Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 391 άτομα (0 μέλη και 391 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μάλλον θα πάω ΕΓΩ Τρίπολη!!!Μόνος!!
ρε ναύαρχε εμένα θα μου κουβαληθούν σπίτι λόγο εορτής την Κυριακή και μάλιστα μια παρέα θα έρθει από Τρίπολη που έχουν κονέ εκεί και θα μου οικονομάγανε κανένα εισιτήριο.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλησπερα αδερφια.και ο δελλας και ο ζηκος πιο πολυ ειναι παιδια που εχουν προσφερει στην αεκ.του ζηκου ειναι η τελευταια χρονια φετος και ειναι φανερο οτι δε μπορει αλλο το παλικαρι.ειναι αδικο να μην αναγνωριζουμε ομως την αξια του και την προσφορα του στην ομαδα μας.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
με χριστοδουλοπουλο τι γινεται τελικα?παιζει να ερθει η ολα αυτα που ακουγονται ειναι μονο φημες?τωρα ειπε ο γεωργιου οτι θελουμε και τον καρντοσο. :rockon:

r0mph

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα αδερφια.και ο δελλας και ο ζηκος πιο πολυ ειναι παιδια που εχουν προσφερει στην αεκ.του ζηκου ειναι η τελευταια χρονια φετος και ειναι φανερο οτι δε μπορει αλλο το παλικαρι.ειναι αδικο να μην αναγνωριζουμε ομως την αξια του και την προσφορα του στην ομαδα μας.

Συμφωνώ και επαυξάνω αδερφέ! Μέσα απ΄το στόμα μου το πήρες. Ζήκο Ψυχάρα για Πάντα ΑΕΚάρααααα ρε!

l_85cd12d32a32749c32efb369b14e72a6.jpg

Επισκέπτης
Συμφωνώ και επαυξάνω αδερφέ! Μέσα απ΄το στόμα μου το πήρες. Ζήκο Ψυχάρα για Πάντα ΑΕΚάρααααα ρε!

l_85cd12d32a32749c32efb369b14e72a6.jpg

Χεχεχε, καλά δεν έκανε και κάνα κατόρθωμα... τον Ζιοβάνι έπιασε από τον λαιμό ο οποίος (παρότι παιχτάρα) ήταν "μη μου άπτου". Αυτόν αν τον κλώτσαγε κι ο γιος μου που είναι 13 μηνών θα τον ξάπλωνε!!! :cheesy:

r0mph

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Χεχεχε, καλά δεν έκανε και κάνα κατόρθωμα... τον Ζιοβάνι έπιασε από τον λαιμό ο οποίος (παρότι παιχτάρα) ήταν "μη μου άπτου". Αυτόν αν τον κλώτσαγε κι ο γιος μου που είναι 13 μηνών θα τον ξάπλωνε!!!

Γιατί ρε φιλαράκι μίλησα εγώ για κανένα κατόρθωμα? Απλά βρήκα μια πολύ ωραία φωτό (κατά τη γνώμη μου) που σχετίζεται με το θέμα μας και την έβαλα. Τόσο απλά!

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Απ'ότι διάβασα ο φερέρ σκέφτετε να κατεβάσει την ομάδα στην Τρίπολη με 4-5-1 :headbang:.Με έναν μόνο επιθετικό και τον Μπλάνκο στο πάγκο :headbang: :headbang: :headbang:.Έτσι έπαιξε και στα ντέρμπυ και πήρε τα αρχίδια μου,δε λέει να βάλει μυαλό ο παππούς  :jerking: :jerking:.

r0mph

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Απ'ότι διάβασα ο φερέρ σκέφτετε να κατεβάσει την ομάδα στην Τρίπολη με 4-5-1 Banging Head Against a Wall.Με έναν μόνο επιθετικό και τον Μπλάνκο στο πάγκο Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall.Έτσι έπαιξε και στα ντέρμπυ και πήρε τα αρχίδια μου,δε λέει να βάλει μυαλό ο παππούς  Jerking Off Jerking Off.

Φιλαράκι αυτό μαλλον το διάβασες στο site του sport-fm. Αν διαβάσεις προσεκτικά το άρθρο θα δεις ότι η ενδεκάδα που γράφουν οι άσχετοι δημοσιογραφίσκοι είναι δεκάδα και όχι ενδεκάδα. Έχουν ξεχάσει τον Μπλάνκο. Οπότε 4-4-2 θα παίξει η ΑΕΚάρα. Για να δεις το μέγεθος της ηλιθιότητάς τους στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ως προπονητής της ΑΕΚ ο Φερνάντο Σάντος. Τι να πώ... και υποτίθεται πως είναι ένα απο τα πιο σοβαρά site. Μη ψαρώνεις φιλαράκι στη προσπάθεια που έχει αρχίσει τον τελευταίο καιρό να υποβαθμιστεί ο Φερέρ. Δε λέω ότι ειναι αλάνθαστος ο Φερέρ αλλά κανένας άλλος στην Ελλάδα δεν έχει Φερέρ για αυτό να είσαι σίγουρος.

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου εμένα δε με προβληματίζει η προπονητική αξία του Φερέρ,εξάλλου εγώ δεν είμαι και ο πιο κατάλληλος για να τον κρίνω.Αυτό που δε μου αρέσει είναι η νοοτροπία του.Στα κρίσιμα παιχνίδια σχεδόν πάντα παρατάσει την ομάδα αμυντικά και φοβισμένη.Αν εξαιρέσουμε ένα μικρό διάστημα στη Μπάρτσα πάντα ήταν προπονητής σε μικρές ομάδες που ήταν ευχαριστημένες όταν έκαναν μια καλή πορεία ή έβγαιναν Ευρώπη.Εδώ όμως που πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό φαίνεται να μην αντέχει αυτή τη πίεση.

r0mph

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου εμένα δε με προβληματίζει η προπονητική αξία του Φερέρ,εξάλλου εγώ δεν είμαι και ο πιο κατάλληλος για να τον κρίνω.Αυτό που δε μου αρέσει είναι η νοοτροπία του.Στα κρίσιμα παιχνίδια σχεδόν πάντα παρατάσει την ομάδα αμυντικά και φοβισμένη.Αν εξαιρέσουμε ένα μικρό διάστημα στη Μπάρτσα πάντα ήταν προπονητής σε μικρές ομάδες που ήταν ευχαριστημένες όταν έκαναν μια καλή πορεία ή έβγαιναν Ευρώπη.Εδώ όμως που πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό φαίνεται να μην αντέχει αυτή τη πίεση.

Θεωρείς δηλαδή αμυντική την ενδεκάδα Μορετο Δέλλας Αλβες Ραμος Αρουαμπαρένα Καφες Τοζερ Σέζαρ Ριβάλντο Λυμπερόπουλος και Μπλάνκο? Από που προκύπτει ότι δεν αντέχει στην πίεση? Απο το γκολ του Κοβάσεβιτς στο 83' και ενω ξεκάθαρα χτυπάει το ματς μεσα στο Καραισκάκη? Αν θέλεις αιτιολόγεισε τα λεγόμενα σου γιατί πραγματικά δε καταλαβαίνω από που προκύπτουν αυτα που λες.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
εγω παντως λεω οτι αν δεν παιξει ο ζηκος την κυριακη θα εχουμε προβλημα στο κεντρο με καφε,τοζερ με τους μεσους του αστερα.δε λεω ο καφες ειναι ανεβασμενος αλλα δεν κανει τη δουλεια και τα μετρα που κανει στο γηπεδο ο ζηκος εστω και σε αυτην τη κατασταση που ειναι.ο τοζερ παλι μπορει να δινει σωστα τη μπαλα αλλα δε μπορει να μαρκαρει και αυτος το ιδιο σωστα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα Αεκάρες!!! :rockon:
Όπως όλα δείχνουν είμαστε πολύ κοντά στην πρώτη μεταγραφή!Σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του Μεντόζα η μεταγραφή είναι τελειωμένη!
Ο Μεντόζα έχει αγωνιστεί για τέσσερα χρόνια στην Ατλέτικο Ραφαέλα (67 εμφανίσεις με 27 γκολ), από μία σεζόν σε Μπάνφιλντ (14-4), Ουρακάν (17-6), ενώ τη σεζόν 206-’07 έπαιξε από έξι μήνες σε Γοδόι Κρουζ (13-3) και Ατλάντε (12-2).

Μιλώντας ο ίδιος σε ανταποκριτές ελληνικής αθλητικής εφημερίδας, δήλωσε για τη διαφαινόμενη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Μακάρι να έρθω, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε. Δεν είναι σωστό να λέμε πράγματα, πριν γίνουν όλα επίσημα. Ολα έγιναν ξαφνικά.
Είναι ώρα να πάω στην Ευρώπη και δεν πρέπει να χαθεί αυτή η ευκαιρία. Θα είναι κάτι μοναδικό για την καριέρα μου και οικονομικά και αγωνιστικά.
Ξέρω ότι παίζουν πολλοί Αργεντινοί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για την ΑΕΚ γνωρίζω ότι είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και ότι είναι από τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα».

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα!!!
λαζαρο, αμ.χαφ και σεντερ μπακ .....αν περισεψει κανενα ψιλο και ενα μπακακι....
και τοτε κατι κανουμε..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Φιλαράκι αυτό μαλλον το διάβασες στο site του sport-fm. Αν διαβάσεις προσεκτικά το άρθρο θα δεις ότι η ενδεκάδα που γράφουν οι άσχετοι δημοσιογραφίσκοι είναι δεκάδα και όχι ενδεκάδα. Έχουν ξεχάσει τον Μπλάνκο. Οπότε 4-4-2 θα παίξει η ΑΕΚάρα. Για να δεις το μέγεθος της ηλιθιότητάς τους στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ως προπονητής της ΑΕΚ ο Φερνάντο Σάντος. Τι να πώ... και υποτίθεται πως είναι ένα απο τα πιο σοβαρά site. Μη ψαρώνεις φιλαράκι στη προσπάθεια που έχει αρχίσει τον τελευταίο καιρό να υποβαθμιστεί ο Φερέρ. Δε λέω ότι ειναι αλάνθαστος ο Φερέρ αλλά κανένας άλλος στην Ελλάδα δεν έχει Φερέρ για αυτό να είσαι σίγουρος.
Δεν έχω διαβάσει το άρθρο αλλά να μην είσαι σίγουρος ότι έχουν ξεχάσει τον Μπλάνκο!Εγώ άκουσα ότι δοκιμάζει Λύμπε-Μαντούκα μπροστά,ένα σχήμα το οποίο είχε χρησιμοποιήσει και στο ματς με τον Ολυμπιακό!

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλημερα ενωσιτες.εγω παντως διαβασα χθες οτι θα παιξει με τον λυμπε μονο μπροστα :headbang: και μπορει να παιξει ο σεζαρ αντι του μαντουκα.δε βαζει μυαλο αυτος.

r0mph

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Αλλαγές στο αρχικό σχήμα, συγκριτικά με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, πιθανότατα δεν θα υπάρχουν, με τον Ισπανό τεχνικό να επιλέγει να κατεβάσει την ομάδα του με σύστημα 4-5-1.

Φανέλα βασικού παίρνει ο Μορέτο. Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Ροδόλφο Αρουαμπαρένα και στο δεξί ο Έντσον Ράμος. Στο κέντρο της άμυνας οι Δέλλας- Άλβες. Στα χαφ οι Καφές, Τόζερ, ενώ ερωτηματικό παραμένει η ακριβής θέση του Γκουστάβο Μαντούκα στις πτέρυγες. Στον άξονα ο Ριβάλντο, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Λυμπερόπουλο.

Αυτό το άρθρο μάλλον διαβάσατε ή αντιγραφή του (είναι γνωστό πως πολλά αθλητικά site κάνουν copy-paste από το "εγκυρο" sport-fm). Καταρχήν το άρθρο λέει ότι δε θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ έπαιξε 4-4-2 με τον Μπλανκο και τον Λυμπε. Και κατά δεύτερον αν μετρήσετε τους παίκτες είναι 10 και όχι 11. Αν δε παίξει ο Μπλάνκο θα παίξει και ο Σέζαρ (αριστερό χαφ) και ο Μαντούκα (επίθεση). Να διαβάζετε προσεκτικά και να μη ψαρώνετε. ΑΕΚάρα και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
γειά σας συναγωνιστές. Αυτό που γίνεται τον τελευταίο καιρό με τα ΜΜΕ είναι απίστευτο. Ξέρετε τι είπε προχθές ο ρεπόρτερ ΑΕΚ της ΕΡΑ ΣΠΟΡ ? Οτι ο Φερέρ δεν εμπιστεύεται τους 7 παίκτες από τους 11 που χρησιμοποιεί και ότι δεν είναι ευχαριστημένος από κανέναν παίκτη εκτός Ρίμπο- Λύμπε-Μαντούκα. Ε'ιναι δυνατόν? Προσπαθούν όλοι να βρίσκουν στην ΑΕΚ προβλήματα. Ενας άλλος στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ε'ίπε ότι οι μέτοχοι της ΑΕΚ έχουν δώσει εντολή στον Φερέρ να μην χρησιμοποιεί τον Μπλάνκο. Στην SPORT DAY υπάρχουν σε κάθε φύλλο 2 σελίδες ρεπορτάζ ΑΕΚ και 4 για τους άλλους δύο. Είναι τυχαίο ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα δεν έχει πια έναν σοβαρό ρεπόρτερ ΑΕΚ? Κάθε μέρα πρωτοσέλιδο για τον Ολυμπιακό για να μάθουμε τι ώρα κατούρησε ο Μπελούτσι. Μην μασάτε!!

11 παληκάρια από το ΟΑΚΑ, πάνε για να πατήσουν την Τριπολιτσά

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αυτό το άρθρο μάλλον διαβάσατε ή αντιγραφή του (είναι γνωστό πως πολλά αθλητικά site κάνουν copy-paste από το "εγκυρο" sport-fm). Καταρχήν το άρθρο λέει ότι δε θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ έπαιξε 4-4-2 με τον Μπλανκο και τον Λυμπε. Και κατά δεύτερον αν μετρήσετε τους παίκτες είναι 10 και όχι 11. Αν δε παίξει ο Μπλάνκο θα παίξει και ο Σέζαρ (αριστερό χαφ) και ο Μαντούκα (επίθεση). Να διαβάζετε προσεκτικά και να μη ψαρώνετε. ΑΕΚάρα και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!
Καλά την εγκυρότητα του Σουπερ Σωκράτης Fm την έχουμε καταλάβει εδώ και χρόνια... :2funny:
Δεν ψαρώνει κανείς...απλά στην χθεσινή προπόνηση ο Σέρα δοκίμασε Λυμπε-Μαντούκα στην επίθεση!Κατά τη γνώμη μου θα είναι λάθος να μην παίξει ο Μπλάνκο!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Έλα ρε ομαδάρα πάμε αύριο..........α και ρουφιάνοι ΠΑΝΤΟΥ!!!!

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
μετα τα σημερινα δεν εχω αμφιβολια ποιος θα παρει το πρωταθλημα.οι δηλωσεις του πετρακη επιασαν τοπο τελικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom