Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Εκεί το εχω σα δεδομένο ότι θα μπούνεbest σεναριο ειναι να μπουν στους ομιλους του τσουλου
Εκεί το εχω σα δεδομένο ότι θα μπούνεbest σεναριο ειναι να μπουν στους ομιλους του τσουλου
Κοιτα, δεν ξερω αν εχουν αλλαξει τα πραγματα, αλλα αν μπουν τσουλου, και βγουν τριτοι, πεφτουν γιουροπα, σωστα;Εκεί το εχω σα δεδομένο ότι θα μπούνε
Κανεις τα παντα να περασεις τσουλου. Δεν τιθεται αμφισβητηση, ολοι θελουν να παιξουν τσουλου.
Αν αποκλειστεις απτα προκριματικα και πας γιουροπα, θα παιξεις για να βγεις τριτος; λογικα οχι, θα παιξεις για να προκριθεις...
Γενικα το σεναριο να παιξετε κονφερενς φετος βγαινει μονο αν το κυνηγησετε, πραγμα απιθανο, ειναι πολλα τα λεφτα ή το ρισκο της τριτης θεσης. Ας δουμε τι θα σας ερθει στην κληρωση βεβαια και το ξανασυζηταμε.
δεν ξέρω αν μετά από Γιουρόπα πέφτουν Κόνφερενς και πότε γίνεται αυτό...θα δούμε τι θα γίνει - βλέπουμε..Κοιτα, δεν ξερω αν εχουν αλλαξει τα πραγματα, αλλα αν μπουν τσουλου, και βγουν τριτοι, πεφτουν γιουροπα, σωστα;
μετα μπορουν απο το γιουροπα να πανε ΚΑΙ κονφερενς στην ιδια χρονια;
Ακομα κι αν ισχυει το παραπανω σεναριο, θα πρεπει να προσπαθησουν πολυ να το καταφερουν, πρεπει να χασουν και να κερδισουν συγκεκριμενα ματς κτλ. Γιαυτο σου λεω οτι φετος ειναι μαλλον απιθανο σεναριο, εκτος αν μεινουν εκτος τσουλου, μπουν απευθειας ομιλους γιουροπα και καταφερουν να βγουν τριτοι εκει... Και μετα να παιζουν καθε ευρωπαικο τους ματς σαν τελικο μεχρι να τους κερδισουν ολους. Και ταυτοχρονα θα κυνηγανε να κρατησουν τον τιτλο του πρωταθλητη... Πολυ σουρεαλ σεναριο
Τελος παντων μη το βασανιζουμε, ας περιμενουμε την κληρωση (σε μια βδομαδα ειναι νομιζω) και το ξανασυζηταμε
Διατηρεί μεγαλο ποσοστό μεταπώλησης η παλιά του ομάδα, οπότε στα ταμεία της ΑΕΚ θα μπουν πολύ λιγότερα από 21.Να πω την αμαρτία μου. Εγώ με 21 μύρια,θα τον είχα δώσει τον Λίβαι. Μακάρι αν μείνει,να τα βάζει φέτος γιατί πέρυσι τελειώματα δεν είχε. Τον βοηθάει το κορμί του αλλά δεν είναι κιλερ
Η ΑΕΚ κρατα 2.8 που έδωσε για αγορά και το 60 από το υπόλοιπο ποσό. Συνολικά πάνω από 13. Δεν είναι λίγα. Στόπερ θα έρθει σίγουρα και καλό. Πιστεύω ότι περιμένουν να δουν πόσους ξένους θα έχουμε εντεκάδα τους. Δεν παίρνεις τον Αραούχο για να τον έχεις εκτός αποστολήςΔιατηρεί μεγαλο ποσοστό μεταπώλησης η παλιά του ομάδα, οπότε στα ταμεία της ΑΕΚ θα μπουν πολύ λιγότερα από 21.
Καλά κάνει κ δεν τον δίνει, παιχταρα είναι, με τα καλά του κ τα κακά του...μη ξεχνάμε πρώτη του σεζόν ήταν ως φόρ...
Μόνο αν έρθει πρόταση για 30 θα τον δώσει.
Εμένα με ανησυχεί που πάγωσε του στόπερ..
Ακριβως.Στα 14 είναι περίπου.Η ΑΕΚ κρατα 2.8 που έδωσε για αγορά και το 60 από το υπόλοιπο ποσό. Συνολικά πάνω από 13. Δεν είναι λίγα. Στόπερ θα έρθει σίγουρα και καλό. Πιστεύω ότι περιμένουν να δουν πόσους ξένους θα έχουμε εντεκάδα τους. Δεν παίρνεις τον Αραούχο για να τον έχεις εκτός αποστολής
Αν ανανεώσει τώρα , ναι. Διαφορετικά του χρόνου το καλοκαίρι θα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου και οι προτάσεις θα είναι μικρότερες. Ειδικά αν δεν βγάλει μάτια στην ΕυρώπηΑκριβως.Στα 14 είναι περίπου.
Είναι πολλά, αλλά μπορούν κ παραπάνω, ειδικά αν κάνει άλλη μια καλή σεζόν.
Προσωπικά θα ήθελα να κάτσει άλλον έναν χρόνο κ βλέπουμε.
Του ετοιμάζουν αναπροσαρμογη συμβολαιου με διπλάσιες αποδοχές ακουσα στο ραδιο.Αν ανανεώσει τώρα , ναι. Διαφορετικά του χρόνου το καλοκαίρι θα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου και οι προτάσεις θα είναι μικρότερες. Ειδικά αν δεν βγάλει μάτια στην Ευρώπη
Και ο Μελισσανιδης αν ειχε προταση τετοια θα τον εδινε.Να πω την αμαρτία μου. Εγώ με 21 μύρια,θα τον είχα δώσει τον Λίβαι. Μακάρι αν μείνει,να τα βάζει φέτος γιατί πέρυσι τελειώματα δεν είχε. Τον βοηθάει το κορμί του αλλά δεν είναι κιλερ
Ακριβως.Στα 14 είναι περίπου.
Είναι πολλά, αλλά μπορούν κ παραπάνω, ειδικά αν κάνει άλλη μια καλή σεζόν.
Προσωπικά θα ήθελα να κάτσει άλλον έναν χρόνο κ βλέπουμε.
o μαλάκας νομίζει ότι θα πάρει παραπάνω για τον ΜΑΝΤΑΛΟ
Ο Μανταλος το θέλουμε δεν το θέλουμε μαςχαρεδει δεν μας αρέσει είναι η σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ από την β Εθνικήo μαλάκας νομίζει ότι θα πάρει παραπάνω για τον ΜΑΝΤΑΛΟ
Άλλο αυτό και άλλο τα μύρια...Ο Μανταλος το θέλουμε δεν το θέλουμε μαςχαρεδει δεν μας αρέσει είναι η σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ από την β Εθνική
Και εσυ πιστεψες το δημοσιευμα που εβαλα;o μαλάκας νομίζει ότι θα πάρει παραπάνω για τον ΜΑΝΤΑΛΟ
αει στο διάλα ρεΚαι εσυ πιστεψες το δημοσιευμα που εβαλα;
Απο το τσιλι καφενειο στο ινστα το τσιμπησα.
Τρολια ειναι για τις μαλακιες που γραφουν για τον Λιβαι. Παιχταρας ο Λιβαι, ναι, αλλα δεν παιζουμε και Μπουντεσλιγκα για να πουλησεις με τριανταρια.