Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλή χρονιά συναγωνιστές! Μάλλον θα είναι η χρονιά σας  φετινή

Επισκέπτης
By the way...

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πως τo σύνολο των εισιτηρίων διαρκείας που διατέθηκαν για την αγωνιστική χρονιά 2007-2008 είναι 25.495
Πηγή: contra.gr

Δεν θυμάμαι τι είχε βγάλει η ψηφοφορία...

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
τι ειναι αυτο το ασπρο; ξαναβαλτο...

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Βασικά αυτό δεν είναι άσπρο,είναι...Μωφ!

[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]
[move] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου σε όλους.

Κόλπο γκροσσο ετοιμάζεται να γίνει με τον Χριστοδουλόπουλο του ΠΑΟΚ.Το πρώτο βήμα θα είναι να χαριστεί η ρήτρα του 1 εκ.ευρώ για την μεταγραφή του Τσιρίλο στον ΠΑΟΚ κ κα΄ποιοι παίχτες ως αντάλλαγμα.Δεν είναι κακή η συμφωνία.

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα αδέλφια μου σε όλους.

Κόλπο γκροσσο ετοιμάζεται να γίνει με τον Χριστοδουλόπουλο του ΠΑΟΚ.Το πρώτο βήμα θα είναι να χαριστεί η ρήτρα του 1 εκ.ευρώ για την μεταγραφή του Τσιρίλο στον ΠΑΟΚ κ κα΄ποιοι παίχτες ως αντάλλαγμα.Δεν είναι κακή η συμφωνία.

Πολύ μεγάλος παίκτης!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧα!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα!
Η ρήτρα αυτή τι χρονική διάρκεια έχει?Ισχύει εφ'οσον ο παίχτης έφυγε στο εξωτερικό?Κάποιοι λέγανε ότι θα πήγαινε για 6 μήνες στην Ισπανία και μετά θα τον έπαιρνε ο θρήνος χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει την ρήτρα.
Πάντως μακάρι να τον πάρουμε τον Λάζαρο...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κάτι είχανε γράψει και για έναν 17χρονο Γκανέζο!Πολλά ακούγονται...για να δούμε!
Στο μεταξύ ο Ζήκος μάλλον πάλι εκτός αποστολής!Ένα αμυντικό χαφ γρήγορα... :helpplea:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα!
Η ρήτρα αυτή τι χρονική διάρκεια έχει?Ισχύει εφ'οσον ο παίχτης έφυγε στο εξωτερικό?Κάποιοι λέγανε ότι θα πήγαινε για 6 μήνες στην Ισπανία και μετά θα τον έπαιρνε ο θρήνος χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει την ρήτρα.
Καλημέρα!

Νομίζω ότι είναι για πάντα αυτή η ρήτρα.Αλλιώς θα τον είχαν πάρει ήδη οι γαύροι.Παίχτη αγαπητό της ΑΕΚ κ να μην τον έπαιρναν;;;;κ μόνο λόγω καζούρας που θα μας έκαναν ήδη θα του χαν φορέσει τα μπουρδελοκόκκινα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μακάρι.Αλλά δύσκολα,πολύ δύσκολα.Δεν ψήνονται τα Σπανιόλια να τον αφήσουν.

Επισκέπτης
Μακάρι.Αλλά δύσκολα,πολύ δύσκολα.Δεν ψήνονται τα Σπανιόλια να τον αφήσουν.

Ναι το ξέρω, το βλέπω κι εγώ λίγο χλωμό... απλά θέλω να ελπίζω γιατί θα είναι ό,τι πρέπει για το κέντρο μας. Φαντάσου ότι τώρα πολλές φορές παίζουν κέντρο Ζήκος και Ρίμπο... Ε, εντάξει... οι άνθρωποι δεν μπορούν να τρέξουν, πως να το κάνουμε τώρα!!! Πάλι καλά που έχουμε και έναν Τόζερ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ναι το ξέρω, το βλέπω κι εγώ λίγο χλωμό... απλά θέλω να ελπίζω γιατί θα είναι ό,τι πρέπει για το κέντρο μας. Φαντάσου ότι τώρα πολλές φορές παίζουν κέντρο Ζήκος και Ρίμπο... Ε, εντάξει... οι άνθρωποι δεν μπορούν να τρέξουν, πως να το κάνουμε τώρα!!! Πάλι καλά που έχουμε και έναν Τόζερ.
Δηλαδή ο Τόζερ τρέχει? :think:
Μάλλον θα πρέπει να λέμε "πάλι καλά που ο Καφές είναι σε καλή κατάσταση" ...

Επισκέπτης
Δηλαδή ο Τόζερ τρέχει? :think:
Μάλλον θα πρέπει να λέμε "πάλι καλά που ο Καφές είναι σε καλή κατάσταση" ...

Όχι ρε συ, μην τρελλαθούμε τώρα... Τρέχει και παρατρέχει ο Τόζερ. Πολύ περισσότερο από τον Καφέ που, εν αντιθέσει με το όνομά του, νεύρο ΜΗΔΕΝ!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Όχι ρε συ, μην τρελλαθούμε τώρα... Τρέχει και παρατρέχει ο Τόζερ. Πολύ περισσότερο από τον Καφέ που, εν αντιθέσει με το όνομά του, νεύρο ΜΗΔΕΝ!!!!
Ρε αδελφέ ο Τόζερ είναι πιο αργός και από την καθυστέρηση!Άσε που δεν ξέρει και δεν μπορεί να μαρκάρει καθόλου...και όταν το προσπαθεί κάνει φάουλ ή πέναλτυ!Δεν είναι αμυντικό χαφ!Μην πιστεύετε ότι γράφουν οι φυλλάδες...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Τόζερ είναι δεκάρι.Μην βλέπετε που στην ΑΕΚ έχουμε τάση τα δεκάρια να τα βαφτίζουμε αμυντικά χαφ,ελέω ελλείψεων καθαρόαιμων χαφ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Συμφωνώ...ο Τόζερ είναι παίχτης που θυμίζει Τσάρτα...αλλά πολύ χαμηλότερης αξίας κατά τη γνώμη μου...γίνεται μια προσπάθεια να τον βαφτίσουν αμυντικό χαφ αλλά το θεωρώ πολύ δύσκολο να μάθει να μαρκάρει σε αυτή την ηλικία!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom