Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (9 μέλη και 34 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εσύ πιστεύεις αδελφέ ότι η ομάδα Νικολαΐδη δεν έχει μελετήσει τα πάντα σε ότι έχει σχέση με το γήπεδο στην Ν.Φ.?
Σόρι ρε πατρίδα αλλά δεν θέλω να το συζητήσω άλλο...κάποιοι ενοχλούνται!

Επισκέπτης
Εσύ μπορεί να είσαι περισσότερο Αεκτζής από εμένα! ;)
Μέσα στην μαυρίλα μου όμως ήμουν ο πρώτος που είπε ότι έχουμε αρκετές ελπίδες να περάσουμε την Χετάφε! :rockon:
και γιατί να μην μπορέσεις να την περάσεις.
εγώ στον 94,6 στον μόνο που δίνω αξία και στον Χρήστο τον Σωτηρακόπουλο και είχε καλές κριτικές για την ΑΕΚ για το στήσιμο σε σχέση με τον ΠΑΟ που είπε ότι έπαιξε πολύ φοβισμένα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Όταν εγώ romph τα έχωνα στον Φερέρ πιθανότατα εσύ θα έλεγες πάλι ότι τα βλέπω όλα μαύρα!Εγώ τουλάχιστον δεν κάνω κωλοτουμπίτσες τώρα...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως αν το συγκεκριμένο θρεντ μπορεί να θεωρηθεί μια μικρογραφία του κιτρινόμαυρου λαού με ικανοποιεί πολύ που το 90% των αδελφών-μελών θεωρεί ότι το γήπεδο δεν μπορεί να γίνει στην Νέα Φιλαδέλφεια...ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ.

Επίσης με ευχαριστεί που συμπίπτουν οι απόψεις μου περί της διοίκησης Νικολαϊδη με τους περισσότερους αδελφούς εδώ μέσα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πάντως αν το συγκεκριμένο θρεντ μπορεί να θεωρηθεί μια μικρογραφία του κιτρινόμαυρου λαού με ικανοποιεί πολύ που το 90% των αδελφών-μελών θεωρεί ότι το γήπεδο δεν μπορεί να γίνει στην Νέα Φιλαδέλφεια...ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ.

Επίσης με ευχαριστεί που συμπίπτουν οι απόψεις μου περί της διοίκησης Νικολαϊδη με τους περισσότερους αδελφούς εδώ μέσα
Και ποιος είσαι εσύ ρε σκοτεινέ? :2funny:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Δεν γίνεται στη Ν.Φ., ok.
Αλλά όχι και στη χωματερή...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όταν εγώ romph τα έχωνα στον Φερέρ πιθανότατα εσύ θα έλεγες πάλι ότι τα βλέπω όλα μαύρα!Εγώ τουλάχιστον δεν κάνω κωλοτουμπίτσες τώρα...

ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ.πολλοί τα χώσαμε στον Φερρέρ εδώ μέσα,εδώ καιρό,όπως εγώ,ο KALIS,ο Νίκος κ.α.
Τώρα αν εσύ τα έχωνες από τότε που ήρθε(δεν το ξέρω αυτό γιατί τότε δεν ήσουν μέλος άρα δεν είχαμε γραπτά σου εδώ μέσα),τότε ΔΥΣΤΥΧΩΣ θα ασπαστώ την άποψη του αδερφόυ romph που τα βλέπεις όλα μαύρα κ άραχνα...

Γιατί για τον Φερέρ ειδικά φέτος από την αρχή τα έγραφα...για κάποια εγκλήματα του...από το καλοκαίρι κιόλας για κάποιες μεταγραφές.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιατί για τον Φερέρ ειδικά φέτος από την αρχή τα έγραφα...για κάποια εγκλήματα του...από το καλοκαίρι κιόλας για κάποιες μεταγραφές.
Αμα δεις και τις δηλώσεις που έκανε σε ισπανική εφημερίδα θα βάλεις τα γέλια.... Μικρός άνθρωπος και κυριολεκτικά και μεταφορικά.... :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
Μπράβο ARION. τα ίδια έγραψα και εγώ πιο πάνω. Και συμπληρώνω ότι ε΄ν το φτιάξει η ερασιτεχνική μόνη της θα δανειστεί από μία τράπεζα. Επομένως το γήπεδο θα μπει υποθήκη. Επομένως γισα να ξεπληρώνονται οι δόσεις, θα πρέπει η ΠΑΕ ότι βγάζει από τις εισπράξεις και επιπλέον χρήματα, να τα δίνει στην Ερασιτεχνική για να αποπληρώνει τις δόσεις. Η θανατική καταδίκη της ΑΕΚ. Ούτε με πρόεδρο τον Λάτση δεν θα τα βγάλουμε πέρα σε μία τέτοια περίπτωση. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο δύσκολο για κάποιους να το καταλάβουν. Δεν είναι ότι ο Ντέμης θέλει 500 μαγαζιά όπως έγραψε κάποιος. Είναι ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο γίνεται γήπεδο. Εκτός εάν ο Ανατολιωτάκης έχει στην τσέπη τόσα χρήματα. Θέλουν δηλαδή κάποιοι την ΑΕΚ μια ζωή να αποπλήρώνει δόσεις και να μην μπορεί να ορθοποδήσει? Η χαρά των αντιπάλων μας.
Εδώ η BAYERN για να φτιάξει γήπεδο έδωσε την ονομασία του γηπέδου σε εταιρία. ALLIANZ ARENA. φαντάσου δηλαδή τι θα έπρεπε να λένε και αυτοί που είναι και πάμπλουτη ομάδα. Να βγάζουν πανό σαν τον χατζηχρήστο????????????? ΕΛΕΟΣ ΠΑΙΔΙΑ.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
και πάνω σε όλα αυτά έχουμε και τα προβλήματα της περιοχής κυκλοφοριακό και τα λοιπά.
μην νομίζεται ότι στα Άνω Λιόσια είναι άσχημη λύση.
κατ αρχήν ο μεγάλος πυρήνας των φίλων της ομάδας μας είναι κοντά, Ν. Φιλαδέλφεια, Ν.Ιωνία κλπ. από συγκοινωνία ο προαστιακός περνά δίπλα από τον χώρο που προορίζετε για γήπεδο και υπάρχουν 3 άξονες πρόσβασης με αυτόν α) Πειραιάς- Αθήνα -- γήπεδο. β) Μοναστηράκι - Νερατζιώτισα -- γήπεδο και γ) Ανατολική Αττική --Νερατζιώτισα γήπεδο. και θα υπάρχει και ένας άξονας πρόσβασης που σήμερα δεν υπάρχει και είναι όλα τα μέρη της Βόρειας Πελοποννήσου που θα είναι επάνω στον προαστιακό προς Αθήνα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ.πολλοί τα χώσαμε στον Φερρέρ εδώ μέσα,εδώ καιρό,όπως εγώ,ο KALIS,ο Νίκος κ.α.
Τώρα αν εσύ τα έχωνες από τότε που ήρθε(δεν το ξέρω αυτό γιατί τότε δεν ήσουν μέλος άρα δεν είχαμε γραπτά σου εδώ μέσα),τότε ΔΥΣΤΥΧΩΣ θα ασπαστώ την άποψη του αδερφόυ romph που τα βλέπεις όλα μαύρα κ άραχνα...

Όχι δεν το έλεγα από την αρχή!Δεν συνηθίζω να έχω εμπάθειες!Έκανα κριτική μετά από τους πρώτους 4-5 μήνες όταν είδα κάποιες κινήσεις του που δεν μου άρεσαν!
Θα αλλάξω το nickname μου σε "Μαύρος Γάτος"! :2funny:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
η διαφορα ντεμη με  μελισανιδη ειναι οτι ο ενα ςθελει εμπορικους χωρους  για να εχει εσοδα και για να αποπληρωθει το κοστος κατασκευης του γηπεδου
ενω ο αλλος ειπε οτι εγγυατε προσωπικος για τα χρηματα που απαιτουντε για κατασκευη γηπεδου..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η διαφορα ντεμη με  μελισανιδη ειναι οτι ο ενα ςθελει εμπορικους χωρους  για να εχει εσοδα και για να αποπληρωθει το κοστος κατασκευης του γηπεδου
ενω ο αλλος ειπε οτι εγγυατε προσωπικος για τα χρηματα που απαιτουντε για κατασκευη γηπεδου..
δεν είμαι και φαν του Νικολαίδη αλλά αρκετά σ αυτή τη χώρα με τις "προσωπικές" εγγυήσεις.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλό απόγευμα σε όλους.Κάναμε πολύ ωραία κουβέντα σήμερα κ εποικοδομητική.

r0mph

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Σόρι ρε πατρίδα αλλά δεν θέλω να το συζητήσω άλλο...κάποιοι ενοχλούνται!
Μπορείς και να μην διαβάζεις τα ποστ μου αφού σε χαλάνε τόσο πολύ!
Σόρι που έχω μάθει να κοιτάζω το δάσος...και όχι το δέντρο!

Εγώ μια απορία εξέφρασα και σε καμία περίπτωση δεν σου είπα ότι χαλιέμαι. Μου αρέσει γενικότερα η διαφορετικότητα και είναι απαραίτητο να εκφράζονται διαφορετικές απόψεις ειδικά μέσα σε ένα φόρουμ. Μη στραβώνεις συνέχισε να εκφράζεις τις απόψεις σου όποιες και αν είναι αυτές αδερφέ. Ειλικρινά δε καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες.....

Είπαμε να προβληματιστείς αλλά εσύ μάλλον παραπροβληματίστηκες και χαλάστηκες κιολας....Ξεκόλλα λίγο γιατί μπερδεύτηκες....Αυτό που λες τώρα και αν είναι δέντρο και όχι δάσος φίλε μου....Και στο θέμα Φερέρ καμία κωλοτούμπα φίλε μου....Ακόμα θεωρώ πως δεν ήταν ο πιο άχρηστος προπονητής του κόσμου όυτε φυσικά ο καλύτερος....Για εμένα ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι ήταν μάλλον από τους καλύτερους που έχουν περάσει από τον πάγκο της ΑΕΚ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγώ μια απορία εξέφρασα και σε καμία περίπτωση δεν σου είπα ότι χαλιέμαι. Μου αρέσει γενικότερα η διαφορετικότητα και είναι απαραίτητο να εκφράζονται διαφορετικές απόψεις ειδικά μέσα σε ένα φόρουμ. Μη στραβώνεις συνέχισε να εκφράζεις τις απόψεις σου όποιες και αν είναι αυτές αδερφέ. Ειλικρινά δε καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες.....

Είπαμε να προβληματιστείς αλλά εσύ μάλλον παραπροβληματίστηκες και χαλάστηκες κιολας....Ξεκόλλα λίγο γιατί μπερδεύτηκες....Αυτό που λες τώρα και αν είναι δέντρο και όχι δάσος φίλε μου....Και στο θέμα Φερέρ καμία κωλοτούμπα φίλε μου....Ακόμα θεωρώ πως δεν ήταν ο πιο άχρηστος προπονητής του κόσμου όυτε φυσικά ο καλύτερος....Για εμένα ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι ήταν μάλλον από τους καλύτερους που έχουν περάσει από τον πάγκο της ΑΕΚ.
Δεν αρπάχτηκα...σου απάντησα με παρόμοιο ύφος με το δικό σου...χωρίς να μπω στον κόπο να σου κάνω κι εγώ ψυχογράφημα!

r0mph

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Όχι Νικ με βάση την προπόνηση που έκανε με βάση τη μεταμόρφωση που όλοι θαυμάσαμε από την ομάδα Σάντος με βάση τις επιτυχίες που πρόσφερε στην ομάδα, με βάση το ποδόσφαιρο που είδα συνολικά στην παρουσία του στην ΑΕΚ. Αλλά όπως είπα και τον Μουρίνιο να έχεις προπονητή αν χάνεται η εμπιστοσύνη των παικτών προς το πρόσωπό του και χαλιούνται οι σχέσεις τους πρέπει να τον απολύσεις χτες. Και αυτό μεταφράστηκε σε κωλοτούμπα για τον Φερέρ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για εμένα ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι ήταν μάλλον από τους καλύτερους που έχουν περάσει από τον πάγκο της ΑΕΚ.
 :huh: :huh: :huh: :huh: Πάρε ένα άρθρο και κάνε τις αναγωγές σου......

Μεγάλη «αρρώστια» η έπαρση
SportDay / Καρπετόπουλος Αντώνης

12/02/2008, 11:15 | Διαβάστηκε 11337 φορές

Aς αφήσουμε για λίγο τις τακτικές, την προπονητολογία, τις ενδοσκοπικές ερωτήσεις του τύπου «πότε πρέπει μια ομάδα να αλλάξει προπονητή;» κ.λπ., κι ας ασχοληθούμε με κάτι λιγότερο συναρπαστικό: την ανθρώπινη συμπεριφορά. Ενώ όλοι συζητούν για το Δον Λορένσο Σέρα Φερέρ, θέλω να σας διηγηθώ την ιστορία του Κάρλος Μπιάνκι.

Σχέδια

Το 1996 η Ρόμα του Φράνκο Σένσι αποφάσισε έπειτα από δύο απογοητευτικές σεζόν να αφήσει στην άκρη ένα από τα πιο τρελά ρομαντικά σχέδια που έχουν υπάρξει στην ιστορία του Καμπιονάτο: τη δημιουργία μιας ομάδας που θα αποτελείται κυρίως από Ρωμαίους ποδοσφαιριστές. Η Ρόμα με προπονητή τον Κάρλο Ματσόνε είχε κάνει δύο μέτριες χρονιές, προσπαθώντας να φτιάξει μια ομάδα με παιδιά της Ρώμης –όχι μόνο αναδεικνύοντας πιτσιρικάδες από τις ακαδημίες της, όπως ο Φραντσέσκο Τότι, αλλά και μαζεύοντας όσους ποδοσφαιριστές είχαν βγει από τα φυτώρια κι αγωνίζονταν αλλού. Μιλάμε για γυρολόγους που δήλωναν οπαδοί της ομάδας, όπως ο Καρμπόνι, ο Μοριέρο κ.λπ. Μολονότι οι παίκτες αυτοί έπαιζαν πραγματικά για τη φανέλα, τη διοίκηση και τον επίσης Ρωμαίο κόουτς, το σχέδιο δεν απέδωσε, κι ο Σένσι, για να γυρίσει σελίδα, αποφάσισε να εμπιστευτεί το υλικό σε μια προπονητική ιδιοφυΐα όπως ο Αργεντινός Κάρλος Μπιάνκι.

Βελέζ

Ο Μπιάνκι έφτασε στη Ρώμη καλοκαίρι του 1996 έχοντας στις αποσκευές του θριάμβους με τη μικρομεσαία Βελέζ Σάρσφιλντ –μια ομάδα ενός προαστίου του Μπουένος Αϊρες, η οποία είχε καταφέρει να νικήσει στον τελικό του Διηπειρωτικού τη Μίλαν του Σαβίσεβιτς, του Μαλντίνι και του Μπαρέζι. Ο κόσμος των «τζιαλορόσι» δεν τον ήξερε, και οι ρεπόρτερ της ομάδας, ερμηνεύοντας λίγο διασταλτικά τα υπαρκτά πάντως κατορθώματά του, είπαν ότι πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους προπονητές που έχει προσλάβει ο σύλλογος. Ο Μπιάνκι δήλωσε ότι έχει δει τις άλλες ομάδες και έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν είναι πολύ καλύτερες, και στρώθηκε στη δουλειά. Ισως για να εντυπωσιάσει τη νέα πιάτσα, ίσως και γιατί το πίστευε, δήλωσε ότι δεν χρειάζεται σοβαρές μεταγραφικές ενισχύσεις. Του έφταναν ο αρχηγός της Βελέζ κεντρικός αμυντικός Ντιέγκο Τρότα, ο Μάρτιν Ντάλιν (για να έχει λύσεις στην επίθεση, στην οποία πάντως υπήρχαν ο Μπάλμπο και ο Φονσέκα) και δύο–τρία ταλεντάκια που το σκάουτινγκ τα είχε εντοπίσει: αν η ομάδα χρειάζονταν κάτι, θα το επιδείκνυε ο ίδιος στις μεταγραφές του Δεκεμβρίου.

Αντιρρήσεις

Η σεζόν ξεκίνησε με τον κόσμο να διαβάζει στις αθλητικές εφημερίδες για το πώς ο κόουτς θα χτίσει τη νέα ομάδα, καθώς και εκτενέστατα ρεπορτάζ από τους προηγούμενους θριάμβους του –μόνο που η Ρόμα καλή μπάλα δεν έπαιζε. Το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι δεν έπαιζε και κακή! Ξεκίνησε με δύο νίκες με αντιπάλους δύο ομάδες της πάντα δύσκολης ιταλικής επαρχίας (Πιτασέντσα, Βιτσέντσα), αλλά στο πρώτο σοβαρό ματς ηττήθηκε στο Ολίμπικο με 4-1 από τη Σαμπντόρια του Ερικσον. Δυσκολεύτηκε με τη Ρετζιάνα του Φούτρε (1-1), αλλά νίκησε τη Μίλαν του Καπέλο με 3-0! Σκόνταψε με την Κάλιαρι (ήττα με 3-1), ηττήθηκε στη Ρώμη από την Αταλάντα (0-2), αλλά νίκησε τη Νάπολι και την Ιντερ! Οποιος σχολιαστής τολμούσε να προβάλλει αντιρρήσεις τη μια Κυριακή, τα μάζευε πίσω την επόμενη.

Τρότα

Ομως ο κόσμος είχε αρχίσει να γκρινιάζει, γιατί έβλεπε ακατανόητα πράγματα, ακόμα κι όταν η ομάδα νικούσε. Ο κόουτς συνήθιζε όταν χάνει να βάζει μέσα τρεις επιθετικούς και να παίζει με πέντε τέτοιους. Τον Τρότα, που ο ίδιος τον έφερε, από κάποιο σημείο κι έπειτα σταμάτησε να τον χρησιμοποιεί. Οι μικροί δεν έπαιρναν σχεδόν ποτέ χρόνο συμμετοχής, ο Νταλίν δεν έμοιαζε να έχει καμία χρησιμότητα και, το χειρότερο, ο κόουτς δεν γούσταρε τον ανερχόμενο τοπικό ήρωα Φραντσέσκο Τότι και τον χρησιμοποιούσε κυρίως ως απόδειξη του πόσο φτηνή είναι η δική του ομάδα: «Αλλοι, έλεγε, έχουν τον Γκούλιτ, άλλοι τον Μπάτζιο, άλλοι τον Σαβίσεβιτς, κι εγώ έναν εικοσάχρονο».

Σύμπαν

Το χειρότερο ήταν ότι ο Μπιάνκι έλεγε κι άλλα. Θύμιζε σε όλους ότι ο ίδιος έκανε καριέρα ως ποδοσφαιριστής στο Παρίσι κι έβλεπε τη Ρώμη σαν επαρχία(;!). Γκρίνιαζε για το επίπεδο των παικτών «που δεν είχαν φιλοδοξίες». Γρήγορα άρχισε να έχει προβλήματα με τους παίκτες –ιδίως με τους Ιταλούς, που νοσταλγούσαν τους καιρούς που «η Ρόμα ανήκε στους Ρωμαίους». Κυρίως είχε μια συμπεριφορά καθηγητή πανεπιστημίου όταν συναντούσε τους δημοσιογράφους. Μιλούσε ψιθυριστά, απειλούσε ότι αν δεν υπάρχει σιωπή απόλυτη θα φύγει από τη συνέντευξη Τύπου, έλεγε φράσεις όπως «δεν μπορώ να απαντήσω σε ερωτήσεις που με εκνευρίζουν». Για να το πω απλά, ανεξάρτητα από τις ικανότητές του ο άνθρωπος συμπεριφέρονταν σαν «ψώνιο». Κυρίως ένοιωθε ότι το ιταλικό σύμπαν τον αδικεί από τη στιγμή που δεν καταλαβαίνει τη μεγαλοσύνη του.

Κατηφόρα

Οταν ξεκίνησε η κατηφόρα, κανείς δεν προσπάθησε να τον σώσει. Απολύθηκε στα μισά του δεύτερου γύρου, με τη Ρόμα πέμπτη από το τέλος: έχανε η ομάδα, κι ο κόσμος που την υπεραγαπάει ευχαριστιόταν γιατί τσαλακωνόταν η αγιάτρευτη έπαρση του κόουτς! Εφυγε και πήγε στην Αργεντινή και με την Μπόκα έφτασε πάλι σε θριάμβους. Γύρισε στην Ατλέτικο Μαδρίτης πριν από δύο χρόνια και πάλι δεν τελείωσε τη σεζόν, γιατί τσακώθηκε με όλους!

Κατάλληλο

Οταν κριθεί ο Φερέρ, ο Νικολαΐδης πρέπει να μετρήσει όχι γνώσεις και ικανότητες, αλλά την καταλληλότητά του. Ικανό προπονητή βρίσκεις, κατάλληλο είναι το δύσκολο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom