Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είναι λύση ανάγκης ο Τόζερ.Στα χαφ πάσχουμε κακά τα ψέματα.Όταν εσυ έχεις Καφέ,Τόζερ,Ενσαλίβα που δεν σου βγήκε και έναν κακό Ζήκο,απέναντι σε Στολτίδη,Λεντέσμα ε κάπου πάσχεις.Ένας Μπασινάς στην προκειμένη σου δινε πρωτάθλημα.

Επισκέπτης
Ρε αδελφέ ο Τόζερ είναι πιο αργός και από την καθυστέρηση!Άσε που δεν ξέρει και δεν μπορεί να μαρκάρει καθόλου...και όταν το προσπαθεί κάνει φάουλ ή πέναλτυ!Δεν είναι αμυντικό χαφ!Μην πιστεύετε ότι γράφουν οι φυλλάδες...

ΟΚ, συγνώμη τώρα... Μπορείς να μου απαντήσεις στην εξής ερώτηση? Βάλε κατά σειρά τους γρηγορότερους ανάμεσα από Ρίμπο, Ζήκο, Τόζερ, Καφέ.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
αα ρε ξάδελφε με τις αναλύσεις σου.. καλημέρα σε όλους χανουμοξαδέλφια...

Επισκέπτης
Μην πιστεύετε ότι γράφουν οι φυλλάδες...

Και για να σου απαντήσω και σε αυτό για να μην βγάζεις έτσι συμπεράσματα: Δεν διαβάζω ΠΟΤΕ εφημερίδες, ούτε αθλητικές, ούτε πολιτικές, ούτε οικονομικές. Κι όταν λέω ΠΟΤΕ, εννοώ ΠΟΤΕ. Ούτε τις Κυριακάτικες.

Γιατί? Γιατί πολύ απλά έχω την χειρότερη άποψη για ΟΛΟΥΣ τους δημοσιογράφους, μηδενός εξαιρουμένου!!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Και για να σου απαντήσω και σε αυτό για να μην βγάζεις έτσι συμπεράσματα: Δεν διαβάζω ΠΟΤΕ εφημερίδες, ούτε αθλητικές, ούτε πολιτικές, ούτε οικονομικές. Κι όταν λέω ΠΟΤΕ, εννοώ ΠΟΤΕ. Ούτε τις Κυριακάτικες.

Γιατί? Γιατί πολύ απλά έχω την χειρότερη άποψη για ΟΛΟΥΣ τους δημοσιογράφους, μηδενός εξαιρουμένου!!!

στο site πάντως η ενημέρωση είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αντικειμενική και πλέρια..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366

Σε αυτό συμφωνούμε...εγώ τις διαβάζω αλλά επιλεκτικά και προσπαθώ να μην επηρεάζομαι!Το αν είναι ο Τόζερ πιο γρήγορος από τον Ρίμπο (χλωμό) δεν είναι και κατόρθωμα...είναι και 10 χρονάκια νεότερος!!!

Επισκέπτης
Σε αυτό συμφωνούμε...εγώ τις διαβάζω αλλά επιλεκτικά και προσπαθώ να μην επηρεάζομαι!Το αν είναι ο Τόζερ πιο γρήγορος από τον Ρίμπο (χλωμό) δεν είναι και κατόρθωμα...είναι και 10 χρονάκια νεότερος!!!

Ναι ρε συ gatto, χαίρω πολύ! Αναμφισβήτητα ο Ρίμπο είναι καμιά 10αριά κλάσεις παραπάνω από τον Τόζερ. Αλλά τι να τον κάνω που για να πάει από το μισό ημικύκλιο του κέντρου στο άλλο μισό κάνει 3 λεπτά? :) Το κέντρο πρέπει να έχει ταχύτητα και νεύρο. Ο Γκατούζο π.χ. ξέρει μπάλα? Αλλά γαμάει και δέρνει στο κέντρο.

Πάντως όσον αφορά την σειρά ταχύτητας... θα έβαζα Τόζερ, Καφέ, Ζήκο, Ριβάλντο... Δεν ξέρω αν συμφωνέις.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Ο Γκατούζο είναι αμυντικό χαφ και ΠΡΕΠΕΙ  να γαμάει και να δέρνει!Ό Ρίμπο δεν είναι αμυντικός...μακάρι να έτρεχε πιο πολύ...αλλά τότε δεν θα έπαιζε στην ΑΕΚ αλλά πιθανότατα θα ήταν ακόμα συμπαίχτης με τον Γκατούζο!Τώρα αν εσύ βλέπεις ότι ο Τόζερ γαμάει και δέρνει στο γήπεδο...πάω πάσο!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ δεν προτιμώ κανέναν από τους 2.Να βρουν ένα αμυντικό χαφ που να είναι χαφ κ να μην τον βαπτίσουν.Ε΄να τέτοιν θέλουμε κ τίποτα άλλο.Στις άλλες θέσεις θεωρώ ότι είμαστε κουτσα-στραβά πλήρεις μεσα χειμώνα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Δεν είπα αυτό και γι' αυτό εξάλλου θέλω Μπασινά. Αλλά προτιμώ Τόζερ από Ζήκο π.χ.
Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε πιο πολλά από τον Άκη αλλά δείχνει ότι δεν μπορεί...πάντως δεν μπορώ να μπω σε σύγκριση Ζήκου-Τόζερ!
Απλά σκέφτομαι ότι αν έπαιζε στην ομάδα μας ο Κατσουρ όλοι αυτοί που αναφέραμε θα φαινόντουσαν σαν σταματημένοι!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε πιο πολλά από τον Άκη αλλά δείχνει ότι δεν μπορεί...πάντως δεν μπορώ να μπω σε σύγκριση Ζήκου-Τόζερ!
Απλά σκέφτομαι ότι αν έπαιζε στην ομάδα μας ο Κατσουρ όλοι αυτοί που αναφέραμε θα φαινόντουσαν σαν σταματημένοι!!!!

Α γεια σου.

Επισκέπτης
αδέλφια εφέτος ήμαστε αυτό που ήμαστε η ομάδα βγήκε από μια πολύ μεγάλη κρίση και μην το παρά γνωρίζουμε αυτό.
πριν μερικά χρόνια και για Δ εθνική μιλάγαμε, σε όλα υπάρχει και ένα ρίσκο και θέλει και τύχη αν υποθέσουμε στην αρχή για να μπούμε στους ομίλους του τσάμπιονς λίνγκ συναντούσαμε κάτι ποιο βατό και περνάγαμε σίγουρα θα υπήρχε μεγαλύτερη οικονομική άνεση και θα βάζαμε στην μηχανή μας κάτι καλύτερο.
ελπίζουμε στην εφετινή χρονιά με την πρωτιά που αν κατακτήσουμε η ομάδα την επόμενη χρονιά θα είναι ποιο δυνατή, οι μεγάλες ομάδες χτίζονται με σύνεση και ήμαστε μια ομάδα που στηρίζεται στον κόσμο της και μόνο ας μας λένε για το 44 και παπαριές άλλοι είναι οι κρατικοδίαιτοι που απλά η τσίμπλα στο μάτι τους εμποδίζει να το δούνε και οι σχέσεις με την εξουσία των ιδιοκτητών τους είναι χωμένη μέσα στην διαπλοκή που μέχρι και για τα δισέγγονα μας έχει μπει υποθήκη το μέλλον τους. 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κορώνα στο αβάταρ μου έχω κάνει το Φροσάκι.Ποια ΑΕΚ ρε;;;;

ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΦΡΟΣΩ :boobies: :boobies: :boobies:

Και όπως κάνει κ κάποιος απάλευτος

[move]:cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Τι βυζάκια είναι αυτά!!! Ο μα τον Άγιο Ρίμπο που έπαιρνε τα πρωταθλήματα και τον βρίζουν τώρα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom