Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και τα δύο "στρατόπεδα" οπαδών που υπάρχουν στην ΑΕΚ έχουν τις ευθύνες τους!Και αυτοί που τους δείχνει ο Ντέμης το φεγγάρι...τους λέει ότι είναι ο ήλιος...και λένε "ΝΑΙ" και οι άλλοι που παρακαλάνε να χάσει η ΑΕΚ για να του τα χώσουν!
Με αυτές τις νοοτροπίες η ΑΕΚ δεν έχει καμμία ελπίδα να πάει μπροστά! :think:

ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ,δεν πάω στο γήπεδο να βρίσω την ομάδα μου.Που έχω τώρα το λα΄θος δεν μπορώ να καταλάβω;
Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνω;να στελνω συνέχεια email,να σηκώνω πανό ή να δημιουργώ στιχάκια με βρισίδια απέναντι στην διοίκηση κ να τα φωνάζω όταν η ομάδα χάνει.Τουλάχιστον εγώ δεν τα παίρνω από γνωστό ζώο της ζούγκλας...όπως οι ΑΕΚΑΡΕΣ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Και τα δύο "στρατόπεδα" οπαδών που υπάρχουν στην ΑΕΚ έχουν τις ευθύνες τους!Και αυτοί που τους δείχνει ο Ντέμης το φεγγάρι...τους λέει ότι είναι ο ήλιος...και λένε "ΝΑΙ" και οι άλλοι που παρακαλάνε να χάσει η ΑΕΚ για να του τα χώσουν!
Με αυτές τις νοοτροπίες η ΑΕΚ δεν έχει καμμία ελπίδα να πάει μπροστά! :think:
φίλε μου αυτά που πιστεύει ο καθένας για τον πρόεδρο της ομάδας του είναι δικιά του υπόθεση. Δεν δικαιούται κανένας όμως να πηγαίνει στο γήπεδο και να βρίζει σε μία στιγμή που η ομάδα περνάει δύσκολες στιγμές. ΄Να στο θέσω αλλιώς. Εάν τους έδινε εισιτήρια και κονομούσαν, θα τον έβριζαν? Εάν έφτιαχνε το γήπεδο στην Ν.Φιλαδέλφεια και η ΑΕΚ τερμάτιζε 5η ας πούμε, θα τον έβριζαν? ΟΧΙ. Ξέρεις τι θα έκαναν? Θα έλεγαν ότι αυτοί συμπραστέκονται στην ομάδα με χιόνια και βροχές. Τα ξέρουμε ΄φίλε μου. Αυτό με ενοχλεί εμένα. Οτι ενεργούν σύμφωνα με τα συμφέροντα τα δικά τους και όχι της ομάδας. Αυτοί μας θέλουν σαν τον ΠΑΟΚ, που οι οργανωμένοι συνδιοικούν με τον Ζαγοράκη.Ασε γιατί αυτά που ξέρω για τον Χατζηχρήστο, εάν τα πω, θα χάσετε πάσα ιδέα. Αλλά δεν έχει νόημα. Απλά να σας πώ κάτι. Παλιά όταν οι ομογενείς της Αμερικής είχαν καλέσει μέλη της ομάδας για να τα τιμήσουν, κάποιος ζητούσε χρήματα για να πάει. Ποιος είναι αυτός?

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ας πω και εγω την γνώμη μου για τον προφέσορα! τσάμπα είναι
καταρχάς περι μπάτζετ δεν έχω ιδέα πόσα είχε η αεκ και πόσα οι άλλοι 2.
η λογική λέει οτι είχε το χαμηλότερο! ναι μεν τα φράγκα δεν παίζουν μπάλα απο μόνα τους αλλά έχω την εξής απορία
γιατί να φέρει τον κάθε ασκάρατε και τρισκατάρατε και με τα ίδια φράγκα να μην πάρει ένα παιχτάκι απο β εθνκή, ίσως και 2!
ο ντέμης δεν ήταν που έλεγε για νεανική ομάδα και που θα βγάλει ταλέντα? πίπες
1 ευθύνη λοιπόν του ισπανού που διάλεξε σαπάκια και άλλη μια του ντέμη που τόσα χρόνια είναι ανακόλουθος.
δεν γίνετε να κάνεις προσπάθεια για καινούρια αρχή & νέα ομάδα και μόλις βλέπεις οτι ίσως σου κάτσει το πρωτάθλημα να φέρνεις τον βραζιλιάνο απο ξάνθη 30 χρονών στη μέση της περιόδου
δεν γίνετε όταν δεν σου βγαίνουν κάποιοι πιτσιρικάδες (που είναι μέσα στο πρόγραμμα)να φέρνεις ρίμπο.
να πω ότι έπαιζε ιταλία και δεν τον έβλεπες να πω δε γαμιέται, αφού τόσα χρόνια στην ελλάδα βλέπεις την πτώση που έχει στην απόδοση του, στην αεκ θα ξανανιώσει?
δυστυχώς για την ομάδα σας δεν βλέπω τον κοντό να μαθαίνει απο τα λάθη του και συνεχίζει να αναλώνεται στην κόντρα με τους οργανωμένους, να παραπονιέται για όλα, αντί να ξεστραβωθεί

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ,δεν πάω στο γήπεδο να βρίσω την ομάδα μου.Που έχω τώρα το λα΄θος δεν μπορώ να καταλάβω;
Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνω;να στελνω συνέχεια email,να σηκώνω πανό ή να δημιουργώ στιχάκια με βρισίδια απέναντι στην διοίκηση κ να τα φωνάζω όταν η ομάδα χάνει.Τουλάχιστον εγώ δεν τα παίρνω από γνωστό ζώο της ζούγκλας...όπως οι ΑΕΚΑΡΕΣ.
Δεν θα κάνω εγώ τον υπερασπιστή των οργανομένων αλλά αν τα "παίρνανε" από γνωστό ζώο της ζούγκλας θα το είχανε ψηφίσει για πρόεδρο της Ερασιτεχνικής!
Η ΑΕΚ είναι πανω από πρόσωπα!!!!!!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εγω δεν διαφωνω με αυτα που λες τωρα!!!
αλλα το καλοκαιρι τον ειχατε θεο!!!
και οταν σας ελεγα γιατι αφηνετε το "προζτεκτ¨" με τους Περσυνους πιτσιρικαδες και περνετε σχεδον Τελειωμενους ποδοσφαριστες .....
Εσεις Φωναζατε ΡΙΜΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.....
Καταλαβες τι εννοω?
και τωρα φωναζω ριμπο!!!!
και παγια θεση μου ειναι να στηριζω τον προπονητη!!
στις δυσκολες στιγμες φενετε ο ανθρωπος και ο φερερ εχθες εδειξε ποιος ειναι....
ο ανθρωπος ο οποιος τον στηριξε μεχρι τελους(ντεμης) ακουσε τα χειροτερα απο τον φερερ...
ναι η χρονια για τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ξεκινησε με πολλα ονειρα(οχι για εμενα!!!εγω το ελεγα απο την αρχη της σεζον οτι το φαβορι για τον τιτλο ειναι ο οσφπ..)τα οποια με τις εμφανισεις τις ομαδας απο την αρχη μεχρι και τωρα εσβησαν..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Δηλαδη ρε σκοτεινε αυτο που ειπε ο λιακος το "Τουλάχιστον σε εμάς δεν λένε παραμύθια."
εσυ το ασπαζεσε?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σε ενοχλεί τόσο πολύ που δεν συμφωνούμε???
Σε ενοχλεί τόσο πολύ που δεν συμφωνούμε???

Προφανώς κ όχι.ΗΤΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ Psaxnw.
Ότι η απάντηση του στον LIAKO που δωσε,προφανώς κ δεν είναι απαραίτητα η δικιά σου.Μπορεί κ να είναι...
Για μένα όμως όχι.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ααααααα
και για τι 1οοοοοο μπατζετ του καλοκαιριου..
για να το δουμε λιγο...

ΗΜΑΡΤΟΝ με τα μπάτζετ!

Και επί τις ουσίας εκτίθεται:
Μεταγραφή                      Αξια
Μαντούκα                    800.000
Μπλάνκο                      550.000
Ενσαλίβα                      480.000
Άλβες                          300.000
Ράμος                          200.000

Δηλαδή πρόχειρα πάνω από 2 μύρια.

ρε σερα ..περιεργη σχεση με τα μαθηματικα πρεπει να εχεις..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Προφανώς κ όχι.ΗΤΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ Psaxnw.
Ότι η απάντηση του στον LIAKO που δωσε,προφανώς κ δεν είναι απαραίτητα η δικιά σου.Μπορεί κ να είναι...
Για μένα όμως όχι.
Όταν λες "ποιος είναι ο γάτος?" το λες απαξιωτικά!Εννοείται ότι εκφράζω προσωπικές μου απόψεις και δεν έχει σημασία αν με αυτές συμφωνούν όλοι , λίγοι ή κανένας!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όταν λες "ποιος είναι ο γάτος?" το λες απαξιωτικά!Εννοείται ότι εκφράζω προσωπικές μου απόψεις και δεν έχει σημασία αν με αυτές συμφωνούν όλοι , λίγοι ή κανένας!

Καμμία σχέση.Απλώς εσύ έτυχε να δώσεις αυτή την απάντηση,από αυτή πιάστηκε ο psaxnw,το δικό σου όνομα έγραψα.Και ο Nίκος να έλεγε το ίδιο,παλι θα έλεγα κ ΄΄ποιος είναι ο Νίκος;΄΄

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και με την ευκαιρία των όμορφων στιγμών που ζήσαμε ΠΑΛΙ όσοι πήγαμε χθες στο γήπεδο θα το ξαναπώ αυτό:

ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ORIGINAL ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εχει κανει παρα πολλα λαθη η original αλλα εχει κανει πολλα και ο ντεμης!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom