δεν τα εχω διαβασει και δεν ξερω τι ελεγαν.δε με πειραζει οποιοσδηποτε να μπαινει στο θρεντ αλλα γιατι προκαλειτε?δηλαδη οταν ερθουν τα ντερμπι τι θα γινει?αν αρχισουμε ολοι τις μαλακιες μας στο τελος θα μας πεταξουν εξω απτο site.ολο το πρωι οι δικοι σας μας ζαλιζαν τα παπαρια..τα παραπονα σας σε αυτους που γραφουν στο θρεντ μας..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
ασε requiem , σε δυο τρεις αμα ακουσουν την λεξη Ολυμπιακος κολλαει τελείος ο εγκεφαλος τους. δεν αξιζει ουτε να τους απαντησεις
δεν θα ασχολιθω μαζι σου γιατι σε βαριεμαι.εσυ πετας την παπαρια σου οπουδηποτε αποφασισεις να κανεις κλικρε κακομοιρε υπαρχει ειδικο θρεντ που ανοιξε η παπια για να βγαζεις την εμπαθεια σου απεναντι μου..τι πετιεσαι εδω μεσα σαν την ψωλη του κοκκορα για να πεις παλι την παπαρια σου???
κλικ και παπαρια
κλικ και παπαρια
κλικ και παπαρια
κλικ και παπαρια
κλικ και παπαρια
κλικ και παπαρια
δεν κουραστηκες?
ειναι διχασμενη πρωσοπικοτητα ο pleasure.μια ετσι μια γιουβετσι.
ρε φιλαρακι λαθος θρεντ
μαλλον στο ανεκδοτακι ηθελες να το γραψεις
τωρα η εσυ εχεις δικιο η εγω δεν αντιλαμβανομαι το χιουμορ του και τη σοβαροτητα
+1000000000ασε requiem , σε δυο τρεις αμα ακουσουν την λεξη Ολυμπιακος κολλαει τελείος ο εγκεφαλος τους. δεν αξιζει ουτε να τους απαντησεις
Επισκέπτης
δεν προκαλω απανταω σε αυτα που λετε γι' εμας..μην μας πιανετε στο στομα σας να μην τα ακουτε..δεν τα εχω διαβασει και δεν ξερω τι ελεγαν.δε με πειραζει οποιοσδηποτε να μπαινει στο θρεντ αλλα γιατι προκαλειτε?δηλαδη οταν ερθουν τα ντερμπι τι θα γινει?αν αρχισουμε ολοι τις μαλακιες μας στο τελος θα μας πεταξουν εξω απτο site.
Επισκέπτης
ανικητη η βλακεια σου..στο εχω ξαναπει..συνεχισε να μας διασκεδαζεις & να γλυφεις οσους μου την μπαινουν & καλα..στα παπαρια μου σας εχω γραμμενους..δεν θα ασχολιθω μαζι σου γιατι σε βαριεμαι.εσυ πετας την παπαρια σου οπουδηποτε αποφασισεις να κανεις κλικ
κλικ και παπαρια
κλικ και παπαρια
κλικ και παπαρια
κλικ και παπαρια
κλικ και παπαρια
κλικ και παπαρια
δεν κουραστηκες?
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
nikos278 ισα ισα που εσυ δεν εχεις καμια σχεση μαζι τους
Επισκέπτης
ΕΥΤΥΧΩΣ..nikos278 ισα ισα που εσυ δεν εχεις καμια σχεση μαζι τους
μπραβο αγορι μουανικητη η βλακεια σου..στο εχω ξαναπει..συνεχισε να μας διασκεδαζεις & να γλυφεις οσους μου την μπαινουν & καλα..στα παπαρια μου σας εχω γραμμενους..
νομιζεις θα ασχολιθω μαζι σου?
μπαααααααααα
αναγκη δεν εχω να γλειψω κανεναν
και τελος προτινω στους μοντ να σου αλλαξουν αξιωμα σε ''ο παλιος ειναι βαλτος(να μας τρελανει)
αν αυτο το θεωρεις απαντηση σε αυτα που λεγαμε τοτε τι να σου πω.οταν εχεις ορεξη για διαλογο ξαναμιλαμε.κλαψ,λυγμ..εεεεεεεεεδω τα καλα χαρτομαντηλα..
μα δε το ξερεις οτι με το να εισαι υγιεις φιλαθλος ειναι κακο και εκνευριστικο για μερικουςnikos278 ισα ισα που εσυ δεν εχεις καμια σχεση μαζι τους
anyway πολυ ασχολιθηκαμε ρε παιδια
Φίλε μου είναι τουλάχιστον γελοίονα μα λες εσύ κλάψες, από την στιγμή που εσείς κλαίγεστε για να πάρετε ένα παιχνίδι στα χαρτιά. Είστε και κλάψες αλλά και ανέντιμοι. Πότε είχατε υπερηφάνεια για να έχετε τώρα? Γελάει μαζί σας όλος ο κόσμος. Αυτά που λέει ο Ντέμης είναι αλήθεια και για αυτό σας πονάνε. Αντε με τον φίλο σας τον Γκαγκάτση και κάντε καμία ένσταση μπας και πάρετε πρωτάθλημα.ανικητη η βλακεια σου..στο εχω ξαναπει..συνεχισε να μας διασκεδαζεις & να γλυφεις οσους μου την μπαινουν & καλα..στα παπαρια μου σας εχω γραμμενους..
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
μιλας για ενα παιχνιδι μονο?εδω ο τζολε εχει βαλει τοσα χρονια τωρα καμμια 60αρια πεναλτυ,τα μισα τουυλαχιστον ειναι μουφα και πανηγυριζει κιολας.Φίλε μου είναι τουλάχιστον γελοίονα μα λες εσύ κλάψες, από την στιγμή που εσείς κλαίγεστε για να πάρετε ένα παιχνίδι στα χαρτιά. Είστε και κλάψες αλλά και ανέντιμοι. Πότε είχατε υπερηφάνεια για να έχετε τώρα? Γελάει μαζί σας όλος ο κόσμος. Αυτά που λέει ο Ντέμης είναι αλήθεια και για αυτό σας πονάνε. Αντε με τον φίλο σας τον Γκαγκάτση και κάντε καμία ένσταση μπας και πάρετε πρωτάθλημα.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Επισκέπτης
προφανως εχεις μπερδεψει τις πουτσες με τις βουρτσες..εμεις δεν κλαιγομαστε..ΠΡΑΞΙΚΟΠΙΚΟΠΙΜΑΤΙΚΑ θα το παρουμε το πρωταθλημα..επειδη ετσι καυλωνουμε..επναλαμαβανω..στο 108 με πεναλτυ εξω απο την περιοχη..οσο γι' αυτα που λεει ο αιωνια ακουπος κοντοπιθαρος,εχουν ηδη απαντησει οι ομοθρησκοι σου σκοτεινος,kalis & αλλοι που παραδεχτηκαν οτι δεν μπορεις να μιλας για διαιτησια οταν τρως 3 απο τον πανιωνιο μεσα στην εδρα σου & βεβαια την καλυτερη απαντηση την εδωσε ο τιγρης που τουλαχιστον πηρε & καποια πρωταθληματα..αυτα πληρωνετε τωρα & θα τα πληρωνετε μεχρι να βαρεθουμε..χαρτομαντηλακια δεν εχω..περιμενε τα αποκριατικα..Φίλε μου είναι τουλάχιστον γελοίονα μα λες εσύ κλάψες, από την στιγμή που εσείς κλαίγεστε για να πάρετε ένα παιχνίδι στα χαρτιά. Είστε και κλάψες αλλά και ανέντιμοι. Πότε είχατε υπερηφάνεια για να έχετε τώρα? Γελάει μαζί σας όλος ο κόσμος. Αυτά που λέει ο Ντέμης είναι αλήθεια και για αυτό σας πονάνε. Αντε με τον φίλο σας τον Γκαγκάτση και κάντε καμία ένσταση μπας και πάρετε πρωτάθλημα.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Επισκέπτης
ολα ηταν μουφα..ΤΣΟΥΖΕΙ???μιλας για ενα παιχνιδι μονο?εδω ο τζολε εχει βαλει τοσα χρονια τωρα καμμια 60αρια πεναλτυ,τα μισα τουυλαχιστον ειναι μουφα και πανηγυριζει κιολας.
μα η φαση ποια ειναι ?
οτι αντε ρε φιλε θελεις να κανεις ενσταση
αφου οι ομαδες που ειναι ισα με την καλαμαρια
θα την κανουν αυτοι και αν ειναι να δικαιωθεις θα γινει
και δεν θα υπαρχει ανθρωπος που θα σε κρινει
αλλα αυτος μας ελειπε που εβλεπα τον αγωνα
και γελαγα ελεγα με αυτη την αποδοση αμα παμε τσελσι
οχι γιουβεντους θα ξεχασουμε αλλα θα αναπολουμε το παρελθον
το μονο καλο που ηταν να γινει ειναι που ηθελε να
κοψει ο κοκκαλης το πριμ του 4-0 και καταψηφηστηκε
οχι ρε ετσι να ξυπνησουν τα κοπροσκυλα
οτι αντε ρε φιλε θελεις να κανεις ενσταση
αφου οι ομαδες που ειναι ισα με την καλαμαρια
θα την κανουν αυτοι και αν ειναι να δικαιωθεις θα γινει
και δεν θα υπαρχει ανθρωπος που θα σε κρινει
αλλα αυτος μας ελειπε που εβλεπα τον αγωνα
και γελαγα ελεγα με αυτη την αποδοση αμα παμε τσελσι
οχι γιουβεντους θα ξεχασουμε αλλα θα αναπολουμε το παρελθον
το μονο καλο που ηταν να γινει ειναι που ηθελε να
κοψει ο κοκκαλης το πριμ του 4-0 και καταψηφηστηκε
οχι ρε ετσι να ξυπνησουν τα κοπροσκυλα
αν ειναι ρε φιλε να πληρωνουμε ετσι επειδη πηραμε τρια σερι να μην ξανακατεβουμε στο πρωταθλημα τοτε.δηλαδη εσεις πως πρεπει να πληρωσετε με ολα αυτα που εχετε κανει χρονια τωρα?μονος σου τα λες.εγω συμφωνω με τον σκοτεινο και τον KALIS για τον ντεμη.τι σημαινει αυτο ομως οτι δεν πρεπει να το παρουμε επειδη ειμαστε για τον πουτσο?εσεις ειστε καλυτεροι φετος στην ελλαδα?προφανως εχεις μπερδεψει τις πουτσες με τις βουρτσες..εμεις δεν κλαιγομαστε..ΠΡΑΞΙΚΟΠΙΚΟΠΙΜΑΤΙΚΑ θα το παρουμε το πρωταθλημα..επειδη ετσι καυλωνουμε..επναλαμαβανω..στο 108 με πεναλτυ εξω απο την περιοχη..οσο γι' αυτα που λεει ο αιωνια ακουπος κοντοπιθαρος,εχουν ηδη απαντησει οι ομοθρησκοι σου σκοτεινος,kalis & αλλοι που παραδεχτηκαν οτι δεν μπορεις να μιλας για διαιτησια οταν τρως 3 απο τον πανιωνιο μεσα στην εδρα σου & βεβαια την καλυτερη απαντηση την εδωσε ο τιγρης που τουλαχιστον πηρε & καποια πρωταθληματα..αυτα πληρωνετε τωρα & θα τα πληρωνετε μεχρι να βαρεθουμε..χαρτομαντηλακια δεν εχω..περιμενε τα αποκριατικα..
Επισκέπτης
τελικά εδώ μέσα μερικοί γραφικοί εισαγόμενοι πολύ πηδάνε ρε παιδί μου και θα στραβοψωλιάσουν τελικά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις