Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 395 άτομα (1 μέλη και 394 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλά αθλητές της χρονιάς όχι,αλλά δεν είναι κ έτσι όπως τα λες αδερφέ.Ειδικά ο Δέλλας σου αποδεικνύει το αντίθετο-εξού κ η καλύτερη άμυνα της Ελλάδας μέχρι στιγμής.

Και μιας κ λες για τα τζόνι κ τα τσιγάρα,μήπως ξέρεις τι κατέβαζε καθημερινά ο Ντέμης στην καθισιά του,όταν ήταν στα φόρτε του;;;;άστο γιατί ξέρω.

Ξέρεις τι κατέβασα με το Φρωσάκι όταν βρεθήκαμε????? Άστο μην κλάψεις!!!! Αααααααα και μην κάνεις διπλή παράθεση!!!! :)

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Ακόμα ένας ξερόλας? Καλώς... :boobies:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φιλαράκι μου,δεν στο παίζω ξερόλας.Αν δεν μπορείς να γράψεις δίχως χαρακτηρισμούς λυπάμαι πολύ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ξέρεις τι κατέβασα με το Φρωσάκι όταν βρεθήκαμε????? Άστο μην κλάψεις!!!! Αααααααα και μην κάνεις διπλή παράθεση!!!! :)

Μπάφους από τα Ζωνιανά.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλό μεσημέρι, πάω στις κόρες!!!

Επισκέπτης
Αδέλφια αυτή την στιγμή είναι υπό κατασκευή μπλούζα με σταμπωτό σχετικό με την χανούμα και το θρέντ μας.
ελπίζω σε μια με δύο ημέρες να ανέβει στο θρέντ μας φωτογραφία της.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Ακόμα ένας ξερόλας? Καλώς... :boobies:

γειά σας συναγωνιστές. Φίλε μου εσύ που λες ότι ο Δέλλας και ο Ζήκος πίνουν και καπνίζουν στο έχουν πει οι ίδιοι ή έχεις πιει μαζί τους? γέλιο έχει που λες τους άλλους ξερόλες. Εάν έχεις την εντύπωση ότι ο Ζήκος έκανε τέτοια καριέρα στην Μονακό καπνίζοντας και πίνοντας είσαι μακριά νυχτωμένος.  

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
γειά σας συναγωνιστές. Φίλε μου εσύ που λες ότι ο Δέλλας και ο Ζήκος πίνουν και καπνίζουν στο έχουν πει οι ίδιοι ή έχεις πιει μαζί τους? γέλιο έχει που λες τους άλλους ξερόλες. Εάν έχεις την εντύπωση ότι ο Ζήκος έκανε τέτοια καριέρα στην Μονακό καπνίζοντας και πίνοντας είσαι μακριά νυχτωμένος. 

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Για να σου φύγει η φοβερότατη απορία τα'χω πιεί πολλές φορές μαζί τους και η νύχτα μάλλον είναι αξημέρωτη για σένα που νομίζεις τα αντίθετα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο Ζήκος έχω την εντύπωση ότι δεν έχει σχέση με ξενύχτια...απλά σέρνει τον κώλο του φέτος...Για τον Δέλλα δεν χρειάζεται να πούμε αλλά αφού τα καταφέρνει...μαγκιά του!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδέλφια αυτή την στιγμή είναι υπό κατασκευή μπλούζα με σταμπωτό σχετικό με την χανούμα και το θρέντ μας.
ελπίζω σε μια με δύο ημέρες να ανέβει στο θρέντ μας φωτογραφία της.

Είχα την ίδια ιδέα ακριβώς με σένα καιρό τώρα,αλλά έφαγα πόρτα από τους admin.Μάλλον θα έχεις βύσμα εσύ.Προχώρα την κ ανέβασε την.Εγώ που ήμουν μαλάκας κ τους άκουσα.Αν μου αρέσει θα πα΄ρω κ γω μία.Τι στο διάολο πνευματικά δικαιώματα έχω κ γω σαν ΄΄νονός΄΄ του θρεντ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σιγά τώρα μην ανακηρύξουμε και αθλητές τις χρονιάς το Ζήκο και το Δέλλα.Cool αδέρφια.Αυτοί καθημερινά θέλουν από 2 μπουκάλια johny walker και 4 πακέτα marlboro για να μην έχουν στερητικό σύνδρομο.Να πάρουν τη βρωμοσύνταξη τους να ξεκουμπιστουν απ'την ομαδάρα μας γιατί και που κάθονται δε προσφέρουν απολύτως τίποτα. :helpplea: :helpplea: :helpplea: :(
Καλά τα έχεις πιει τόσες φορές μαζί τους...και μιλάς έτσι γι' αυτούς?Μας δουλεύεις ρε φιλαράκο? :think:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αφού τα πίνει μαζί τους ας κεράσει τον Δέλλα ένα ουισκάκι από μας,που μας έχει ξελασπώσει φέτος ουκ ολίγες φορές.Μάλλον στο ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ θα δουλεύει.

Μήπως είναι ο ράπερ Μιχαλάρας;;;; :2funny: :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα αδέλφια,Ναύαρχος εν'όψει...

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
Καλά τα έχεις πιει τόσες φορές μαζί τους...και μιλάς έτσι γι' αυτούς?Μας δουλεύεις ρε φιλαράκο? :think:

γιατι να μην μιλαει ετσι ρε φιλε μηπως ειναι αδερφια του; αυτο που πιστευει λεει το ενα δεν ακυρωνει το αλλο..  ;) ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
γιατι να μην μιλαει ετσι ρε φιλε μηπως ειναι αδερφια του; αυτο που πιστευει λεει το ενα δεν ακυρωνει το αλλο..  ;) ;)
Έχεις δίκιο...αλλά όταν τα πίνεις με κάποιον και επομένως έχεις μια φιλική σχέση δεν λες "βρωμοσύνταξη" και "ξεκουμπιστούν"! :think:
Λες ότι "ήρθε η στιγμή να αποχωρήσουν",ότι "δεν μπορούν να προσφέρουν άλλο"...
Με πιάνννννεις?

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
σε πιανω... αλλα αλλο πινω ενα ποτο και αλλο βγαινω κσθε σαββατο μαζι....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Kaλό απόγευμα κ καλό Π/Σ/Κ σε όλους.

Νίκη μέσα στην Τρίπολη,ΝΙΚΗ.Νίκη που εν πολλοίς πια θα μπορούμε να μιλάμε για μεγαλύτερα πράγματα.

Δυστυχώς εσυ Κρητικέ θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη την Κυριακή. :'( :'( :'(

[move]ΑΕΚ ΓΕΡΑ-ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ[/move]

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
σε πιανω... αλλα αλλο πινω ενα ποτο και αλλο βγαινω κσθε σαββατο μαζι....

γειά σας συναγωνιστές. Κατά τη γνώμη μου άδικα "τσακώνεστε" εκτός και εάν πιστεύετε ότι ο φίλος όντως τα πίνει με τον Ζήκο και τον Δέλλα. Λες και εάν κάποιος παίκτης πίνει και καπνίζει, τα κάνει αυτά σε κοινή θέα. Ο καθένας λέει ότι θέλει. Εάν ο Δέλλας ήταν όλο ποτά και ξενύχτια, θα είχε χάσει τόσα κιλά από πέρυσι και θα είχε τέτοια φυσική κατάσταση? Το ότι μπορεί να πίνει λίγο παραπάνω από το επιτρεπτό σε ποδοσφαιριστές ναι μπορεί να το κάνει. Εδώ όμως ο φίλος τον βγάζει μπεκρή.  Για τον Ζήκο ούτε που το συζητάω.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Kaλό απόγευμα κ καλό Π/Σ/Κ σε όλους.

Νίκη μέσα στην Τρίπολη,ΝΙΚΗ.Νίκη που εν πολλοίς πια θα μπορούμε να μιλάμε για μεγαλύτερα πράγματα.

Δυστυχώς εσυ Κρητικέ θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη την Κυριακή. :'( :'( :'(

[move]ΑΕΚ ΓΕΡΑ-ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ[/move]
Μάλλον θα πάω ΕΓΩ Τρίπολη!!!Μόνος!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom