Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
ουστ παλιοπουστες μαιμουδιαρηδες

Επισκέπτης
και οι μαλακες της νετ λενε οτι ειναι πεναλντι .για μαλακες μας περνανε?υπαλληλοι του καριολη κ αυτοι
Τι είπε ο Ζαγορακης για την ΝΕΤ και το κορειδεύαμε όλοι πρίν λίγες μέρες? Ότι είναι φερέφωνα των ομάδων που έχουν τα δικαιώματα είπε μήπως?

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
μαιμουδιαρηδες μια ζωη γαμω τις κουπες τους γαμω

Συνημμένα

• bald-monkey.gif
    bald-monkey.gif
    142,6 KB · Εμφανίσεις: 21

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ναι μεν αλλα....μεγαλο ντερμπι προς το παρον με τον Εργοτελη...Ο Μπελουτσι ειναι σε αλλο γηπεδο...Ας ειναι καλα ο Γκαλετι κι ο Ιερο...
Το πεναλτυ ψιλοηταν αλλα εγω δεν θα το εδινα....
Θελω να πιστευω οτι εχουν στο μυαλο τους το ματς με Τσελσι και προστατευονται..Αν πιασουμε με την Τσελσι την τριπλασια αποδοση απ αυτην που εχουμε σημερα,μπορει να φαμε μονο 5-6...αν πιασουμε λιγοτερη αποδοση,τα δυο χερια δεν θα φτασουν να μετραμε...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Καλησπέρα φίλοι!  :)

Δεν έχω δει τίποτα από τον αγώνα, αλλά δεν έχω αμφιβολία για τα γραφόμενά σας.

Ένα ακόμα πέτσινο πέναλτυ στην "ένδοξη πορεία" για ένα ακόμα μαϊμουδίστικο "πρωτάθλημα"?  :think:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τι να πούμε ρε παιδιά...επαναλαμβάνω αυτό που είχα πει....ανέλαβε η παράγκα να βγάλει τον θρήνο....τέτοια κατάντια....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.016
Πόντοι
1.486
τι να πούμε ρε παιδιά...επαναλαμβάνω αυτό που είχα πει....ανέλαβε η παράγκα να βγάλει τον θρήνο....τέτοια κατάντια....
Καλησπέρα αδερφέ.Τουλάχιστον για μας ,εγώ προτείνω να κοιτάξουμε τα δικά μας ΧΑΛΙΑ,που είμασταν πρώτοι και δώσαμε δικαιώματα βγάζοντας τα μάτια μας και μετά να σχολιάζουμε τα πέτσινα πέναλντυ των άλλων...Αυτά για να μη λέτε ότι φοράμε παρωπίδες!!!

Επισκέπτης
Καλησπέρα αδερφέ.Τουλάχιστον για μας ,εγώ προτείνω να κοιτάξουμε τα δικά μας ΧΑΛΙΑ,που είμασταν πρώτοι και δώσαμε δικαιώματα βγάζοντας τα μάτια μας και μετά να σχολιάζουμε τα πέτσινα πέναλντυ των άλλων...Αυτά για να μη λέτε ότι φοράμε παρωπίδες!!!
σωστός ο ναύαρχος τώρα φίλε Τάλω αύριο έχεις ενδοοικογενειακό ντέρμπι.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και ΠΑΝΑΘΑ και ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ....δύσκολα τα πράγματα αύριο..αλλά ας κερδίσει η ΠΑΝΑΘΑ που έχει μεγαλύτερη αν'άγκη τους βαθμούς......

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.016
Πόντοι
1.486
Καλημέρα αδέρφια!Είδαμε επιτέλους άσπρη μέρα-όχι από την ομάδα μας-από τον καιρό.Ντυθείτε καλά όσοι πάτε Ολυμπιακό στάδιο το απόγευμα γιατί θα βγούνε...αρκούδες!!!Για Πρόγνωση καιρού στο ΟΑΚΑ δείτε εδώ: κουράγιο και νίκη συην ομάδα μας.. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Καλημέρα αδέρφια!Είδαμε επιτέλους άσπρη μέρα-όχι από την ομάδα μας-από τον καιρό.Ντυθείτε καλά όσοι πάτε Ολυμπιακό στάδιο το απόγευμα γιατί θα βγούνε...αρκούδες!!!Για Πρόγνωση καιρού στο ΟΑΚΑ δείτε εδώ: κουράγιο και νίκη συην ομάδα μας.. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ναύαρχε....το δαγκώσαμε χθές.....ντυθείτε καλά......στους βάζελους δεν δίνω συμβουλές...εδώ δεν πάνε Λεωφόρο...θα πάνε Περιστέρι?????

Επισκέπτης
Δεν θα παίξουν Λεβαδειακός και Ηρακλής
Το χιονισμένο και παγωμένο γήπεδο της Λιβαδειάς δεν θα επιτρέψει την διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Ηρακλή. Ο τέταρτος διαιτητής Ανδρέας Παππάς επισκέφθηκε το πρωϊ το γήπεδο και εκτίμησε την κατάσταση.
Στο γήπεδ υπήρχε χιόνι ύψους 17 εκατοστών και αυτό ήταν αρκετά παγωμένο. Οριστική απόφαση θα πάρει το μεσημέρι ο διαιτητής. Μιχάλη Γερμανάκο, που θα πρέπει να συντάξει το φύλλο αγώνα.
Θα πρέπει να μείνει η ομάδα του Ηρακλή και οι διαιτητές στη Λιβαδειά, ώστε να γίνει το παιχνίδι την Δευτέρα. Ωστόσο ο διαιτητής έχει την ευχέρεια, για να μην ταλαιπωρηθούν οι ομάδες, να κρίνει ότι ούτε την επομένη θα είναι διαθέσιμο το γήπεδο.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.016
Πόντοι
1.486
Ναύαρχε....το δαγκώσαμε χθές.....ντυθείτε καλά......στους βάζελους δεν δίνω συμβουλές...εδώ δεν πάνε Λεωφόρο...θα πάνε Περιστέρι?????
Καλημέρα φίλε,το δαγκώσατε όντως χθες,ήταν ένα φιλαράκι μέσα και μου έλεγε ότι δεν μπορούσανε να κάτσουνε από το κρύο!!Για να δούμε σήμερα εμείς θα ζεστάνουμε τον κόσμο μας???? :think: :think: :think: :think: :think:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Θα πρέπει να μείνει η ομάδα του Ηρακλή και οι διαιτητές στη Λιβαδειά,

Θα ξεκωλιαστούν στα...σουβλάκια!!!!!!!!!

Καλημέρα φίλε,το δαγκώσατε όντως χθες,ήταν ένα φιλαράκι μέσα και μου έλεγε ότι δεν μπορούσανε να κάτσουνε από το κρύο!!Για να δούμε σήμερα εμείς θα ζεστάνουμε τον κόσμο μας???? :think: :think: :think: :think: :think:

Γάμησέ τα.... :headbang: :headbang: :headbang:...εδώ κάναμε ασκήσεις στην εξέδρα για να ζεσταθούμε...ευτυχώς που την Τρίτη τα καπνογόνα θα κάνουν ζεστή την ατμόσφαιρα...μόνο μη μας παγώσει κανένας...Ντρογκμπά!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Θα ξεκωλιαστούν στα...σουβλάκια!!!!!!!!!

Γάμησέ τα.... :headbang: :headbang: :headbang:...εδώ κάναμε ασκήσεις στην εξέδρα για να ζεσταθούμε...ευτυχώς που την Τρίτη τα καπνογόνα θα κάνουν ζεστή την ατμόσφαιρα...μόνο μη μας παγώσει κανένας...Ντρογκμπά!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ο ΑΡΑΠΗΣΣΣΣΣΣ......χαχαχα

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.016
Πόντοι
1.486
Κάποιος ξενύχτησε χθες μου φαίνεται και έχει αργήσει να ποστάρει........
[move][size=12pt]Που είσαι ARION???????????????[/size][/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom