Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
πραγματικα συμπασχω με τους φιλους της ΑΕΚ για αυτο το καταντημα αυτης της ομαδαρας που ειχε καποτε......τετοια αισχρη μπαλλα δεν εχω ξαναδει ουτε απο τον ολυμπιακο στα χειροτερα του....δυστυχως...
το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν για κριτική με κόουτς τον Κωνστένογλου το παλικάρι ούτε τσικό δεν έχει κοουτσάρει τι περιμέναμε σε μια βραδιά θαύματα? να ήμαστε ρεαλιστές.
απλά με την απομάκρυνση του Φερέρ μας δίνεται η ευκαιρία πλέον να δούμε τα λάθη μας τι μας λείπει πλέον και να κάνουμε της ανάλογες κινήσεις. 

Επισκέπτης
το δικο μου μηνυμα παρεθεσες πρωτα οταν απευθηνθηκες στον αλλο...
ευχαριστω καλε μου κριτη για τα καλα σου λογια :)
έκανα λάθος φίλε αλλά τα παίρνω με μερικούς αλεξιπτωτιστές που χώνονται εδώ και εκεί και πετάνε μαλακίες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
απλά με την απομάκρυνση του Φερέρ μας δίνεται η ευκαιρία πλέον να δούμε τα λάθη μας τι μας λείπει πλέον και να κάνουμε της ανάλογες κινήσεις. 
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
πραγματικα συμπασχω με τους φιλους της ΑΕΚ για αυτο το καταντημα αυτης της ομαδαρας που ειχε καποτε......τετοια αισχρη μπαλλα δεν εχω ξαναδει ουτε απο τον ολυμπιακο στα χειροτερα του....δυστυχως...
Πιο κάποτε; το πάλι ποτέ!!! που λέει και Αντζελα Δημητρίου.
Εχει να ...παίξει μπάλα από τα μέσα του ...90

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
έκανα λάθος φίλε αλλά τα παίρνω με μερικούς αλεξιπτωτιστές που χώνονται εδώ και εκεί και πετάνε μαλακίες.
oταν κανεις λαθος να λες κι ενα σορρυ...

Οσον αφορα το ματς...ειμαι παραπανω απο σιγουρος οτι με τον φερερ αποψε θα τρωγατε 2-3.....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Τι μπαλάκι έβαλε ο Ζορό ρε!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μας έφτιαξε το κέφι λίγο ο Ζορό!Μιλάει με τα δίχτυα!Ακόμα και όταν ξεκινάει μόνο ένας επιθετικός...αυτός θα πρέπει να είναι ο Μπλάνκο! :rockon:
Δεν έχει χαθεί τίποτα...δεν είναι καμμιά σπουδαιά ομάδα η Χετάφε!

Επισκέπτης
Δεν νομίζω να έχουμε ελπίδες για πρόκριση. Έξω τα 2 τεμάχια τα βλέπω. Ένα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο σε αυτό το παλικάρι που μάχεται μέχρι τέλους όποτε κι αν παίζει... τον Μπλάνκο. Για τον Ενσαλίβα... ουδέν σχόλιον!!!

Αυτά!

Υ.Γ. Ρε σεις, τι σαβούρδα έφαγε αυτός ο φουκαράς ο Καμιλά? Όταν είδα το replay δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ζούσε. Τον ΤΣΑΚΙΣΕ τον σβέρκο του. Περαστικά του, ελπίζω να είναι ΟΚ.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
προχθές οι περισσότεροι αλλόθρησκοι τον λέγατε άμπαλο.
και ότι σαν πρωτάρης έβαλε μερικά γκολ και ξεφούσκωσε.
τωρα εγω θα θελα να γραψω την γνωμη μου επι τουτου αλλα θα μου την πεσετε κι ετσι λεω να την κρατησω για τον εαυτο μου....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εάν οι άρρωστοι είχαν την αισιοδοξία σας πολλοί γιατροί θα έμεναν άνεργοι.
Τόσο πολύ σου άρεσε η Χετάφε?Αν δεν ανέβουμε αγωνιστικά δεν έχουμε ελπίδα...αλλά πιστεύω ότι η ομάδα μόνο καλύτερα μπορεί να παίξει!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κάνε κάτι σημαντικό στη ζωή σου.......βρες μια θηλιά!!!! ;)
σόνυ δε μπορώ να σε πληγώσω σου έχω αδυναμία...... Ξέρω τώρα είσαι πληγωμένος. Και γω το ίδιο θα ήμουνα...
Αύριο μεθαύριο που θα ηρεμήσεις τα λέμε ξανά....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom