Επισκέπτης
ρε ναύαρχε εμένα θα μου κουβαληθούν σπίτι λόγο εορτής την Κυριακή και μάλιστα μια παρέα θα έρθει από Τρίπολη που έχουν κονέ εκεί και θα μου οικονομάγανε κανένα εισιτήριο.Μάλλον θα πάω ΕΓΩ Τρίπολη!!!Μόνος!!
ρε ναύαρχε εμένα θα μου κουβαληθούν σπίτι λόγο εορτής την Κυριακή και μάλιστα μια παρέα θα έρθει από Τρίπολη που έχουν κονέ εκεί και θα μου οικονομάγανε κανένα εισιτήριο.Μάλλον θα πάω ΕΓΩ Τρίπολη!!!Μόνος!!
καλησπερα αδερφια.και ο δελλας και ο ζηκος πιο πολυ ειναι παιδια που εχουν προσφερει στην αεκ.του ζηκου ειναι η τελευταια χρονια φετος και ειναι φανερο οτι δε μπορει αλλο το παλικαρι.ειναι αδικο να μην αναγνωριζουμε ομως την αξια του και την προσφορα του στην ομαδα μας.
Συμφωνώ και επαυξάνω αδερφέ! Μέσα απ΄το στόμα μου το πήρες. Ζήκο Ψυχάρα για Πάντα ΑΕΚάρααααα ρε!
Χεχεχε, καλά δεν έκανε και κάνα κατόρθωμα... τον Ζιοβάνι έπιασε από τον λαιμό ο οποίος (παρότι παιχτάρα) ήταν "μη μου άπτου". Αυτόν αν τον κλώτσαγε κι ο γιος μου που είναι 13 μηνών θα τον ξάπλωνε!!!
Απ'ότι διάβασα ο φερέρ σκέφτετε να κατεβάσει την ομάδα στην Τρίπολη με 4-5-1 Banging Head Against a Wall.Με έναν μόνο επιθετικό και τον Μπλάνκο στο πάγκο Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall.Έτσι έπαιξε και στα ντέρμπυ και πήρε τα αρχίδια μου,δε λέει να βάλει μυαλό ο παππούς Jerking Off Jerking Off.
Φίλε μου εμένα δε με προβληματίζει η προπονητική αξία του Φερέρ,εξάλλου εγώ δεν είμαι και ο πιο κατάλληλος για να τον κρίνω.Αυτό που δε μου αρέσει είναι η νοοτροπία του.Στα κρίσιμα παιχνίδια σχεδόν πάντα παρατάσει την ομάδα αμυντικά και φοβισμένη.Αν εξαιρέσουμε ένα μικρό διάστημα στη Μπάρτσα πάντα ήταν προπονητής σε μικρές ομάδες που ήταν ευχαριστημένες όταν έκαναν μια καλή πορεία ή έβγαιναν Ευρώπη.Εδώ όμως που πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό φαίνεται να μην αντέχει αυτή τη πίεση.
Δεν έχω διαβάσει το άρθρο αλλά να μην είσαι σίγουρος ότι έχουν ξεχάσει τον Μπλάνκο!Εγώ άκουσα ότι δοκιμάζει Λύμπε-Μαντούκα μπροστά,ένα σχήμα το οποίο είχε χρησιμοποιήσει και στο ματς με τον Ολυμπιακό!Φιλαράκι αυτό μαλλον το διάβασες στο site του sport-fm. Αν διαβάσεις προσεκτικά το άρθρο θα δεις ότι η ενδεκάδα που γράφουν οι άσχετοι δημοσιογραφίσκοι είναι δεκάδα και όχι ενδεκάδα. Έχουν ξεχάσει τον Μπλάνκο. Οπότε 4-4-2 θα παίξει η ΑΕΚάρα. Για να δεις το μέγεθος της ηλιθιότητάς τους στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ως προπονητής της ΑΕΚ ο Φερνάντο Σάντος. Τι να πώ... και υποτίθεται πως είναι ένα απο τα πιο σοβαρά site. Μη ψαρώνεις φιλαράκι στη προσπάθεια που έχει αρχίσει τον τελευταίο καιρό να υποβαθμιστεί ο Φερέρ. Δε λέω ότι ειναι αλάνθαστος ο Φερέρ αλλά κανένας άλλος στην Ελλάδα δεν έχει Φερέρ για αυτό να είσαι σίγουρος.
Αλλαγές στο αρχικό σχήμα, συγκριτικά με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, πιθανότατα δεν θα υπάρχουν, με τον Ισπανό τεχνικό να επιλέγει να κατεβάσει την ομάδα του με σύστημα 4-5-1.
Φανέλα βασικού παίρνει ο Μορέτο. Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Ροδόλφο Αρουαμπαρένα και στο δεξί ο Έντσον Ράμος. Στο κέντρο της άμυνας οι Δέλλας- Άλβες. Στα χαφ οι Καφές, Τόζερ, ενώ ερωτηματικό παραμένει η ακριβής θέση του Γκουστάβο Μαντούκα στις πτέρυγες. Στον άξονα ο Ριβάλντο, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Λυμπερόπουλο.
Καλά την εγκυρότητα του Σουπερ Σωκράτης Fm την έχουμε καταλάβει εδώ και χρόνια...Αυτό το άρθρο μάλλον διαβάσατε ή αντιγραφή του (είναι γνωστό πως πολλά αθλητικά site κάνουν copy-paste από το "εγκυρο" sport-fm). Καταρχήν το άρθρο λέει ότι δε θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ έπαιξε 4-4-2 με τον Μπλανκο και τον Λυμπε. Και κατά δεύτερον αν μετρήσετε τους παίκτες είναι 10 και όχι 11. Αν δε παίξει ο Μπλάνκο θα παίξει και ο Σέζαρ (αριστερό χαφ) και ο Μαντούκα (επίθεση). Να διαβάζετε προσεκτικά και να μη ψαρώνετε. ΑΕΚάρα και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!