ευχαριστω και ανταποδιδω my old friend!!!!Πέρα από το ποιά ομάδα είναι καλύτερη και τέτοια, καλή χρονιά με υγεία και Ο,ΤΙ επιθυμεί ο καθένας!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (14 μέλη και 48 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Πρόσχωμεν...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
να ρτει,να ρτει το παλληκάρι.
Σας αρέσει το νέο μου avatar;;;δεν μου είπατε;;;;
ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ!
Θα μπορούσε να πει κάποιος πως ο τρούλος τησ Αγίας Σοφίας απέκτησε κλίση 90 μοιρών και διπλασιάστηκε
.......Στο background ο Βόσπορος
ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ!
Κι εμένα.....αλλά δεν έχεις καμιά άλλη φωτό από τον παίδαρο σου ;;;;
Όλο αυτή σε ανφάς μας δείχνεις....βάλε καμιά σε "πίσω όψη " ρε σκοτεινέ.
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Καλημέρα και από εμένα.
Να αλλάξεις και το nickname σου σε Dark-pleasureΣας αρέσει το νέο μου avatar;;;δεν μου είπατε;;;;
Επισκέπτης
Και ένα σέντερ μπακ παιδιά...δεν μπορώ να ανάβω κεράκι κάθε εβδομάδα για να είναι καλά ο Δέλλας!!!
Ο Δέλλας κάνει 2 βασικές μαλακίες:
(1) Προωθείται πολλές φορές κι αν γίνει η μαλακία στο κέντρο μετά άντε να σύρει το κορμί του πίσω στην άμυνα.
(2) Αντί να διώξει την μπάλα όπως-όπως σε καταστάσεις πανικού μέσα στην περιοχή, κάνει ντριπλίτσες και προσπαθεί να ελευθερωθεί για να βγάλει την μπάλα.
Κατά τα άλλα... αντέχει κάνα χρόνο ακόμα!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Τον ξεζουμίζει κ το Γωγάκι,που το βάζεις αυτό;;;;
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μέχρι τώρα είναι κολόνα αν και οι πιο πολλοί δεν περιμέναμε ότι θα είναι τόσο καλός φέτος!Μακάρι να συνεχίσει έτσι...Ο Δέλλας κάνει 2 βασικές μαλακίες:
(1) Προωθείται πολλές φορές κι αν γίνει η μαλακία στο κέντρο μετά άντε να σύρει το κορμί του πίσω στην άμυνα.
(2) Αντί να διώξει την μπάλα όπως-όπως σε καταστάσεις πανικού μέσα στην περιοχή, κάνει ντριπλίτσες και προσπαθεί να ελευθερωθεί για να βγάλει την μπάλα.
Κατά τα άλλα... αντέχει κάνα χρόνο ακόμα!!!
Η Γωγώ και νεκρούς ανασταίνει...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ο χαλκέντερος Παπασταθό ξεκίνησε τρέξιμο.Όχι σαν κάτι άλλους που προφασίζονται τραυματισμούς για να μην παίξουν στην ομάδα των ονείρων τους
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Αδελφέ δεν πήγαινε σε αυτούς το σχόλιό μου.Πήγαινε σε αυτούς
Εξάλλου για τους 2 που ανέφερες μόνο τέτοιοι δεν είναι,απόδειξη το γεγονός ότι το καλοκαίρι πριν αρχίσει η προετοιμασία ήταν σε ειδικό κέντρο γυμναστικής στο Μονακό για αδυνάτισμα κ προπόνηση προκειμένου να είναι ακόμα πιο έτοιμοι στις υποχρεώσεις τους.
Για κάποιους άλλους πολύ καλά,άριστα,μπράβο... καπως έτσι λέγονται ;) ;) ;)
Εξάλλου για τους 2 που ανέφερες μόνο τέτοιοι δεν είναι,απόδειξη το γεγονός ότι το καλοκαίρι πριν αρχίσει η προετοιμασία ήταν σε ειδικό κέντρο γυμναστικής στο Μονακό για αδυνάτισμα κ προπόνηση προκειμένου να είναι ακόμα πιο έτοιμοι στις υποχρεώσεις τους.
[move] [/move]Αδελφέ δεν πήγαινε σε αυτούς το σχόλιό μου.Πήγαινε σε αυτούς
Άλλη μια φορά την πάτησες.........................
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εγώ;;;;Μπαααα.....
Σιγά τώρα μην ανακηρύξουμε και αθλητές τις χρονιάς το Ζήκο και το Δέλλα.Cool αδέρφια.Αυτοί καθημερινά θέλουν από 2 μπουκάλια johny walker και 4 πακέτα marlboro για να μην έχουν στερητικό σύνδρομο.Να πάρουν τη βρωμοσύνταξη τους να ξεκουμπιστουν απ'την ομαδάρα μας γιατί και που κάθονται δε προσφέρουν απολύτως τίποτα.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλά αθλητές της χρονιάς όχι,αλλά δεν είναι κ έτσι όπως τα λες αδερφέ.Ειδικά ο Δέλλας σου αποδεικνύει το αντίθετο-εξού κ η καλύτερη άμυνα της Ελλάδας μέχρι στιγμής.
Και μιας κ λες για τα τζόνι κ τα τσιγάρα,μήπως ξέρεις τι κατέβαζε καθημερινά ο Ντέμης στην καθισιά του,όταν ήταν στα φόρτε του;;;;άστο γιατί ξέρω.
Και μιας κ λες για τα τζόνι κ τα τσιγάρα,μήπως ξέρεις τι κατέβαζε καθημερινά ο Ντέμης στην καθισιά του,όταν ήταν στα φόρτε του;;;;άστο γιατί ξέρω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις