Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
[quote author=ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ link=topic=816.msg#msg date=]
Και με την ευκαιρία των όμορφων στιγμών που ζήσαμε ΠΑΛΙ όσοι πήγαμε χθες στο γήπεδο θα το ξαναπώ αυτό:

ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ORIGINAL ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ.
[/quote]
Φίλε SKOTEINE
συμφωνώ και επαυξάνω!!!
Δεν θα έχουμε τα κλά του Γαύρου (κορνέδες) στην ΑΕΚΑΡΑ.
Στο τέλος τέλος αν σφίξουν λίγο οι κώλοι στους παίκτες και κάνει κάποιος σοβαρό κουμάντο στην οργάνωση της ομάδας στο γήπεδο τίποτε δεν χάθηκε.
Προς Θεού ο Κωστένογλου είναι καλός άνθρωπος αλλά δεν αντιδρά καλά στο στήσιμο της ομάδας (π.χ. η αλα Φερέρ έμπνευση να αφήσει έξω τον 1ο σκόρερ Μπλάνκο μέχρι το 81 και να παίζει με Ριμπο και Λύμπε).
Θα το πώ και ας μην αρέσει σε πολλούς: η ΑΕΚ θέλει προπονητή σαν τον Ντούσαν στην παρούσα στιγμή.
Μακάρι να φέρει ο Ζήκος τον Ντεσάμπ για να γίνει υπερομάδα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Και με την ευκαιρία των όμορφων στιγμών που ζήσαμε ΠΑΛΙ όσοι πήγαμε χθες στο γήπεδο θα το ξαναπώ αυτό:

ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ORIGINAL ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ.
Συμφωνώ απολύτως.

Επισκέπτης
Ομάδες που έχουν λόγο οι σύνδεσμοι δεν έχει μέλλον!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φίλε SKOTEINE
συμφωνώ και επαυξάνω!!!
Στο τέλος τέλος αν σφίξουν λίγο οι κώλοι στους παίκτες και κάνει κάποιος σοβαρό κουμάντο στην οργάνωση της ομάδας στο γήπεδο τίποτε δεν χάθηκε.
Προς Θεού ο Κωστένογλου είναι καλός άνθρωπος αλλά δεν αντιδρά καλά στο στήσιμο της ομάδας (π.χ. η αλα Φερέρ έμπνευση να αφήσει έξω τον 1ο σκόρερ Μπλάνκο μέχρι το 81 και να παίζει με Ριμπο και Λύμπε).
Θα το πώ και ας μην αρέσει σε πολλούς: η ΑΕΚ θέλει προπονητή σαν τον Ντούσαν στην παρούσα στιγμή.
Φίλε SKOTEINE
συμφωνώ και επαυξάνω!!!

Και σε ποιο προπνητικό θα δεχτεί ο Ντεσαμπ,να προπονείται η ομαδα του;
ΝΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
Για να μην με πείτε κ παρωπιδάκια.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
φιλε μου για να ερθει ο ντεσαμπ θα θελει χρηματα....
οχι μονο δικα του αλλα και για μεταγραφες...

dark ta ασχημα της original τα ξερουμε ολοι...
μπορεις να μου πεις τα ασχημα του ντεμη?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/images/ferrer_140208_m.jpg[/img[/URL]]
ποδηλατο ποδηλατο διασκεδαζεις εεε?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

*Το θέμα του προπονητή,το οποίο ουσιαστικά το παραδέχτηκε
*Το προπονητήριο που δεν έχουμε κ μέχρι να αποκτήσουμε δεν έχουμε αξιόλογο χωρο να προπονούμαστε
*Χαμηλό μπάτζετ σε μεταγραφές με παίχτες που παιρνουμε ουσιαστικά τελειωμένους ή μισοτελειωμένους-οπότε δεν χτίζεις ομάδα έτσι για το μέλλον
*Το ότι πληρώνουν στο ΟΑΚΑ εισιτήριο οι ανάπηροι

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
[quote author=ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ link=topic=816.msg#msg date=]

Και σε ποιο προπνητικό θα δεχτεί ο Ντεσαμπ,να προπονείται η ομαδα του;
ΝΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
Για να μην με πείτε κ παρωπιδάκια.
[/quote]

Προπονητικό δεν έχουμε (όπως βέβαια και γήπεδο μετά τις βλακείες του Γρανίτσα). Κίνηση με Ντεσάμπ = ρίχνω χρήμα για να πάρω και παίκτες.
Χωρίς λεφτά ομάδα δεν φτιάχνεις. Παράδειγμα ο Βάζελος πήρε Ιανουάριο Σπυρόπουλο, Ποστίγκα, Μανούτσκο Γκονζάλβες χωρίς να ρίξει τα άπειρα λεφτά.
Ο Φερέρ έφερε τον Εντίνιο (που μόνο για μούτσος σε καράβια κάνει)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ευγε!!!
και συμπληρωνω...
* η μη λυση του γηπεδικου..
* η μη στελεχωση της ομαδας απο προσωπα "μυθους"(στελιος/θωμας)
* η μη λυση στο θεμα με τους οργανωμενους

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το γηπεδικό είναι ακθαρά πια θέμα της πολιτεάις.Νόμίζω ότι η τωρινή διοίκηση έχει καένι τα ΜΕΓΙΣΤΑ για να λυθεί.Εξάλλου την ίδια περισσότερο από τον καθένα δεν την συμφέρει να μην έχει γήπεδο,λόγω του ενοικιόυ στο ΟΑΚΑ.Από κει κ πέρα είναι θέματα κωλυσιεργιών του Δημοσίου που όπως είναι γνωστό δεν έχουμε από τα πιο οργανωμένα.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ευγε!!!
και συμπληρωνω...
παιδιά κατά την γνώμη μου, επειδή κάποιος υπ'ήρξε μεγάλος παίκτης στην ΑΕΚ δεν σημαίνει και ότι απαραιτήτως είναι και καλός προπονητής ή κάτι άλλο? Ο Θωμάς που όλοι αγαπ[άμε, έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο εδώ και 20 χρόνια. Ο Ντέμης δηλαδή φταίει που δεν τον αξιοποίησε? Ελεος.
οσον αφορά στο θέμα με τους οργανωμένους, τι πρέπει να γίνει δηλαδή? να τους κάνει όλα τα χατήρια για να κάνει στρατό όπως ο Κόκκαλης? Να τους φτιάξει το γήπεδο στην Ν.Φιλαδέλφεια? Ας το χρηματοδοτήσει ο Χατζηχρήστος στην Ν.Φιλαδέλφεια και να το κάνουμε. Να τους βάλει να συνδιοικούν? Τι να κάνει ?????????????????
Οσον αφορά στο γήπεδο, είναικαι θέμα της Πολιτείας όπως φυσικά ξέρεις. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε σχεδόν έτοιμοι για να ξεκινήσει το προπονητήριο.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Το γηπεδικό είναι ακθαρά πια θέμα της πολιτεάις.Νόμίζω ότι η τωρινή διοίκηση έχει καένι τα ΜΕΓΙΣΤΑ για να λυθεί.Εξάλλου την ίδια περισσότερο από τον καθένα δεν την συμφέρει να μην έχει γήπεδο,λόγω του ενοικιόυ στο ΟΑΚΑ.Από κει κ πέρα είναι θέματα κωλυσιεργιών του Δημοσίου που όπως είναι γνωστό δεν έχουμε από τα πιο οργανωμένα.

με το χερι στην καρδια θεωρεις οτι ο ντεμης εκανε περισσοτερα απο τον γρανιτσα στο θεμα της ανεγερσης του γηπεδου?
εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι και ο γρανιτσας και ο ντεμης δεν εχουν κανει ουτε βημα για το γηπεδο..
φανταζομαι το γηπεδο στον οδδυ με τετοιο κρυο και τετοιες εμφανισεις της ομαδας...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
παιδιά κατά την γνώμη μου, επειδή κάποιος υπ'ήρξε μεγάλος παίκτης στην ΑΕΚ δεν σημαίνει και ότι απαραιτήτως είναι και καλός προπονητής ή κάτι άλλο? Ο Θωμάς που όλοι αγαπ[άμε, έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο εδώ και 20 χρόνια. Ο Ντέμης δηλαδή φταίει που δεν τον αξιοποίησε? Ελεος.
οσον αφορά στο θέμα με τους οργανωμένους, τι πρέπει να γίνει δηλαδή? να τους κάνει όλα τα χατήρια για να κάνει στρατό όπως ο Κόκκαλης? Να τους φτιάξει το γήπεδο στην Ν.Φιλαδέλφεια? Ας το χρηματοδοτήσει ο Χατζηχρήστος στην Ν.Φιλαδέλφεια και να το κάνουμε. Να τους βάλει να συνδιοικούν? Τι να κάνει ?????????????????
Οσον αφορά στο γήπεδο, είναικαι θέμα της Πολιτείας όπως φυσικά ξέρεις. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε σχεδόν έτοιμοι για να ξεκινήσει το προπονητήριο.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
δεν ειναι υποχρεωτικο να ειναι προπονητης.
εγω φανταζομαι τον μανωλα γενικο αρχηγο στην ομαδα και να "εξηγει" στους παιχτες σε ποια ομαδα παιζουν..

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ευγε!!!
και συμπληρωνω...
παιδιά κατά την γνώμη μου επειδή κάποιος υπήρξε μεγάλος μπαίκτης δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι είναι και καλός προπονητής ή κάτι άλλο. Ο Θωμάς που όλοι αγαπήσαμε έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο εδώ και 20 χρόνια. Τώρα ρίχνουμε ευθύνες στην διοίκηση επειδή δεν είναι στην ΑΕΚ?
Για τους οργανωμένους τι θα πρέπει να κάνει δηλαδή? να τους βάλει να συνδιοικούν? Να τους φτιάξει γήπεδο στη Ν.Φιλαδέλφεια? Ας το χρηματοδοτήσει ο χατζηχρήστος στην Ν.Φιλαδέλφεια και να γίνει? Να τους κάνει όλα τα χατήρια για να κάνει στρατό? Τι να κάνει δηλαδή??????? Η δουλειά των οργανωμένων είναι να πηγαίνουν στο Γήπεδο όπως όλοι μας. Οχι να παίρνουν αποφάσεις. Δηλαδή ο χατζηχρήστος αγαπάει πιο πολύ την ΑΕΚ από εμένα?
οσον αφορά στο γήπεδο, είναι πια θέμα της Πολιτείας και περιμένουμε να φτιαχτεί απόφαση που δεν θα προσβά;λλεται στο ΣΤΕ. Είμαστε όμως πολύ κοντά στην ανακοίνωση προπονητηρίου. Αυτό το ξέρω.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
με το χερι στην καρδια θεωρεις οτι ο ντεμης εκανε περισσοτερα απο τον γρανιτσα στο θεμα της ανεγερσης του γηπεδου?
εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι και ο γρανιτσας και ο ντεμης δεν εχουν κανει ουτε βημα για το γηπεδο..
φανταζομαι το γηπεδο στον οδδυ με τετοιο κρυο και τετοιες εμφανισεις της ομαδας...

Μήπως τελικά μας προέκυψες τελευταία ΑΕΚΤΖΗΣ κ δεν μας το έχεις πει;
Γιατί ο Γρανίτσας ότι έκανε για το γήπεδο το έκανε μόνο κ μόνο για να τσιμπήσει τις ψήφους στις βουλευτικές.ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ αυτή την στιγμή από τον Ντέμη όπως η υπογραφή του μνημονίου για τον ΟΔΔΥ.

Τώρα όποιος κρυώνει για το αν χτιστεί στον ΟΔΔΥ....καναπεδάκι-σομπούλα-τσιπουράκι.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Αντί να θέλουμε γήπεδο, εμείς διαλέγουμε και τοποθεσίες. να φτιάξουμε πέντε γήπεδα τότε παιδιά να ικανοποιούμαστε όλοι. Ενα σε ζεστό μέρος, ένα σε κρύο, ένα στην Φιλαδ'έλφεια, να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Αυτοί είμαστε οι ΑΕΚτζήδες. Πρέπει να τρωγόμαστε πάντα. Ντροπή μας. Αντί να πιέζουμε την πολιτεία να τρέξει την υπόθεση, εμείς της κάνουμε το χατήρι με τον Ανατολιωτάκη να λέει στην πολιτεία να μην το κάνει. Τι να πώ!!!!!!!!!!

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
παμε....

οι οργανωμενοι καποτε τον βοηθησαν παρα πολυ...
οταν ζητας "χαρες" τοτε....χρωστας...

αυτα για προπονητιριο τα ακουω εδω και 4 χρονια.....

για το θεμα του γηπεδου κατηγορουσε τον γρανιτσα ενω και εκεινος ειναι στο ιδιο σημειο...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αντί να θέλουμε γήπεδο, εμείς διαλέγουμε και τοποθεσίες. να φτιάξουμε πέντε γήπεδα τότε παιδιά να ικανοποιούμαστε όλοι. Ενα σε ζεστό μέρος, ένα σε κρύο, ένα στην Φιλαδ'έλφεια, να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Αυτοί είμαστε οι ΑΕΚτζήδες. Πρέπει να τρωγόμαστε πάντα. Ντροπή μας. Αντί να πιέζουμε την πολιτεία να τρέξει την υπόθεση, εμείς της κάνουμε το χατήρι με τον Ανατολιωτάκη να λέει στην πολιτεία να μην το κάνει. Τι να πώ!!!!!!!!!!

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
λιακο.....
τις εκλογες της ερασιτεχνικης τις κερδισε ο ντεμης!!!
το πως εφτασε να ειναι προεδρος  ο ανατολιωτακης εγω ακομα ΔΕΝ το εχω καταλαβει....
οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ εδω και 4 χρονια ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ τον ντεμη!!!
ενα γαμημενο πρωταθλημα νομιζω το αξιζουμε...

Επισκέπτης
Εδώ Θεσσαλονίκη ακούγεται πως ο Μπάγεβιτς φεύγει το καλοκαίρι για ΑΕΚ! Δεν ξέρω αν ισχύει!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom