Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 331 άτομα (1 μέλη και 330 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τόσο πολύ σου άρεσε η Χετάφε?Αν δεν ανέβουμε αγωνιστικά δεν έχουμε ελπίδα...αλλά πιστεύω ότι η ομάδα μόνο καλύτερα μπορεί να παίξει!
Κυριακή κοντή γιορτή φίλε......

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
σόνυ δε μπορώ να σε πληγώσω σου έχω αδυναμία...... Ξέρω τώρα είσαι πληγωμένος. Και γω το ίδιο θα ήμουνα...
Αύριο μεθαύριο που θα ηρεμήσεις τα λέμε ξανά....

Το έχω πει πολλές φορές, όσο αφορά τα αθλητικά δεν τα παίρνω βαρέως, καμιά πληγή ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγώ σήμερα δεν περίμενα κάτι περισσότερο απο την ΑΕΚ με τέτοια ψυχολογία....όποιος ξέρει απο μπάλλα η ψυχολογία είναι το Α και το Ω....φυσικά ακόμα την δίνω 1ο φαβορί...γιατί απλά σαν ομάδα αν μη τι άλλο έχει περισσότερη δυναμική απο την...Χετάφε....μην τρελλαθούμε κιόλας....ποιά Χετάφε....εγώ πιστεύω πως μπορεί.....
ΥΓ1--->Ωραίο γκόλ ο Μπλάνκο...απίστευτη μαλακία ο Ενσαλίβα(δεν του έχουν πεί πως ποτέ αμυντικός δεν διώχνει την μπάλλα στο...πέναλντι :idiot:???)...ο Λύμπε απορώ πως έμεινε τόσο πολύ στο γήπεδο :think:(θα είχατε και τα 2 εκατ. € απο την Νυρεμβέργη και θα είσαστε μάγκες :headbang:)...Αρουαμπαρένα απλά πολύ λίγος :helpplea:...ο Ζήκος ας αναλάβει τεχνικός δντής απο τώρα :helpplea:....ο Παππάς φιλότιμος αλλά ως εκεί :think:....ο μόνος που αξίζει είναι ο Π''σταθόπουλος που είναι πολύ καλός....για Ρίμπο απλά ένα:οι ΜΕΓΑΛΟΙ ποδοσφαιριστές φεύγουν την κατάλληλη ώρα.....
ΥΓ2--->Μην ακούτε παπαριές....την ''έχετε'' την Χετάφε......

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Εγώ σήμερα δεν περίμενα κάτι περισσότερο απο την ΑΕΚ με τέτοια ψυχολογία....όποιος ξέρει απο μπάλλα η ψυχολογία είναι το Α και το Ω....φυσικά ακόμα την δίνω 1ο φαβορί...γιατί απλά σαν ομάδα αν μη τι άλλο έχει περισσότερη δυναμική απο την...Χετάφε....μην τρελλαθούμε κιόλας....ποιά Χετάφε....εγώ πιστεύω πως μπορεί.....
ΥΓ1--->Ωραίο γκόλ ο Μπλάνκο...απίστευτη μαλακία ο Ενσαλίβα(δεν του έχουν πεί πως ποτέ αμυντικός δεν διώχνει την μπάλλα στο...πέναλντι :idiot:???)...ο Λύμπε απορώ πως έμεινε τόσο πολύ στο γήπεδο :think:(θα είχατε και τα 2 εκατ. € απο την Νυρεμβέργη και θα είσαστε μάγκες :headbang:)...Αρουαμπαρένα απλά πολύ λίγος :helpplea:...ο Ζήκος ας αναλάβει τεχνικός δντής απο τώρα :helpplea:....ο Παππάς φιλότιμος αλλά ως εκεί :think:....ο μόνος που αξίζει είναι ο Π''σταθόπουλος που είναι πολύ καλός....για Ρίμπο απλά ένα:οι ΜΕΓΑΛΟΙ ποδοσφαιριστές φεύγουν την κατάλληλη ώρα.....
ΥΓ2--->Μην ακούτε παπαριές....την ''έχετε'' την Χετάφε......

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
.ο Ζήκος ας αναλάβει τεχνικός δντής απο τώρα :helpplea:....ο Παππάς φιλότιμος αλλά ως εκεί :think:....ο μόνος που αξίζει είναι ο Π''σταθόπουλος που είναι πολύ καλός....για Ρίμπο απλά ένα:οι ΜΕΓΑΛΟΙ ποδοσφαιριστές φεύγουν την κατάλληλη ώρα.....
 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρεεεεεε.μην ακούτε τον podo...βαλτός απο τους ισπανους είναι να ηρεμήσετε και να σας παιθάνουν εκεί.....ο αρτέμης μάτσας της ΑΕΚ... :2funny: :2funny: :2funny:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ο Αουραμπαρένα ξαφνικά θυμήθηκε την ξυλοκοπτική??? Τον έσκισε τον άλλο.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ρεεεεεε.μην ακούτε τον podo...βαλτός απο τους ισπανους είναι να ηρεμήσετε και να σας παιθάνουν εκεί.....ο αρτέμης μάτσας της ΑΕΚ... :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν με είδες στον πάγκο με τον Λάουντρουπ????:2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ο Αουραμπαρένα ξαφνικά θυμήθηκε την ξυλοκοπτική??? Τον έσκισε τον άλλο.
Εντάξει...ήταν μία φάση στον αέρα....με άτσαλο πέσιμο...δεν νομίζω να υπήρχε πρόθεση...όχι δεν νομίζω...είμαι σίγουρος....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Την πιο σωστή ανάλυση την έκανε ο podolagnos...και νομίζω ότι οι Γερμανοί δίνανε 2,5εκ για τον Λύμπε! :headbang:
Σε θέλουμε στον πάγκο podo! :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο παίκτης έπεσε σα σακί με το κεφάλι γιατί με το χτύπημα του Αρουά έχασε τις αισθήσεις του στον αέρα...
Εχω φάει και γω τέτοια σε κεφαλιά και έχω δει το χριστό φαντάρο....Μάλιστα απ την πτωση έχω ακόμα 2 χρόνια τενοντίτιδα στο χέρι...... Ευτυχώς είχα πέσει με το πλάι και όχι με το κεφάλι...... :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom