aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.508
- Πόντοι
- 11.956
Θα βρει άλλον ο Αλμέιδα.... έρχεται και ο Αραούχο...θα παίξει στην παλιά του θέση
Δεν πουλάμε ρε έτσι πες τους με τα μουνιά κάθε μεραΘα βρει άλλον ο Αλμέιδα.... έρχεται και ο Αραούχο...θα παίξει στην παλιά του θέση
ΡΕ να τους πάρεις να τους πεις ότι γαμιονταιΕάν τα λεφτά είναι πολλά...ίσως ....να θυμίσω τα πλέι οφ ποιοι επεξαν έχει πολύ βάθος η ομάδα
Όχι αδερφέ δεν πουλάμε φέτο έλα του και θα δούμε14.000.000 καθαρά για την ΑΕΚ.
Να τ'αφήσω;
Να τον βάλουμε στο μουσείο της ΑΕΚ ( καλαμπουρι κάνω - χρήσιμος και καλός παίχτης ο μανταλος στον νέο ρόλο που έχει- ξέρει μπάλα)Ο Μανταλος το θέλουμε δεν το θέλουμε μαςχαρεδει δεν μας αρέσει είναι η σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ από την β Εθνική
Θά τ πάρουμε Πίο εύκολα φέτος να ξεςΓια να κάνουμε ομάδα που θα προχωρήσει στην Ευρώπη και ίσως ξαναπάρει πρωτάθλημα, πρέπει να κρατήσουμε τους παίχτες κι όχι να τους δίνουμε..άρα πρέπει να μείνει ο Γκαρσία
Έτσι φαίνεται, αλλά εντάξει,ας είμαστε συγκρατημένοι..Θά τ πάρουμε Πίο εύκολα φέτος να ξες
Μπα εγώ προτιμώ πρωτάθλημα να φτιάξουμε νέο κόσμο αλλά ότι νομίζει ο καθέναςΈτσι φαίνεται, αλλά εντάξει,ας είμαστε συγκρατημένοι..
Εγώ θέλω πορεία στην Ευρώπη
Κι αυτό καλό είναι - αλλά φαντάσου να πάμε στα ημιτελικά Τσάμπιονς λιγκ ή Europa..Μπα εγώ προτιμώ πρωτάθλημα να φτιάξουμε νέο κόσμο αλλά ότι νομίζει ο καθένας
Σωστό και αυτο. Πάντως εγώ ότι τίτλο έχω δει το είδα με Μελισσανίδη στο τιμόνι. Ας ελπίσουμε η διαδοχή κατάσταση να είναι εξίσου καλήΚι αυτό καλό είναι - αλλά φαντάσου να πάμε στα ημιτελικά Τσάμπιονς λιγκ ή Europa..
Ή να πάρουμε Κόνφερενς..
Θα γραφτεί ιστορία
Μακάρι.. μάλλον θα μείνει ακόμα δύο χρόνια, για να πάρει κι άλλους τίτλους και πορεία Ευρώπη, για να πουλήσει πιο ακριβάΣωστό και αυτο. Πάντως εγώ ότι τίτλο έχω δει το είδα με Μελισσανίδη στο τιμόνι. Ας ελπίσουμε η διαδοχή κατάσταση να είναι εξίσου καλή
Όποιος και να έρθει δεν νομίζω να είναι κάποιος τυχαίος . Αυτή τη στιγμή την ΑΕΚ δεν τι περνεις έτσι . Ελπίζω τουλάχιστον γιατί θυμάμαι κάτι δημητρελους και αδαμιδιδες και μου γυρνάνε τα έντεραΜακάρι.. μάλλον θα μείνει ακόμα δύο χρόνια, για να πάρει κι άλλους τίτλους και πορεία Ευρώπη, για να πουλήσει πιο ακριβά
Μακάρι μετά να έρθει ο Νιάρχος..
Να πάρουμε Τσάμπιονς λιγκ
Άστα να πάνε.. πολλά πέτρινα χρόνιαΌποιος και να έρθει δεν νομίζω να είναι κάποιος τυχαίος . Αυτή τη στιγμή την ΑΕΚ δεν τι περνεις έτσι . Ελπίζω τουλάχιστον γιατί θυμάμαι κάτι δημητρελους και αδαμιδιδες και μου γυρνάνε τα έντερα