τι κανει αυτη η ψυχη?που χαθηκε?ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΕΒΙΤΑ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
την δευτερη περιοδο του μπαγεβιτς στην αεκ ειχα παει σε ενα ματς με την παναχαικη στη φιλαδελφεια στη σκεπαστη οπως παντα.ηταν η περιοδος που οι μισοι φωναζαν υπερ και οι αλλοι μισοι κατα του μπαγεβιτς στο γηπεδο.ξαφνικα αρχισε η σκεπαστη να φωναζει συνθηματα υβριστηκα για τον μπαγεβιτς και ακουστηκε απο την 3 το συνθημα ειναι που...ες των αεκτζηδων οι μανες.οποιος ηταν μεσα θα το θυμαται σιγουρα.ειχα αηδιασει πραγματικα.με τετοιους οπαδους ποτε δε θα παμε μπροστα.
Διαχρονικά πάντα η ΑΕΚ είχε τέτοια προβλήματα....και πάντα διαχρονικά τα κάστρα πέφτουν απο μέσα......ο Ντέμης έχει κάνει λάθη...και σοβαρά....αλλά ποιός δεν κάνει λάθη όταν δουλεύει???Μόνο οι τεμπέληδες δεν κάνουν λάθη ποτέ....τώρα είναι η ''λεπτή γραμμή'' της ΑΕΚ...η αποζημίωση του Φερέρ θα σας πάει πίσω....αν εσείς οι ίδιοι δεν βοήθησετε την ομάδα σας....αν δεν αποβάλλεται αυτούς(φαντάζομαι) τους λίγους....θα έχετε πάντα προβλήματα....
ΥΓ--->Σε ένα αγώνα στο Καραϊσκάκη με μικρή ομάδα του Ελληνικού πρωταθλήματος κάποιος πέταξε ένα μπουκάλι....τότε ένας της Θ7 άρχισε και έβριζε πολύ άγρια και έψαχνε να τον βρεί.....ο άλλος φυσικά φυγαδεύτηκε απο την παρέα του.....ήμουν μπροστά....μην νομίζετε....είναι πολλοί λίγοι οι αλήτες.....
Σωστός!!!Ρε φίλε, και ποιον δε βριζουν αυτα τα κωλοπαιδα; Ο Ντουσαν σου πηρε τα τελευταια πρωταθληματα τον βριζαν. Ο Ντεμης πηρε την ομαδα οταν οι αλλοι λουβαζαν τον βριζουν. Θυμαμαι καποτε βριζανε το Μανωλα. Αν αυριο γινει προπονητης ο Μαυρος και χασει 2 παιχνιδια στη σειρα θα βρισουν και αυτόν. Δε πανα πεθανουν λεω εγω τα μαλακισμενα. Οι αληταραδες. Και τα λεω αυτα ενω ΔΕΝ γουσταρω ουτε τον Ντεμη ουτε τον Ντουσαν. Μεσα στις κομπινες του και στις απατες του ο Ψωμιαδης ειχε βαλει τα κωλοπαιδα στη θεση τους. Με το Μακαρο βεβαια δεν επαιρνε στις παλιοκοτες να κανουν τίποτα. Τον θυμαμαι χαρακτηριστικα ρε μαγκες να δηλωνει "Τα κουμαντα στην ΑΕΚ τελειωσαν μαγκες. Οριτζιναλ στο δωματιακι σου εσυ"την δευτερη περιοδο του μπαγεβιτς στην αεκ ειχα παει σε ενα ματς με την παναχαικη στη φιλαδελφεια στη σκεπαστη οπως παντα.ηταν η περιοδος που οι μισοι φωναζαν υπερ και οι αλλοι μισοι κατα του μπαγεβιτς στο γηπεδο.ξαφνικα αρχισε η σκεπαστη να φωναζει συνθηματα υβριστηκα για τον μπαγεβιτς και ακουστηκε απο την 3 το συνθημα ειναι που...ες των αεκτζηδων οι μανες.οποιος ηταν μεσα θα το θυμαται σιγουρα.ειχα αηδιασει πραγματικα.με τετοιους οπαδους ποτε δε θα παμε μπροστα.
δυσκολο το βλεπω.εχει σπασει το γυαλι.ο βατραχος δεν επρεπε να ειχε ερθει ξανα στην ΑΕΚ!!!!
βατραχος γεννηθηκε σκατοπουστας θα πεθανει!!!
η ομαδα μας χρειαζετε ΟΛΟΥΣ!!!
λαθη εκαναν και οι οργανωμενοι και ο ντεμης!!
πρεπει να τα βρουν για το καλο της ομαδας!!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
και λειτουργουν παντα κρυμμενοι στον οχλο,μονοι τους ειναι παναγιεςΔιαχρονικά πάντα η ΑΕΚ είχε τέτοια προβλήματα....και πάντα διαχρονικά τα κάστρα πέφτουν απο μέσα......ο Ντέμης έχει κάνει λάθη...και σοβαρά....αλλά ποιός δεν κάνει λάθη όταν δουλεύει???Μόνο οι τεμπέληδες δεν κάνουν λάθη ποτέ....τώρα είναι η ''λεπτή γραμμή'' της ΑΕΚ...η αποζημίωση του Φερέρ θα σας πάει πίσω....αν εσείς οι ίδιοι δεν βοήθησετε την ομάδα σας....αν δεν αποβάλλεται αυτούς(φαντάζομαι) τους λίγους....θα έχετε πάντα προβλήματα....
ΥΓ--->Σε ένα αγώνα στο Καραϊσκάκη με μικρή ομάδα του Ελληνικού πρωταθλήματος κάποιος πέταξε ένα μπουκάλι....τότε ένας της Θ7 άρχισε και έβριζε πολύ άγρια και έψαχνε να τον βρεί.....ο άλλος φυσικά φυγαδεύτηκε απο την παρέα του.....ήμουν μπροστά....μην νομίζετε....είναι πολλοί λίγοι οι αλήτες.....
Οσο θυμαμαι το εμετικο συνθημα για τη γυναικα του Μπαγιεβιτς με πιανει αηδια πραγματικη...και λειτουργουν παντα κρυμμενοι στον οχλο,μονοι τους ειναι παναγιες
την πιο σωστη κουβεντα για την αεκ την εχει πει ο γεωργιου.οι εχθροι ολων των ομαδων ειναι εξωτερικοι,ειναι ορατοι τους βλεπεις και τους πολεμας.οι εχθροι της ΑΕΚ ειναι μεσα στην ομαδα δεν φαινονται και δεν μπορεις να τους πολεμησεις.μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας.χρονια τωρα η ιδια ιστορια.
εμενα με πιανει αηδια οσο σκεφτομαι τον βατραχο!!!
απαραδεκτο το συνθημα (και το πανω για οσους θυμουντε..)
αλλα τα θελει ο κωλος του και τα ακουει!!!
μπασταρδος ειναι μια ζωη ολοκληρη...
καλα εκανε και ξεκουμπιστηκε και εφυγε....
Ε ναι στην ΑΕΚ εισαι ή Ντεμικός ή Μπαγεβιτσικός ή Μελισσανιδικός ή Μανωλικός ή Σαντοικός ή Φερερεικός ή Οριτζιναλικός που στην τελευταια περιπτωση νομιζεις οτι εχεις το δικαιωμα να βριζεις ολον τον κοσμο. Α Ε Κ είναι κανενας;την πιο σωστη κουβεντα για την αεκ την εχει πει ο γεωργιου.οι εχθροι ολων των ομαδων ειναι εξωτερικοι,ειναι ορατοι τους βλεπεις και τους πολεμας.οι εχθροι της ΑΕΚ ειναι μεσα στην ομαδα δεν φαινονται και δεν μπορεις να τους πολεμησεις.μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας.χρονια τωρα η ιδια ιστορια.
εμενα πιο πολυ με ειχε πειραξει η κοροιδια του.θυμαστε που ελεγε αν παρουμε το κυπελο θα μεινω και ειχε υπογραψει ηδη στον ολυμπιακο.εμενα με πιανει αηδια οσο σκεφτομαι τον βατραχο!!!
ΑΕΚ ειναι οι περισσοτεροι φιλε μου!!!
ολοι αυτοι που ανεφερες διχαζουν τον κοσμο......
ο μπασταρδος....δεν ειχε αρχιδια να πει την αληθεια!!!
ολοι αυτοι που ανεφερες διχαζουν τον κοσμο......
ρε αυτα τα ελεγε σε αναπηρους και ανθρωπους που του μιλαγανε κλαιγοντας......εμενα πιο πολυ με ειχε πειραξει η κοροιδια του.θυμαστε που ελεγε αν παρουμε το κυπελο θα μεινω και ειχε υπογραψει ηδη στον ολυμπιακο.
ο μπασταρδος....δεν ειχε αρχιδια να πει την αληθεια!!!
Δηλαδη ρε συ καρνταση Νικ εισαι περηφανος για τη δευτερη χρονια της εποχης Μπαγεβιτς 2 με πανο, βρισιες, εκτροπα; Ρε τα ατομα μπουκαρανε και κυνηγαγανε τους παικτες ρε παιδια...Τονιζω οτι ΔΕΝ γουσταρω το Σερβο. Εχω μαθει ομως να ειμαι ρεαλιστης και να κρινω απο το αποτελεσμα. Και τα αποτελεσματα, περαν απο τους τιτλους και την μπαλαρα της εποχης Μπαγεβιτς 1, δειχνουν οτι την μπαλα που παιξαμε στο β γυρο της πρωτης χρονιας της Μπαγεβιτς 2 ΔΕΝ την εχει παιξει καμια ομαδα τα ταλαυταια 10 χρονια. Για οσους θυμουνται.εμενα με πιανει αηδια οσο σκεφτομαι τον βατραχο!!!
ολους αυτους που ειπες μερικοι τολμουν και τους βαζουν πανω απτην ομαδα μας.οταν θα μαθουμε σαν οπαδοι να ειμαστε πρωτα ΑΕΚ και να μην κοιταμε τα προσωπα θα παμε μπροστα.Ε ναι στην ΑΕΚ εισαι ή Ντεμικός ή Μπαγεβιτσικός ή Μελισσανιδικός ή Μανωλικός ή Σαντοικός ή Φερερεικός ή Οριτζιναλικός που στην τελευταια περιπτωση νομιζεις οτι εχεις το δικαιωμα να βριζεις ολον τον κοσμο. Α Ε Κ είναι κανενας;
ηταν λαθος του που ξαναηρθε στην αεκ.αφου εβλεπε πως ηταν η κατασταση τι περιμενε δηλαδη να τον υποδεχτουμε σαν μεσσια?βεβαια καιγω κατακρινω αυτα που εγιναν.Δηλαδη ρε συ καρνταση Νικ εισαι περηφανος για τη δευτερη χρονια της εποχης Μπαγεβιτς 2 με πανο, βρισιες, εκτροπα; Ρε τα ατομα μπουκαρανε και κυνηγαγανε τους παικτες ρε παιδια...Τονιζω οτι ΔΕΝ γουσταρω το Σερβο. Εχω μαθει ομως να ειμαι ρεαλιστης και να κρινω απο το αποτελεσμα. Και τα αποτελεσματα, περαν απο τους τιτλους και την μπαλαρα της εποχης Μπαγεβιτς 1, δειχνουν οτι την μπαλα που παιξαμε στο β γυρο της πρωτης χρονιας της Μπαγεβιτς 2 ΔΕΝ την εχει παιξει καμια ομαδα τα ταλαυταια 10 χρονια. Για οσους θυμουνται.
Δεν το συζηταω καν οτι ηταν λαθος! Μαζι σας! Αλλα ρε μαγκες ήρθε, ήρθε!!!! Και ειχαμε καλυτερο ροστερ τοτε η ομαδα ειχε ελπιδες αν την αγκαλιαζαμε ολοι. Καποιοι κηρυξαν εμφυλιο. Αν δεν τον γουσταραν να μην πατουσαν στο γηπεδο, οχι να ερχονταν και να κανανε πουτανα. Η ομαδα ΑΕΚ ειναι όλων μας αλλα το μαγαζι ΑΕΚ ανηκε αλλου. Και αυτο το μαγαζι τοτε ειχε επιλεξει αυτον τον προπονητη.ηταν λαθος του που ξαναηρθε στην αεκ.αφου εβλεπε πως ηταν η κατασταση τι περιμενε δηλαδη να τον υποδεχτουμε σαν μεσσια?βεβαια καιγω κατακρινω αυτα που εγιναν.
οπως ειπα ητανε απαραδεκτα τα πανο και οι βρισιες...Δηλαδη ρε συ καρνταση Νικ εισαι περηφανος για τη δευτερη χρονια της εποχης Μπαγεβιτς 2 με πανο, βρισιες, εκτροπα; Ρε τα ατομα μπουκαρανε και κυνηγαγανε τους παικτες ρε παιδια...Τονιζω οτι ΔΕΝ γουσταρω το Σερβο. Εχω μαθει ομως να ειμαι ρεαλιστης και να κρινω απο το αποτελεσμα. Και τα αποτελεσματα, περαν απο τους τιτλους και την μπαλαρα της εποχης Μπαγεβιτς 1, δειχνουν οτι την μπαλα που παιξαμε στο β γυρο της πρωτης χρονιας της Μπαγεβιτς 2 ΔΕΝ την εχει παιξει καμια ομαδα τα ταλαυταια 10 χρονια. Για οσους θυμουνται.
αλλα....
αλλα κυριε μπασταρδε(βατραχε..)αμα θελεις να γυρισεις στην μεγαλη σου αγαπη.....
ΖΗΤΑ μια τερραστια συγνωμη απο τον κοσμο που σκοτωσες με την συμπεριφορα σου πριν τοσα χρονια,και για τα εγκληματα που εκανες εναντιων της ΑΕΚ....
ο μπασταρδος βεβαια στα αρχιδια του για αλλη μια φορα....
και μολις εφυγε που πηγε..?στον οσφπ...ΠΑΛΙ....εκει που τον διωξανε σαν τελειωμενει πουτανα...
και σαν πουτανα που ειναι ξαναπηγε τον ξαναξεφτυλισε ο σωκρατης και στα στιμμενει πουτανα τον ξαναεδιωξε...
φιλε μου επι μπαγιεβιτς ειδαμε την ωραιοτερη μπαλα που εχει παιξει ποτε ελληνικη ομαδα!ειδαμε εμεις οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ μπαλαρα τιτλους μεγαλεια!!!
αλλα ειδαμε καθαρα τον γιο του διαβολου..τον μπασταρδο τον ιδιο ...τον εφιαλτη...
......
αντε τα πηρα παλι κρανα με τον μπασταρδο....
εγω προσωπικα πηγαινα συνεχεια γηπεδο τοτε και δεν τον εβρισα ουτε μια φορα.μου ηταν αδιαφορος.γιατι πανω απο ολα ειμαι ΑΕΚ και θελω το καλο της ομαδας μου.οπως σωστα ειπες μπορουσαν να μην πηγαινουν γηπεδο καποιοι αν δεν αντεχαν να τον βλεπουν.κριμα παντως γιατι ειχαμε καλο ροστερ εκεινη τη χρονια.Δεν το συζηταω καν οτι ηταν λαθος! Μαζι σας! Αλλα ρε μαγκες ήρθε, ήρθε!!!! Και ειχαμε καλυτερο ροστερ τοτε η ομαδα ειχε ελπιδες αν την αγκαλιαζαμε ολοι. Καποιοι κηρυξαν εμφυλιο. Αν δεν τον γουσταραν να μην πατουσαν στο γηπεδο, οχι να ερχονταν και να κανανε πουτανα. Η ομαδα ΑΕΚ ειναι όλων μας αλλα το μαγαζι ΑΕΚ ανηκε αλλου. Και αυτο το μαγαζι τοτε ειχε επιλεξει αυτον τον προπονητη.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ε ναι στην ΑΕΚ εισαι ή Ντεμικός ή Μπαγεβιτσικός ή Μελισσανιδικός ή Μανωλικός ή Σαντοικός ή Φερερεικός ή Οριτζιναλικός που στην τελευταια περιπτωση νομιζεις οτι εχεις το δικαιωμα να βριζεις ολον τον κοσμο. Α Ε Κ είναι κανενας;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις