Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αυτά τα λες εσύ!Ο Ντέμης βγήκε και είπε μόνο το Νο5!!!

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Παιδιά νομίζω ότι τσακώνεστε για κάτι που είναι πολύ προφανές. Το Γήπεδο δεν γίνεται να γίνει στην Ν.Φιλαδέλφεια επειδή δεν υπάρχει καμία εταιρεία να το χρηματοδοτήσει. Και γιατί δεν βρίσκεται? Γιατί δεν μπορούν ναγίνουν εμπορικοί χώροι. Τώρα όλοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι μπορεί να γίνει, ας το χρηματοδοτήσουν. Εκτός εάν κάποιοι θέλουν να γίνει ένα γήπεδο και η ΠΑΕ με οποιονδήποτε πρόεδρο, ότι βγάζει να το δίνει σε μία τράπεζα. Η θανατική καταδίκη της ΑΕΚ θα είναι. Σε άλλη περίπτωση, η εταιρεία που θα χρηματοδοτήσει το έργο, θα παίρνει χρήματα από την εκμετάλλευση των εμπορικών χώρων, ενοικιάσεις΄ή πωλήσεις καταστημάτων, ποσοστά από τις εισπράξεις κ.λ.π. Τα καθαρά όμως έσοδα από το γήπεδο θα τα καρπώνεται η ΠΑΕ. Εκτ΄'ος και εάν ο ΝΑτολιωτάκης αποπληρώσει μόνος του ένα γήπεδο στη Φιλαδέλφεια από 5 καταστήματα που του δίνει δικαίωμα ο νόμος να φτιάξει ή από το κολυμβητήριο.
Τόσο δύσκολο είναι. Δηλαδή η διοίκηση γιατί πιστεύετε δεν θέλει να το κάνει στην Φιλαδέλφεια εάν θα θα μπορούσε να γίνει Οικονομικά?
Δεν είναι δύσκολο παιδιά να γίνει κατανοητό.Και μάλιστα έχει πει ότι το γήπεδο όπου και εάν φτιαχτεί θα ανήκει στην Ερασιτεχνική. ξέρετε γιατί η Ερασιτεχνική θέλει οπωσδήποτε το Γήπεδο στην Φιλαδ'έλφεια. Γιατί ο Γρανίτσας σαν ερασιτεχνική, όταν γκρέμισε το γήπεδο χρωστάει πολλά λεφτά στην ΑΒΑΞ και είναι στα δικαστήρια. Ο μόνος τρόπος να ξεπληρωθεί η ΑΒΑΞ είναι να φτυιάξει γήπεδο στην ΑΕΚ.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

r0mph

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Αυτά τα λες εσύ!Ο Ντέμης βγήκε και είπε μόνο το Νο5!!!

Κάνεις τεράστιο λάθος...Και τα πέντε τα είπε....Αν δεν τα είχε πει να είσαι σίγουρος ότι θα τις έχανε αέρα τις εκλογές με το τότε κλίμα....

Και μια απορία ρε φίλε gatto χωρίς να θέλω να σε θίξω ή να σε είρωνευτώ:
Είσαι περήφανος σαν ΑΕΚτζής που μονίμως συμφωνείς και κάνεις και πλακίτσα με τον γελοτοποιό του site (και όχι μόνο) και μονίμως διαφωνείς με τους υπόλοιπους ΑΕΚτζήδες? Εγω θα προβληματιζόμουνα πολύ...μα την Παναγία στο λέω.

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Παιδιά νομίζω ότι τσακώνεστε για κάτι που είναι πολύ προφανές. Το Γήπεδο δεν γίνεται να γίνει στην Ν.Φιλαδέλφεια επειδή δεν υπάρχει καμία εταιρεία να το χρηματοδοτήσει. Και γιατί δεν βρίσκεται? Γιατί δεν μπορούν ναγίνουν εμπορικοί χώροι. Τώρα όλοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι μπορεί να γίνει, ας το χρηματοδοτήσουν. Εκτός εάν κάποιοι θέλουν να γίνει ένα γήπεδο και η ΠΑΕ με οποιονδήποτε πρόεδρο, ότι βγάζει να το δίνει σε μία τράπεζα. Η θανατική καταδίκη της ΑΕΚ θα είναι. Σε άλλη περίπτωση, η εταιρεία που θα χρηματοδοτήσει το έργο, θα παίρνει χρήματα από την εκμετάλλευση των εμπορικών χώρων, ενοικιάσεις΄ή πωλήσεις καταστημάτων, ποσοστά από τις εισπράξεις κ.λ.π. Τα καθαρά όμως έσοδα από το γήπεδο θα τα καρπώνεται η ΠΑΕ. Εκτ΄'ος και εάν ο ΝΑτολιωτάκης αποπληρώσει μόνος του ένα γήπεδο στη Φιλαδέλφεια από 5 καταστήματα που του δίνει δικαίωμα ο νόμος να φτιάξει ή από το κολυμβητήριο.
Τόσο δύσκολο είναι. Δηλαδή η διοίκηση γιατί πιστεύετε δεν θέλει να το κάνει στην Φιλαδέλφεια εάν θα θα μπορούσε να γίνει Οικονομικά?
Δεν είναι δύσκολο παιδιά να γίνει κατανοητό.Και μάλιστα έχει πει ότι το γήπεδο όπου και εάν φτιαχτεί θα ανήκει στην Ερασιτεχνική. ξέρετε γιατί η Ερασιτεχνική θέλει οπωσδήποτε το Γήπεδο στην Φιλαδ'έλφεια. Γιατί ο Γρανίτσας σαν ερασιτεχνική, όταν γκρέμισε το γήπεδο χρωστάει πολλά λεφτά στην ΑΒΑΞ και είναι στα δικαστήρια. Ο μόνος τρόπος να ξεπληρωθεί η ΑΒΑΞ είναι να φτυιάξει γήπεδο στην ΑΕΚ.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
+100000000000

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κάνεις τεράστιο λάθος...Και τα πέντε τα είπε....Αν δεν τα είχε πει να είσαι σίγουρος ότι θα τις έχανε αέρα τις εκλογές με το τότε κλίμα....

Και μια απορία ρε φίλε gatto χωρίς να θέλω να σε θίξω ή να σε είρωνευτώ:
Είσαι περήφανος σαν ΑΕΚτζής που μονίμως συμφωνείς και κάνεις και πλακίτσα με τον γελοτοποιό του site (και όχι μόνο) και μονίμως διαφωνείς με τους υπόλοιπους ΑΕΚτζήδες? Εγω θα προβληματιζόμουνα πολύ...μα την Παναγία στο λέω.
Πρώτον:Δεν θεωρώ κανέναν γελοτοποιό γιατί δεν ξέρω κανέναν προσωπικά εδώ μέσα!
Δεύτερον:Δεν συμφωνώ συνέχεια με τον pleasure και ούτε κάνουμε πλάκα συνέχεια μαζί!
Τρίτον:Νομίζω ότι μπορώ να έχω την προσωπική μου άποψη για κάποιο θέμα!Μπορώ?

Επισκέπτης
Δεύτερον:Δεν συμφωνώ συνέχεια με τον pleasure και ούτε κάνουμε πλάκα συνέχεια μαζί!
Τρίτον:Νομίζω ότι μπορώ να έχω την προσωπική μου άποψη για κάποιο θέμα!Μπορω?
οχι ρε δεν μπορεις..και επιτελους ομολογησε το πασιφανες..οτι δηλαδη εισαι πρακτορας του κροκους..ουστ ρε απο το τιμημενο χανουμοθρεντ..

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Γεια σας παιδια. το ποδοσφαιρο σημερα θελει εσοδα. Στην Αγγλια συζητανε να προσθεσουν μια αγωνιστικη εκτος χωρας για να αποκτησουν περισσοτερους φιλαθλους που θα ενδιαφερθουν για τις ομαδες τους. ολοι οι μεγαλοι συλογοι κανουν tour καθε χρονο  σε ασια , αμερικη και οπου αλλου τους πουν για να πουλησουν.Φτιαχνουν καινουρια γηπεδα που καλλιστα στην Ελλαδα θα ημασταν ευχαριστημενοι με τα παλια για 20 χρονια ακομα. Ολοι αυτοι ειναι βλακες και εμεις οι εξυπνοι που θα φτιαξουμε γηπεδο στην Ν.Φ. με οικονομικες προδιαγραφες των 60ς ?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πρέπει να φοβάμαι ρε romph να πω τη γνώμη μου επειδή θα αρέσει στους γαυροβάζελους?Στα παπάρια μου!Αυτά τα έχω ξεπεράσει από τα 15 μου...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Επειδή κάπου ξεφυγε το ενδιαφέρον θέμα που συζητάμε με τις άκαιρες παρεμβάσεις γνωστού μέλους,παρακαλώ ας μείνουμε στα καθαρά δικά μας που συζητάμε όμορφα εδώ κ ώρα κ να μην απαντάμε σε βλακειούλες

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Και οσον αφορα τον χθεσινο αγωνα. Πιστευω απο το στησιμο οτι πρωτο μελημα του Κωστενογλου ηταν να μην χασουμε. Οχι τοσο για το θεμα της προκρισης αλλα γιατι μια ακομα ηττα θα ηταν καταστροφικη για την ψυχολογια των παικτων.

r0mph

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Τρίτον:Νομίζω ότι μπορώ να έχω την προσωπική μου άποψη για κάποιο θέμα!Μπορω?

Βεβαίως και μπορείς φίλε μου. Απλά το 95% των ποστ σου είναι αρνητικά για την ομάδα που αγαπάς. Τόσο σε αγωνιστικά όσο και σε θέματα μεταγραφών διοίκησης γηπέδου κτλπ. Παντου ρε φίλε μου μαύρα τα βλέπεις. Και όπως δεν είναι δυνατόν να είναι όλα ασπρα έτσι δεν είναι δυνατόν να είναι και όλα μαύρα. Βέβαια είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου να τα βλέπεις και όλα μαύρα αλλά και δικό μου δικαίωμα να κάνω αυτή τη παρατήρηση που έκανα. Και στο λέω ξανά εντελώς φιλικά ότι εγώ θα προβληματιζόμουνα πολύ μέσα μου....Μπορώ;

Πρέπει να φοβάμαι ρε romph να πω τη γνώμη μου επειδή θα αρέσει στους γαυροβάζελους?Στα παπάρια μου!Αυτά τα έχω ξεπεράσει από τα 15 μου...

Εννοείται όχι ρε φίλε αλλά δε γίνεται και παντού μαυρίλα.....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Βεβαίως και μπορείς φίλε μου. Απλά το 95% των ποστ σου είναι αρνητικά για την ομάδα που αγαπάς. Τόσο σε αγωνιστικά όσο και σε θέματα μεταγραφών διοίκησης γηπέδου κτλπ. Παντου ρε φίλε μου μαύρα τα βλέπεις. Και όπως δεν είναι δυνατόν να είναι όλα ασπρα έτσι δεν είναι δυνατόν να είναι και όλα μαύρα. Βέβαια είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου να τα βλέπεις και όλα μαύρα αλλά και δικό μου δικαίωμα να κάνω αυτή τη παρατήρηση που έκανα. Και στο λέω ξανά εντελώς φιλικά ότι εγώ θα προβληματιζόμουνα πολύ μέσα μου....Μπορώ;

Εννοείται όχι ρε φίλε αλλά δε γίνεται και παντού μαυρίλα.....
Εσύ μπορεί να είσαι περισσότερο Αεκτζής από εμένα! ;)
Μέσα στην μαυρίλα μου όμως ήμουν ο πρώτος που είπε ότι έχουμε αρκετές ελπίδες να περάσουμε την Χετάφε! :rockon:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Και ολοι αυτοι που περιμενουν το πρωτο λαθος κοντρολ ή πασα για να αρχισουν να γιουχαρουν ,Μηπως να σκεφτουνε λιγο και τους παικτες? Αν ακουν - διαβαζουν παντου οτι τους θεωρουν οι οπαδοι τους τελειωμενους , αμπαλους ή ανικανους ποσα να περιμενουμε μετα απο αυτους? Αναφερομαι κυριως στους ξενους που μπορουν ανετα σε τρεις μηνες να ειναι σε αλλη χωρα.

Επισκέπτης
Εγώ είχα πει αυτό "Ναι αλλά αν είναι ειλικρινής ο Ντέμης να βγει και να πει ότι για να συνεχίσει να είναι αυτός πρόεδρος θα πρέπει το νέο γήπεδο να έχει 500 μαγαζάκια και όχι να βρίσκει αστείες δικαιολογίες και να μας λέει ότι έχει κάνει τα πάντα για να γίνει το γήπεδο στη Ν.Φιλαδέλφεια!!!!"
Και μου λες ότι το έχει πει επανειλλημένως...πότε??????
γεια σας αδέλφια το έχω γράψει ξανά την Νέα Φιλαδέλφεια ας την ξεχάσουμε.
το παρών οικόπεδο πλέον που ήταν κάποτε ο ναός μας με της σημερινές συνθήκες το μόνο που γίνεται είναι ένα γήπεδο της τάξης 25000 ατόμων το μέγιστο χωρίς άλλους χώρους χρήσεις και χωρίς να πάρουμε μια δραχμή από κανέναν.
δηλαδή όλο το κόστος κατασκευής να το δώσει η ερασιτεχνική ΑΕΚ γιατί απλά το γήπεδο είναι δικό της.

Επισκέπτης
Εγώ δεν ξέρω αν ήταν φούσκα...όπως δεν το ξέρεις κι εσύ!Ήθελα όμως από τον πρόεδρο της ομάδας μου που έχει δηλώσει ότι κι αυτός γουστάρει το γήπεδο να γίνει στη Ν.Φιλαδέλφεια,να πάρει τα σχέδια στα χέρια του και να τα μελετήσει!Όχι απλά να ειρωνευτεί την προτεινόμενη ονομασία!!!!!
εσύ πιστεύεις αδελφέ ότι η ομάδα Νικολαΐδη δεν έχει μελετήσει τα πάντα σε ότι έχει σχέση με το γήπεδο στην Ν.Φ.?

r0mph

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Εσύ μπορεί να είσαι περισσότερο Αεκτζής από εμένα! ;)
Μέσα στην μαυρίλα μου όμως ήμουν ο πρώτος που είπε ότι έχουμε αρκετές ελπίδες να περάσουμε την Χετάφε! :rockon:

Πρώτον δε μίλησα γενικά για γαυροβάζελους αλλά για έναν συγκεκριμένο γελοτοποιό. Δεύτερον δεν σου είπα ότι είσαι λιγότερο ΑΕΚτζης από εμένα, αλλά να προβληματιστείς που συμφωνείς με τον..... "Πρωταθλητή" και που η στάση σου είναι μηδενιστική αλά Γεωργίου (ελπίζω να ισχύει μόνο στο ποδόσφαιρο τουλάχιστον και όχι και στη ζωή σου γενικότερα). Τρίτον χαίρομαι πραγματικά όταν διαβάζω ποστ σου που ανήκουν στο 5% που έλεγα και πριν.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
γεια σας αδέλφια το έχω γράψει ξανά την Νέα Φιλαδέλφεια ας την ξεχάσουμε.
το παρών οικόπεδο πλέον που ήταν κάποτε ο ναός μας με της σημερινές συνθήκες το μόνο που γίνεται είναι ένα γήπεδο της τάξης 25000 ατόμων το μέγιστο χωρίς άλλους χώρους χρήσεις και χωρίς να πάρουμε μια δραχμή από κανέναν.
δηλαδή όλο το κόστος κατασκευής να το δώσει η ερασιτεχνική ΑΕΚ γιατί απλά το γήπεδο είναι δικό της.
Μπράβο ARION. τα ίδια έγραψα και εγώ πιο πάνω. Και συμπληρώνω ότι ε΄ν το φτιάξει η ερασιτεχνική μόνη της θα δανειστεί από μία τράπεζα. Επομένως το γήπεδο θα μπει υποθήκη. Επομένως γισα να ξεπληρώνονται οι δόσεις, θα πρέπει η ΠΑΕ ότι βγάζει από τις εισπράξεις και επιπλέον χρήματα, να τα δίνει στην Ερασιτεχνική για να αποπληρώνει τις δόσεις. Η θανατική καταδίκη της ΑΕΚ. Ούτε με πρόεδρο τον Λάτση δεν θα τα βγάλουμε πέρα σε μία τέτοια περίπτωση. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο δύσκολο για κάποιους να το καταλάβουν. Δεν είναι ότι ο Ντέμης θέλει 500 μαγαζιά όπως έγραψε κάποιος. Είναι ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο γίνεται γήπεδο. Εκτός εάν ο Ανατολιωτάκης έχει στην τσέπη τόσα χρήματα. Θέλουν δηλαδή κάποιοι την ΑΕΚ μια ζωή να αποπλήρώνει δόσεις και να μην μπορεί να ορθοποδήσει? Η χαρά των αντιπάλων μας.
Εδώ η BAYERN για να φτιάξει γήπεδο έδωσε την ονομασία του γηπέδου σε εταιρία. ALLIANZ ARENA. φαντάσου δηλαδή τι θα έπρεπε να λένε και αυτοί που είναι και πάμπλουτη ομάδα. Να βγάζουν πανό σαν τον χατζηχρήστο????????????? ΕΛΕΟΣ ΠΑΙΔΙΑ.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πρώτον δε μίλησα γενικά για γαυροβάζελους αλλά για έναν συγκεκριμένο γελοτοποιό. Δεύτερον δεν σου είπα ότι είσαι λιγότερο ΑΕΚτζης από εμένα, αλλά να προβληματιστείς που συμφωνείς με τον..... "Πρωταθλητή" και που η στάση σου είναι μηδενιστική αλά Γεωργίου (ελπίζω να ισχύει μόνο στο ποδόσφαιρο τουλάχιστον και όχι και στη ζωή σου γενικότερα). Τρίτον χαίρομαι πραγματικά όταν διαβάζω ποστ σου που ανήκουν στο 5% που έλεγα και πριν.
Μπορείς και να μην διαβάζεις τα ποστ μου αφού σε χαλάνε τόσο πολύ!
Σόρι που έχω μάθει να κοιτάζω το δάσος...και όχι το δέντρο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom