Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Καλή χρονιά συναγωνιστές! Μάλλον θα είναι η χρονιά σας φετινή
είναι της νέας πλέον χρονιάς που προετοιμάζει ψυχολογικά τους αντιπάλους μας ότι θα κάνουν εγκαίνια στα πλέι οφ.arion το avatar σου ειναι ολα τα λεφτα.
Kαλή χρονιά.[flash=200,200][/flash]Καλή χρονιά σε όλους
Καλημέρα αδέλφια μου σε όλους.
Κόλπο γκροσσο ετοιμάζεται να γίνει με τον Χριστοδουλόπουλο του ΠΑΟΚ.Το πρώτο βήμα θα είναι να χαριστεί η ρήτρα του 1 εκ.ευρώ για την μεταγραφή του Τσιρίλο στον ΠΑΟΚ κ κα΄ποιοι παίχτες ως αντάλλαγμα.Δεν είναι κακή η συμφωνία.
Καλημέρα!
Η ρήτρα αυτή τι χρονική διάρκεια έχει?Ισχύει εφ'οσον ο παίχτης έφυγε στο εξωτερικό?Κάποιοι λέγανε ότι θα πήγαινε για 6 μήνες στην Ισπανία και μετά θα τον έπαιρνε ο θρήνος χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει την ρήτρα.
Πάντως μακάρι να τον πάρουμε τον Λάζαρο...
Καλημέρα!
Η ρήτρα αυτή τι χρονική διάρκεια έχει?Ισχύει εφ'οσον ο παίχτης έφυγε στο εξωτερικό?Κάποιοι λέγανε ότι θα πήγαινε για 6 μήνες στην Ισπανία και μετά θα τον έπαιρνε ο θρήνος χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει την ρήτρα.
Πάντως μακάρι να τον πάρουμε τον Λάζαρο...
Κάτι είχανε γράψει και για έναν 17χρονο Γκανέζο!Πολλά ακούγονται...για να δούμε!
Στο μεταξύ ο Ζήκος μάλλον πάλι εκτός αποστολής!Ένα αμυντικό χαφ γρήγορα...
Μακάρι.Αλλά δύσκολα,πολύ δύσκολα.Δεν ψήνονται τα Σπανιόλια να τον αφήσουν.
Δηλαδή ο Τόζερ τρέχει?Ναι το ξέρω, το βλέπω κι εγώ λίγο χλωμό... απλά θέλω να ελπίζω γιατί θα είναι ό,τι πρέπει για το κέντρο μας. Φαντάσου ότι τώρα πολλές φορές παίζουν κέντρο Ζήκος και Ρίμπο... Ε, εντάξει... οι άνθρωποι δεν μπορούν να τρέξουν, πως να το κάνουμε τώρα!!! Πάλι καλά που έχουμε και έναν Τόζερ.
Δηλαδή ο Τόζερ τρέχει?
Μάλλον θα πρέπει να λέμε "πάλι καλά που ο Καφές είναι σε καλή κατάσταση" ...
Ρε αδελφέ ο Τόζερ είναι πιο αργός και από την καθυστέρηση!Άσε που δεν ξέρει και δεν μπορεί να μαρκάρει καθόλου...και όταν το προσπαθεί κάνει φάουλ ή πέναλτυ!Δεν είναι αμυντικό χαφ!Μην πιστεύετε ότι γράφουν οι φυλλάδες...Όχι ρε συ, μην τρελλαθούμε τώρα... Τρέχει και παρατρέχει ο Τόζερ. Πολύ περισσότερο από τον Καφέ που, εν αντιθέσει με το όνομά του, νεύρο ΜΗΔΕΝ!!!!