που ζεις?Τουλάχιστον σε εμάς δεν λένε παραμύθια.
ασε που σου απαντησε ο γατος ηδη.....
Και αυτοί που τους δείχνει ο Ντέμης το φεγγάρι...τους λέει ότι είναι ο ήλιος...και λένε "ΝΑΙ"
που ζεις?Τουλάχιστον σε εμάς δεν λένε παραμύθια.
Και αυτοί που τους δείχνει ο Ντέμης το φεγγάρι...τους λέει ότι είναι ο ήλιος...και λένε "ΝΑΙ"
Και τα δύο "στρατόπεδα" οπαδών που υπάρχουν στην ΑΕΚ έχουν τις ευθύνες τους!Και αυτοί που τους δείχνει ο Ντέμης το φεγγάρι...τους λέει ότι είναι ο ήλιος...και λένε "ΝΑΙ" και οι άλλοι που παρακαλάνε να χάσει η ΑΕΚ για να του τα χώσουν!
Με αυτές τις νοοτροπίες η ΑΕΚ δεν έχει καμμία ελπίδα να πάει μπροστά!
που ζεις?
που ζεις?
φίλε μου αυτά που πιστεύει ο καθένας για τον πρόεδρο της ομάδας του είναι δικιά του υπόθεση. Δεν δικαιούται κανένας όμως να πηγαίνει στο γήπεδο και να βρίζει σε μία στιγμή που η ομάδα περνάει δύσκολες στιγμές. ΄Να στο θέσω αλλιώς. Εάν τους έδινε εισιτήρια και κονομούσαν, θα τον έβριζαν? Εάν έφτιαχνε το γήπεδο στην Ν.Φιλαδέλφεια και η ΑΕΚ τερμάτιζε 5η ας πούμε, θα τον έβριζαν? ΟΧΙ. Ξέρεις τι θα έκαναν? Θα έλεγαν ότι αυτοί συμπραστέκονται στην ομάδα με χιόνια και βροχές. Τα ξέρουμε ΄φίλε μου. Αυτό με ενοχλεί εμένα. Οτι ενεργούν σύμφωνα με τα συμφέροντα τα δικά τους και όχι της ομάδας. Αυτοί μας θέλουν σαν τον ΠΑΟΚ, που οι οργανωμένοι συνδιοικούν με τον Ζαγοράκη.Ασε γιατί αυτά που ξέρω για τον Χατζηχρήστο, εάν τα πω, θα χάσετε πάσα ιδέα. Αλλά δεν έχει νόημα. Απλά να σας πώ κάτι. Παλιά όταν οι ομογενείς της Αμερικής είχαν καλέσει μέλη της ομάδας για να τα τιμήσουν, κάποιος ζητούσε χρήματα για να πάει. Ποιος είναι αυτός?Και τα δύο "στρατόπεδα" οπαδών που υπάρχουν στην ΑΕΚ έχουν τις ευθύνες τους!Και αυτοί που τους δείχνει ο Ντέμης το φεγγάρι...τους λέει ότι είναι ο ήλιος...και λένε "ΝΑΙ" και οι άλλοι που παρακαλάνε να χάσει η ΑΕΚ για να του τα χώσουν!
Με αυτές τις νοοτροπίες η ΑΕΚ δεν έχει καμμία ελπίδα να πάει μπροστά!
Δεν θα κάνω εγώ τον υπερασπιστή των οργανομένων αλλά αν τα "παίρνανε" από γνωστό ζώο της ζούγκλας θα το είχανε ψηφίσει για πρόεδρο της Ερασιτεχνικής!ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ,δεν πάω στο γήπεδο να βρίσω την ομάδα μου.Που έχω τώρα το λα΄θος δεν μπορώ να καταλάβω;
Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνω;να στελνω συνέχεια email,να σηκώνω πανό ή να δημιουργώ στιχάκια με βρισίδια απέναντι στην διοίκηση κ να τα φωνάζω όταν η ομάδα χάνει.Τουλάχιστον εγώ δεν τα παίρνω από γνωστό ζώο της ζούγκλας...όπως οι ΑΕΚΑΡΕΣ.
και τωρα φωναζω ριμπο!!!!Εγω δεν διαφωνω με αυτα που λες τωρα!!!
αλλα το καλοκαιρι τον ειχατε θεο!!!
και οταν σας ελεγα γιατι αφηνετε το "προζτεκτ¨" με τους Περσυνους πιτσιρικαδες και περνετε σχεδον Τελειωμενους ποδοσφαριστες .....
Εσεις Φωναζατε ΡΙΜΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.....
Καταλαβες τι εννοω?
Σε ενοχλεί τόσο πολύ που δεν συμφωνούμε???Και ποιος είναι ο γάτος δηλαδή;Προσωπικές απόψεις εκφράζει που δεν συμφωνούμε όλοι.
παραμυθια λενε σε ολους!!!Δηλαδη ρε σκοτεινε αυτο που ειπε ο λιακος το "Τουλάχιστον σε εμάς δεν λένε παραμύθια."
εσυ το ασπαζεσε?
Σε ενοχλεί τόσο πολύ που δεν συμφωνούμε???
Σε ενοχλεί τόσο πολύ που δεν συμφωνούμε???
Σωστος!!Την καλημερα μου ιδιαιτερως φιλε μου Νικ...παραμυθια λενε σε ολους!!!
το θεμα ειναι ποιοι τα πιστευουν...
καλημερα ΓΙΓΑΝΤΑ!!!Σωστος!!Την καλημερα μου ιδιαιτερως φιλε μου Νικ...
Όταν λες "ποιος είναι ο γάτος?" το λες απαξιωτικά!Εννοείται ότι εκφράζω προσωπικές μου απόψεις και δεν έχει σημασία αν με αυτές συμφωνούν όλοι , λίγοι ή κανένας!Προφανώς κ όχι.ΗΤΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ Psaxnw.
Ότι η απάντηση του στον LIAKO που δωσε,προφανώς κ δεν είναι απαραίτητα η δικιά σου.Μπορεί κ να είναι...
Για μένα όμως όχι.
Όταν λες "ποιος είναι ο γάτος?" το λες απαξιωτικά!Εννοείται ότι εκφράζω προσωπικές μου απόψεις και δεν έχει σημασία αν με αυτές συμφωνούν όλοι , λίγοι ή κανένας!
Όταν λες "ποιος είναι ο γάτος?" το λες απαξιωτικά!Εννοείται ότι εκφράζω προσωπικές μου απόψεις και δεν έχει σημασία αν με αυτές συμφωνούν όλοι , λίγοι ή κανένας!
δεν συμφωνω μαζι σου dark!!
δεν συμφωνω μαζι σου dark!!