θα είχες την καλοσύνη να μου το εξηγήσεις λίγο αυτό σε παρακαλώ;

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
πραγματικά, και επίσης δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να μην τα πιεί. μια χαρά είναι, και πρόκειται για τον καρπό της αγάπης μας

χαχαχααχ :2funny:

Μια φιλη μου ειχε το σιχαινοταν τρελα ... αλλα ειπε να το κανει για τον καλο της
αλλα ξερασε πανω του τελικα  :S

οποτε μην πιεζετε καταστασεις  :rolleyes:

οι γυναικες εχουν μεγαλη πλακα τα σφηνακια στα club  που ειναι δηλητιρια τα πινουν το σφηνακι σπερμα που ειναι υγειινο δεν το θελουν.

:2funny: :2funny:

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
στο στόμα να τα καταπίνει όλα και να συνεχίζει να πιπώνει και ταυτόχρονα να καθαρίζει το πέος για κανά λεπτό ακόμα!!!!!ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ!!!!!

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Larson Τωρα τι θελεις να σου πω?Οτι θλιβομαι που λογω του φυλλου μου δεν μπορω να μπω εκει μεσα να δω πως στο διαολο ειναι?
Yπάρχει η δυνατότητα όπως μπαίνεις σε ενα στριπ με το αγόρι σου έτσι και εδω μπορείς να πάρεις μια κοπέλα τέτοιου τύπου το έχω κάνει πριν πολλά χρόνια ένεκα παντρεμένος...η κοπέλα μου είχε καυλώσει αφάνταστα ενω στο τέλος ανταλάξανε και tips χαχαχα πάντως αν το κάνεις πρεπει να διαλεξεις την σωστη ..να γουσταρει τότε θα περάσεις σουπερ εμάς ήταν μια κοπέλα απο strip Που ειχαμε γνωριστει στο μαγαζι και αρχίσαμε να κανουμε παρεα μια βδομάδα πριν αποχαιρετησει την Ελλαδα έγινε το σκηνικο. :) ελπίζω να μην σε ζάλισα

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.766
Πόντοι
3.715
συνήθως με 10ήμερη αποχή από εκσπερμάτωση,
με το κεφάλι της κλειδωμένο ώστε να γεμίζει υγρά + σάλια.

Φυσικά δε σταματάει εκεί.
Λόγω μπροσθόβαρης κατάστασης κι έκφυλης ράτσας/ δοξασμένου παρελθόντος, κάθεται στα γόνατά της και αφήνει όσα δεν κατάπιε να κυλήσουν στο πλούσιο μπούστο.
Ανεκτίμητες στιγμές...!
(Τα καλά του έγγαμου)

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Μου κανει τρομερη εντυπωση που υπαρχουν ατομα που ψηφισαν οχι!
Φυσικα και μας αρεσει!

νομιζω το εχει γραψει κ ο τυπος Ζαμπουνης στο βιβλιο του

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.232
Πόντοι
25.467
συγγνώμη αλλά δεν προλαβαίνω.
μου παίρνει πολύ χρόνο το να ανοίγω τα πόδια μου.

Δεκτόν. Φροντίστε λοιπόν να είστε πιό εκλεκτική με αυτούς που ανοίγετε τα πόδια σας.  Καλή η πλέμπα. Δεν λέω! Αλλά πάρτε που και που και κανέναν ευγενή. Δεν κάνει κακό ίσα-ίσα μπορεί και να σας λύσει κάποιες απορίες, όπως π.χ. αυτήν που μας εκθέσατε εις προηγούμενη ανάρτησή σας. :cool2:

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Δεκτόν. Φροντίστε λοιπόν να είστε πιό εκλεκτική με αυτούς που ανοίγετε τα πόδια σας.  Καλή η πλέμπα. Δεν λέω! Αλλά πάρτε που και που και κανέναν ευγενή. Δεν κάνει κακό ίσα-ίσα μπορεί και να σας λύσει κάποιες απορίες, όπως π.χ. αυτήν που μας εκθέσατε εις προηγούμενη ανάρτησή σας. :cool2:

τώρα μου την είπες και έχω πικραθεί σφόδρα
  :( :( :(

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.232
Πόντοι
25.467
τώρα μου την είπες και έχω πικραθεί σφόδρα
  :( :( :(

Ποσώς. Παρακαλώ όπως εκλάβετε τα ανωτέρω ως μία παρότρυνση - συμβουλή από ένα γέροντα, ίσως και λίγο γεροπαράξενο θα τολμούσα να γράψω!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ποσώς. Παρακαλώ όπως εκλάβετε τα ανωτέρω ως μία παρότρυνση - συμβουλή από ένα γέροντα, ίσως και λίγο γεροπαράξενο θα τολμούσα να γράψω!

αααα όλα καιόλα.. με στεναχωρείς.. καταχράσαι τα εύσημα μου  :woldman: :woldman:

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
:pipa1: :pipa1: :pipa1:
πωπω οτι καλυτερο και μετα να σκουπιζει και την τελευταια σταγονα με την γλωσσα!!!!!!!!!!!!

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16

τότε μήπως θα έπρεπε να σας μιλάω εγώ στον πληθυντικό και όχι το αντίστροφο?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.232
Πόντοι
25.467
αααα όλα καιόλα.. με στεναχωρείς.. καταχράσαι τα εύσημα μου  :woldman: :woldman:

Καθόλου. Δεν μου απέδωσα τους χαρακτηρισμούς σοφός και έμπειρος γέρων. Περιορίστηκα στο γεροπαράξενος, πράγμα το οποίον σαφώς και δεν είστε αγαπημένε Τραβαμούνιε.  :grin:

τότε μήπως θα έπρεπε να σας μιλάω εγώ στον πληθυντικό και όχι το αντίστροφο?

Μπορείτε να μου μιλάτε όπως αγαπάτε. Δεν έχω τέτοιου είδους απαιτήσεις από εσάς.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.766
Πόντοι
3.715
όλοι διπλά τα βλέπετε...μα τι πίνετε;

Stories