You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ντάρκκκκκκκκ..κρυώνω βρεεεε...δάνεισε μου την νανά για 1 ημέρα και εγώ ότι θες..ακόμα και πρωτάθλημα......
Κάτσε να ην βαρεθώ κ θα στην δώσω όπως έκανα με την Φρόσω κ τον παπάρα τον dfwk.
θα πας γήπεδο;
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
με τέτοιο κρύο? απαπα..άσε που δεν το βλέπω να γίνεται..ρίχνει παπάδες εδώΚάτσε να ην βαρεθώ κ θα στην δώσω όπως έκανα με την Φρόσω κ τον παπάρα τον dfwk.
θα πας γήπεδο;
Επισκέπτης
off topic αλλά μπράβο τους!!!
Χωρίς Παγοδρόμιο, χωρίς βοήθεια κανενός, 25 παλικάρια ξεκίνησαν για το Σεράγεβο από την Ελλάδα και κατάφεραν κάτι το ακατόρθωτο. Η μεγαλύτερη βραδιά του Ελληνικού Χόκεϋ επί Πάγου, μέχρι η επόμενη, ήταν απόψε. Παίζοντας με πάθος και ψυχή, ενωμένη σαν μία γροθιά, διέλυσαν το φαβορί της διοργάνωσης και πήραν επάξια το εισιτήριο για το Λουξεμβούργο.
Η Εθνική δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του αγώνα και παρά τα απαράδεκτα σφυρίγματα των διαιτητών (που προσπαθούσαν συνέχεια να φέρουν τους Αρμένιους μέσα στο παιχνίδι) κράτησε το σκορ και έκλεισε εισιτήριο για το Λουξεμβούργο.
Χωρίς Παγοδρόμιο, χωρίς βοήθεια κανενός, 25 παλικάρια ξεκίνησαν για το Σεράγεβο από την Ελλάδα και κατάφεραν κάτι το ακατόρθωτο. Η μεγαλύτερη βραδιά του Ελληνικού Χόκεϋ επί Πάγου, μέχρι η επόμενη, ήταν απόψε. Παίζοντας με πάθος και ψυχή, ενωμένη σαν μία γροθιά, διέλυσαν το φαβορί της διοργάνωσης και πήραν επάξια το εισιτήριο για το Λουξεμβούργο.
Η Εθνική δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του αγώνα και παρά τα απαράδεκτα σφυρίγματα των διαιτητών (που προσπαθούσαν συνέχεια να φέρουν τους Αρμένιους μέσα στο παιχνίδι) κράτησε το σκορ και έκλεισε εισιτήριο για το Λουξεμβούργο.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
off topic αλλά μπράβο τους!!!
Και βέβαια η ερω΄τηση που σκοτώνει...τι σχέση έχει αυτό με το θέμα του θρεντ;;
Θα μου πεις ... εχουν τα υπόλοιπα ποσταρίσματα; Τεσπα, μπράβο στα παιδιά...
Επισκέπτης
Για αυτό έβαλα off topic, έπρεπε να ανοίξω θέμα για χόκει επι πάγου?Και βέβαια η ερω΄τηση που σκοτώνει...τι σχέση έχει αυτό με το θέμα του θρεντ;;
Θα μου πεις ... εχουν τα υπόλοιπα ποσταρίσματα; Τεσπα, μπράβο στα παιδιά...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Πίστεψε με...έχει και πιο άχρηστα θέματα!Για αυτό έβαλα off topic, έπρεπε να ανοίξω θέμα για χόκει επι πάγου?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Το θρεντ πάντα είχε ποικίλλα θέματα κ ευελπιστούμε να γίνει το απολυτο αθλητικό θρεντ του φόρουμ που θα ξεφεύγει από τα στενα ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΑ όρια.
Και μπράβο στα παιδιά του ΧΟΚΕΙ.
Και μπράβο στα παιδιά του ΧΟΚΕΙ.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.019
- Πόντοι
- 1.486
Αναβλήθηκε αδέρφια,πάμε Πάρνηθα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Κάτσε να ην βαρεθώ κ θα στην δώσω όπως έκανα με την Φρόσω κ τον παπάρα τον dfwk.
θα πας γήπεδο;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Σας αφήνω τώρα,έχει LOST και μετά Νανά κάτω απο τα παπλώματα
Τελικά εσύ ΑΕΚΤΖΗάφησες σήμερα την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη.
Τελικά εσύ ΑΕΚΤΖΗάφησες σήμερα την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη.
Επισκέπτης
και τι μαλακίες έλεγε πριν 1 ώρα ότι το καθάρισαν το γήπεδο?Αναβλήθηκε αδέρφια,πάμε Πάρνηθα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μόνο το ματς της ΑΕΚ αναβλήθηκε ρε αδελφέ?Στημενη η αναβολη για να μην χασει η Αεκ...Δεν μπορουσαν δηλαδη να σκεπασουν χθες βραδυ το γηπεδο?βρομα μπηχλα κτλ....
Αυτα θα λεγατε κυριοι αν γινοταν αυτο με Ολυμπιακο
Αδερφέ να κάνουμε ένσταση???Στημενη η αναβολη για να μην χασει η Αεκ...Δεν μπορουσαν δηλαδη να σκεπασουν χθες βραδυ το γηπεδο?βρομα μπηχλα κτλ....
Αυτα θα λεγατε κυριοι αν γινοταν αυτο με Ολυμπιακο
[move] [/move]
Επισκέπτης
το πέναλτι του μακάκα έπρεπε να σκεπάσουν ψάχνουν με κάτι να ασχολούνται για να ξεχνάνε της μαιμουδιές οι γαύροι.Μόνο το ματς της ΑΕΚ αναβλήθηκε ρε αδελφέ?
εγω ειπα τι θα λεγατε αν γινοταν με μας...δεν ειπα οτι το πιστευω...Μόνο το ματς της ΑΕΚ αναβλήθηκε ρε αδελφέ?
Αλλα για να απαντησω,οι αλλοι δεν παιζουν στο ΟΑΚΑ αλλα το γηπεδο του περιστεριου απ οσο ξερω ειναι απο χθες στην τσιτα ολοι...βεβαια ειναι δυσκολες συνθηκες τωρα που ξαναπιασε...
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Ποιό καλά που αναβλήθηκε....και για το κόσμο (αν και δεν νομίζω να πήγαιναν πάρα πολλοί) και για τους ποδοσφαιριστές....δεν ξέρω ο βάζελος στο Περιστέρι αν θα παίξει...δεν νομίζω να τα καταφέρουν και εκεί....κανονικά πρέπει να αναβληθεί και το μπάσκετ....πώς θα πάμε Σ.Ε.Φ ???Με...σκί ?????
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις