Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

Συνημμένα

• ___________.jpg
    ___________.jpg
    15,9 KB · Εμφανίσεις: 21

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
το πέναλτι του μακάκα έπρεπε να σκεπάσουν ψάχνουν με κάτι να ασχολούνται για να ξεχνάνε της μαιμουδιές οι γαύροι.
γεια σου καυλιαρη αριωνα...ψυχολογε....

το γηπεδο του ατρομητου αυτη την στιγμη ειναι πεντακαθαρο...αν συνεχισει τοσο πυκνο,μονον τοτε δεν θα γινει...
Στο ΟΑΚΑ ξεκινησαν να καθαριζουν στις 12:30 για αγωνα που θα γινοταν στις 16:45....με 4 ωρες τα βοδια τι να πρωτοκανουν....

Επισκέπτης
εγω ειπα τι θα λεγατε αν γινοταν με μας...δεν ειπα οτι το πιστευω...
Αλλα για να απαντησω,οι αλλοι δεν παιζουν στο ΟΑΚΑ αλλα το γηπεδο του περιστεριου απ οσο ξερω ειναι απο χθες στην τσιτα ολοι...βεβαια ειναι δυσκολες συνθηκες τωρα που ξαναπιασε...
δεν είναι ευθύνη της ΑΕΚ η συντήρηση του γηπέδου, αλλά απ ότι είπε το μεσημέρι γύρω στης 2 ότι το καθάρισαν αλλά μάλλον μάζεψε πάλι χιόνι.
για το Περιστέρι τώρα εκεί δεν ρίχνει το ίδιο χιόνι με το ΟΑΚΑ.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Αδερφέ να κάνουμε ένσταση???
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]
να κανουμε ναι....για διακωμοδηση του αθληματος..μπουχαχααχχαχα
Ποιό καλά που αναβλήθηκε....και για το κόσμο (αν και δεν νομίζω να πήγαιναν πάρα πολλοί) και για τους ποδοσφαιριστές....δεν ξέρω ο βάζελος στο Περιστέρι αν θα παίξει...δεν νομίζω να τα καταφέρουν και εκεί....κανονικά πρέπει να αναβληθεί και το μπάσκετ....πώς θα πάμε Σ.Ε.Φ :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:???Με...σκί :think: :think: :think:?????
καλα δεν εχεις τζετ σκι χιονιου?τι μας πληρωνει ο κοκκαλης τοσα χρονια?φτου σου

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
και τι μαλακίες έλεγε πριν 1 ώρα ότι το καθάρισαν το γήπεδο?
δεν είναι ευθύνη της ΑΕΚ η συντήρηση του γηπέδου, αλλά απ ότι είπε το μεσημέρι γύρω στης 2 ότι το καθάρισαν αλλά μάλλον μάζεψε πάλι χιόνι.
για το Περιστέρι τώρα εκεί δεν ρίχνει το ίδιο χιόνι με το ΟΑΚΑ.
:2funny:

Επισκέπτης
γεια σου καυλιαρη αριωνα...ψυχολογε....

το γηπεδο του ατρομητου αυτη την στιγμη ειναι πεντακαθαρο...αν συνεχισει τοσο πυκνο,μονον τοτε δεν θα γινει...
Στο ΟΑΚΑ ξεκινησαν να καθαριζουν στις 12:30 για αγωνα που θα γινοταν στις 16:45....με 4 ωρες τα βοδια τι να πρωτοκανουν....
μα και του Περιστερίου που δείχνει τώρα μέσα στο χιόνι είναι και για το ΟΑΚΑ στης 14.00 είχαν ανακοινώσει ότι το είχαν καθαρίσει,
τώρα είπε ότι και για το Περιστέρι πάει για αναβολή.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Έχει χαλάσει ρε.... :boobies: :boobies: :boobies:
ΥΓ--->Πρόσεξε τί γράφεις...ξέρεις ποιόν θα καλέσω..... :o :o :o
Λοιπον λαλακισμενα,κοφτε την αυτην την απειλη....Δεν την αντεχω αλλο...θα πηδηξω απ τον....ημιοροφο....
Οχι την παπια........ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ σας παρακαλω..........αφηστε με να χαρω την Κυριακη μου....Οοοοοοοοχχχχιιιιιιι

μπουχαχαχαχαχα

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Λοιπον λαλακισμενα,κοφτε την αυτην την απειλη....Δεν την αντεχω αλλο...θα πηδηξω απ τον....ημιοροφο....
Οχι την παπια........ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ σας παρακαλω..........αφηστε με να χαρω την Κυριακη μου....Οοοοοοοοχχχχιιιιιιι
μπουχαχαχαχαχα

Τώρα περίμενε.......

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
φέθρυυυυυυυ..που είσαι?..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

που είναι αυτός που χάθηκε?
ρε αριων γαμω το κερατο μου....ορεξη εχεις?
αστον εκει που στο διαλο ειναι.....μπορει να γλυστρεισε σε τιποτα παγους και να σπασε και τα δυο του χερια και να μην μπορει να πληκτρολογισει....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ρε αριων γαμω το κερατο μου....ορεξη εχεις?
αστον εκει που στο διαλο ειναι.....μπορει να γλυστρεισε σε τιποτα παγους και να σπασε και τα δυο του χερια και να μην μπορει να πληκτρολογισει....

Τί κακίες είναι αυτές ρεεεεε???Είπαμε...όχι να τον πεθάνεις τον άνθρωπο....coolάρισε....... :idiot: :idiot: :idiot:

οχι ποδολαγνε...σε παρακαλω...μηηηηηη κι απο μενα οτι θες....θα σ αφησω να γλυψεις τα ποδια μου :)

Αφού συνεχίζεις και λές μαλακίες.....θα τον καλέσω ρε καριόλη..... :2funny: :2funny: :2funny:...ή θές να πώ του τάλου να σου καλέσει ένα καλό τράνς....μιάς και έχει τα κονέ..... :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Να έρθει και ο SEGAMOKAIXYNO και να σε αποτελείωση μέτα!!! :headbang: :headbang: :headbang:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δεν τον πεθανα ρε....δυο χερακια του σπασα μονο...
λεω να παω στο Αρης Εργοτελης να δω λιγη μπαλιτσα...μην στειλεις τιποτα :)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δεν είχα δει ότι αναβλήθηκε ο αγώνας και στρώθηκα να δω τώρα...........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom