Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Καλημερα

Παιδιά :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Πώς το βλέπετε το πράγμα ,θα γίνει ή όχι το ματς;;;
δεν ξέρω τι αν κάνω;;;
να πάω ή να κάτσω μετη Νανά στο σπίτι της που είμαι;;;

ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ από το γήπεδο;;;; :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

τί να πας να κανεις ρε?αφου θα ξενερωσεις απο το θεαμα.....παλι καλα που δεν παιζει και ο ραντζινσκι γιατι θα μετραγατε σιγουρα κανα δυο τεμαχια πισω.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν με απασχολεί αυτό.ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Κ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

Εγώ άλλο ρώτησα.
Πώς το βλέπετε για σήμερα,θα γίνει ή όχι;
Αν φάμε και 5 δεν με απασχολεί.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ακόμη και να μην γίνει ο ποδοσφαιρικός αγώνας...λίγο αργότερα υπάρχει και το έρμο το μπασκετάκι!Απλά θα πρέπει κανείς να περιμένει μέχρι τις 7!
Η Σούπερ Κλίκα δεν μπορεί να κάνει μια επιθεώρηση και να ενημερώσει τον κοσμάκη 4-5 ώρες νωρίτερα?Μέχρι τώρα κυκλοφορούν απλά φήμες και ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Γαττε τι σου φταει η σουπερ κλικα?η κοντοπιθαρη πουτανα δεν μπορει να βγει να πει αν θα γινει η οχι?πριν λιγο τον δειχναν τον καραγκιοζη στο οακα να παρακολουθει τον καθαρισμο...δεν ξερουν τι τους γινεται..τα γηπεδα τα σκεπαζει απ το βραδυ ο κοσμος...εγω πιστευω πως αν δεν γινει το ματς σκοπιμα δεν το σκεπασε η κοντοπηθαρη χθες βραδυ για να γλυτωσει την τεσσαρα το αεκ :)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάντως αν γίνει, την κατσατε....
Κι εμείς σε λατινοαμερικάνους βασιστήκαμε και δεν μπορούσαν να ζεστανουν τα μπούτια τους.
Κι εσείς το ίδιο θα πάθετε.
Ενώ η Ξάνθη μαθημένη...

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Ρε τον φουκαρά τον Δρόσο! Είχε το εισητήριο 3 Ευρώ για όσους θα πήγαιναν μετά το ποδόσφαιρο..Τώρα αμα δεν γίνει τον βλέπω τρείς κι οκούκος!..
:2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λαλακιούλες λες φίλε μου psaxnw.
θα βάλω τον φιλαράκι μου τον Τάλω το πιτσουνάκι να σου φάει το αυτάκι σου.

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Α,και για προπονητη: Αναστασιάδης δαγκωτό!! (οχι ο Θέμος,ε??)
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Λαλακιούλες λες φίλε μου psaxnw.
θα βάλω τον φιλαράκι μου τον Τάλω το πιτσουνάκι να σου φάει το αυτάκι σου.
:)
Ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά προτρέπει τους φιλάθλους της να μην μεταβούν στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση απέναντι στη Skoda Ξάνθη, αφού διατρέχουν κίνδυνο λόγω των δυσμενότατων καιρικών συνθηκών, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Για όσους… θαρραλέους σπεύσουν στο ΟΑΚΑ υπάρχουν οδηγίες για το ποιες θύρες θα είναι ανοικτές στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως παιδια εγώ είμαι στο να μην πάω κ ας παοφασιστεί ότι θα γίνει.Στο Παγκράτι είμαι τώρα κ δεν βλέπεις απένατι απο την χιονοθύελλα.Πόσο μάλλον να πάω στο Μαρούσι.Αντε κ γίνεται.Ποιος μου λεέι μετά οτι θα φύγω κ θα χει πέσει η νύχτα κ θα χει κ πεισσότρο κρύο/χίονι.
Και δεν αντέχω να μου ρχεται ο Παπανδρέου που θα μαι αποκλεισμέος στο αμάξι(όπως έκανε κάποτε σε κάτι εγκλωβισμένους) να μου λέει:΄΄καλά είστε;΄΄ :uglystupid:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
"H ΠΑΕ ΑΕΚ και η διοίκηση του ΟΑΚΑ ενημερώνουν τους φιλάθλους ότι, ανεξαρτήτως της τέλεσης του αγώνα με την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, η κατάσταση των κερκίδων, των διαδρόμων και του περιβάλλοντος χώρου του Ολυμπιακού Σταδίου, λόγω των καιρικών συνθηκών είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα όσων αποφασίσουν να προσέλθουν. Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζοντας και την επιθυμία της διοργανώτριας αρχής Super League για ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων συμβουλεύει τους φιλάθλους της να αποφύγουν την μετακίνησή τους προς το ΟΑΚΑ. Όσοι φίλαθλοι επιλέξουν να προσέλθουν στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το στάδιο θα λειτουργήσει ως εξής:

Ανεξαρτήτως της θύρας που αντιστοιχεί η κάρτα διαρκείας ή το εισιτήριό τους οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι μόνο από τις θύρες 7, 9, 11, 13. Η θύρα 15 θα εξυπηρετήσει τους φιλάθλους που έχουν εισιτήριο για τη θύρα αυτή και όσους το εισιτήριο τους αντιστοιχεί στη θύρα 1-35. Οι κάτοχοι εισιτηρίων, καρτών διαρκείας ή προσκλήσεων στις θύρες 29 και 23 μπορούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τις συγκεκριμένες θύρες.

Οι προέλεγχοι 8 και 12 θα λειτουργήσουν κανονικά. H ΠΑΕ ΑΕΚ ζητά την κατανόηση των φιλάθλων και των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας για την όποια ταλαιπωρία μπορεί να υποστούν λόγων των δυσμενών καιρικών συνθηκών".

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΜΠΡΑΒΟ στην ΠΑΕ για την ανακοίνωση.

Εγώ το βλέεπω 70-30 να μην γίνεται.

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
ο Πιτσιλιστής είναι το καλύτερο παιδί κι είμαι τυχερός που είμαι φίλος του!
:grin: :grin: :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είναι όντως καλό παιδί,ξέχωρα από τα θρυλικά του πιτσιλισματα κ τα ξεχωριστα του ποστ εδώ μέσα.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Είναι όντως καλό παιδί,ξέχωρα από τα θρυλικά του πιτσιλισματα κ τα ξεχωριστα του ποστ εδώ μέσα.
ντάρκκκκκκκκ..κρυώνω βρεεεε...δάνεισε μου την νανά για 1 ημέρα και εγώ ότι θες..ακόμα και πρωτάθλημα......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom