Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
3.700
Πόντοι
2.596
Τρολια ειναι για τις μαλακιες που γραφουν για τον Λιβαι. Παιχταρας ο Λιβαι, ναι, αλλα δεν παιζουμε και Μπουντεσλιγκα για να πουλησεις με τριανταρια.
Άμα ήρθε πρόταση για 20, γιατί να μην έρθει κ για 30?
Δεν είναι απίθανο.
Τώρα αν μας λένε τα νούμερα φουσκωμένα...
Πάντως έκανε κ πρώτη κρούση στα 16 κ μετά ανέβηκε στα 21.

Τελευταία τροποποίηση:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Άμα ήρθε πρόταση για 20, γιατί να μην έρθει κ για 30?
Ετσι ειπε και ο Μαρινακης για τον Ποντενσε. Αφου ηρθε προταση 20 εκατομμυρια γιατι να μην πάρω 27 το λιγοτερο 25. Για να του απαντησει ο Μεντες εικοσι δεν σου υποσχεθηκα οτι θα τον πουλησεις οταν στον εφερα από την Σπορτινγκ; Τοσα σου εφερα προταση. Και εκει εγινε η αρχη να τα σπασουν οι δυο τους. Τελικα πουληθηκε εικοσι.
Τα παιρνεις και δε μιλας. Και ο Ποντενσε και ο Λιβαι εχουν το ιδιο προβλημα. Γκολ με το σταγονομετρο. Κατα τα αλλα; Θα ξεφτυλισουν τον αντιπαλο μεσα σε τηλεφωνικο θαλαμο με την μπάλα στα ποδια.

Παμε παρακατω. Τι ισχυει για ενα αυτοκίνητο οσο ειναι στον δρομο; Κινδυνευει η να χασεις την προσοχή σου και να το χτυπησεις ή να στο χτυπησει κανενας μαλακας. Η ζημια μπορει να ειναι απο 100 ευρω εως 3000 ευρω. Το ιδιο ισχυει και για εναν ποδοσφαιριστή οσο ειναι στο χορταρι. Η ζημια μπορει να ειναι απο στραμπουλιγμα εως ρηξη χιαστου. Γερος και δυνατος να ειναι βεβαια και να μην εχει την τυχη αλλων. Ποιου; Του Ρετσου.

Μαλακες υπαρχουν πολλοι και ερχονται να σου χτυπησουν την πορτα και δεν σε ρωτανε, τον πουλας και με ποσα; Αλλα σου λενε τον θελω και σου δινω 22,5. Τον εδωσε ο Μαρινακης χωρις δευτερη κουβεντα. Αφου είσαι μαλακας παρτον και η σε ριχνω η με ριχνεις θα δουμε στο μελλον.
Ο Ρετσος τραυματιστηκε, δεν πηγε καλα η εγχειρηση; Δεν δουλεψε ο ιδιος σωστα στην αποκατάσταση; Του μεινανε κουσουρια δεν εβγαλε τα λεφτά του για τους Γερμανούς. Εμας; ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ!

Και ο Τιγρης που ξερουμε του ηρθε τετοια πρόταση και βγάζει συναισθηματισμους; Το σεναριο της πρότασης μπαζει. Δεν τον εχω για μαλακα. Και αλλο ενα παραδιεγμα ειναι ο Μαντι Καμαρα που μας εμεινε στο ραφι γιατι ζηταγε εικοσαρια ο χοντρος.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
3.700
Πόντοι
2.596
Ετσι ειπε και ο Μαρινακης για τον Ποντενσε. Αφου ηρθε προταση 20 εκατομμυρια γιατι να μην πάρω 27 το λιγοτερο 25. Για να του απαντησει ο Μεντες εικοσι δεν σου υποσχεθηκα οτι θα τον πουλησεις οταν στον εφερα από την Σπορτινγκ; Τοσα σου εφερα προταση. Και εκει εγινε η αρχη να τα σπασουν οι δυο τους. Τελικα πουληθηκε εικοσι.
Τα παιρνεις και δε μιλας. Και ο Ποντενσε και ο Λιβαι εχουν το ιδιο προβλημα. Γκολ με το σταγονομετρο. Κατα τα αλλα; Θα ξεφτυλισουν τον αντιπαλο μεσα σε τηλεφωνικο θαλαμο με την μπάλα στα ποδια.

Παμε παρακατω. Τι ισχυει για ενα αυτοκίνητο οσο ειναι στον δρομο; Κινδυνευει η να χασεις την προσοχή σου και να το χτυπησεις ή να στο χτυπησει κανενας μαλακας. Η ζημια μπορει να ειναι απο 100 ευρω εως 3000 ευρω. Το ιδιο ισχυει και για εναν ποδοσφαιριστή οσο ειναι στο χορταρι. Η ζημια μπορει να ειναι απο στραμπουλιγμα εως ρηξη χιαστου. Γερος και δυνατος να ειναι βεβαια και να μην εχει την τυχη αλλων. Ποιου; Του Ρετσου.

Μαλακες υπαρχουν πολλοι και ερχονται να σου χτυπησουν την πορτα και δεν σε ρωτανε, τον πουλας και με ποσα; Αλλα σου λενε τον θελω και σου δινω 22,5. Τον εδωσε ο Μαρινακης χωρις δευτερη κουβεντα. Αφου είσαι μαλακας παρτον και η σε ριχνω η με ριχνεις θα δουμε στο μελλον.
Ο Ρετσος τραυματιστηκε, δεν πηγε καλα η εγχειρηση; Δεν δουλεψε ο ιδιος σωστα στην αποκατάσταση; Του μεινανε κουσουρια δεν εβγαλε τα λεφτά του για τους Γερμανούς. Εμας; ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ!

Και ο Τιγρης που ξερουμε του ηρθε τετοια πρόταση και βγάζει συναισθηματισμους; Το σεναριο της πρότασης μπαζει. Δεν τον εχω για μαλακα. Και αλλο ενα παραδιεγμα ειναι ο Μαντι Καμαρα που μας εμεινε στο ραφι γιατι ζηταγε εικοσαρια ο χοντρος.
Εγώ θέλω να τον δω τουλάχιστον άλλον ένα χρόνο στην ΑΕΚ.
Να δούμε αν θα εξελιχθεί ή όχι γιατί έπαιξε και πρώτη φορά σαν φορ.
Προβλήματα οικονομικά πια δεν έχουμε και δεν καιγόμαστε να πουλάμε.
Δεν υπάρχει εγγύηση οτι και μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων να κάνεις μετά, θα έρθει καλύτερος ή ακόμα και ισάξιος του Γκαρσία (εννοώ απόδοση στο χορτάρι).
Μη λέμε μετά Γκαρσία θα λέμε και θα κλαίμε....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Δεν υπάρχει εγγύηση οτι και μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων να κάνεις μετά, θα έρθει καλύτερος ή ακόμα και ισάξιος του Γκαρσία (εννοώ απόδοση στο χορτάρι).
Άλλο εσύ τι θέλεις γιατί σκέφτεσαι αλλιώς. Και εγώ αν με ρωτούσες θα σου έλεγα τότε προεδραρα ο Μαρινάκης που δεν έδωσε τον Μάντι στα 8-9 εκατομμύρια της Νάπολη και δεν κοίταξε να βάλει στο τραπέζι τους Ναπολιτανους και να πάρει κάνα δωδέκαρι αντίθετα ζητούσε εικοσαρικο. Και εμείς με πιο γεμάτο μπαούλο με λεφτά από ο,τι είσαστε εσείς. ήμασταν τότε.
Γιά να δούμε τώρα, πόσα θα τον πουλήσει ΑΝ τον πουλήσει γιατί ο παίχτης είναι στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του. Οι ενδιαφερόμενοι το ξέρουν....

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Καλά θα δεις κάτι Ζινι και Μάχαιρα κ κοσιδη και άλλους που θα κέντανε φέτος όταν παιζουν. Προσωπικά όσο έχουμε καλό προπονητή στα παπαρια μου κ ο Γκαρσία και όποιος άλλος. Καλό προπονητή να έχω και από πορτοκαλιές...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.258
Πόντοι
5.006
Καλά θα δεις κάτι Ζινι και Μάχαιρα κ κοσιδη και άλλους που θα κέντανε φέτος όταν παιζουν. Προσωπικά όσο έχουμε καλό προπονητή στα παπαρια μου κ ο Γκαρσία και όποιος άλλος. Καλό προπονητή να έχω και από πορτοκαλιές...
Ρε μαν εσύ πιστεύεις 21 μυρια και δε το δίνει ο νιάου?

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
Screenshot_2023-07-20-19-26-38-275_com.instagram.android.jpg
HLtyXnt.gif

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Καλά θα δεις κάτι Ζινι και Μάχαιρα κ κοσιδη και άλλους που θα κέντανε φέτος όταν παιζουν. Προσωπικά όσο έχουμε καλό προπονητή στα παπαρια μου κ ο Γκαρσία και όποιος άλλος. Καλό προπονητή να έχω και από πορτοκαλιές.
Το θεμα δεν ειναι να εχεις ΜΟΝΟ προπονητη. Αλλα οταν το μαγαζι σου βγαζει χρημα, και η ΑΕΚ αυτην την στιγμη ειναι μαγαζι γωνια, πουλαει και μονο το ονομα της, δινεις στον Αλμειδα οχι πολλα, ενα εξαρι με εφταρι εκατομμυρια και του λες, αφου του εχεις μπεσα, φερε μου τρεις παιχτες σε καλη ηλικια με προοπτικη. Ολοκληρη Λατινικη Αμερικη και δεν θα βρει ο Αλμειδα τετοια κελεπουρια; Ουτε φτηνα, αλλα ουτε ακριβα. Εκτος και αν οι γνωσεις του φτανουν μονο μεχρι το Μεξικο και Μεξικανους που παιζουν σε διαφορα πρωταθληματα. (Οπως του Αντωνακη μας ας πουμε που φτανουν μεχρι την Ισπανια).

Οι Ελληνικες ομαδες δεν ζουν απο μεγαλους χορηγους και απο μεγαλα τηλεοπτικα συμβολαια (ακομα και ο Ολυμπιακός να δουμε αν ξανα κανει το ιδιο συμβολαιο του χρονου με την cosmote) Αλλα απο Λιβαιδες και Καμαραδες. Γιατι και το τσου λου δεν το εχεις και σιγουρο να παρεις το μαρουλι το καλο.
Αρα δινεις δυο τρια εκατομμυρια σε παιχτες με προοπτικη να τα κανεις δεκα που λεει ο λογος.

Τους συναισθηματισμους σας κρατηστε τους για κανεναν Αραουχο για κανεναν Μανταλο. Και εμεις για κανενα Φορτουνη και κανα Μασουρα.

Η παραπανω κουβεντα βεβαια θα την ξανα κανω στις 21 Σεμπτεμβρη (στις 20 τελειώνουν οι μεταγραφες) με τον Παυλαρα. Που μου ελεγε φετος θα ειναι αλλιώς και θα δωσει λεφτα γιατι πριν που πηρε πρωταθλημα και πηγε τσου λου τα εδωσε για το γηπεδο. Υπομονη....

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Το θεμα δεν ειναι να εχεις ΜΟΝΟ προπονητη. Αλλα οταν το μαγαζι σου βγαζει χρημα, και η ΑΕΚ αυτην την στιγμη ειναι μαγαζι γωνια, πουλαει και μονο το ονομα της, δινεις στον Αλμειδα οχι πολλα, ενα εξαρι με εφταρι εκατομμυρια και του λες, αφου του εχεις μπεσα, φερε μου τρεις παιχτες σε καλη ηλικια με προοπτικη. Ολοκληρη Λατινικη Αμερικη και δεν θα βρει ο Αλμειδα τετοια κελεπουρια; Ουτε φτηνα, αλλα ουτε ακριβα. Εκτος και αν οι γνωσεις του φτανουν μονο μεχρι το Μεξικο και Μεξικανους που παιζουν σε διαφορα πρωταθληματα. (Οπως του Αντωνακη μας ας πουμε που φτανουν μεχρι την Ισπανια).

Οι Ελληνικες ομαδες δεν ζουν απο μεγαλους χορηγους και απο μεγαλα τηλεοπτικα συμβολαια (ακομα και ο Ολυμπιακός να δουμε αν ξανα κανει το ιδιο συμβολαιο του χρονου με την cosmote) Αλλα απο Λιβαιδες και Καμαραδες. Γιατι και το τσου λου δεν το εχεις και σιγουρο να παρεις το μαρουλι το καλο.
Αρα δινεις δυο τρια εκατομμυρια σε παιχτες με προοπτικη να τα κανεις δεκα που λεει ο λογος.

Τους συναισθηματισμους σας κρατηστε τους για κανεναν Αραουχο για κανεναν Μανταλο. Και εμεις για κανενα Φορτουνη και κανα Μασουρα.

Η παραπανω κουβεντα βεβαια θα την ξανα κανω στις 21 Σεμπτεμβρη (στις 20 τελειώνουν οι μεταγραφες) με τον Παυλαρα. Που μου ελεγε φετος θα ειναι αλλιώς και θα δωσει λεφτα γιατι πριν που πηρε πρωταθλημα και πηγε τσου λου τα εδωσε για το γηπεδο. Υπομονη....
Μα δεν εχω μονο προπονητη ρε εχω και ομαδα και ο μελ εδωσε καλο πακετο για τον Πινεδα δεν εδωσε και λιγα.Οκ υπαρχει μια στενοχωρια οταν βγαζει λεφτα απο την τσεπη του.Ουσιαστικα ενα στοπερ ηθελα και ενα επιθετικο για φετος..Θα μας βγαλει το λαδι αλλα θα τους παρει πιστευω.Εστω στοπερ.
Τωρα οσο αφορα τον αντωνακη που τον εχετε παρει στο ψιλο να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι κοροιδο ξερει καλα τι κανει.Ακομα δεν εχει δει αυτους που ηδη εχετε και θα αρχισει να χωνει χρημα?Μην βιαζομαστε εχει χρονο ακομα για μεταγραφες και ο ενας και ο αλλος.Η μονη διαφορα ειναι οτι εμεις εχουμε ηδη καλη ομαδα λιγες προσθηκες θελαμε.Εστω και σε φιλικο ριξαμε 5 στους ουκρανους εστω και αν δεν ειναι οπως παλια αλλα ειναι σε ομιλους και 3 στους νταμπλουχους βελγιου που ξεκινανε σε λιγες μερες..Εσεις πρεπει πρωτα να γινετε ομαδα και μετα να δει ο χριστιανος τι του λειπει κ μετα να προχωρησει σε μεταγραφες.Τι θελεις να σου φερει 10 μεταγραφες οπως καθε χρονο?Μα ετσι θε θα στριψει η ομαδα σου ποτεΔε γινεται να αλλαζεις καθε χρονο μιση ομαδα...
Αυτο που εχει σημασια ειναι να το ξαναπαρουμε εμεις και φετος και οχι εσεις:grin::grin::grin:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Μα δεν εχω μονο προπονητη ρε εχω και ομαδα και ο μελ εδωσε καλο πακετο για τον Πινεδα δεν εδωσε και λιγα.Οκ υπαρχει μια στενοχωρια οταν βγαζει λεφτα απο την τσεπη του.Ουσιαστικα ενα στοπερ ηθελα και ενα επιθετικο για φετος..Θα μας βγαλει το λαδι αλλα θα τους παρει πιστευω.Εστω στοπερ.
Τωρα οσο αφορα τον αντωνακη που τον εχετε παρει στο ψιλο να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι κοροιδο ξερει καλα τι κανει.Ακομα δεν εχει δει αυτους που ηδη εχετε και θα αρχισει να χωνει χρημα?Μην βιαζομαστε εχει χρονο ακομα για μεταγραφες και ο ενας και ο αλλος.Η μονη διαφορα ειναι οτι εμεις εχουμε ηδη καλη ομαδα λιγες προσθηκες θελαμε.Εστω και σε φιλικο ριξαμε 5 στους ουκρανους εστω και αν δεν ειναι οπως παλια αλλα ειναι σε ομιλους και 3 στους νταμπλουχους βελγιου που ξεκινανε σε λιγες μερες..Εσεις πρεπει πρωτα να γινετε ομαδα και μετα να δει ο χριστιανος τι του λειπει κ μετα να προχωρησει σε μεταγραφες.Τι θελεις να σου φερει 10 μεταγραφες οπως καθε χρονο?Μα ετσι θε θα στριψει η ομαδα σου ποτεΔε γινεται να αλλαζεις καθε χρονο μιση ομαδα...
Αυτο που εχει σημασια ειναι να το ξαναπαρουμε εμεις και φετος και οχι εσεις:grin::grin::grin:
Ειλικρινα απορω πως την πατησε ο νιαου και εδωσε τοσα λεφτά για τον Πινεδα. Μονος του επαιζε. Ποιος πουστης τον επεισε οτι πηγε να του τον φαει ο Μαρινακης. Και αληθεια να ητανε ο Μελισσανιδης δεν μπαινει σε διαδικασια δημοπρασιας για τετοιες δουλειες. Για αλλες ναι. Τον πληρωσε με πανοπροικι για να τον παρει οσο καλος και απαραίτητος κι αν ειναι για την ΑΕΚ.

Επιμενω ομως οτι με καλα κερδη απο δυο χρονιες με sold out στα διαρκείας , κερδος κανα 25αρι το λιγοτερο, με λεφτα από την χορηγια του γηπεδου και ψαχνεις να βρεις ελευθερους και δεν τελειώνεις την δουλεια να δουλέψει ο προπονητης σου; Τι θελεις; Τον Πινεδα και δυο παίχτες ακομα πρωτης γραμμης. Παρε τον πινεδα παρε και αλλα εξι και αγορασε δυο παιχτες επισης. Δεν σου λέω πολλα.Και εσυ τρεις μερες πριν απο εμενα ξεκινας και η κλεψυδρα αδειαζει...

Ο Κορδον εχει δει το ροστερ, το εχει αξιολογησει αλλα δεν εχει να του δωσει ο αλλος να ψωνισει. Μεταξυ σοβαρου και αστειου ειναι σαν να μπήκε ο Μελισσανιδης μεσα στον Μαρινακη. Πανω απο 500 σε εγχώριους πωλητες και Κυπρο δεν δινει,και πανω απο 3 εκατομμυρια για να ψωνισει παίχτη απο εξω επισης δεν δινει. Ε, δεν σου ερχεται και ο αλλος και δεν στον πουλανε επισης. Περνα πρωτα τα παινιδια του Αυγουστου και εδω ειμαστε δηλαδη του εχει πει. Καηκε βλεπεις απο κατι σαπακια που τα χρυσοπληρωσε οσο ειχε το σεντουκι γεματο και γεμιζε κι αλλο και φυλαγεται τωρα που δεν βγαζει το μαγαζι. Αλλα και ο Κορδον δεν μπορει να βρει εναν, οχι δυο παιχτες που δεν θα κοστίσει και τα εκατομμυρια να πορευτει; Τον ΚΟΡΔΟΝΑΡΟ μας τον παρουσιαζαν. Οπως τα βλεπω μεχρι στιγμής και το παει ο Αντωνάκης, προσωπικα, δεν το δεχομαι!

ΥΓ. Εχεις ορεξη και για τρολια εσυ τωρα. Κατσε να ξεκινήσουμε και εδω ειμαστε, δεν θα σε αφησω ετσι. :grin:

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Iso14
Εγγρ.
21 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
3.700
Πόντοι
2.596
Τα έσκασε χοντρά για να αγοράσει Πινεδα.
Έφερε Πισαρο με μεγάλο συμβόλαιο.
Δεν πουλάει Γκαρσία με 21 μυρια (2 μύρια συμβόλαιο τον χρονο του δίνει η Λανς).
Του κάνει αναπροσαρμογη συμβολαιου με 2πλασιες αποδοχες αντί να τον δώσει.
Προσπαθούν για καλό στόπερ παρ' όλο που πάγωσε...
Προσωπικα θέλω κ δεξί μπακ κ φορ....δεν ξέρω αν θα φέρουν....για δεξί μπακ πολύ χλωμό...

Τέτοια πρόταση αν ερχόταν για παιχτη το 2018 θα τον είχε δώσει χωρίς δεύτερη σκέψη κ με λιγότερα φράγκα.

Τελευταία τροποποίηση:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Θα πάει το οβερ σύννεφο φετος:rockon::rockon::rockon:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.672
Πόντοι
11.956
Πρωτάθλημα του 1989 είχαμε προπονητή τότε κοιτάξτε ποιους παίχτες είχαμε....θα γράψω ότι θυμάμαι δεν έχει ουσία να ψάξω στο ίντερνετ ίσως κάνω και λάθος....οκονσκι ο μπεκρης...δεξιά Βασιλόπουλος .... Καραγιάννης.... πίτας από Κόρινθο και εάν θυμάται άλλος μύστης ας συμπλήρωση

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Τα έσκασε χοντρά για να αγοράσει Πινεδα.
Έφερε Πισαρο με μεγάλο συμβόλαιο.
Δεν πουλάει Γκαρσία με 21 μυρια (2 μύρια συμβόλαιο τον χρονο του δίνει η Λανς).
Του κάνει αναπροσαρμογη συμβολαιου με 2πλασιες αποδοχες αντί να τον δώσει.
Προσπαθούν για καλό στόπερ παρ' όλο που πάγωσε...
Προσωπικα θέλω κ δεξί μπακ κ φορ....δεν ξέρω αν θα φέρουν....για δεξί μπακ πολύ χλωμό...

Τέτοια πρόταση αν ερχόταν για παιχτη το 2018 θα τον είχε δώσει χωρίς δεύτερη σκέψη κ με λιγότερα φράγκα.
Αρχιδια καλαβρεζικα εδωσε.
Δεν μου λες. Και να γινει η ανανεωση. Θα τα παρει ο Λιβαι; Αφου θα τον σπρωξει του χρονου το αργοτερο, πως θα τα πληρωθει ο παιχτης; 500 χιλιαρικα παραπάνω δηλαδη για εναν χρονο να του δωσει; Χαρα στ αρχιδια μας.
Το οτι δεν πουλάει Γκαρσια το βαζεις στο οτι εκανε κιμπαριλικια επεσα απο τα γέλια στο πατωμα.

Οταν θα σου λενε οτι εχεις εναν σπαγκοραμενο που και 100 να εβγαζε σε μια χρονια παλι στη τσεπη θα τα εβαζε να ακους. Αλλα κατσε να τελειωσει η μεταγραφικη περιοδος.

Τελευταία τροποποίηση:

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.885
Πόντοι
456
Πρωτάθλημα του 1989 είχαμε προπονητή τότε κοιτάξτε ποιους παίχτες είχαμε....θα γράψω ότι θυμάμαι δεν έχει ουσία να ψάξω στο ίντερνετ ίσως κάνω και λάθος....οκονσκι ο μπεκρης...δεξιά Βασιλόπουλος .... Καραγιάννης.... πίτας από Κόρινθο και εάν θυμάται άλλος μύστης ας συμπλήρωση
Ημουνα μεσα στο ολυμπιακος αεκ με το γκολ του καραγκιοζοπουλου ,μιλαμε ειχαμε τρομερο κωλο ,ο μανωλας εκανε το παιχνιδι της ζωης του και βαλαμε γκολ στην μονη ευκαιρία που καναμε.
Οταν το βαλαμε (αντεπιθεση με γερο οκονσκι αν θυμαμαι καλα) πεταχτηκα και ουρλιαξα γκολ :rockon: και μεσα σε 30 δευτερολεπτα ειχαμε βγει απο το γηπεδο , με αρπαξε ο αδελφος μου και ενας φιλος του που ειχαμε παει μαζι και κατεβαιναμε τα σκαλια κουτρουβαλοντας :2funny:
Το τι ακουσα απο τον αδελφο μου δεν λεγεται
:globeos-cigar:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Τι θέλουν οι γαμημενοι Γάλλοι κ δεν μας αφήνουν ήσυχους? ΡΕ τι μουνοπανα είναι αυτα

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Με έβγαλαν εκτός εαυτού σχώρα με τυπε μου

Stories