Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ναι ρε φιλε οκ !!!
αλλα αν δεν Γινεται???
τι να κανει?
να μην εχει εσοδα που π.χ εχει ο Ολυμπιακος ????
Πως θα τον ανταγωνιστει μετα?
εσοδα απο τους εμπορικους χωρους του γηπεδου εχει ο κροκους & ΟΧΙ ο ΘΡΥΛΟΣ..μην λεμε οτι θελουμε..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μην λέτε τέτοια,αφού είπε ο Ντέμης ότι δεν γίνεται...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! :idiot:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ωραία Gatto δεν γίνεται.
Πέσμας όμως γιατί να μπορεί να γίνει;

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
εσοδα απο τους εμπορικους χωρους του γηπεδου εχει ο κροκους & ΟΧΙ ο ΘΡΥΛΟΣ..μην λεμε οτι θελουμε..
Απο μια αποψη εχεις δικιο!!!
Με αυτη τη λογικη ομως ΔΕΝ ανηκει και στον Ολυμπιακο το Γηπεδο...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και κάτι άλλο.
Ως πότε θα ζήσουμε όσοι είδαν την Νέα Φιλαδέλφεια.Κάποια στιγμή θα ΄΄φύγουμε ΄΄ κ εμείς.Οι νέες γενιές όμως θα μάθουν στο γήπεδο που θα δουν,όπου κ αν είναι.
Ένας σημερινός εικοσάρης-δηλαδή η μεγαλύτερη πλεοψηφία των οπαδών που πανε σήμερα στο γήπεδο-ουσιαστικά δεν την έζησαν την Φιλαδέλφεια.Οπότε είναι σχετικό το που θα γίνει όσον αφορά τον συναισθηματισμό του κόσμου.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Άντε να το πάμε από την αρχή!Κάποια στιγμή το γνωστό ζώο της ζούγκλας ( αφού σου αρέσει να μιλάς έτσι) είχε παρουσιάσει σχέδια για γήπεδο στη Ν.Φιλαδέλφεια!Ο Ντέμης δεν κάθισε καν να τα μελετήσει και πιάστηκε μονάχα από το όνομα!Τον πείραξε το "Αγιά Σοφιά"! :think:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Άντε να το πάμε από την αρχή!Κάποια στιγμή το γνωστό ζώο της ζούγκλας ( αφού σου αρέσει να μιλάς έτσι) είχε παρουσιάσει σχέδια για γήπεδο στη Ν.Φιλαδέλφεια!Ο Ντέμης δεν κάθισε καν να τα μελετήσει και πιάστηκε μονάχα από το όνομα!Τον πείραξε το "Αγιά Σοφιά"! :think:

ΔΕΝ είχε όμως ούτε μια παράγραφο περί χρηματοδότησης.Παρουσίασε απλά μια μακέτα.Από κ κ πέρα αερολογίες...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ΔΕΝ είχε όμως ούτε μια παράγραφο περί χρηματοδότησης.Παρουσίασε απλά μια μακέτα.Από κ κ πέρα αερολογίες...
Δεν θυμάσαι καλά!Είχε πει ότι εγγυάται ο ίδιος τα χρήματα που χρειάζονται...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μαγκες το γηπεδο στην Φιλαδελφεια ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!
οι εμπορικοι χωροι που ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ δεν γινονται στην Φιλαδελφεια....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οι εμπορικοί χώροι ανήκουν στην Θρύλος Α.Ε. που την κατέχει κατά 97% ο Σωκράτης. Ο Θρύλος είναι αφηρημένη έννοια. Η θρύλος Α.Ε. είναι το ψευδώνυμο του Κόκκαλη στα επιχειρηματικά του Ολυμπιακού  :dancing: :dancing: :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτό προσπαθώ και γω να εξηγήσω τόση ώρα....Η δικαιλογία του Τζίγγερ ότι στη Λεωφόρο δεν υπάρχει χώρος για βοηθητικούς χώρους (σικ) μεταφράζεται επιχειρηματικά.. "Μόνο για τα εισιτήρια γήπεδο ΔΕΝ φτιάχνω"  :jerking: :jerking: :jerking:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ναι αλλά αν είναι ειλικρινής ο Ντέμης να βγει και να πει ότι για να συνεχίσει να είναι αυτός πρόεδρος θα πρέπει το νέο γήπεδο να έχει 500 μαγαζάκια και όχι να βρίσκει αστείες δικαιολογίες και να μας λέει ότι έχει κάνει τα πάντα για να γίνει το γήπεδο στη Ν.Φιλαδέλφεια!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Εγγυήσεις;;;
δεν μου λένε τίποτα οι υποσχέσεις.
Και πάμε παρακάτω:ως τι θα έφτιαχνε το γήπεδο της ΑΕΚ;γιατί από όσο ξέρω τότε κ εδώ κ καιρό δεν έιχε καμμιά ανάμιξη με της ΑΕΚ τα πράγματα,διοικητική,οικονομική κ.λ.π.
Ότι είμαστε εγώ κ συ ήταν τότε κ είναι κ τώρα ο Μελισσανίδης για την ΑΕΚ.

Με την ίδια λογική,κάνω κ γω μια συνέντεξη τύπου,παρουσιάζω μια μακέτα κ λέω ότι εγγυώμαι για το γήπεδο της ΑΕΚ.Δηλαδή εγγυώμαι να φτιάξω το σπίτι κάποιου άλλου,χωρίς να μείνω ποτέ εγώ μέσα.

Κ αν ο Μελισσανίδης εγγυόταν τα χρήματα κ σου λέω ΟΚ θα τα βρισκε.Από που θα έπαιρνε ο άνθρωπός τα χρήματα που θα σπατάλαγε για το γήπεδο;Θα το έκανε δωρεά;
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...
Οπότε μιλάμε για μεγάλη ΦΟΥΣΚΑ που αποσκοπούσε στο να τον ξαναφέρει στα πράγματα στοχεύοντας στο κουτόχορτο που τρώει μερίδα φιλάθλων...σαν τους χθεσινούς που έβριζαν στο γήπεδο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι αλλά αν είναι ειλικρινής ο Ντέμης να βγει και να πει ότι για να συνεχίσει να είναι αυτός πρόεδρος θα πρέπει το νέο γήπεδο να έχει 500 μαγαζάκια και όχι να βρίσκει αστείες δικαιολογίες και να μας λέει ότι έχει κάνει τα πάντα για να γίνει το γήπεδο στη Ν.Φιλαδέλφεια!!!!

Το χει πει ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΩΣ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ένας σημερινός εικοσάρης-δηλαδή η μεγαλύτερη πλεοψηφία των οπαδών που πανε σήμερα στο γήπεδο-ουσιαστικά δεν την έζησαν την Φιλαδέλφεια.Οπότε είναι σχετικό το που θα γίνει όσον αφορά τον συναισθηματισμό του κόσμου.
Μια ένσταση.....
Και δλδ οι σημερινοί 20άρηδες που λένε "είμαστε από τη Λεωφόρο" τι θα λένε μετά; "σας γαμάμε στο Μεταξουργείο;"
Τα έχεις ολίγον ισοπεδώσει όλα... Ο 20άρης δεν ξύπνησε μια μέρα και αποφάσισε να γίνει ΑΕΚτζής, βάζελος κλπ. Κουβαλάει μέσα του τα βιώματα του πατέρα του, του παππού του και εν πάση περιπτώσει έχει από μικρός ακούσει ιστορίες οι οποίες και του δημιουργούν το μετέπειτα ποδοσφαιρικό υπόβαθρο...... Οταν πήγα στο Ναό , το Καμπ Νου έπαθα πλάκα όχι το μέγεθος όσο με την ιστορικότητα που απέπνεε το γήπεδο.... Το πρώτα πράμα που συναντάς όταν μπαίνεις είναι το πούλμαν της Μπάρτσα δεκαετίες πριν......Η ομάδα σε συνδέει με πολλά άλλα πράγματα εκτός απ το ποδόσφαιρο και τη διασκέδαση. Εγώ έτσι μεγάλωσα, έτσι έμαθα, έτσι γουστάρω να μάθω στο παιδί μου.... Εσύ έχεις το δίκιο σου, αλλά αυτή η παντελής έλλειψη συναισθηματισμού δημιουργεί κατά τη γνώμη μου και τους χουλιγκάνους. Εγώ από μικρός έμαθα να σέβομαι το γήπεδο του αντιπάλου. Το γήπεδο είναι η προέκταση του σπιτιού του οπαδού....Οι μαλακίες με τα σπασμένα καθίσματα είχαν αρχίσει από το ΟΑΚΑ..... Κανένας δε το θεωρούσε δικό του και όταν πικραινόταν του γαμούσε τα πρέκια.....Ετσι ξεκινούν οι κακιές συνήθειες. Από έλλειψη σεβασμού... Ακόμα και γαύρος σήμερα να σπάσει καρέκλα στο Καραισκάκη θα πεσουν γύρω γύρω να τον φάνε.... Στο ΟΑΚΑ έτρωγαν πασατέμπια....

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Μια ένσταση.....
Και δλδ οι σημερινοί 20άρηδες που λένε "είμαστε από τη Λεωφόρο" τι θα λένε μετά; "σας γαμάμε στο Μεταξουργείο;"
Τα έχεις ολίγον ισοπεδώσει όλα... Ο 20άρης δεν ξύπνησε μια μέρα και αποφάσισε να γίνει ΑΕΚτζής, βάζελος κλπ. Κουβαλάει μέσα του τα βιώματα του πατέρα του, του παππού του και εν πάση περιπτώσει έχει από μικρός ακούσει ιστορίες οι οποίες και του δημιουργούν το μετέπειτα ποδοσφαιρικό υπόβαθρο...... Οταν πήγα στο Ναό , το Καμπ Νου έπαθα πλάκα όχι το μέγεθος όσο με την ιστορικότητα που απέπνεε το γήπεδο.... Το πρώτα πράμα που συναντάς όταν μπαίνεις είναι το πούλμαν της Μπάρτσα δεκαετίες πριν......Η ομάδα σε συνδέει με πολλά άλλα πράγματα εκτός απ το ποδόσφαιρο και τη διασκέδαση. Εγώ έτσι μεγάλωσα, έτσι έμαθα, έτσι γουστάρω να μάθω στο παιδί μου.... Εσύ έχεις το δίκιο σου, αλλά αυτή η παντελής έλλειψη συναισθηματισμού δημιουργεί κατά τη γνώμη μου και τους χουλιγκάνους. Εγώ από μικρός έμαθα να σέβομαι το γήπεδο του αντιπάλου. Το γήπεδο είναι η προέκταση του σπιτιού του οπαδού....Οι μαλακίες με τα σπασμένα καθίσματα είχαν αρχίσει από το ΟΑΚΑ..... Κανένας δε το θεωρούσε δικό του και όταν πικραινόταν του γαμούσε τα πρέκια.....Ετσι ξεκινούν οι κακιές συνήθειες. Από έλλειψη σεβασμού... Ακόμα και γαύρος σήμερα να σπάσει καρέκλα στο Καραισκάκη θα πεσουν γύρω γύρω να τον φάνε.... Στο ΟΑΚΑ έτρωγαν πασατέμπια....
συμφωνο απολυτα.το εχω νιωσει στο καραισκακη το σεβασμο προς το γηπεδο σε ολα τα παιχνιδια της εθνικης που εχω παρακολουθησει

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το να υπερασπίζεται κάποιος τον έναν ή τον άλλο πρόεδρο το θεωρώ ολίγον ύποπτο...... Χωρίς να εννοώ τίποτα για τους παρόντες συνδιαλλεγόμενους. Ο οπαδός της Μπάρτσα που είναι μέλος θεωρείται μέτοχος. Ο Λαπόρτα είναι απλός διαχειριστής των αποφάσεων των Συνελεύσεων των φιλάθλων. Ο Ντέμης, και ο κάθε Ντέμης διαχειρίζεται προσωποπαγώς την άποψη μιας μεγάλης μερίδας ανθρωπων που δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνούν όλοι μεταξύ τους, αλλά που μια ετήσια Συνέλευση Φιλάθλων όπως της Μπάρτσα θα μπορούσε να του δώσει ελευθερία να προχωρήσει, ή να αλλάξει πλεύση εφόσον η πλειοψηφία διαφωνεί.... Ο απλός οπαδός θεωρεί την ομάδα μέρος του εαυτού του και δεν μπορεί να εξαρτάται από τα λάθη και τις αποφάσεις ενός......Τελεία και παύλα.

r0mph

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα αδέρφια! Η χτεσινή εμφάνιση είναι μια ευκαιρία να σκεφτούν πολύ σοβαρά αυτοι που πρέπει για το αν μπορεί η ομάδα μας να πορευτεί στη δύσκολη συνέχεια με προπονητή το Κωστένογλου (όσο συμπαθής και αν είναι σε όλους ο Νικόλας).

Πάμε και στους αγαπημένους μας εμφύλιους τώρα....Αν και δε συμφωνώ με την πλειονότηττα των τουλάχιστων διαχαστικών συνθημάτων που ακούστηκαν χτες από το πέταλο, επειδή ένιωσα πως με παίρνουνε κι εμένα τα "σκάγια" αφού κι εγώ κάτω από το matrix κατοικοεδρεύω, έχω μόνο ένα πράγμα να απαντήσω. Η μεγάλη μάζα της Original έδειξε τι πραγματικά αντιπροσωπεύει τι στηρίζει και εν γένει προς τα που πορεύεται στις προηγούμενες εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Πάραυτα όσο εμμετικά μου ακούγονται ορισμένα συνθήματα του πετάλου άλλο τόσο εμμετό μου προκαλεί το να βλέπω οπαδούς της ΑΕΚ από το υπόλοιπο γήπεδο (στο πέταλο δεν έχω δει ποτέ ανάλογη συμπεριφορά) να φεύγουν όταν η ομάδα δέχεται γκολ στο 87 και ενώ ο αγώνας δεν έχει τελειώσει, μπας και προλάβουν να ξεφύγουν από την κίνηση.......

Σε πολλά πράγματα διαφωνώ με τον Ντέμη σε άλλα συμφωνώ, αλλά μία φράση του έχει χαραχτεί για πάντα στο μυαλό μου:

"Οι Έλληνες φίλαθλοι δεν αγαπάνε το ποδόσφαιρο, αλλά την νίκη"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom