Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Την πιο σωστή ανάλυση την έκανε ο podolagnos...και νομίζω ότι οι Γερμανοί δίνανε 2,5εκ για τον Λύμπε! :headbang:
Σε θέλουμε στον πάγκο podo! :dancing:
2,9 εκ. για την ακρίβεια αγαπητέ!!!! :o το κάρφώσε και η Σπόρτιγκ!!! :dancing:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
podolagnos....ο νέος μουρίνιο....είδες τι κάνει το μουνί της μαρίνας?..μέχρι προπονηταρά σε κάνει..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μακάρι να τα παίρνατε τα 2,5...θα αγοράζατε έναν καλλίτερο

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Την πιο σωστή ανάλυση την έκανε ο podolagnos...
Thanks γάτε μου....

...και νομίζω ότι οι Γερμανοί δίνανε 2,5εκ για τον Λύμπε! :headbang:

Λές να αφαίρεσα την...εφορία :2funny:????Ρε και 2 εκατ € μια χαρά ήταν.... :tickedoff:

Σε θέλουμε στον πάγκο podo! :dancing:

Κοίτα....μπορεί να είμαι...επαγγελματίας  :idiot: αλλά η καρδιά μου είναι...κόκκινη :rockon:....αν τώρα ο sir Τάκης δεν παραιτηθεί και η προσφορά σας είναι καλή...το σκέφτομαι..... :dancing: :dancing: :dancing:

podolagnos....ο νέος μουρίνιο....είδες τι κάνει το μουνί της μαρίνας?..μέχρι προπονηταρά σε κάνει..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:...το μουνί της Μαρίνας μόνο...Τεσεϊρο βγάζει... :dancing: :dancing: :dancing:....
ΥΓ--->Σου έστειλα κάποιους πελάτες να τους δώσεις το τηλ...σου έστελναν pm??? :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΥΓ--->Σου έστειλα κάποιους πελάτες να τους δώσεις το τηλ...σου έστελναν pm??? 2funny

φταίω εγώ ρε..που δεν σε γ....όταν ήσουν μικρός για να με σεβεσαι τώρα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κοίτα....μπορεί να είμαι...επαγγελματίας  :idiot: αλλά η καρδιά μου είναι...κόκκινη :rockon:....αν τώρα ο sir Τάκης δεν παραιτηθεί και η προσφορά σας είναι καλή...το σκέφτομαι..... :dancing: :dancing: :dancing:
Έλα...βάζουμε και καλές ρήτρες! :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
φταίω εγώ ρε..που δεν σε γ....όταν ήσουν μικρός για να με σεβεσαι τώρα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στα έσπασαν????:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έλα...βάζουμε και καλές ρήτρες! :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μόνο με 3,5 εκατ. € και 5ετές κλειστό έρχομαι....
ΥΓ--->Κοίτα ρε πούστη μου.....ο παππούς λεφτά απο το πουθενά.....απίστευτα πράγματα..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το θεμα ειναι οτι ακριβως επειδη η ομαδα δεν εχει ψυχολογια,μαλλον ειναι δεδομενο οτι παπαλα τα παντα για φετος.στο πιο κρισιμο σημειο της περιοδου η αισθηση ειναι οτι αν παιξουμε 3 ματς με γαυρο και 3 με βαζελο θα χασουμε τα 4.θα θυμισω κατι ομως.στο παρελθον και σε αντιστοιχες περιοδους που η ΑΕΚ φαινοταν να χανει τους στοχους της,αρχισε να παιζει απελευθερωμενα με καλες εμφανισεις και αποτελεσματα.πχ το ματς με γαυρο στη ριζουπολη.δε πειραζει για το πρωταθλημα λοιπον αλλα περιμενουμε απο παικτες/διοικηση/παγκο να παιξουν σαν ΑΕΚ στη τουμπα,στο καυτατζογλειο,με γαυρο,με βαζελο.ειμαι σιγουρος οτι στη μαδριτη θα φτυσουν αιμα οι ισπανοι.ας γινει το ιδιο και με τους εγχωριους αντιπαλους και οι αντιπαλοι το καλοκαιρι παλι θα απορουν με τον κοσμο μας που θα κανει ρεκορ στα διαρκειας.ο κοσμος βοηθαει ισως πιο πολυ απο τη διοικηση καποιες φορες.καλο ειναι καποια στιγμη οι μεταγραφες να ειναι αναλογης αξιας με το μεγεθος της ΑΕΚ.καλο ειναι να σταματησει ο κυριος Ζηκος να διαμαρτυρεται σαν 18χρονος.εχει αρχισει να γινεται γραφικος.ΑΕΚ=περηφανεια.καλο ειναι να παιζουν στην ομαδα παικτες αδιαμφησβητητης αξιας-ΟΧΙ μονο και μονο επειδη επαιξαν στη Ρομα.παιδια μη κρυβομαστε.μεχρι ..καποτε, για να παει Ελληνας εξω επρεπε να φτυσει αιμα,αλλα τωρα οι μανατζερ κανουν το παιχνιδι.τωρα ειναι καθαρα αγορα..ΟΛΟΙ ΑΕΚ,ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.
Άλλη μια από τα ίδια χθες,με μια ομάδα δίχως όρεξη για μπάλλα κ με έναν υπηρεσιακό προπονητή που μάλλον παρέταξε την ομάδα προκειμένου να εκνευριστούμε οι ήδη εκνευρισμένοι από καιρό ,οπαδοί.

Τέλος πάντων,σώθηκε κάπως η παρτίδα στο τέλος,και πήραμε τον βαθμό για την Ελλάδα ενώ παράλληλα διατηρούμε τις ελπίδες μας για τον επαναληπτικό...αρκεί να μην παίξουμε όπως χθες.

Για τα ηλίθια που κατοικοεδρεύουν κάτω από το μάτριξ...δεν έχω να σχολιάσω τίποτα για τσατσόνια-υπάλληλους-φερέφωνα γνωστού εφοπλιστή.Καλύτερα να πηγαίνουν μαζί του να βλέπουν τα ματς από καμμιά καφετέρια.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• kourkouti-aek-ferrer-chuck2.jpg
    kourkouti-aek-ferrer-chuck2.jpg
    87,9 KB · Εμφανίσεις: 38

Επισκέπτης
καλημέρα αδέλφια ας ελπίσουμε ότι μετά από όλα αυτά κάτι νέο θα γεννηθεί.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Απο που εκπορεύεις ότι μπορεί να γεννηθεί κάτι νέο;
Μέχρι το καλοκαίρι έτσι θα πας.

Επισκέπτης
Απο που εκπορεύεις ότι μπορεί να γεννηθεί κάτι νέο;
Μέχρι το καλοκαίρι έτσι θα πας.
εγώ πιστεύω ότι κάτι υπάρχει πίσω από όλη αυτή την κατάσταση, ακόμα και ένας νέος προπονητής αλλά η ομάδα χρειάζεται ένα μεταβατικό στάδιο μετά από την κατάσταση που βρέθηκε μετά από αυτό τον απίθανο Φερέρ.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και βέβαια λέει αλήθειες.
Θα τον παραδεχτώ όμως όταν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αναλάβει κ τις δικε΄ς του ευθύνες-πράγμα STAR TREK δηλαδή.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα!!!
λεει ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ 1ΟΟΟΟΟΟ για να κανει την ομαδα πρωτη!!!
ειναι ο ποιο ακριβπληρωμενος προπονητης στην ελλαδα!!!
αν δεν μπορουσε να την κανει πρωτη ας την εκανε να παιζει καλο ποδοσφαιρο τουλαχιστον....
αν δεν μπορουσε να κανει τιποτα απο ολα αυτα τοτε ας ελεγε "ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.."
η ομαδα πηρε πρωταθλημα με χειροτερο ροστερ..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Και βέβαια λέει αλήθειες.
Θα τον παραδεχτώ όμως όταν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αναλάβει κ τις δικε΄ς του ευθύνες-πράγμα STAR TREK δηλαδή.
καλημερα!!!
λεει ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ 1ΟΟΟΟΟΟ για να κανει την ομαδα πρωτη!!!
ειναι ο ποιο ακριβπληρωμενος προπονητης στην ελλαδα!!!
αν δεν μπορουσε να την κανει πρωτη ας την εκανε να παιζει καλο ποδοσφαιρο τουλαχιστον....
αν δεν μπορουσε να κανει τιποτα απο ολα αυτα τοτε ας ελεγε "ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.."
η ομαδα πηρε πρωταθλημα με χειροτερο ροστερ..
Καλώς τα δεχτήκατε...........
Χθές ο Φίλαθλος κάτι έγραφε στο πρωτοσέλιδο του για την τακτική του Φερερ.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εσενα κρητικε ποια ειναι η θεση σου?

Stories

Νέο!

Stories