Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (5 μέλη και 46 επισκέπτες)

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
γειά σας συναγωνιστές. Διαβάζω σχόλια για τον Τόζερ. Το πράγμα έχει ως εξής. Τον Τόζερ ο Φερέρ τον βάζει σε παιχνίδια εκτός των δύο Γαύρου και ΠΑΟ γιατί ξέρει ότι η ΑΕΚ δεν θα αντιμετωπίσει πίεση οπότε ο Τόζερ κουβαλάει την μπάλλα μέχρι τον Ρίμπο ή την σπάει δεξιά Αριστερά ώστε ο Ρίμπο να μην αναγκάζεται να γυρίζει πολύ πίσω να παίρνει την μπάλλα και να παίρνει και ανάσες.Ο Τόζερ την σπάει όμορφα δεξιά αριστερά και έχει και πολύ καλή μακρινή μπαλιά. Οπότε η αντίπαλη άμυνα έχει δύο παίκτες να προσέχει για να μην βγάλουν πάσα.  Σίγουρα θα έχετε προσέξει ότι το παιχνίδι της ΑΕΚ στηρίζεται στο Passing πολύ και στο παράλληλο ποδόσφαιρο ώστε να ανοίγουν οι αντίπαλες άμυνες. Στην αρχή του πρωταθλήματος ο Ρίμπο αναγκαζόταν και πήγαινε μέχρι τα στόπερ για να πάρει την μπάλλα και είναι φυσικό ο προσωπικός του αντίπαλος να μην τον χάνει, δύο και τρείς πέφτουν απάνω του. Τώρα όμως παίρνει συνήθως την μπάλλα από τα πλάγια γιατί με το Passing game και με την κίνηση που γίνεται τα μαρκαρίσματα των αντιπάλων χάνονται. Θυμηθείτε το πρώτο 30λεπτο με τον ΠΑΟΚ. Ο Φερέρ ξέρει ότι ο Τόζερ δεν είναι αμυντικό χαφ, αλλά είναι δυνατόν να παίζουμε με δύο κόφτες σε αυτά τα παιχνίδια? Η ομάδα πρέπει να έχει το νού της πως θα επιτεθεί ώστε και ο αντίπαλος να μην βγάζει πολλούς παίκτες μπροστά.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Στην απολογία του, ο Ζήκος αρχικά ζήτησε συγνώμη από όσους διαιτητές «δεν εμφανίζονται με αυτό τον τρόπο στο Καραϊσκάκη». Επεσήμανε ότι δεν ήθελε να αφήσει υπονοούμενα ούτε να προσβάλει κανέναν, αλλά ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων: «Εμείς οι ποδοσφαιριστές είμαστε οι πρωταγωνιστές και πιστεύω υπάρχει ελευθερία έκφρασης. Εγώ δεν αναφέρθηκα στη συγκεκριμένη διαιτησία αλλά γι’ αυτή που έχω δει από 15 χρόνια καριέρας. Στο γήπεδο του Ολυμπιακού σφυρίζουν 80%-20%, ενώ εντός έδρας ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ έχουν ποσοστό 50% ή 60%».
Ο νομικός σύμβουλος της ΑΕΚ, Χάρης Γρηγορίου, ζήτησε να επιβληθεί έγγραφη επίπληξη στον Ζήκο (κινδυνεύει από επίπληξη και πρόστιμο, μέχρι αποκλεισμό 2 αγωνιστικών), καθώς, όπως υποστήριξε, η συγκεκριμένη έκφραση δεν αποτελεί ύβρη. Μάλιστα, αναφέρθηκε σε μια παλιότερη υπόθεση, στην οποία ο Δημήτρης Σαραβάκος είχε χρησιμοποιήσει ανάλογη έκφραση, χωρίς να τιμωρηθεί.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
και ολα αυτα επειδη ο ανθρωπος ειπε την αληθεια.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγώ διαφωνώ με τις δηλώσεις του Ζήκου την συγκεκριμένη χρονική στιγμή αλλά νομίζω ότι σε μια χώρα όπου υπάρχει δημοκρατία είναι παράλογο να μην μπορούν οι ποδοσφαιριστές να εκφράσουν ελεύθερα την γνώμη τους!!!Αν μιλούσε για χρηματισμό θα καταλάβαινα να τον καλέσουν σε απολογία και αν δεν μπορεί να αποδείξει τα λεγόμενα του να τιμωρηθεί!Αλλά ο Ζήκος είπε απλά ότι οι διαιτητές παίζουν σαν χεσμένοι στο Καραισκάκη!!!Τι θέλουν?Να τους πάει τα σώβρακα των διαιτητών??? :2funny:
Χαίρομαι πάντως που στην απολογία του δεν τα "γύρισε" για να αποφύγει την τιμωρία!
Μπράβο Άκη! :rockon:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
το θεμα ειναι οτι υπαρχει ευαισθησια σε τετοια θεματα μονο για τις αλλες ομαδες εκτος ολυμπιακου.οταν εβγαινε ο κοκκαλης και ελεγε για λαγους και κοτες δεν ειδα να τον καλεσει κανεις δικαστης.η οταν ο καρεμπε εδινε τις κουτουλιες οι 5 αγωνιστικες εγιναν 1 κατα μαγικο τροπο.ενω ο κακομοιρης ο κασαπης εφαγε 24! χωρις να χτυπησει καποιον.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα αδελφια!!!!
βασαρας την κυριακη και πουρουπουπουμ καναλι....Γάματα...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλους.
Νίκη στην Τρίπολη,ΝΙΚΗ

Μπράβο Άκη.Τα έχεις μεγάλα.Όχι σαν κατι άλλους που κυκλοφορούσαν και κυκλοφορούν με φούστες.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.412
Πόντοι
12.056
Καλημερα και απο εμενα.. :rockon: :rockon: :rockon:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Eγω επιμενω. Το εχω πει 10 φορες. Ειμαι αντιολυμπιακος αλλα πιστευω οτι το πρωταθλημα θα το παρει ο γαυρος οτι και να γινει. Ειναι καλυτερος σαν εταιρια και σαν ομαδα απο την ΑΕΚ. Εχει καλυτερους παιχτες και πιο εμπειρο προεδρο. Δε ξερω αν το παρει δικαια η αδικα αλλα θα το παρει. Και παρακαλω μην αρχισετε να με βριζετε, την αποψη μου λεω και μπορει να κανω λαθος. Απλα εγω δεν ειμαι φανατισμενος.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
γιατι να σε βρισουμε ρε μαγκα? δεν προκαλεις την γνωμη σου λες.αλλοι συμφωνουν(οπως εγω) αλλοι διαφωνουν..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σεβαστή η άποψη σου και δεν βρίζουμε κανέναν εδώ.Αν έγραφες όμως το ίδιο όμως στο γάυρικο αλλά το ότι θα το πάρει η ΑΕΚ σε έβλεπα να σου σηκωνόνταν η τρίχα από αυτά που θα σου έσερναν.

Τώρα σε αυτό που λες,αν περάσει με νίκη η ΑΕΚ από Τρίπολη-πολύ κομβικό ματς-πολύ αμφιβάλω φίλε μου ότι θα διαψευστείς.Καλή σου μέρα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
γιατι να σε βρισουμε ρε μαγκα? δεν προκαλεις την γνωμη σου λες.αλλοι συμφωνουν(οπως εγω) αλλοι διαφωνουν..

Καλά εσένα θα σε βρίσω τελικά.Τελευταία έχεις γίνει πολύ looser αδερφάκι μου.Πάρα πολύ.Άει σιχτίρ πρωινιάτικα.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
η ΑΕΚ για να παρει τον τιτλο πρεπει να κανει ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσπαθεια!!ειναι πολυ δυσκολο αλλα μακαρι να γινει...

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Σεβαστή η άποψη σου και δεν βρίζουμε κανέναν εδώ.Αν έγραφες όμως το ίδιο όμως στο γάυρικο αλλά το ότι θα το πάρει η ΑΕΚ σε έβλεπα να σου σηκωνόνταν η τρίχα από αυτά που θα σου έσερναν.

Τώρα σε αυτό που λες,αν περάσει με νίκη η ΑΕΚ από Τρίπολη-πολύ κομβικό ματς-πολύ αμφιβάλω φίλε μου ότι θα διαψευστείς.Καλή σου μέρα.

Ισως εχεις δικιο αλλα ειναι νωρις ακομα. ΠΑντως φετος ειναι η μονη χρονια που ο γαυρος δεν ειναι η πουτανα της ευρωπης. Καλημερα

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε συ Dark δεν ειναι θεμα αν ειμαι εγω looser ή winner....η ομαδα για να παει για τιτλο ΠΡΕΠΕΙ να κανει πολυ καλες μεταγραφες και πρεπει να παιξει καλη μπαλα!!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Πέρα από το ποιά ομάδα είναι καλύτερη και τέτοια, καλή χρονιά με υγεία και Ο,ΤΙ επιθυμεί ο καθένας!!!  :)

:dancing: :dancing: :helpplea:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μεταγραφές εντυπωσιακές μην περιμένεις τον Γενάρη γιατί δεν παίζουν κ μεγάλα ονόματα μόνο μπαλώματα.Κουτσά-στραβά έχεις υλικό τουλάχιστον καλύτερο από άλλες χρονιές,ειδικά στον πάγκο που σου έλειπαν.Ένα αμυντικό χαφ κ είσαι καλλυμένος ας πούμε.όσο για την μπάλλα,κάτι κάνει τώρα,αλλά δεν έχω δει κ κανέναν άλλο να παίζει μπάλλα,πλην του Ολυμπιακού,αλλά μόνο στην ΕΥΡΩΠΗ.Στην Ελλάδα δεν ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ-από τα χειρότερα ποδόσφαιρα των τελευταίων του χρόνων,το δείχνουν κ τα αποτελέσματα.όπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι σε κάνει τόσο απαισιόδοξο;;;Δεν λέω ότι πρέπει να πετάς στα ουράνια,ότι θα το πάρουμε κ θα κάνουμε κ θα δείξουμε,αλλά εσύ έχεις πάει στο άλλο άκρο.

Δεν λέω ότι η ΑΕΚ αξίζει να το πάρει σώνει κ ντε,αλλά δεν βλέπω κ καποιον άλλον γιατί να αξίζει αυτός να το πάρει.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πέρα από το ποιά ομάδα είναι καλύτερη και τέτοια, καλή χρονιά με υγεία και Ο,ΤΙ επιθυμεί ο καθένας!!!  :)

Καλη χρονιά κ σε σένα φιλαράκι μου Alfa

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom