Επισης κατα τη γνωμη μου ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΕΝΙΑ να χυνεις καποια στο στομα και αυτη να μην τα καταπινει!!!
πραγματικά, και επίσης δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να μην τα πιεί. μια χαρά είναι, και πρόκειται για τον καρπό της αγάπης μας
Επισης κατα τη γνωμη μου ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΕΝΙΑ να χυνεις καποια στο στομα και αυτη να μην τα καταπινει!!!
Μου κανει τρομερη εντυπωση που υπαρχουν ατομα που ψηφισαν οχι!
Φυσικα και μας αρεσει!
πραγματικά, και επίσης δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να μην τα πιεί. μια χαρά είναι, και πρόκειται για τον καρπό της αγάπης μας
οι γυναικες εχουν μεγαλη πλακα τα σφηνακια στα club που ειναι δηλητιρια τα πινουν το σφηνακι σπερμα που ειναι υγειινο δεν το θελουν.
ανοιξε και κανα Savoir Vivre....θα είχες την καλοσύνη να μου το εξηγήσεις λίγο αυτό σε παρακαλώ;
Yπάρχει η δυνατότητα όπως μπαίνεις σε ενα στριπ με το αγόρι σου έτσι και εδω μπορείς να πάρεις μια κοπέλα τέτοιου τύπου το έχω κάνει πριν πολλά χρόνια ένεκα παντρεμένος...η κοπέλα μου είχε καυλώσει αφάνταστα ενω στο τέλος ανταλάξανε και tips χαχαχα πάντως αν το κάνεις πρεπει να διαλεξεις την σωστη ..να γουσταρει τότε θα περάσεις σουπερ εμάς ήταν μια κοπέλα απο strip Που ειχαμε γνωριστει στο μαγαζι και αρχίσαμε να κανουμε παρεα μια βδομάδα πριν αποχαιρετησει την Ελλαδα έγινε το σκηνικο. ελπίζω να μην σε ζάλισαLarson Τωρα τι θελεις να σου πω?Οτι θλιβομαι που λογω του φυλλου μου δεν μπορω να μπω εκει μεσα να δω πως στο διαολο ειναι?
Μου κανει τρομερη εντυπωση που υπαρχουν ατομα που ψηφισαν οχι!
Φυσικα και μας αρεσει!
ανοιξε και κανα Savoir Vivre....
συγγνώμη αλλά δεν προλαβαίνω.
μου παίρνει πολύ χρόνο το να ανοίγω τα πόδια μου.
σ αρεσει να σε ξεφτιλιζουν πουτανακι ε ?????????....τέτοιες γυναίκες μ' αρέσουν...
συγγνώμη αλλά δεν προλαβαίνω.
μου παίρνει πολύ χρόνο το να ανοίγω τα πόδια μου.
Δεκτόν. Φροντίστε λοιπόν να είστε πιό εκλεκτική με αυτούς που ανοίγετε τα πόδια σας. Καλή η πλέμπα. Δεν λέω! Αλλά πάρτε που και που και κανέναν ευγενή. Δεν κάνει κακό ίσα-ίσα μπορεί και να σας λύσει κάποιες απορίες, όπως π.χ. αυτήν που μας εκθέσατε εις προηγούμενη ανάρτησή σας.
τώρα μου την είπες και έχω πικραθεί σφόδρα
Ποσώς. Παρακαλώ όπως εκλάβετε τα ανωτέρω ως μία παρότρυνση - συμβουλή από ένα γέροντα, ίσως και λίγο γεροπαράξενο θα τολμούσα να γράψω!
Ποσώς. Παρακαλώ όπως εκλάβετε τα ανωτέρω ως μία παρότρυνση - συμβουλή από ένα γέροντα, ίσως και λίγο γεροπαράξενο θα τολμούσα να γράψω!
αααα όλα καιόλα.. με στεναχωρείς.. καταχράσαι τα εύσημα μου
τότε μήπως θα έπρεπε να σας μιλάω εγώ στον πληθυντικό και όχι το αντίστροφο?