Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φέτος ΑΕΚ-ΠΑΟ είχαν ακριβώς το ίδιο μπάτζετ-15 εκ. ευρώ.
Οπότε μαλακίες λέει περί μπάτζετ
Η μόνη αλήθεια είναι η υπομονή περί προπονητών στην Ελλάδα.Εκεί έχει δίκιο.Πρόσεξε όμως,περί προπονητών,όχι αλλοπρόσαλων.
Και ο ίδιος πήρε αρκετές ευκαιρίες φέτος...
*ήττα απο Ηρακλή
*ήττα από ΠΑΟ
*ήττα απο Ολυμπιακό
*αποκλεισμός από Ξάνθη
*ήττα από Αστέρα
*ήττα από Πανιώνιο
*ήττες-αλεπάλληλα κακά ματς στην Ευρώπη

....που τελειώνει η υπομονή,ας μας πει ο Δον...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Χρόνια πολλά nik30...μόνο σήμερα θα μπορούσες να γιορτάζεις! :2funny:

Επισκέπτης
Έχει δίκιο ο dark, δεν μπορείς να πάρεις πρωτάθλημα με εντος έδρας ήττες με ομάδες τύπου Ηρακλη και Αστέρα αυτά τα ματς δίνουν το πρωτάθλημα!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
εσενα κρητικε ποια ειναι η θεση σου?
Εμένα Νίκο δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Πέρυσι με τον Σόλιντ έλεγαν για τον τελικό της Αθήνας και πήραμε τα.....
Φέτος απο μπλα μπλα τίποτα και φτάσαμε στους 16.
Προτιμώ τα έργα.
Οι δικόι σας, φίλε, μιλάνε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυύ.
Νωρίς νωρίς πήρατε πρωτάθλημα, κύπελο κλπ κλπ.
Ε τώρα παίδες υπομονή, αν και δεν έχει χαθεί το πρωτάθλημα.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ποια ειναι η θεση σου για τις δηλωσεις φερερ σε ρωτησα...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Λέει μαλακίες μπας και καλύψει τα χεσμένα του.
Ποιά είναι αυτά?? Βλέπε πιο πάνω.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ήμουν σίγουρος ότι θα ξεκινήσει τώρα έτσι.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΕΓΩΙΣΤΑΡΟΣ θα περιπλανιέται όπου βρεθεί κ θα δηλώνει κατά της ΑΕΚ.
Αν είναι δυνατόν μέχρι κ στην Α1 του Καρατζαφέρη θα κάνει δηλώσεις.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αυτά που λέει ο Φερέρ είναι φθηνές δικαιολογίες και δεν τα λέει πρώτη φορά!Δεν είναι όμως αναληθή αυτά που δήλωσε!Δεν έχουμε το ίδιο μπατζετ με τους άλλους 2!Τα λεφτά που έδωσε ο Τζίγγερ για τον Σπυρόπουλο δεν τα δώσαμε εμείς για όλες τις μεταγραφές μας!Ούτε για πλάκα δεν μπορέσαμε να εμπλακούμε στην μετεγγραφή του Σπυρόπουλου παρότι έχουμε πρόβλημα στην συγκεκριμένη θέση!Ο πιο ακριβός μας παίχτης είναι ο Ρίμπο και αυτός ουσιαστικά πληρώνεται από τον Γλου...γνωστό γαύρο!!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
"Μου έδωσαν ένα ποδήλατο για να αντιμετωπίσω τεθωρακισμένα", ήταν η ατάκα του Φερέρ για την ΑΕΚ και τα μέσα που είχε ως τεχνικός του δικεφάλου.

"Η ΑΕΚ δεν έχει την προοπτική του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού. Το καλοκαίρι, το μπάτζετ για τις μεταγραφές ήταν ένα εκατομμύριο ευρώ κι αυτό είναι πολύ λίγο για να αντιμετωπίσεις τους δύο μεγάλους. Η μόνη μεγάλη μεταγραφή που κάναμε ήταν του Ριβάλντο κι αυτός ήταν 36 και προσωπικός μου φίλος", δήλωσε ο Φερέρ στην συνέχεια αναφερόμενος στο μπάτζετ της ομάδας.

Νομιζω οτι το καλοκαιρι που βριζομασταν και διαφωνουσαμε....
Δεν σας ελεγα τιποτα παραπανω απο αυτα που λεει ο Φερερ τωρα.....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
καλημέρα αδέλφια ας ελπίσουμε ότι μετά από όλα αυτά κάτι νέο θα γεννηθεί.
Καλημερα χανουμια!!!
λες κι ακουω βαζελο μετα την προταση βγενοπουλου....

μπουχααχχααχ

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
γειά σας συναγωνιστές. Αυτή είναι η στήριξη που έλεγε ο χατζηχρήστος ότι χρειάζεται η ομάδα τώρα? Είναι λαμόγια όλοι τους. Οταν λέω εγώ ότι υπάρχουν ΑΕΚτζήδες που παρακαλάνε να χάσει η ΑΕΚ για να βρίσουν τον Ντέμη, κάποιοι εδώ μέσα μου λένε ότι έχω άδικο. Εχθές το πανό το είχαν έτοιμο για την στραβή. Κάνω λάθος. Λαμόγια και φερέφωνα. Προκειμένου να κάνουν αυτό που θέλουν, χαίρονται να χάνει η ΑΕΚ!!!
Αυτή είναι χατζηχρήστο η αγάπη σας για την ομάδα. Η ομάδα εχθές είχε διώξει προπονητή, οι παίκτες ήθελαν συμπαράσταση και αυτοί έβριζαν τον πρόεδρο της ΑΣΕΚ με τα χειρότερα λόγια. ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.
Τουλάχιστον οι υπόλοιποι παιδιά να σταθούμε κοντά στην ομάδα και στους παίκτες μας. Στις δύσκολες στιγμές φαίνεται η αγάπη και ποιοι αγαπούν πραγματικά την ομάδα χωρίς ιδιοτέλειες.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
[quote author=chris1976 link=topic=816.msg#msg date=]
"Μου έδωσαν ένα ποδήλατο για να αντιμετωπίσω τεθωρακισμένα", ήταν η ατάκα του Φερέρ για την ΑΕΚ και τα μέσα που είχε ως τεχνικός του δικεφάλου.

"Η ΑΕΚ δεν έχει την προοπτική του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού. Το καλοκαίρι, το μπάτζετ για τις μεταγραφές ήταν ένα εκατομμύριο ευρώ κι αυτό είναι πολύ λίγο για να αντιμετωπίσεις τους δύο μεγάλους. Η μόνη μεγάλη μεταγραφή που κάναμε ήταν του Ριβάλντο κι αυτός ήταν 36 και προσωπικός μου φίλος", δήλωσε ο Φερέρ στην συνέχεια αναφερόμενος στο μπάτζετ της ομάδας.

[/quote]

Δεν του είπε κανείς του μπάρμπα Παπαδάκη ότι πέρισυ με πιτσιρικαρίες η ομάδα πέταγε, ενω φέτος με Ribo, Aruabarena κ.λ.π. σέρνεται;;;
Επίσης δεν ήξερε που έρχεται όταν έλεγε ότι το project του Ντεμη τον βρίσκει σύμφωνο....
Εντάξει Δον Λορένθο θα σε προσλάβουν στη Ρεαλ Μαδρίτης για unlimited budget

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16

εσυ καλα κανεις και τα λες αυτα!!!
ο φερερ ομως δεν μας ειπε τι συμβολαιο εχει αυτος τι ο  πεσε'ι'ρο και τι  ο λεμονης....
επισης το καλοκαιρι δεν ελεγε εχω μικρο μπατζετ και ΔΕΝ μπορω να παρω πρωταθλημα..δεν μπορω να κερδισω την αελ.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..

μπορει να μας πει ο φερερ φευγοντας τι αφησε στην ΑΕΚ....?

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
[quote author=LIAKOSS link=topic=816.msg#msg date=]
γειά σας συναγωνιστές. Αυτή είναι η στήριξη που έλεγε ο χατζηχρήστος ότι χρειάζεται η ομάδα τώρα? Είναι λαμόγια όλοι τους. Οταν λέω εγώ ότι υπάρχουν ΑΕΚτζήδες που παρακαλάνε να χάσει η ΑΕΚ για να βρίσουν τον Ντέμη, κάποιοι εδώ μέσα μου λένε ότι έχω άδικο. Εχθές το πανό το είχαν έτοιμο για την στραβή. Κάνω λάθος. Λαμόγια και φερέφωνα. Προκειμένου να κάνουν αυτό που θέλουν, χαίρονται να χάνει η ΑΕΚ!!!
Αυτή είναι χατζηχρήστο η αγάπη σας για την ομάδα. Η ομάδα εχθές είχε διώξει προπονητή, οι παίκτες ήθελαν συμπαράσταση και αυτοί έβριζαν τον πρόεδρο της ΑΣΕΚ με τα χειρότερα λόγια. ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.
Τουλάχιστον οι υπόλοιποι παιδιά να σταθούμε κοντά στην ομάδα και στους παίκτες μας. Στις δύσκολες στιγμές φαίνεται η αγάπη και ποιοι αγαπούν πραγματικά την ομάδα χωρίς ιδιοτέλειες.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
[/quote]

Σωστός ο παίκτης!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ο φερερ ομως δεν μας ειπε τι συμβολαιο εχει αυτος τι ο  πεσε'ι'ρο και τι  ο λεμονης....
επισης το καλοκαιρι δεν ελεγε εχω μικρο μπατζετ και ΔΕΝ μπορω να παρω πρωταθλημα..δεν μπορω να κερδισω την αελ.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..

..Σκοτάδι ,πίσσα κ Έρεβος...

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16

ναι εσείς πιστέψτε ότι δώσατε για το 60% του Μπελούτσι 7 εκ.Ο Σαβιόλα λιγότερα χρήματα κοστολογείται.  Η ότι ο Λεονάρντο από Β'κατηγορία Βραζιλίας παίρνει περισσότερα από τον Στολτίδη. Αμάσητα τα κατεβάζετε.Τουλάχιστον σε εμάς δεν λένε παραμύθια.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και τα δύο "στρατόπεδα" οπαδών που υπάρχουν στην ΑΕΚ έχουν τις ευθύνες τους!Και αυτοί που τους δείχνει ο Ντέμης το φεγγάρι...τους λέει ότι είναι ο ήλιος...και λένε "ΝΑΙ" και οι άλλοι που παρακαλάνε να χάσει η ΑΕΚ για να του τα χώσουν!
Με αυτές τις νοοτροπίες η ΑΕΚ δεν έχει καμμία ελπίδα να πάει μπροστά! :think:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16

Εγω δεν διαφωνω με αυτα που λες τωρα!!!
αλλα το καλοκαιρι τον ειχατε θεο!!!
και οταν σας ελεγα γιατι αφηνετε το "προζτεκτ¨" με τους Περσυνους πιτσιρικαδες και περνετε σχεδον Τελειωμενους ποδοσφαριστες .....
Εσεις Φωναζατε ΡΙΜΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.....
Καταλαβες τι εννοω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom