Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
με πολωνέζες......τον ξεζούμισαν... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.496
Πόντοι
12.056
Λετε να μην γινει το παιχνιδι σημερα??
Λιγο ψιλοχλωμο το βλεπω.. :rolleyes: :rolleyes:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κρυο στην εξεδρα, κρυο και στο γήπεδο.
Η ουσία είναι πως ο Ολυμπιακός έχει βγει εκτός ρυθμού. Δεν ξέρω αν είναι θέμα απουσιών που κάθε φορά άλλαζε σύστημα ανάλογα τις απουσίες και ουσιαστικά δεν έιχε ποτέ ενδεκάδα που να παίζει ίδια για 3 συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά γενικώς είναι εκτός ρυθμού.
Ο Παναθηναϊκός είναι εντός ρυθμού ...αλλά δεν τραβάει (ακόμα το παλεύω γιατί συμβαίνει αυτό).
Η ΑΕΚ είναι εκτός ρυθμού και εκτός ψυχολογίας.
Άρα το ερώτημα είναι ποιος θα βρει πρώτος φόρμα για να κόψει πρώτος το νήμα. Γιατί μέχρι στιγμής με οποιαδήποτε ομάδα και να παίζουν και οι 3 παίζει το φυλλοκάρδι των φιλάθλων για το ποιος θα κάνει γκέλα.
Η Ευρώπη για μένα δεν είναι αυτοσκοπός άλλο. 3 πόντους να πάρουμε ακόμα και από τους 3 και καλά ήταν για φέτος.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Λετε να μην γινει το παιχνιδι σημερα??
Λιγο ψιλοχλωμο το βλεπω.. :rolleyes: :rolleyes:
Στο ΟΑΚΑ υπάρχει 10-15 πόντους χιόνι και το πιθανότερο είναι να πραγματοποιηθεί κανονικά ο αγώνας (γίνονται προσπάθειες από τους υπαλλήλους του σταδίου να καθαριστεί).

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στο ΟΑΚΑ υπάρχει 10-15 πόντους χιόνι και το πιθανότερο είναι να πραγματοποιηθεί κανονικά ο αγώνας (γίνονται προσπάθειες από τους υπαλλήλους του σταδίου να καθαριστεί).
Eχουν βάλει από χθες περιμετρικά πιάτα με νερό και περιμένουν να ξεπαγώσουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ναι φίλε για να μάθω τεχνικές καταπολέμησης του ψύχους :dancing: :dancing: :dancing:
ρε χαμενο κορμι για μετρηση του ψυχους ειναι η "μεθοδος" για καταπολεμηση εχω ενα πιατο με καρβουνα στη μεση του δωματιου :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε χαμενο κορμι για μετρηση του ψυχους ειναι η "μεθοδος" για καταπολεμηση εχω ενα πιατο με καρβουνα στη μεση του δωματιου :)
χαμένο κορμί νε φωνάζουν κι αλήτη γιατί δεν πηγαίνω τα βράδια στο σπίτι.......... :boobies: :boobies: :boobies:
Εσύ λάλησες στην Θεσσαλλλλλλονίκη αγόρι μου...... Αυτοί έχουν παντού μπουγάτσες και συ παντού πιάτα.........
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
Ρε παιδιά γράφετε όλοι στα thread για μπουγάτσα με τυρί, έχει φάει κανείς σας μπουγάτσα με τυρί? Εγω τις παίρνω τριπλές τις μερίδες!!! :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε παιδιά γράφετε όλοι στα thread για μπουγάτσα με τυρί, έχει φάει κανείς σας μπουγάτσα με τυρί? Εγω τις παίρνω τριπλές τις μερίδες!!! :grin:
Εγώ την πιο πρόσφατη μπουγάτσα που έφαγα είναι αυτή με το φλουρί..........  :dancing: :dancing: :dancing:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
χαμένο κορμί νε φωνάζουν κι αλήτη γιατί δεν πηγαίνω τα βράδια στο σπίτι.......... :boobies: :boobies: :boobies:
Εσύ λάλησες στην Θεσσαλλλλλλονίκη αγόρι μου...... Αυτοί έχουν παντού μπουγάτσες και συ παντού πιάτα.........
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
εχεις κολομπερδεψει ολα τα θεματα απ ολα τα θρεντ σε ενα...μπουγατσα με απ ολα τα χεις κανει :)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εγώ τους πήτα το φλουρί...και έφαγα και την μπουγάτσα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
εγώ τους [size=30pt]πήτα[/size] το φλουρί...και έφαγα και την μπουγάτσα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χειρότερος και απο τον...Πίτσι κατάντησες ρεεεεεε............ :headbang: :headbang: :headbang:
ΥΓ--->Ήταν δυνατόν να μην το κερδίσεις????Βαζελίνη γαρ...... :2funny: :2funny: :2funny:

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
κινδυνος αναβολης επειδη φυσικα οι ανθρωποι του οακα παιζανε το πουλακι τους παλι χτες βραδυ...

ΑΕΚ-Σκόντα Ξάνθη 16:45, Supersport

Διαιτητής: Γιώργος Δαλούκας (Θεσσαλίας)
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Αυτή την στιγμή στο ΟΑΚΑ υπάρχουν 10 πόντοι χιόνι στον αγωνιστικό χώρο που δεν προστατεύθηκε και μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες καθαρισμού.

Μετά τις σεισμικές δονήσεις που προκάλεσε η απομάκρυνση του κ. Φερέρ και τα όσα ακολούθησαν (όπως η ισοπαλία με την Χετάφε) μια νίκη κόντρα στην Ξάνθη σίγουρα θα ήταν το καλύτερο "γιατρικό" για την "Ενωση". Ο υπηρεσιακός τεχνικός κ. Κωστένογλου αναζητά το ιδανικό σχήμα για να διατηρήσει η ομάδα του την επαφή με την κορυφή , την ίδια ώρα που οι διοικούντες ψάχνουν την καλύτερη λύση για τον πάγκο.

Να καταφέρει να πετύχει ότι και τις δύο τελευταίες φορές (ισοπαλίες 0-0) στην Αθήνα κόντρα στην ΑΕΚ θα επιδιώξει η Ξάνθη. Οι Ακρίτες μετά τις τρεις συνεχόμενες επιτυχίες με Λεβαδειακό, Ατρόμητο και Βέροια έχουν καλή ψυχολογία και θέλουν να "χτυπήσουν" τους αντιπάλους τους

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
κινδυνος αναβολης επειδη φυσικα οι ανθρωποι του οακα παιζανε το πουλακι τους παλι χτες βραδυ...

ΑΕΚ-Σκόντα Ξάνθη 16:45, Supersport

Διαιτητής: Γιώργος Δαλούκας (Θεσσαλίας)
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Αυτή την στιγμή στο ΟΑΚΑ υπάρχουν 10 πόντοι χιόνι στον αγωνιστικό χώρο που δεν προστατεύθηκε και μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες καθαρισμού.

φιλτατε εχουν ξεκινησει απο τις 12 να τον καθαριζουν,αλλα ειναι δυσκολο να φτασει ο κοσμος στο γηπεδο....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημερα

Παιδιά :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Πώς το βλέπετε το πράγμα ,θα γίνει ή όχι το ματς;;;
δεν ξέρω τι αν κάνω;;;