Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αντί να θέλουμε γήπεδο, εμείς διαλέγουμε και τοποθεσίες. να φτιάξουμε πέντε γήπεδα τότε παιδιά να ικανοποιούμαστε όλοι. Ενα σε ζεστό μέρος, ένα σε κρύο, ένα στην Φιλαδ'έλφεια, να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Αυτοί είμαστε οι ΑΕΚτζήδες. Πρέπει να τρωγόμαστε πάντα. Ντροπή μας. Αντί να πιέζουμε την πολιτεία να τρέξει την υπόθεση, εμείς της κάνουμε το χατήρι με τον Ανατολιωτάκη να λέει στην πολιτεία να μην το κάνει. Τι να πώ!!!!!!!!!!

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Αντί να θέλουμε γήπεδο, εμείς διαλέγουμε και τοποθεσίες. να φτιάξουμε πέντε γήπεδα τότε παιδιά να ικανοποιούμαστε όλοι. Ενα σε ζεστό μέρος, ένα σε κρύο, ένα στην Φιλαδ'έλφεια, να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Αυτοί είμαστε οι ΑΕΚτζήδες. Πρέπει να τρωγόμαστε πάντα. Ντροπή μας. Αντί να πιέζουμε την πολιτεία να τρέξει την υπόθεση, εμείς της κάνουμε το χατήρι με τον Ανατολιωτάκη να λέει στην πολιτεία να μην το κάνει. Τι να πώ!!!!!!!!!!

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

ΕΥΓΕ ΣΟΥ Κ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ ΣΟΥ,Λιάγκουρα...

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
παμε....

οι οργανωμενοι καποτε τον βοηθησαν παρα πολυ...
οταν ζητας "χαρες" τοτε....χρωστας...

αυτα για προπονητιριο τα ακουω εδω και 4 χρονια.....

για το θεμα του γηπεδου κατηγορουσε τον γρανιτσα ενω και εκεινος ειναι στο ιδιο σημειο...
Η δεν τα ξέρεις καλά ή δεν θέλεις να τα ξέρεις καλά!!! Αυτό έχω να πω. Οντως πάντως δεν τα ξέρεις καθόλου καλά για να λες ότι είναι στο ίδιο σημείο με τον Γρανίτσα. Τώρα να στα γράψω όλα, δεν έχει νόημα. Απλα΄σου λέω  ότι το μόνο που μένει είνα;ι να βγει μία απόφαση που δεν θα έχει παράθυρο για να προσβληθεί στο ΣΤΕ.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Μήπως τελικά μας προέκυψες τελευταία ΑΕΚΤΖΗΣ κ δεν μας το έχεις πει;
Γιατί ο Γρανίτσας ότι έκανε για το γήπεδο το έκανε μόνο κ μόνο για να τσιμπήσει τις ψήφους στις βουλευτικές.ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ αυτή την στιγμή από τον Ντέμη όπως η υπογραφή του μνημονίου για τον ΟΔΔΥ.

Τώρα όποιος κρυώνει για το αν χτιστεί στον ΟΔΔΥ....καναπεδάκι-σομπούλα-τσιπουράκι.
μπορει να εγινα τωρα τελευταια ΑΕΚΤΖΗΣ....

το μνημονιο μπορει καποιος να μου εξηγεισει τι ειναι? τι σημαινει..?
το οποιο εγινε νομιζω.....προεκλογικα...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Η δεν τα ξέρεις καλά ή δεν θέλεις να τα ξέρεις καλά!!! Αυτό έχω να πω. Οντως πάντως δεν τα ξέρεις καθόλου καλά για να λες ότι είναι στο ίδιο σημείο με τον Γρανίτσα. Τώρα να στα γράψω όλα, δεν έχει νόημα. Απλα΄σου λέω  ότι το μόνο που μένει είνα;ι να βγει μία απόφαση που δεν θα έχει παράθυρο για να προσβληθεί στο ΣΤΕ.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
......χμ.....τελικα δεν τα ξερω καλα ή δεν θελω να τα ξερω καλα..? :think: :think: :think:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εδώ Θεσσαλονίκη ακούγεται πως ο Μπάγεβιτς φεύγει το καλοκαίρι για ΑΕΚ! Δεν ξέρω αν ισχύει!!!
Εδώ Θεσσαλονίκη ακούγεται πως ο Μπάγεβιτς φεύγει το καλοκαίρι για ΑΕΚ! Δεν ξέρω αν ισχύει!!!

Θα τον ΄φερει ο Τίγρης  που είναι κολλητός του του κ που είχε πει κάποτε:΄΄εγώ θα φέρω τον Μπάγεβιτς πάνω σε άσπρο άλογο κ σε όποιν αρέσει΄΄.
Θα θελα να δω τότε τι θα πουν τα Οριτζινάλια-φερέφωνα.

Πάντως εγώ δεν πιστεύω ότι θα ξαναδούμε ΠΟΤΕ τον Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ.Για πολλούς λόγους.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Ότι έχει παραχωρηθεί η θέση.Δεν το είδες ή δεν το χεις διαβάσει;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παραχωρήθηκε ρε συ.

Δηλαδή ο χώρος που χτίστηκε το Καραϊσκάκη ή ο Βοτανικός ανήκαν στον Ολυμπιακό ή στον ΠΑΟ αντίστοιχα.

Και τα έργα δεν ξεκινάνε με ένα παλαμάκι.Πρέπει να γίνουν καποιες διαδικασίες για να ξεκινήσουν.Δεν χτίζεις το γήπεδο που φτιάχναμε μικροι στο SUBBUTEO.

Εγώ είχα μείνει στο ότι ξεκινάει η μελέτη τον Μάιο κ οι πρώτες εργασίες.

Ωρες-ώρες ρε Νίκο μου δίνεις την εντύπωση ότι δεν παρακολουθείς κ πολύ τα τεκτενόμενα στην ομάδα μας.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε dark το μνημονιο εγινε τον αυγουστο....εχουν περασει 7 μηνες.....και ακομα δεν εχει γινει κατι...
η εγω ειμαι ηλιθιος και δεν καταλαβαινω...η  ή υποθεση ειναι φουσκα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε dark το μνημονιο εγινε τον αυγουστο....εχουν περασει 7 μηνες.....και ακομα δεν εχει γινει κατι...
να πω και γω τι λαλακία μου και ας με βρίζετε....
Το μεγαλύτερο κόλλημα με τη Φιλαδέλφια ήταν ο συντελεστής δόμησης απ ότι θυμάμαι και πώς θα μπορούσαν στο συγκεκριμένο σημείο να δικαιολογήσουν την εκτεταμένη εμπορική χρήση χώρων που είχε εκπονηθεί στη μελέτη. Αυτό ουσιαστικά ήταν και το μείζον θέμα: στα εμπορικά.. Και επειδή στην Ελλάδα ό,τι γίνεται, γίνεται πάντα για τα φράγκα να τονίσω ότι Ο Γρανίτσας ήταν υπάλληλος και εντεταλμένους του ΦιλίππουΑΓΕ. Μόλις στράβωσε το πράμα, ο εις εξαφανίστηκε από την πολιτική και ο έτερος εξαφανίστηκε από την ΑΕΚ. Απλά πράματα......

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

7 ΜΉΝΕΣ για την Ελλάδα είναι σα να λέμε 0.
Τότε υπογράφτηκε όντως κ είχαν πει ότι το προβλεπόμενο είναι να ξεκινήσουν τα έργα κατά το Μάη.Εδώ θα μαστε μέχρι τότε...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ξεχνατε οτι ο Ολυμπιακος ζηταγε να χτιστει το Καραισκακη απο το 97 και Χτιστηκε το 04 !!!!
Εχετε καιρο ακομα!!!

Αυτο που πιστευω εγω και αν θελετε βριστε με ....
Ειναι οτι ο κοντος καλα κανει στο θεμα του Γηπεδου και ΔΕΝ το κανει φιλαδελφεια....αφου ΔΕΝ θα εχει εμπορικους Χωρους....
Τι να κανουμε τωρα?
απο καπου ΠΡΕΠΕΙ να εχει εσοδα αν θελει να επιβιωσει σαν εταιρεια.....
καλο το συναισθημα αλλα τα φραγκα καλυτερα αν θελεις να υπαρχεις....

Εκτος αν του Αλλαζαν το συντελεστη Δομισης στην φιλαδελφεια και μπορουσε να χτισει εκει....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ξεχνατε οτι ο Ολυμπιακος ζηταγε να χτιστει το Καραισκακη απο το 97 και Χτιστηκε το 04 !!!!
Εχετε καιρο ακομα!!!

Αυτο που πιστευω εγω και αν θελετε βριστε με ....
Ειναι οτι ο κοντος καλα κανει στο θεμα του Γηπεδου και ΔΕΝ το κανει φιλαδελφεια....αφου ΔΕΝ θα εχει εμπορικους Χωρους....
Τι να κανουμε τωρα?
απο καπου ΠΡΕΠΕΙ να εχει εσοδα αν θελει να επιβιωσει σαν εταιρεια.....
καλο το συναισθημα αλλα τα φραγκα καλυτερα αν θελεις να υπαρχεις....

Εκτος αν του Αλλαζαν το συντελεστη Δομισης στην φιλαδελφεια και μπορουσε να χτισει εκει....
Εγώ γενικά είμαι υπέρ της φυσικής έδρας.... Είναι άλλη η ατμόσφαιρα εκεί ;) Εχει μια μαγεία....Προσωπική μου άποψη είναι πως εάν η ΑΕΚ και ο βάζελος δεν ήταν ΠΑΕ τώρα θα είχαν γήπεδο στη Λεωφόρο και Νέα Φιλαδέλφια αντίστοιχα. Δυστυχώς όμως οι Ελληνες πάντα είχαν πρώτα το χρήμα και μετά όλα τ άλλα. Δε νομίζω να υπάρχει απλός οπαδός που να μη θέλει γήπεδο στη φυσική έδρα.
Σκέφτομαι τα συνθήματα για παράδειγμα που λέγονται χρόνια ένθεν κακείθεν.... Είναι σα να αλλάζεις επώνυμο ένα πράμα. Χάνεις τον προσανατολισμό σου....Θυμάμαι στη Λεωφόρο που γυρίζαμε και ρίχναμε μούτζα με συγκεκριμένη κατεύθυνση προς Καραισκάκη.....  :boobies: :boobies: Ευτυχώς που ο γαύρος έμεινε σπίτι του γιατί σε 5 χρόνια θα χρειάζομαι GPS να προσανατολίσω τη μούτζα μου...  :uglystupid:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Συμφωνώ με τον Χριστόφορο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ...
...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ...

Και δεν θα σταθώ μόνο στο θέμα των εμπορικών εκμεταλλεύσεων.θα σταθώ κ στο θέμα της προσέγγισης στο γήπεδο κ της σταθμευσης.'Οσοι επαιρναν αμάξι για την Φιλαδελφεια θα θυμάστε πόση ώρα κάνατε για να μπείτε στην Φιλαδέλφεια ειδικα΄από το γεφυράκι στην Εθνική Οδό κ πόση ώρα θέλατε για να παρκάρετε.
Εντα΄ξει θα μου πείτε πάρε το τρένο κ έλα.ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ.Όμως έτσι την υπόθεση ΄΄να δω την ΑΕΚ να παίζει στο γήπεδο΄΄ θα την κανουμε υπόθεση μόνο όσων ζουν στο Λεκανοπέδιο κ μπορούν να πάρουν το τρένο.Τα υπόλοιπα αδέρφια μας που ζουν επαρχία θα το σκεφτούν να έρθουν κ να φάνε το πακέτο της πρόσβασης μέχρι εκεί...καθώς κ της στάθμευσης.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
οπου και να γινει το γηπεδο αμα δεν εχει καλη ομαδα ο κοσμος δεν θαπαει.....
αμα φτιαξει καλη ομαδα ο κοσμος θα κανει ουρες!!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ γενικά είμαι υπέρ της φυσικής έδρας.... Είναι άλλη η ατμόσφαιρα εκεί ;) Εχει μια μαγεία....Προσωπική μου άποψη είναι πως εάν η ΑΕΚ και ο βάζελος δεν ήταν ΠΑΕ τώρα θα είχαν γήπεδο στη Λεωφόρο και Νέα Φιλαδέλφια αντίστοιχα. Δυστυχώς όμως οι Ελληνες πάντα είχαν πρώτα το χρήμα και μετά όλα τ άλλα. Δε νομίζω να υπάρχει απλός οπαδός που να μη θέλει γήπεδο στη φυσική έδρα.
Σκέφτομαι τα συνθήματα για παράδειγμα που λέγονται χρόνια ένθεν κακείθεν.... Είναι σα να αλλάζεις επώνυμο ένα πράμα. Χάνεις τον προσανατολισμό σου....Θυμάμαι στη Λεωφόρο που γυρίζαμε και ρίχναμε μούτζα με συγκεκριμένη κατεύθυνση προς Καραισκάκη.....  :boobies: :boobies: Ευτυχώς που ο γαύρος έμεινε σπίτι του γιατί σε 5 χρόνια θα χρειάζομαι GPS να προσανατολίσω τη μούτζα μου...  :uglystupid:
Ναι ρε φιλε οκ !!!
αλλα αν δεν Γινεται???
τι να κανει?
να μην εχει εσοδα που π.χ εχει ο Ολυμπιακος ????
Πως θα τον ανταγωνιστει μετα?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Διαφωνώ. Εγώ προσωπικά που έχω δεσμούς από πιτσιρικάς με ομάδα Γ εθνικής πηγαίνω στο γήπεδο ως εκδρομή πολλές Κυριακές παίζει δε παίζει μπάλλα το μαγαζί. Είναι κάτι σαν να έχεις τη δυνατότητα να πας πίσω το χρόνο.... Είχα να πάω στο συγκεκριμένο γήπεδο πολλά χρόνια. Μόλις μπήκα μέσα δάκρυσα χωρίς κάποιο λόγο.... Η έδρα είναι για τον οπαδό ότι η πατρίδα για τον μετανάστη. Ζεσταίνεται η καρδιά σου. Το γαμημένο το ΟΑΚΑ ποτέ δεν το γουστάρισα. Οταν πήγαινα Λεωφόρο όλη η διαδικασία ήταν πνευματική ιεροτελεστία. Ακόμα και στο Καραισκάκη που με έπαιρνε πιτσιρικάς ο θειός μου ο γαύρος το θυμάμαι όμορφα. Και τη Φιλαδέλφεια το ίδιο. Αυτά τα γήπεδα είχαν μια ζεστασία περίεργη.... Ισως επειδή ήταν και άλλες εποχές......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι ρε φιλε οκ !!!
αλλα αν δεν Γινεται???
τι να κανει?
να μην εχει εσοδα που π.χ εχει ο Ολυμπιακος ????
Πως θα τον ανταγωνιστει μετα?
Εγώ απλά παραθέτω τη συναισθηματική μου άποψη. Στα ποδοσφαιρικά είμαι αισθηματίας ο πούστης.... Με τις γυναίκες το πολέμησα.... Με τη μπάλλα την πουτάνα δε μπόρεσα ποτέ....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Διαφωνώ. Εγώ προσωπικά που έχω δεσμούς από πιτσιρικάς με ομάδα Γ εθνικής πηγαίνω στο γήπεδο ως εκδρομή πολλές Κυριακές παίζει δε παίζει μπάλλα το μαγαζί. Είναι κάτι σαν να έχεις τη δυνατότητα να πας πίσω το χρόνο.... Είχα να πάω στο συγκεκριμένο γήπεδο πολλά χρόνια. Μόλις μπήκα μέσα δάκρυσα χωρίς κάποιο λόγο.... Η έδρα είναι για τον οπαδό ότι η πατρίδα για τον μετανάστη. Ζεσταίνεται η καρδιά σου. Το γαμημένο το ΟΑΚΑ ποτέ δεν το γουστάρισα. Οταν πήγαινα Λεωφόρο όλη η διαδικασία ήταν πνευματική ιεροτελεστία. Ακόμα και στο Καραισκάκη που με έπαιρνε πιτσιρικάς ο θειός μου ο γαύρος το θυμάμαι όμορφα. Και τη Φιλαδέλφεια το ίδιο. Αυτά τα γήπεδα είχαν μια ζεστασία περίεργη.... Ισως επειδή ήταν και άλλες εποχές......
H Αληθεια ειναι καπου στην Μεση !!!!
Μην ξεχνατε οτι πολλες Ιστορικες ομαδες ανα τον κοσμο εχουν αλλαξει Εδρα...
Π.Χ Μπαγερν Αγιαξ

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ απλά παραθέτω τη συναισθηματική μου άποψη στα ποδοσφαιρικά είμαι αισθηματίας ο πούστης.... Με τις γυναίκες το πολέμησα.... Με τη μπάλλα τοην πουτάνα δε μπόρεσα ποτέ....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Σε καταλαβαινω γιατι και εγω ειμαι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom