Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Φήμες για Ρέστη

Στο στόχαστρο του Βίκτωρα Ρέστη έχει μπει η ΑΕΚ. Σύμφωνα με ιστοσελίδα, Ο Έλληνας εφοπλιστής φέρεται να έχει κάνει κρούση προς τους μετόχους της ομάδας για την αγορά της ΠΑΕ. Μόλις έγινε γνωστή η είδηση, άμεση ήταν η διάψυεση από την ΑΕΚ. «Δεν υπάρχει κανένα θέμα Ρέστη και καμία απολύτως κρούση προς τους μετόχους» λεγόταν χαρακτηριστικά από τη Γράμμου-69-71. Ανάλογη ήταν και η αντίδραση του κ. Ρέστη ο οποίος μάλιστα ζήτησε να μην υπάρχει το θέμα στη συγκεκριμένη ισοτσελίδα.

Το όνομα του Ρέστη είχε συνδεθεί με την αγορά της Ένωσης πριν εμπλακεί ο Ντέμης Νικολαΐδης. Όπως αναφέρει το «reporter.gr», ο Ρέστης προσανατολίζεται σε μία τέτοια κίνηση έχοντας δύο προσδοκώμενα οφέλη: 1) τη δημιουργία του νέου γηπέδου και 2)την ενασχόληση του με τα τηλεοπτικά δρώμενα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

:jerking:
Αυτος δεν ειναι του οποιου η γυναικα (γαλαζοαιματη παρακαλω), διαμεσολαβησε για τον ερχομο του Φερερ στην ΑΕΚ??

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Που μεσολαβησε; στη βασιλισσα της ισπανιας; Κανας κιτρινοαιματος θα ρθει; :o

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Εγω δε βλεπω κανενα προχωρησει στον οριζοντα. Χρονια τωρα ακουω για γηπεδο και προπονητηριο. Για παικτες, για προπονητες, για εγκαταστασεις....Πουντα; Η διοικηση αυτη ειναι πολυ λιγη. Μετα τον Πανιωνιο και την κλαψα για τη διαιτησια ο Ντεμης ανακοινωσε....οτι θα βγαλει ανακοινωση για το γηπεδο. Πουντη;
Φίλε εσύ θέλεις την ανακοίνωση να βγει την επόμενη ημέρα. Διάβασε εφημερίδες σήμερα να σου λυθεί η απορία τι γίνεται με προπονητικό και Γήπεδο μετά την χθεσινή συνάντηση. Από την στιγμή που παρεμβάλλεται η πολιτεία για το γήπεδο απαιτείται κάποιος χρόνος. Πρέπει να το ξέρεις αυτό. Ο Ολυμπιακός έκανε 7 χρόνια από την πρώτη εξαγγελία να το φτιάξει. Αλλά επειδή είσαι προκατειλημένος, σου αξίζουν διδοικήσεις Ψωμιάδη, Στάθη, NETMED. τέτοιους θέλουν καποιοι, για να παντελονιάζουν τα έσοδα της ομάδας. Τέτοιους και άλλους αλεξιπτωτιετές σαν τον ρέστη που μόλις ακούνε για γήπεδο, εμφαβίζονται για να φάνε.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φίλε εσύ θέλεις την ανακοίνωση να βγει την επόμενη ημέρα. Διάβασε εφημερίδες σήμερα να σου λυθεί η απορία τι γίνεται με προπονητικό και Γήπεδο μετά την χθεσινή συνάντηση. Από την στιγμή που παρεμβάλλεται η πολιτεία για το γήπεδο απαιτείται κάποιος χρόνος. Πρέπει να το ξέρεις αυτό. Ο Ολυμπιακός έκανε 7 χρόνια από την πρώτη εξαγγελία να το φτιάξει. Αλλά επειδή είσαι προκατειλημένος, σου αξίζουν διδοικήσεις Ψωμιάδη, Στάθη, NETMED. τέτοιους θέλουν καποιοι, για να παντελονιάζουν τα έσοδα της ομάδας. Τέτοιους και άλλους αλεξιπτωτιετές σαν τον ρέστη που μόλις ακούνε για γήπεδο, εμφαβίζονται για να φάνε.
OK, αλλά λέω εγώ τώρα... Εάν βρεθεί όντως ένας εφοπλιστής και πει.... Στ αρχίδια μου η πολιτεία, παίρνω μόνος μου οικόπεδο και φτιάχνω γήπεδο πάλι αλεξιπτωτιστής θα είναι; Η μήπως θα πέσουν μουνιά από παντού να τον πουν απατεώνα, κλέφτη, σφετερίζεται την ΑΕΚ για ιδίον όλφελος κτλ κτλ??????

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ο Ντεμης ειναι κλασσικος λουζερ και ως παικτης και ως διοικηση. Εγω κρινω εκ του αποτελεσματος και εσυ εξ ενστικτου ή εκ προσωπικης σου αποψης. Εγω ΕΙΔΑ πρωταθληματα με Μελισσανιδη Μπαγιεβιτς και παικταραδες.Τα γευτηκα. Ειμαι αυτοπτης πως το λενε. Εσυ αν νομιζεις οτι ο Αλβεζ, ο Μορετο, ο Ραμος, ο Καφες, ο Ενσαλιβα, ο Ζηκος, ο Δελλας και τα αλλα αστερια του παγκοσμιου ποδοσφαιρου που σου κουβαλαει η τωρινη διοικηση θα παρεις ποτε κουπα, εγω δε θα σου πω τιποτα. Για να μη μιλησω για τα κυπελλα που τα σνομπαρουμε πια και δεν αναφερεται κανεις. Απο ομαδα κυπελλου τρωμε σφαλιαρες απο τους ανυπαρκτους. Δε θυμαμαι ποτε την ΑΕΚ να εχει φασει 4 απο τον πελατη τον Ηρακλη και ο Ντεμης να μιλαει για την ομορφια του ποδοσφαιρου. Δε θυμαμαι ποτε τον Πανιωνιο να ριχνει 3 γκολ σε ρυθμο ρελαντι, τον ΠΑΟ 4 εντος, να εχω να σταυρωσω νικη με το γαυρο 4 χρονια κλπ κλπ Η λιστα ειναι μακραν. Μου αξιζουν διοικησεις πρωταθλητισμου. Εσυ αν θες χειροκροτα τον Ηρακλη να μας βαζει 4 γκολ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Ντεμης ειναι κλασσικος λουζερ και ως παικτης και ως διοικηση. Εγω κρινω εκ του αποτελεσματος και εσυ εξ ενστικτου ή εκ προσωπικης σου αποψης. Εγω ΕΙΔΑ πρωταθληματα με Μελισσανιδη Μπαγιεβιτς και παικταραδες.Τα γευτηκα. Ειμαι αυτοπτης πως το λενε. Εσυ αν νομιζεις οτι ο Αλβεζ, ο Μορετο, ο Ραμος, ο Καφες, ο Ενσαλιβα, ο Ζηκος, ο Δελλας και τα αλλα αστερια του παγκοσμιου ποδοσφαιρου που σου κουβαλαει η τωρινη διοικηση θα παρεις ποτε κουπα, εγω δε θα σου πω τιποτα. Για να μη μιλησω για τα κυπελλα που τα σνομπαρουμε πια και δεν αναφερεται κανεις. Απο ομαδα κυπελλου τρωμε σφαλιαρες απο τους ανυπαρκτους. Δε θυμαμαι ποτε την ΑΕΚ να εχει φασει 4 απο τον πελατη τον Ηρακλη και ο Ντεμης να μιλαει για την ομορφια του ποδοσφαιρου. Δε θυμαμαι ποτε τον Πανιωνιο να ριχνει 3 γκολ σε ρυθμο ρελαντι, τον ΠΑΟ 4 εντος, να εχω να σταυρωσω νικη με το γαυρο 4 χρονια κλπ κλπ Η λιστα ειναι μακραν. Μου αξιζουν διοικησεις πρωταθλητισμου. Εσυ αν θες χειροκροτα τον Ηρακλη να μας βαζει 4 γκολ.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
OK, αλλά λέω εγώ τώρα... Εάν βρεθεί όντως ένας εφοπλιστής και πει.... Στ αρχίδια μου η πολιτεία, παίρνω μόνος μου οικόπεδο και φτιάχνω γήπεδο πάλι αλεξιπτωτιστής θα είναι; Η μήπως θα πέσουν μουνιά από παντού να τον πουν απατεώνα, κλέφτη, σφετερίζεται την ΑΕΚ για ιδίον όλφελος κτλ κτλ??????
Τα θέλεις και τα λες ή σου φεύγουν? Ο Βαρδινογιάννης γιατί δε ν αγόρασε μόνος του οικόπεδο? Ο Κόκκαλης γιατί δεν αγόρασε μόνος του Οικόπεδο? Γιατί δεν υπάρχει απόσβεση. Για το προπονητήριο η ΑΕΚ μόνη της το παίρνει το οικόπεδο.ολοι αυτοί αφού ήθελαν την ΑΕΚ γιατί δεν ενδιαφέρθηκαν όταν η ΑΕΚ ξεψυχούσε?Από την στιγμή που εμφανίζεσαι όταν έχουν προχωρήσει οι επαφές με την Πολιτεία, δεν εμφανίζεσαι για να τις χαλάσεις αλλά για να τις συνεχίσεις. Τώρα με εάν που λες εσύ!!!!!!!!!!! Ασε φίλε!! Από την στιγμή που δεν είσαι ΑΕΚ, δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τα θέλεις και τα λες ή σου φεύγουν? Ο Βαρδινογιάννης γιατί δε ν αγόρασε μόνος του οικόπεδο? Ο Κόκκαλης γιατί δεν αγόρασε μόνος του Οικόπεδο? Γιατί δεν υπάρχει απόσβεση. Για το προπονητήριο η ΑΕΚ μόνη της το παίρνει το οικόπεδο.ολοι αυτοί αφού ήθελαν την ΑΕΚ γιατί δεν ενδιαφέρθηκαν όταν η ΑΕΚ ξεψυχούσε?Από την στιγμή που εμφανίζεσαι όταν έχουν προχωρήσει οι επαφές με την Πολιτεία, δεν εμφανίζεσαι για να τις χαλάσεις αλλά για να τις συνεχίσεις. Τώρα με εάν που λες εσύ!!!!!!!!!!! Ασε φίλε!! Από την στιγμή που δεν είσαι ΑΕΚ, δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Δεν αναφέρομαι φίλε ούτε στην ΑΕΚ ούτε στον Ολυμπιακό ούτε στον ΠΑΟ. Κάνε μια βόλτα στην Τρίπολη να μάθεις την παίζεται με τον νεοφώτιστο που έχει ρίξει τσαπού σε όλο το ΠΟΚ και το ξανασυζητάμε    :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Να στο αντιστρέψω?Οταν η ομάδα ήταν στα πρόθυρα της καταστροφής, γιατί δεν ερχόταν ο μελισσανίδης να την σώσει και να φέρει τους παικταράδες που είπες, τον Μπάγιεβιτς και να πάρει πρωταθλήματα? Ηταν αποσχολημένος μήπως?  Τελικά η αχαριστία είναι προσόν των ΑΕΚτζήδων. Τώρα μας είναι και λίγος ο Ντέμης!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Νίκος Αναστόπουλος επέστρεψε στα γήπεδα έπειτα από ένα χρόνο απουσίας  για λογαριασμό του Εθνικού Αστέρα. Ο "Αναστό" έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα "Goal" και μίλησε εφ’ όλης της ύλης.
Εκτός από τους στόχους που έθεσε με τη νέα του ομάδα μίλησε και για τη Superleague, αναφερόμενος και στους "τρεις μεγάλους". Αναφορικά με τον Ολυμπιακό τόνισε ότι έχει παίκτες βαρόμετρα, για τον Παναθηναϊκό ότι είναι σοβαρός, ενώ για την ΑΕΚ δήλωσε ότι χάνει το πρωτάθλημα ελέω Φερέρ.

"Πέταξε στα σκουπίδια δικό της πρωτάθλημα με τον εγκληματία Φερέρ. Αν κάποιος Ελληνας προπονητής έκανε αυτά που έκανε ο Φερέρ θα τον κρεμούσαν ανάποδα. Θα το έστηναν στον τοίχο. Στο ματς με τη Λάρισα έκανε εγκλήματα", δήλωσε για να συνεχίσει αναφορικά με τα ντέρμπι που έχει στο γήπεδό της: "Με το υλικό που έχει και με τον τρόπο που είναι στημένη δεν νομίζω ότι μπορεί να καταφέρει πολλά".

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ρε αδερφε μου μην το πας εκει. Συμφωνω μαζι σου. Εκανε ο,τι εκανε τον υπερευχαριστουμε τωρα μπαι μπαι. Δεν καταλαβα δηλαδη επειδη ανελαβε τοτε την ομαδα πρεπει να μας δουλευει ολους τωρα; Δε μιλαω ποιος ειναι πιο συμπαθης. Ναι θα προτιμουσα να παω για μια μπυρα με το Νικολαιδη παρα με το Μελισσανιδη. Εδω ομως μιλαμε για τη διοικηση ενος μαγαζιου!!! Μιας επιχειρησης!!Το καλοκαιρι θα υπαρχουν σιγουρα εξελιξεις διοικητικα. Η διοικηση αυτη δεν τραβαει πια και το βλεπουν και οι πετρες. Οι δικαιολογιες περι διαιτητων παλιωσαν κι αυτες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να στο αντιστρέψω?Οταν η ομάδα ήταν στα πρόθυρα της καταστροφής, γιατί δεν ερχόταν ο μελισσανίδης να την σώσει και να φέρει τους παικταράδες που είπες, τον Μπάγιεβιτς και να πάρει πρωταθλήματα? Ηταν αποσχολημένος μήπως?  Τελικά η αχαριστία είναι προσόν των ΑΕΚτζήδων. Τώρα μας είναι και λίγος ο Ντέμης!!!!!!
Να στο αντιστρέψω και γω? Οταν η ομάδα ήταν στα πρόθυρα της καταστροφής ο Μπάγιεβιτς προπονούσε την ομάδα απλήρωτος και ο Ντέμης λιαζόταν κάπου στη Μαδρίτη...... Και ναι ως αντικειμενικός εξωτερικός παρατηρητής οι ΑΕΚτζήδες είναι απίστευτα αχάριστοι.....

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Που μεσολαβησε; στη βασιλισσα της ισπανιας; Κανας κιτρινοαιματος θα ρθει; :o

;)
....Οπως και να χει, το όνομα του Σέρα Φερέρ ήταν «βαρύ» για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος, αφού εκτός των άλλων είχε διατελέσει για ένα φεγγάρι και πρώτος προπονητής της Μπαρτσελόνα. Και για να πει ο Ισπανός το «ναι» στον Νικολαΐδη, χρειάστηκε να «πέσει» στο κινητό του κι ένα τηλεφώνημα από τη Βικτόρια των Βουρβόνων (ανιψιά του βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος), που είναι παντρεμένη με Ελληνα εφοπλιστή....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δηλαδή αν αγοράσει την ΑΕΚ ο Ρέστης θα μας φέρει πίσω τον Φερέρ? :headbang:

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
για ριξτε μια ματια.απιστευτο γελιο! :2funny:[youtube=425,350]KZz0JBltxhM[/youtube]

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
πετσινο πεναλντι ο γαυροι για γελια ειναι για πολλα γελια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Τα γνωστά "προωθητικά" του γαύρου........τώρα θα τα μάθεις?

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
μα ειναι για γελια ελεος πια ελεος.χερι δεν εδωσε τωρα

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
και οι μαλακες της νετ λενε οτι ειναι πεναλντι .για μαλακες μας περνανε?υπαλληλοι του καριολη κ αυτοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom