Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
το πέναλτι του μακάκα έπρεπε να σκεπάσουν ψάχνουν με κάτι να ασχολούνται για να ξεχνάνε της μαιμουδιές οι γαύροι.
το πέναλτι του μακάκα έπρεπε να σκεπάσουν ψάχνουν με κάτι να ασχολούνται για να ξεχνάνε της μαιμουδιές οι γαύροι.
γεια σου καυλιαρη αριωνα...ψυχολογε....το πέναλτι του μακάκα έπρεπε να σκεπάσουν ψάχνουν με κάτι να ασχολούνται για να ξεχνάνε της μαιμουδιές οι γαύροι.
δεν είναι ευθύνη της ΑΕΚ η συντήρηση του γηπέδου, αλλά απ ότι είπε το μεσημέρι γύρω στης 2 ότι το καθάρισαν αλλά μάλλον μάζεψε πάλι χιόνι.εγω ειπα τι θα λεγατε αν γινοταν με μας...δεν ειπα οτι το πιστευω...
Αλλα για να απαντησω,οι αλλοι δεν παιζουν στο ΟΑΚΑ αλλα το γηπεδο του περιστεριου απ οσο ξερω ειναι απο χθες στην τσιτα ολοι...βεβαια ειναι δυσκολες συνθηκες τωρα που ξαναπιασε...
να κανουμε ναι....για διακωμοδηση του αθληματος..μπουχαχααχχαχαΑδερφέ να κάνουμε ένσταση???
[move] [/move]
καλα δεν εχεις τζετ σκι χιονιου?τι μας πληρωνει ο κοκκαλης τοσα χρονια?φτου σουΠοιό καλά που αναβλήθηκε....και για το κόσμο (αν και δεν νομίζω να πήγαιναν πάρα πολλοί) και για τους ποδοσφαιριστές....δεν ξέρω ο βάζελος στο Περιστέρι αν θα παίξει...δεν νομίζω να τα καταφέρουν και εκεί....κανονικά πρέπει να αναβληθεί και το μπάσκετ....πώς θα πάμε Σ.Ε.Φ ???Με...σκί ?????
και τι μαλακίες έλεγε πριν 1 ώρα ότι το καθάρισαν το γήπεδο?
δεν είναι ευθύνη της ΑΕΚ η συντήρηση του γηπέδου, αλλά απ ότι είπε το μεσημέρι γύρω στης 2 ότι το καθάρισαν αλλά μάλλον μάζεψε πάλι χιόνι.
για το Περιστέρι τώρα εκεί δεν ρίχνει το ίδιο χιόνι με το ΟΑΚΑ.
....καλα δεν εχεις τζετ σκι χιονιου?τι μας πληρωνει ο κοκκαλης τοσα χρονια?φτου σου
μα και του Περιστερίου που δείχνει τώρα μέσα στο χιόνι είναι και για το ΟΑΚΑ στης 14.00 είχαν ανακοινώσει ότι το είχαν καθαρίσει,γεια σου καυλιαρη αριωνα...ψυχολογε....
το γηπεδο του ατρομητου αυτη την στιγμη ειναι πεντακαθαρο...αν συνεχισει τοσο πυκνο,μονον τοτε δεν θα γινει...
Στο ΟΑΚΑ ξεκινησαν να καθαριζουν στις 12:30 για αγωνα που θα γινοταν στις 16:45....με 4 ωρες τα βοδια τι να πρωτοκανουν....
Λοιπον λαλακισμενα,κοφτε την αυτην την απειλη....Δεν την αντεχω αλλο...θα πηδηξω απ τον....ημιοροφο....Έχει χαλάσει ρε....
ΥΓ--->Πρόσεξε τί γράφεις...ξέρεις ποιόν θα καλέσω..... :o :o :o
που είναι αυτός που χάθηκε?φέθρυυυυυυυ..που είσαι?.....
Λοιπον λαλακισμενα,κοφτε την αυτην την απειλη....Δεν την αντεχω αλλο...θα πηδηξω απ τον....ημιοροφο....
Οχι την παπια........ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ σας παρακαλω..........αφηστε με να χαρω την Κυριακη μου....Οοοοοοοοχχχχιιιιιιι
μπουχαχαχαχαχα
φέθρυυυυυυυ..που είσαι?.....
ρε αριων γαμω το κερατο μου....ορεξη εχεις?που είναι αυτός που χάθηκε?
Μετανάστευσε σε πιο θερμά κλίματα...που είναι αυτός που χάθηκε?
οχι ποδολαγνε...σε παρακαλω...μηηηηηη κι απο μενα οτι θες....θα σ αφησω να γλυψεις τα ποδια μουΤώρα περίμενε.......
ρε αριων γαμω το κερατο μου....ορεξη εχεις?
αστον εκει που στο διαλο ειναι.....μπορει να γλυστρεισε σε τιποτα παγους και να σπασε και τα δυο του χερια και να μην μπορει να πληκτρολογισει....
οχι ποδολαγνε...σε παρακαλω...μηηηηηη κι απο μενα οτι θες....θα σ αφησω να γλυψεις τα ποδια μου
Άρης-Αστέρας εννοείς ε?δεν τον πεθανα ρε....δυο χερακια του σπασα μονο...
λεω να παω στο Αρης Εργοτελης να δω λιγη μπαλιτσα...μην στειλεις τιποτα
ναι...χαχαχχααχ...σορρυ μπερδευτικα απο χτες....Άρης-Αστέρας εννοείς ε?