You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα αδέρφια! Η χτεσινή εμφάνιση είναι μια ευκαιρία να σκεφτούν πολύ σοβαρά αυτοι που πρέπει για το αν μπορεί η ομάδα μας να πορευτεί στη δύσκολη συνέχεια με προπονητή το Κωστένογλου (όσο συμπαθής και αν είναι σε όλους ο Νικόλας).
Πάμε και στους αγαπημένους μας εμφύλιους τώρα....Αν και δε συμφωνώ με την πλειονότηττα των τουλάχιστων διαχαστικών συνθημάτων που ακούστηκαν χτες από το πέταλο, επειδή ένιωσα πως με παίρνουνε κι εμένα τα "σκάγια" αφού κι εγώ κάτω από το matrix κατοικοεδρεύω, έχω μόνο ένα πράγμα να απαντήσω. Η μεγάλη μάζα της Original έδειξε τι πραγματικά αντιπροσωπεύει τι στηρίζει και εν γένει προς τα που πορεύεται στις προηγούμενες εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Πάραυτα όσο εμμετικά μου ακούγονται ορισμένα συνθήματα του πετάλου άλλο τόσο εμμετό μου προκαλεί το να βλέπω οπαδούς της ΑΕΚ από το υπόλοιπο γήπεδο (στο πέταλο δεν έχω δει ποτέ ανάλογη συμπεριφορά) να φεύγουν όταν η ομάδα δέχεται γκολ στο 87 και ενώ ο αγώνας δεν έχει τελειώσει, μπας και προλάβουν να ξεφύγουν από την κίνηση.......
Σε πολλά πράγματα διαφωνώ με τον Ντέμη σε άλλα συμφωνώ, αλλά μία φράση του έχει χαραχτεί για πάντα στο μυαλό μου:
"Οι Έλληνες φίλαθλοι δεν αγαπάνε το ποδόσφαιρο, αλλά την νίκη"
Καλημέρα αδέρφια! Η χτεσινή εμφάνιση είναι μια ευκαιρία να σκεφτούν πολύ σοβαρά αυτοι που πρέπει για το αν μπορεί η ομάδα μας να πορευτεί στη δύσκολη συνέχεια με προπονητή το Κωστένογλου (όσο συμπαθής και αν είναι σε όλους ο Νικόλας).
Πάμε και στους αγαπημένους μας εμφύλιους τώρα....Αν και δε συμφωνώ με την πλειονότηττα των τουλάχιστων διαχαστικών συνθημάτων που ακούστηκαν χτες από το πέταλο, επειδή ένιωσα πως με παίρνουνε κι εμένα τα "σκάγια" αφού κι εγώ κάτω από το matrix κατοικοεδρεύω, έχω μόνο ένα πράγμα να απαντήσω. Η μεγάλη μάζα της Original έδειξε τι πραγματικά αντιπροσωπεύει τι στηρίζει και εν γένει προς τα που πορεύεται στις προηγούμενες εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Πάραυτα όσο εμμετικά μου ακούγονται ορισμένα συνθήματα του πετάλου άλλο τόσο εμμετό μου προκαλεί το να βλέπω οπαδούς της ΑΕΚ από το υπόλοιπο γήπεδο (στο πέταλο δεν έχω δει ποτέ ανάλογη συμπεριφορά) να φεύγουν όταν η ομάδα δέχεται γκολ στο 87 και ενώ ο αγώνας δεν έχει τελειώσει, μπας και προλάβουν να ξεφύγουν από την κίνηση.......
Σε πολλά πράγματα διαφωνώ με τον Ντέμη σε άλλα συμφωνώ, αλλά μία φράση του έχει χαραχτεί για πάντα στο μυαλό μου:
"Οι Έλληνες φίλαθλοι δεν αγαπάνε το ποδόσφαιρο, αλλά την νίκη"
Και ποιος κάνει ποιο μεγάλο κακό;αυτός που φεύγει στο 87' απογοητευμένος ή αυτός που βρίζει(δεν αναφέρομαι σε σένα) την διοίκηση της ομάδας όταν χάνει;
Γιατί το φαινόμενο του να φεύγουν οπαδοί προς τα τελειώματα ενός άτυχου ματς είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ και όχι μόνο Αεκτζήδικο.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Και μια διευκρίνηση γιατί μα΄λλον παρεξηγήθηκα:όταν αναφέρθηκα σε ΄΄αυτούς΄΄ που κατοικοεδρεύουν κάτω από το μάτριξ,προφανώς κ πήγαινε στην μερίδα εκείνων που υπάρχουν εκεί,αλλά ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ.
Προφανώς υπάρχουν κ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ που βρίσκονται εκεί για δικούς τους λόγους αλλά δεν τους αντιπροσωπεύουν τα συνθήματα που κατά καιρούς ακούγονται από κει.
Απλώς το ταμπέλιασα γιατί αυτού του είδους τα συνθηματα ακούγονται μονίμως κάτω από το μάτριξ κ προφανώς δεν είμαι σε θέση να ξέρω ότι ακούγονται από τον ΑΚη,Μάκη ,Τάκη που βρίσκεται στην σειρά 5 στην θέση 12 ή στην σειρά 8 στην θέση 54 ή στην σειρά 26 στην θέση 17 κ.ο.κ. και να αναφερθώ μόνο σε αυτούς.
Προφανώς υπάρχουν κ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ που βρίσκονται εκεί για δικούς τους λόγους αλλά δεν τους αντιπροσωπεύουν τα συνθήματα που κατά καιρούς ακούγονται από κει.
Απλώς το ταμπέλιασα γιατί αυτού του είδους τα συνθηματα ακούγονται μονίμως κάτω από το μάτριξ κ προφανώς δεν είμαι σε θέση να ξέρω ότι ακούγονται από τον ΑΚη,Μάκη ,Τάκη που βρίσκεται στην σειρά 5 στην θέση 12 ή στην σειρά 8 στην θέση 54 ή στην σειρά 26 στην θέση 17 κ.ο.κ. και να αναφερθώ μόνο σε αυτούς.
Και ποιος κάνει ποιο μεγάλο κακό;αυτός που φεύγει στο 87' απογοητευμένος ή αυτός που βρίζει(δεν αναφέρομαι σε σένα) την διοίκηση της ομάδας όταν χάνει;
Γιατί το φαινόμενο του να φεύγουν οπαδοί προς τα τελειώματα ενός άτυχου ματς είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ και όχι μόνο Αεκτζήδικο.
Για μένα Νταρκ και οι δύο κάνουν το ίδιο κακό. Και επίσης να προσθέσω ότι οι αποδοκιμασίες προς τον Φερέρ (άσχετα αν ήταν σωστές ή όχι) σε προηγούμενο ματς πρωταθλήματος (νικηφόρο εν τέλη μάλιστα) και τα άσπρα μαντιλάκια, όσο και να βόλευαν την original δεν έγιναν από αυτήν....
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Για το θέμα του ΦΕΡΕΡ συμφωνω΄κ το κατέκρινα την επομένη εδώ μέσα κ είπα ότι δεν ήταν από τους οργανωμένους οι οποίοι τήρησαν σωστή στάση σε εκείνο το ματς.
Αλλά όταν αρχίζει ένα δύσκολο ματς στην Ευρώπη κ το πανό πυο μου σηκώνεις είναι ΄΄ΝΤΕΜΗ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ΄΄....
....ειλικρεινά με στενοχωρεί κάτι τέτοιες στιγμές ότι είμαι ΑΕΚ.
Αλλά όταν αρχίζει ένα δύσκολο ματς στην Ευρώπη κ το πανό πυο μου σηκώνεις είναι ΄΄ΝΤΕΜΗ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ΄΄....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αυτό δεν έχει να κάνει με τίποτα οπαδικό ........ Εχει να κάνει με το ότι είσαι Ελληνας...Για το θέμα του ΦΕΡΕΡ συμφωνω΄κ το κατέκρινα την επομένη εδώ μέσα κ είπα ότι δεν ήταν από τους οργανωμένους οι οποίοι τήρησαν σωστή στάση σε εκείνο το ματς.
Συνημμένα
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Εγώ δεν ξέρω αν ήταν φούσκα...όπως δεν το ξέρεις κι εσύ!Ήθελα όμως από τον πρόεδρο της ομάδας μου που έχει δηλώσει ότι κι αυτός γουστάρει το γήπεδο να γίνει στη Ν.Φιλαδέλφεια,να πάρει τα σχέδια στα χέρια του και να τα μελετήσει!Όχι απλά να ειρωνευτεί την προτεινόμενη ονομασία!!!!!Εγγυήσεις;;;
δεν μου λένε τίποτα οι υποσχέσεις.
Και πάμε παρακάτω:ως τι θα έφτιαχνε το γήπεδο της ΑΕΚ;γιατί από όσο ξέρω τότε κ εδώ κ καιρό δεν έιχε καμμιά ανάμιξη με της ΑΕΚ τα πράγματα,διοικητική,οικονομική κ.λ.π.
Ότι είμαστε εγώ κ συ ήταν τότε κ είναι κ τώρα ο Μελισσανίδης για την ΑΕΚ.
Με την ίδια λογική,κάνω κ γω μια συνέντεξη τύπου,παρουσιάζω μια μακέτα κ λέω ότι εγγυώμαι για το γήπεδο της ΑΕΚ.Δηλαδή εγγυώμαι να φτιάξω το σπίτι κάποιου άλλου,χωρίς να μείνω ποτέ εγώ μέσα.
Κ αν ο Μελισσανίδης εγγυόταν τα χρήματα κ σου λέω ΟΚ θα τα βρισκε.Από που θα έπαιρνε ο άνθρωπός τα χρήματα που θα σπατάλαγε για το γήπεδο;Θα το έκανε δωρεά;
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...
Οπότε μιλάμε για μεγάλη ΦΟΥΣΚΑ που αποσκοπούσε στο να τον ξαναφέρει στα πράγματα στοχεύοντας στο κουτόχορτο που τρώει μερίδα φιλάθλων...σαν τους χθεσινούς που έβριζαν στο γήπεδο.
+100000000 εμένα να δείς πόσο με στεναχωρεί....
Και μια διευκρίνηση γιατί μα΄λλον παρεξηγήθηκα
εννοείται ότι όχι ΜΑΛΛΟΝ αλλά σίγουρα ΔΕΝ σε παρεξήγησα και ΔΕ θίχτηκα προσωπικά αδερφέ Νταρκ!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Είμαστε ΟΚ Αδερφέ romph
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εγώ δεν ξέρω αν ήταν φούσκα...όπως δεν το ξέρεις κι εσύ!Ήθελα όμως από τον πρόεδρο της ομάδας μου που έχει δηλώσει ότι κι αυτός γουστάρει το γήπεδο να γίνει στη Ν.Φιλαδέλφεια,να πάρει τα σχέδια στα χέρια του και να τα μελετήσει!Όχι απλά να ειρωνευτεί την προτεινόμενη ονομασία!!!!!
Θεωρώ ότι εσύ κ οπώς κ εγώ δεν ξέρουμε αν το μελέτησε.Θεωρω κ θέλω να πιστεύω ότι το μελέτησε κ αυτός κ το αντίστοιχο επιτελείο.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Άντε και το μελέτησε...τι δεν του άρεσε?Η ονομασία?Θεωρώ ότι εσύ κ οπώς κ εγώ δεν ξέρουμε αν το μελέτησε.Θεωρω κ θέλω να πιστεύω ότι το μελέτησε κ αυτός κ το αντίστοιχο επιτελείο.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ποτέ δεν έχει βγει να πει κάτι τέτοιο!!!Το χει πει ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΩΣ
Επισκέπτης
το χρωμα..ουφ ρε πρακτορα..σκετο πνευμα αντιλογιας εισαι..πες ρε ποσα σε πληρωνει ο κροκους για να σπερνεις ζιζανια στις ταξεις των χανουμιων..Άντε και το μελέτησε...τι δεν του άρεσε?Η ονομασία?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Άσε που ο αρχιτέκτονας ήταν ο ίδιος που έφτιαξε το Καραισκάκη!!!Τσάτσοι του Κόκκαλη θα γίνουμε?το χρωμα..ουφ ρε πρακτορα..σκετο πνευμα αντιλογιας εισαι..πες ρε ποσα σε πληρωνει ο κροκους για να σπερνεις ζιζανια στις ταξεις των χανουμιων..
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ποτέ δεν έχει βγει να πει κάτι τέτοιο!!!
Ποτέ δεν έχει βγει να πει κάτι τέτοιο!!!
Τα φράγκα μήπως;
Επισκέπτης
και ο χρηματοδοτης ειχε κανει λαθρεμποριο πετρελαιου ενω εσεις θελετε τιμιους επενδυτες..Άσε που ο αρχιτέκτονας ήταν ο ίδιος που έφτιαξε το Καραισκάκη!!!Τσάτσοι του Κόκκαλη θα γίνουμε?
ρε παιδια εχει πει οτι μακαρι να γινοταν το γηπεδο εκει αλλα δεν γινεται λογο χωρου.πρεπει ν εχει κ τα παρκινγκ να εχει τα μαγαζια και να μην ειναι μονο 30χιλιαδωνΠοτέ δεν έχει βγει να πει κάτι τέτοιο!!!
Άντε και το μελέτησε...τι δεν του άρεσε?Η ονομασία?
1. Η γενικότερη ανυπαρξία του Μελισσανίδη στις δύσκολες στιγμές της ΑΕΚ και η επανεμφάνιση του όταν πλέον είχε αυτός καθαρίσει με τα χρέη και μυρίστηκε χρήμα. Παρένθεση: Ο Μελισσανίδης τότε είχε επί λέξη δηλώσει "Όποιος ασχοληθεί τώρα με την ΑΕΚ είναι ή τρελός ή λαμόγιο"
2. Η χωριτικότητα του γηπέδου (32.000 θέσεων)
3. Η χρηματοδότηση δεν ήταν σαφής καθαρή και ξάστερη
4. Η ανυπαρξία εγγυήσεων ότι δε θα προσβληθεί και αυτή η πρόταση από τους όποιους 101 κατοίκους Ν. Φιλαδέλφειας στο Σ.Τ.Ε
5. Η ονομασία (μεταξύ μας ήταν τουλάχιστον ύποπτη έως και για γέλια)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Εγώ είχα πει αυτό "Ναι αλλά αν είναι ειλικρινής ο Ντέμης να βγει και να πει ότι για να συνεχίσει να είναι αυτός πρόεδρος θα πρέπει το νέο γήπεδο να έχει 500 μαγαζάκια και όχι να βρίσκει αστείες δικαιολογίες και να μας λέει ότι έχει κάνει τα πάντα για να γίνει το γήπεδο στη Ν.Φιλαδέλφεια!!!!"
Και μου λες ότι το έχει πει επανειλλημένως...πότε??????
Και μου λες ότι το έχει πει επανειλλημένως...πότε??????
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
1. Η γενικότερη ανυπαρξία του Μελισσανίδη στις δύσκολες στιγμές της ΑΕΚ και η επανεμφάνιση του όταν πλέον είχε αυτός καθαρίσει με τα χρέη και μυρίστηκε χρήμα. Παρένθεση: Ο Μελισσανίδης τότε είχε επί λέξη δηλώσει "Όποιος ασχοληθεί τώρα με την ΑΕΚ είναι ή τρελός ή λαμόγιο"
4. Η ανυπαρξία εγγυήσεων ότι δε θα προσβληθεί και αυτή η πρόταση από τους όποιους 101 κατοίκους Ν. Φιλαδέλφειας στο Σ.Τ.Ε
1000% σε ολά.
Και γιατί να εμπιστευτώ κάποιον που στην πρώτη φουρτούνα πούλησε για να βγάλει φράγκα στον αλησμόνητο Τροχανά;;;;;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις