Άργησα να παντήσω φίλε μου και συγνώμη αλλά η οικογένεια με κρατά απασχολημένο.Λοιπόν για το "εκ των ΟΥΚ ΑΝΕΥ": Η μεγάλη ομάδα δεν φαίνεται από τους τίτλους-βλ.Λίβερπουλ,Μάντσεστερ-αλλά από το αίσθημα υπεροχής που βγαίνει μέσα από την ψυχή του υποστηρικτή της.Τι με ενδιαφέρει αν θα πάρω 10 τίτλους στη σειρά,όταν ΞΕΡΩ ότι έχω τις ρίζες μου στο ΒΥΖΑΝΤΙΟ και εκπροσωπώ -μαζί με τον ΠΑΟΚ-τις ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ?Τι να μου πουν τα στημένα πρωταθλήματα και τα κοράκια,όταν έχω αγωνιστεί ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ στη δοκιμαζόμενη ΣΕΡΒΙΑ?Κανείς δεν μπορεί να μου στερήσει την υπεροχή που νιώθω σαν φίλος της ΑΕΚ,όταν έχω μεγαλώσει με τη ζωντανή ιστορία της το Μίμη Παπαιωάννου και τον Κώστα Νεστορίδη.Όχι μόνο δε μικραίνω αλλά γιγαντώνομαι ξέροντας ότι άλλοι δεν έχουν να αντιτάξουν ούτε τα μισά από αυτά που προανέφερα.Είναι ΤΙΜΗ σου που γεννήθηκες ΑΕΚΤΖΗΣ και έτσι να αισθάνεσαι,και άσε τους άλλους να κοκορεύονται.Εμείς είμαστε ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ για να μας κατεβάσουν....Δεν μας ταιριάζει η κλάψα,όπως δεν μας ταιριάζει βέβαια και η τωρινή ομάδα.Γνώμη μου είναι αυτή και αν θες σκέψου την...